2159
-
zsotesz #2079 Én is beszereztem, de még régebben, akkor még 2000 HUF volt, de ennyit megér. -
#2078 Én most vettem meg a napokban, ennyiért nem hagyhattam ott, 1k egy ilyen játékért semmi, és ez a Best of Atari kiadás egész tűrhető. El is kezdtem 4x-re.:) -
#2077 hát nehezen... Nem valószinű hogy hamarosan Magyaroroszágra megyek, max szülőkkel bevásárolni 1 fél napra. Tescoba árulnak ilyesmit? XD -
#2076 Mire hazajössz, már ingyen hozzád vágják. :) -
#2075 "Best of Atari"
Megvenném ennyiért, csak külfödről nehézkes. -
#2074 990 Ft -
#2073 Nem lenne egyedi eset: lásd Fahrenheit. :) -
#2072 attól még lehet hogy meggondolják magukat és átportolják PC-re. -
#2071 Hát emberek a Heavy Rain-t buktuk mert ps3 exklúzív lessz:(.Mellesleg a heavy rain a fahrenheit folytatásának készült de aztán már a projekt elején úgy elkanyarodtak a dolgoktól hogy egy teljesen új játékot írtak belőle.
-
#2070 én még csak egyszer toltam ki, lusta voltam újra hozzáfogni, de nagyon tetszik. -
#2069 grat hozzá :)
nagyon ötletes, magávalragadó, filmszerű játék
én 3x játszottam végig :) -
#2068 Már lejátszottam a játékot, ésdekes aranyos vége van:))
Szerencsére könnyen vettem a harcot a végén, sikerült minden:) -
#2067 ha a nyomogatós részbe zavarodsz bele, akkor vegyél vissza nehézségböl és csináld meg ugy :) -
#2066 A templomban vagyok, és egyszerűen nem tudom megcsinálni, a vége felé belezavarodok mindig:( -
#2065 ahoz nem billentyűt kell nyomogatni, hanem amikor visszaszámol akkor egyet fel. amúgy ne aggódj megszokod a billentyű nyomogatást.:) -
#2064 Már sikerült közben.
Nagyon nem tudom megszokni a billentyű nyomogatós részt:) -
#2063 Valahogy nem sikerül felélesztenem a gyereket, akit a tóból mentettem ki.
Tudom, hogy visszaszámol Lucas, és akkor nyomnom kell, de nem tudom mennyit, egyszer, vagy háromszor?
Nem tudok életet menteni:( -
#2062 hát ez van. akkor most várjuk a Heavy Raint PC-re. -
#2061 Mondjuk nem is baj, szerintem is bőven befejezettnek tűnt.Csak izzadtságszagú lenne a végeredmény. -
#2060 Nem lesz folytatás :( -
DarkS #2059 Szevasztok.
Nekem van egy kis bibi vele amint elindítom elkezdem a játékot profilt csinálok meg minden ahogy rányomok h ok azonnal kidob és mond 1 hibajelentést .
Van valami megoldás?? Vagy vmi ötlet??
Please Help
-
#2058 Én tegnapelőtt teszteltem, működik. Néha (3 óra gém alatt kétszer) elfeketedik a képernyő, de alt+tab segít rajta. -
#2057 én inkább játékélmény párti vagyok, szóval inkább legyen játszható gyengécske grafikával, mintsem valami hihetetlen nagy sz.r. -
#2056 Nem hiszem, hogy a Heavy Rain grafikája alá adnának, szóval én valami olyasmire számítok. -
#2055 nekem nyolc csak pc-n is legyen, a grafon kéne egy nagyon picit szépiteni és nekem jó is lenne. mármint a graf. -
#2054 Azt beszélik, de egyelőre csak konzolos verzióról volt szó. De van még esély pc-n is. Viszont több, mint a valószínű, hogy a Heavy Rain előtt nem jön ki. -
#2053 egyetértünk. Fahrenheit topik. Akkor lesz 2-es része a játéknak? mert mintha itt azt hallottam volna hogy lesz. -
#2052 Ja, második végigjátszás már nem mindig olyan fasza mint az első, pl. a Call of Juarezt imádtam elsőre, úgy hogy szaggatva ment, 5 percet töltött és alig közepes beállításon volt.Második végigjátszás sokkal jobb géppel, kevés töltési idővel és maximum garafikával se sikerült elérni azt az élményt, mint az első végigjátszásnál, közel sem volt olyan élvezetes.
A You Are Empty-t meg a második végigjátszás miatt egyenesen megutáltam, pedig elsőre tetszett.
A HL2 az másodszorra is ugyanolyan lehengerlően jó volt, ott érdekes volt a helyzet, mert azok a részek amiket első végigjátszásnál kevésbé élveztem azok most jobban tetszettek és amit korábban jobban imádtam azok laposabbak voltak.
Többet nem sorolok fel, mert ez Fahrenheit topik. -
#2051 igen tudom. egy játékot felig is kitolod és nagy fan lehetsz. én csak azt mondom, hogy egy átlagos player, nem tolja ki évente azt a játékot amit nem imád mégha sokféle végigjátszás is van. én pl GTA IV-et már kitoltam, újrakezdtem mert kicsit módositható a történet, és már kezdem megunni. -
#2050 Én egyszer vittem végig mégis nagy fan vagyok.
Szóval nem az számít, hogy hányszor vitted végig...ha imádtad a játékot akkor már az vagy. -
#2049 hát te se vagytok semmit. asszem itthagyom a topikot a nagy Fahrenheit fanoknak:D -
#2048 jaja nagy a késztetés van mindig az ujabb végigjátszásra.
elöször mikor végigtoltam, mondom hmm ekkurvajovot és van más befejezése is, de milyen zsidós má ha csak a utolso pár pályát csinálom meg, ezért fogtam és kapásbol 3x játszottam végig amikor kijött :D
azota fél évenként elöveszem és végignyomom -
#2047 Mióta kiadták azóta minden télen kötelező a végigjátszás. -
524ndr4 #2046 sikerült. köszi a segítséget :) -
#2045 tessék:
You’re now in a mental institution to meet the killer from the old Kirsten case. Barney will explain how to get to him. First, head straight all the way to the end to collect a bonus card and then turn back. Go down the first corridor on Carla’s left to meet the guy who will show you Janos’ cell.
Enter to trigger a cutscene. Talk with Janos to get as much information as you can. When you’re finished chatting and checking out the cell (if you wish), head back out and speak with the assistant again.
Just before you’re supposed to leave there will be a power outage and lots of nutcases will be freed. The assistant will disappear. As soon as you get the chance, walk and don’t stop until you get to Barney unless Carla says there’s someone near. Keep her breath under control as before. You need to go up the corridor and then take a left (going up where the first patient you see came from), following the rest straight. Take breaks when she suggests it and only move again when she says it’s safe to do so. She’ll hold her breathe when she needs to as well. It’s pretty easy although you should also note that if you see a guy before she does then you’ve gone the wrong way so turn back and turn off somewhere but it’s pretty easy to find where you’re going!
Eventually the lights will turn on and you’ll be surrounded by maniacs. Just run to the big glass door and Barney will save you.
most lusta vagyok leforditani sry :) -
524ndr4 #2044 amikor elöször kiirta hogy álljak meg és megálltam amig el nem ment majd lefordultam balra és ott is volt egy és ott is megálltam de nem ment el melletem hanem megölt. -
#2043 ha jol emlékszem akkor meg kell állni mig el nem megy melletted és akkor nem vesz észre -
524ndr4 #2042 sziasztok. mégse kell mentés mert sikerült,de vki mondja már meg hogy mikor bent vok carlaval a diliházba akk mikkor mék ki hogy kell megcsinálni mert mikor elérek oda ahol el lehet menni balra amerről jöttem velem szembe jött egy dilis aztán megölt. vki segitsen
előre is köszi -
524ndr4 #2041 vki tudna küldeni nekem egy mentést amibe kész van az a rész hogy lucas és tyler beszélgetnek a bankban(de az utána lévők még ne legyenek készek :))
E-mail címem: [email protected]
Előre is köszi. -
#2040 minden télen? hány éve van meg a játék? (am te se lehetsz kis rajongó)