2159
  • CrucifX
    Tyler-rel ulj le az iroasztalodhoz, kapcsold fel a lampat, majd nezd meg a cetlit - a bank azonosito kodjat kell megtalalnod rajta.
  • grebber
    Most zuztam le a csajjal a néger csokát.
    Kiscsávóval nem tudok mit kezdeni a katonai bázison mindig észreversznek :(
  • abonyitomz
    HEEELP!!!

ott tartok hogy Carla megkapta a társától a faxot , és a faxot megmutattam Tommynak , utánna visszamentem Carla szobájába és visszatette a fax gépbe a papírt! fel is hívtam a társát! utánna mondja a társa hogy valamit megkell még néznie , de nem tudom mit! plz help!!!!!!
  • Kandurex
    Spoiler:

Most ott járok, hogy a csaj eloldoztam a vidámparkba és megkezdődött a visszaemlékezés, ahol Markussal jtászogatjuk ki az őröket (megjegyzem elég unalmas pálya). Mennyi van még vissza a játékból? Amúgy mióta a maya kultirányzatot vett a játék határozottan nem teszik a menet, sokkal jobban bejött a thiller - krimi utánérzés, de ez már erőssen távol áll az én ízlés világomtól. Sokkal jobb lett volna, ha a realitás talaján próbálták volna megoldani, esetleg minimális misztikum. pl, a tarot kártyás rész, Agata háza, stb. stb. még totál jó volt, de utána :/
  • Laza
    Te "szar"-oztad le.
    En nem lazadok a gamepadert, mindkettot hasznalom. Sot, en ezt a gamet PC-n vittem vegig.
    Egyertelmu, hogy egy B&W-ban az eger a jo iranyitasi alternativa, de szvsz ebben a jatekban nem. Ugy egyebkent is minden 3th nezetu gamet jobb analoggal iranyitani (hogy tipusjateknal maradjak, erre jo bizonyitek a Shenmue :)

Nah, szoval mindenkinek lehet maganvelemenye, csak nem kellene "szar"-ozni a masik alternativat, mert az ilysmitol nyillik az ember zsebeben a bicska :)
  • Macccy

Tökjó látni hogy lázadtok a gamepad-ért. De komolyan ... (szip) ... Nanembaj. Én nem csípem az ilyen kontrollereket, ti igen. Ez így van jól. Ezen nem fogunk össze veszni. (azért ezzel a "előbb volt használatos" blabla dologgal nem mondtál újat, nemis mondtam énsem hogy nem így van, de ha jobb a lelkednek, taníts) Az egér szerintem még mindíg "interaktívabb" kontárkodást tesz lehetővé és szerintem a cselekvések is élvezetesebbek egy-két egérpadon végzett "hadonászással" (lásd Black&White varázslás is) mint a hüvelykujj pöccintésével DE EZ AZ EGYÉNI VÉLEMÉNYEM. Ezt az egészet sem én boncolgattam tovább csak Sephi akadt ki és úgy gondolta, hogy "Nem, nem tűrhetem, hogy korcsnak illessék a LogiSideWinderMegaHypa'BlastII-esemet". Ámen. Girhes patkányozzátok le az A4TechX800 -amat (szintén valami hypa' nevű) és egál vagyunk, oké?! Hagyjuk már ezta dedós szart. Véleményt mondtam, hogy szerintem így gondolták a készítők, ti meg it puffogtok. (normál esetben leszarom, de most unatkozom és inkább válaszolok)
    Érthető voltam? Semmi félreértés? Oké. Nah, csak ennyi =)

UI: Sephi. Nem bántalak - visszadoblak kenyérrel - de ezt a "szólásod" még csiszold kicsit. Ha mégis direkt volt ilyen ... háát tudasd lécci.
  • Lacc
    Nekem is olyan lett :P De bizonyos szempontból meg ez lesz az előnyösebb.
  • Pityu1
    Hellósztok newkem lenne egy kis problémám van az iroda meg azok a rohadt bogarak sehogy se tudok túl jutni rajta a mentésem visszatöltve csak 4 életem van már eljutottam odáig hogy ugrándozom át a bogarkat meg minden de mikor átugrom a másik a plafonról mindig vissza lök és rámugrik. Hogy tudnák ezen túl jutni? Előre is kösz a válaszokat.
  • grebber
    Hát fantomképrajzoltatásba tuti hogy nem álnám meg a helyemet 0-25% :(
  • Laza
    Bah, ezt a badarsagot.
    Eloszor is, ki mondta neked, hogy ezt a jatekot kifejezetten PC-re keszitettek?! Ez a stilus konzolon oshonos.
    Raadasul az, hogy anno a PC-hez csak ez az iranyitasi alternativa letezett, az csak annak koszonheto, hogy lustak voltak masra atirni az iranyitast, hagytak a standard office eszkozokre az egeszet.
    Meg megjegyeznem, hogy elobb volt jatekra hasznalatos a gamepad es a joy, mint a te eger es bill kombod :)

Meg egy utolso, az, hogy neked egy jatekban a kihivast az iranyitas esetlegesen kulonbfele modozatai (eger+bill v joy v kontroller) jelentik, eleg szaninak tunik. Egyertelmu, hogy az ember szamara legkenyelmesebb modon igyekszi megoldani a jatekok iranyitasat (pl ezert lehet megvaltoztatni a bill kiosztast), es a kihivast magaban a jatekban keresi.

Nah, csak ennyi :)
  • Sephi
    Ne vedd szemelyeskedesnek te beled fijam kb annyi hozzaertes szorult errol a joy temarol mint egy tal viznek a hegyikagylohoz.
  • Laza
    arra en is :)
  • Seth
    Na én is befejeztem.Szerintem éppen megfelelő hosszúságú volt
    Vajon mi az a nagy titok????? Most nem fogok tudni aludni...
    Ja igen, a bónuszmutató asszem 82%-on van,pedig mindent megvettem. Mi lehet a többivel???
  • ShaiHulud
    hat talan rakd ki lucas arcara hasonlito valamit:) tipp: keress egy kepet jude lawrol:)
  • Curtis
    Hi,

Hogy a fenébe kell beállítani a fantomképet a játék elején? Már ezerszer próbáltam és mindig azt írja, hogy 0-25%- Még csak nem is hasonlít. Hogy állítsam be?
  • fitutufi
    nah én is végigtoltam :P

kíváncsi lennék a 3 befejezésre , please valaki privibe küldje el meg h mi a hatása meg egyéb..
  • grebber
    Hát ha lesz majd valaha magyarítás végigtolom majd azzal is mint a huzat olyan nincs hogy nem.
    Ha ez a game nem hoz szép bevételt az Atarinak akkor már semmi más sem fog.
  • Yula
    Furcsáltam is, hogy nincs felirat??? Nem találtam a beállításnál. Jobban körül kell nézzek ezek szerint...
  • ShaiHulud
    valts at markusra es menj a frissen megjelent piros x hez:)
  • ShaiHulud
    2 gigas a tomoritett a 3.6 a kicsomagolt iso. a 2 gigasbol is a 3.6 gigas iso lesz:)
  • Malakai
    *** *** *** SPOILER *** *** ***

Amikor a póznára akar felmászni? Olyankor tesóval a ház mögé és rúgd fel a hordót. :)

*** *** *** SPOILER *** *** ***
  • joe69
    amikor a ket gyerekkel kommandozni, es mondja az egyik hogy hatulrol kerulni kell, akkor merre kene pontosan menni? megprobaltam azt a hazat megkerulni, de elkapnak a katonak:(
  • Lord Myn
    Gondolom a 2.04GB-os az tömörített (de nem biztos), az .iso-nak 3.6xx GB-nak kell lennie.
  • sorrow

Melyik a jó verzió??? (Torrentben néztem)
    a 2.04GB-os vagy a 3.67Gb-os
    a kisebből kivannak véve az extrák vagy a videók.?
  • Hmuda
    Nem lehet előcsalni sehogy, max ha újrajátszod a chptersből kiválasztva...ezért is mondam, hogy jó lenne egy tömörített filmváltozat a végére.
  • Laza
    Ahh, most mukodott... humm..

Vki azt mondtya, hogy a Bonusban meg lehet majd nezni az osszes akciot, ami gombnyomogatos volt, de nincs benne minden.

SPOILER

Pl nincs ott a haztetos verekedes.
    Ezeket elo lehet csalni vhogy?! (mar mindent megvettem, megis van 136pontom)
  • Laza
    Vki tud adni instructiont?!

A TetrisEmu hasznalataval fajan ment a game, vegig is toltam.
    De most mar nem tudom elinditani, hiaba mountolom be a filet es teszem be az iso-t Daemonba, nem indul, kiirja tegyem be az eredeti DVD-t :(

Pedig le akartam menteni a Soundtrackeket...
    V tud vki linket ezekhez?
  • Laza
    Mar van is ennel jobb ilyen game, a Shenmue 1-2.
    Ha ez tetszett es az kimaradt, tudom javasolni potlasat :)
  • Macccy
    2x ??? .... één úgy 5x-6x zunyáltam le ....
  • Hmuda
    Jah. Az túl érzéken volt és túl lassú. Kétszer elrontottam, mire végre átértem.
  • Malakai
    Erről jut eszembe, de nem teccett a pallón átsétálás... :P
  • Paranoia
    VAgy ha nagyon nem megy akkor kinn lecsücsülhecc össze zuhanva,és Tylerral a könyvtárból lemész és vele keresed a kazit 1 öngyujtóval,no para. :)
  • Hmuda
    Úgy mint az erőpróbánál. Alapból jobbra húz, de balra-jobbra nyomogatással tudod balra vinni a mutatót.
    Mikor Carla besokkol akkor hogy kell normálisan levegőt venni?
    Van.Magyar sajnos nincs :(
  • SASboy
    Van a játékban felirat?
  • Macccy
    Lusta ... Különben igenis korcs, mert a konzolokról lopták át, mert sok kényelmes játékosnak úgy könnyebb, ha szószerint csak a kisujját kell mozdítania. És a hozzászólást (bár egy 'á' betűvel igazából elírtam) úgy értettem, hogy maradok a zsúfolt billentyűzetnél és az egérnél, nem billegtetek mindenféle szart. Maradi vagyok és egéren pl sokkal inkább érvényesül a készítők szándéka, hogy úgy érezd pl kerítés mászás vagy kávé ivás vagy felmosás közben mintha a te kis mancsoddal tennéd mindezt.
  • Malakai
    Ha tartalékolod későbbre a játékot, azzal inkább jobban jársz!
    Elég rövid, igaz később majd újra végig lehet tolni és máshogy csinálni dolgokat, hogy más befejezés legyen!
  • Carlos
    Értem...
    Későn van már!
  • magus
    koszi kozben megoldottam:)

hat, nagyon faradt vagyok de jatszanam tovabb, olyan mint eg yjo hangulatu film:)

legutobb az avpben volt meg bennem a para legutolso apro kis szikraja

(amugy quake skill ide oda, lejjebb allitottam a nehezseget:P )