Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TetrisEMU mennyi helyet foglal?
Nem kerhetnem, hogy valaki toltse fel? pliiizzz!
Nekem is wanadoo-s verziom van. Tdf filet mar szereztem.
Koszi elore is!
Ujedith
Má nyomom egy ideje nélküle és nem gond,de hátha van csak én nem találtam meg.
Ne fikázzátok a Wandoo-t..este 8-ra lejött a game hibátlanul, neki is álltam, most létem ki..
THE END bakker..lehet,hogy sok a választási lehetõség,de ha belegondolok,hogy majd' 100 ember 3 évnyi munkája, és 8 órányit tudtak összehozni..
Sajnálom a game-et nagyon, marhára tetszett, csak a konzolos beütés nem jött be.
Minden a helyén van, kaland kategóriában nálam év játéka..bár inkább interaktív film a legjobb jelzõ rá,ami egyátalán nem gond, sõt.
Mindenkinek ajánlom!
Az irányítás pofonegyszerû, normálon a reflexjáték megfelelõ kihívást jelent. Itt tényleg mindennek következménye van (mikor a kajáldában visszaültem a székemre, a rendõrcsaj felfedezte a vérfoltot). Tetszik, hogy ha több karakter is van egyszerre, akkor érdemes teljesen kihasználni mindkettõt, mert vannak dolgok, amiket csak az adott karakter tud megcsinálni (pl ha Lucas elrejti a kést, akkor csak a fekete nyomozó tudja megnézni, hogy hova rejtette).
Ha nem lenne ilyen késõ, valszeg most azonnal végigvinném, de valamikor aludni is kell. :-(
Mondjuk ezek a bogarak kicsit zavarnak. Valahogy elveszik az egész történet misztikus hangulatát. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belõle...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Tetszik õ! 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asszem 3.5 - SFpro se tétel, pont a napokba rakta helyre a Reloaded, asszem valami második VH -s játékkal.
On:
nincs on, unatkozom 😊
Jó éjt all megyek aludni reggel meló 😞
Next PC upgrade: 2022
és télleg tökéletes ez a mount módozat
méghogy a warez haldoklik MUHAHAHA
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
`Take a look to the sky just before you die`
PSN ID.: Beegabor
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
AZT MAJD LESZEDJUK, KINEK VAN MEG???
És hallom, hogy a törés sincs benne, na fasza.
<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Ja és kéne akkor a tdf meg minden ami kellett ...
ui: Ja látom Seth-nél fennvan a link szal akkor kellene az imidzs prog <#help>#help>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Wanadoo oldaláról töltöttem le a játékot, esetleg valaki nem tudja elérhetõvé tenni ezt a .tdf filet pls <#help>#help>.
Tetris már fent van.