Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok.
Nekem van egy kis bibi vele amint elindítom elkezdem a játékot profilt csinálok meg minden ahogy rányomok h ok azonnal kidob és mond 1 hibajelentést .
Van valami megoldás?? Vagy vmi ötlet??
Please Help

zorrobomber
Én tegnapelõtt teszteltem, mûködik. Néha (3 óra gém alatt kétszer) elfeketedik a képernyõ, de alt+tab segít rajta.

Ryder7
én inkább játékélmény párti vagyok, szóval inkább legyen játszható gyengécske grafikával, mintsem valami hihetetlen nagy sz.r.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Evin
Nem hiszem, hogy a Heavy Rain grafikája alá adnának, szóval én valami olyasmire számítok.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Ryder7
nekem nyolc csak pc-n is legyen, a grafon kéne egy nagyon picit szépiteni és nekem jó is lenne. mármint a graf.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Evin
Azt beszélik, de egyelõre csak konzolos verzióról volt szó. De van még esély pc-n is. Viszont több, mint a valószínû, hogy a Heavy Rain elõtt nem jön ki.

Ryder7
egyetértünk. Fahrenheit topik. Akkor lesz 2-es része a játéknak? mert mintha itt azt hallottam volna hogy lesz.

Qwerty4
Ja, második végigjátszás már nem mindig olyan fasza mint az elsõ, pl. a Call of Juarezt imádtam elsõre, úgy hogy szaggatva ment, 5 percet töltött és alig közepes beállításon volt.Második végigjátszás sokkal jobb géppel, kevés töltési idõvel és maximum garafikával se sikerült elérni azt az élményt, mint az elsõ végigjátszásnál, közel sem volt olyan élvezetes.
A You Are Empty-t meg a második végigjátszás miatt egyenesen megutáltam, pedig elsõre tetszett.
A HL2 az másodszorra is ugyanolyan lehengerlõen jó volt, ott érdekes volt a helyzet, mert azok a részek amiket elsõ végigjátszásnál kevésbé élveztem azok most jobban tetszettek és amit korábban jobban imádtam azok laposabbak voltak.
Többet nem sorolok fel, mert ez Fahrenheit topik.<#smile>

Qwerty4

Ryder7
igen tudom. egy játékot felig is kitolod és nagy fan lehetsz. én csak azt mondom, hogy egy átlagos player, nem tolja ki évente azt a játékot amit nem imád mégha sokféle végigjátszás is van. én pl GTA IV-et már kitoltam, újrakezdtem mert kicsit módositható a történet, és már kezdem megunni.

Qwerty4
Én egyszer vittem végig mégis nagy fan vagyok.
Szóval nem az számít, hogy hányszor vitted végig...ha imádtad a játékot akkor már az vagy.<#smile>

Qwerty4

Ryder7
hát te se vagytok semmit. asszem itthagyom a topikot a nagy Fahrenheit fanoknak😄

Jaffa 2843
jaja nagy a késztetés van mindig az ujabb végigjátszásra.
elöször mikor végigtoltam, mondom hmm ekkurvajovot és van más befejezése is, de milyen zsidós má ha csak a utolso pár pályát csinálom meg, ezért fogtam és kapásbol 3x játszottam végig amikor kijött 😄
azota fél évenként elöveszem és végignyomom

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

The Protector
Mióta kiadták azóta minden télen kötelezõ a végigjátszás.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sikerült. köszi a segítséget 😊
Jaffa 2843
tessék:

You’re now in a mental institution to meet the killer from the old Kirsten case. Barney will explain how to get to him. First, head straight all the way to the end to collect a bonus card and then turn back. Go down the first corridor on Carla’s left to meet the guy who will show you Janos’ cell.

Enter to trigger a cutscene. Talk with Janos to get as much information as you can. When you’re finished chatting and checking out the cell (if you wish), head back out and speak with the assistant again.

Just before you’re supposed to leave there will be a power outage and lots of nutcases will be freed. The assistant will disappear. As soon as you get the chance, walk and don’t stop until you get to Barney unless Carla says there’s someone near. Keep her breath under control as before. You need to go up the corridor and then take a left (going up where the first patient you see came from), following the rest straight. Take breaks when she suggests it and only move again when she says it’s safe to do so. She’ll hold her breathe when she needs to as well. It’s pretty easy although you should also note that if you see a guy before she does then you’ve gone the wrong way so turn back and turn off somewhere but it’s pretty easy to find where you’re going!

Eventually the lights will turn on and you’ll be surrounded by maniacs. Just run to the big glass door and Barney will save you.

most lusta vagyok leforditani sry 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

amikor elöször kiirta hogy álljak meg és megálltam amig el nem ment majd lefordultam balra és ott is volt egy és ott is megálltam de nem ment el melletem hanem megölt.
Jaffa 2843
ha jol emlékszem akkor meg kell állni mig el nem megy melletted és akkor nem vesz észre

sziasztok. mégse kell mentés mert sikerült,de vki mondja már meg hogy mikor bent vok carlaval a diliházba akk mikkor mék ki hogy kell megcsinálni mert mikor elérek oda ahol el lehet menni balra amerrõl jöttem velem szembe jött egy dilis aztán megölt. vki segitsen
elõre is köszi
vki tudna küldeni nekem egy mentést amibe kész van az a rész hogy lucas és tyler beszélgetnek a bankban(de az utána lévõk még ne legyenek készek 😊)
E-mail címem: [email protected]
Elõre is köszi.
Ryder7
minden télen? hány éve van meg a játék? (am te se lehetsz kis rajongó)

Jaffa 2843
nem teszteltem/töltöttem le de elvileg müködik
http://thepiratebay.org/torrent/4283446/Fahrenheit_install_for_vista

The Protector
Minden télen végigjátszom mikor leesik a hó😊Idén nem volt eddig hó de azért végigtoltam megint.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

hi ! Vista op.rendszeren valahogy el lehet indítani a gamet ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Jaffa 2843
576, meg cdgalaxis nem olcso. 1.8k
majd megnézem teszit hátha...
ez életem egyik legjobb játéka 😊 végigtoltam párszor 😊

The Protector
Tescóban nézd meg.De sztem tudsz netrõl is rendelni.

Jaffa 2843
ejj.
gyõrben nemtudsz valami olcso helyet? 😄

The Protector
Média marktban Zalaegerszegen.

Jaffa 2843
hol vetted ennyiért?

The Protector
GYEREKEK.Bomba áron lehet kapni a gamet.Az atarinak is jól jönnek a fillérek is.Én vettem pár db-ot ajándékba meg magamnak.Csak 990 ft a game.A hülyének is megéri mert ez ÉLETEM LEGJOBB JÁTÉKA pedig én az akciót,a brutaliást részesítem elõnyben.Ennek a gamenak lelke van.

Jaffa 2843
hali

valaki tudja hogy lehet a játékbol elõcsalni a widescreent? nekem 1680x1050-es felbontás kéne de menüböl nemlehet ilyesmit állítani, szerkeszthetõ konfigot meg nem találtam ami megfelelõ lenne erre a célra :S

Fido4life
"Pár PS3-t soha, max. Xbox360. Mivel a Sony egy fa@sz." ilyenkor elgondolkozok azon, hol élnek manapság az emberek (agyilag.)

The Protector
M.O jövõje topikba beírtam h:sok lessz a.....

kirol
Szerintem is!

Honnan ez a sok büntetéspont?

The Protector
A kedven játékom.Kiadástól fogva minden télen elõveszem és végigjátszom.Erre már ne haragudjatok azt mondom h a büdös kurva annyukat.
Nálam minden idõk legjobb játéka mûfalyon belül és kívül.

ffxi
<#wow2><#szomoru1>

Fákjúal!

kirol
Nem lesz PC-s Fahrenheit 2?

Az igazi kalandjátékosok számára ismerõsen kell, hogy csengjen a Quantic Dream neve. A fejlesztõk eddigi két munkája, az Omikron: The Nomad Soul és a Fahrenheit is az utóbbi évek legjobban sikerült darabjai voltak.

Sajnos azonban a fent említett címek egyike sem kelt el hatalmas példányszámban, így még csoda, hogy a csapat létezhet. Fõleg úgy, hogy hosszú éveket dolgoznak egy játékon. Jelenleg a PS3 exkluzív Heavy Rain programozása zajlik, ám egy francia magazin megemlítette, miszerint már készül a Fahrenheit (Amerikában Indigo Prophecy) folytatása.

Öröm az ürömben, hogy a hír szerint csak X360 és PS3 verziók lesznek, így a PC-s társadalom megint kimarad valami jóból. A történet ott folytatódik, ahol az elsõ befejezõdött. Carla és Lucas közös gyereke lett a következõ Indigo-gyermek és hõsünk komolyan aggódik csemetéje sorsa miatt.

A hírek szerint a játék továbbra sem az a klasszikus kalandjáték lesz, hanem ezúttal is lesznek benne akciójelenetek. Ezek egyike állítólag egy olyan fejezet, ahol gyermekünket kell kiképeznünk és felkészítenünk - pont, mint azt Morpheus tette Neóval. A készítõk ezt a Mátrixban is látott részt szeretnék átültetni a játékba.

Reméljük a készítõk azért gondolnak a PC-s táborra is, és 2009 végén mi is folytathatjuk Lucas kalandját.

Tudom, hogy már volt, de sok helyen megjelent sajna. 😞

Bakker ha se Heavy Rain, se Fahrenheit 2 nem lesz az rohadt nagy szemétség lesz. Tényleg elgondolkodtató, egy konzol beszerzése. Pár PS3-t soha, max. Xbox360. Mivel a Sony egy fa@sz.

The Protector
ami biztos.a srác is szuper lessz hisz elmonta a végén h a gyereke is megfertõzõdött a krómával.
képzeljétek elh a srác középiskolás,belekötnek és szarrá ver mindenkit(button sequence módra).vagy kosár vagy vmilyen sportot ûz és azt kéne lejátszani.vmint ha break dancelne az lenne a legjobb.és ugyanolyan profizmussal lenne mocapolva mint az 1.áááá ezért vennék konzolt az tuti pedig utálom mint a szart.

grebber
Fahrenheit - Csak konzolra érkezne a folytatás?

Egy francia portál értesülései szerint már javában zajlanak az egyik legjobb kalandjáték folytatásának munkálatai.

Az actugaming.com szerint az angol David Cage vezette francia Quantic Dream (Omikron: The Nomad Soul, Fahrenheit/Indigo Prophecy) a PS3-exkluzív Heavy Rain mellett a Fahrenheit második részén is munkálkodik. A portál munkatársai úgy tudják, hogy a folytatás 2009. végén jelenik majd meg PS3-ra és X360-ra. Állítólag Lucas és Carla személyén kívül még a közös gyermeküket is irányíthatjuk majd. A történet egy része a szülõ-gyermek kapcsolat megfelelõ építése körül forog, továbbá a Mátrix filmekre emlékeztetõ harcjelenetek sem maradnak ki.

Nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy hivatalos megerõsítés, vagy cáfolat híján érdemes pletyka szintjén kezelni a hírt, nehogy csalódás legyen a vége.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Ben007
Hi elakadtam a játékban ott tartok amikor carla-nak átküldik az újlenyomatot meg a taxi számlát vagy mit az újlenyomat megvan de a taxis dolog nem megy mert metróval mentem haza hogy kell a pályát megcsinálni pls help

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

kirol
Hú arról is pár éve láttam egy videót, de azóta semmit.

Evin
heavy rainHeavy Rain (Wiki)

AntiHero
A Heavy Rain asszem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kirol
Mit?

lck
Ja és válasz a #2009-re az msi fájl cserével megy a telepítõ Vistán. + 1.1 patch + magyarítás is. Csak qrva lassan települ.
hát ilyennél nem tudom, hogy van az irányitás. Szerintem told inkább bill.+egérrel, vagy vegyél egy jobbfajta gamepadot (pl. logitech rumblepad2 vagy genius g-12)

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

lck
Kösz, akkor marad egyenlõre a key+mouse. Bár ha nagyon rákattanok lehet hogy veszek miatta egy olcsóbbat.
The Protector
Nincs rajta analóg.az lessz a bibi.Mindenképp analógos kell neki.

lck
Csak gagyi teszkós: Manta

Majdnem ilyen.
milyen gamepadod van?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

lck
Hali!
Nagyon láma kérdés: Ha gamepad-et állítok be ( mert azzal azért kényelmesebb játszani ) akkor az egér balgomb+mozgatás funkció a gamepad-del hogyan érhetõ el ?