Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ujedith
Sziasztok!
A TetrisEMU mennyi helyet foglal?
Nem kerhetnem, hogy valaki toltse fel? pliiizzz!
Nekem is wanadoo-s verziom van. Tdf filet mar szereztem.
Koszi elore is!
Ujedith

EndreMan
Van subtitle a gaméban?
Má nyomom egy ideje nélküle és nem gond,de hátha van csak én nem találtam meg.

Sziasztok!
Ne fikázzátok a Wandoo-t..este 8-ra lejött a game hibátlanul, neki is álltam, most létem ki..
THE END bakker..lehet,hogy sok a választási lehetõség,de ha belegondolok,hogy majd' 100 ember 3 évnyi munkája, és 8 órányit tudtak összehozni..
Sajnálom a game-et nagyon, marhára tetszett, csak a konzolos beütés nem jött be.
Minden a helyén van, kaland kategóriában nálam év játéka..bár inkább interaktív film a legjobb jelzõ rá,ami egyátalán nem gond, sõt.
Mindenkinek ajánlom!
Hmuda
Éjfél óta nyomtam, most menekültem meg az irodai incidens után és épp Lucas lakásán vagyok. Eszméletlen lett a játék, téynleg olyan mintha filmet néznék, csak itt van beleszólásom a dolgok menetébe. Mestermûvet csináltak a srácok.

Az irányítás pofonegyszerû, normálon a reflexjáték megfelelõ kihívást jelent. Itt tényleg mindennek következménye van (mikor a kajáldában visszaültem a székemre, a rendõrcsaj felfedezte a vérfoltot). Tetszik, hogy ha több karakter is van egyszerre, akkor érdemes teljesen kihasználni mindkettõt, mert vannak dolgok, amiket csak az adott karakter tud megcsinálni (pl ha Lucas elrejti a kést, akkor csak a fekete nyomozó tudja megnézni, hogy hova rejtette).

Ha nem lenne ilyen késõ, valszeg most azonnal végigvinném, de valamikor aludni is kell. :-(

Mondjuk ezek a bogarak kicsit zavarnak. Valahogy elveszik az egész történet misztikus hangulatát. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belõle...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

HAt ez a game valami hihetetlen, egyszeruen nem tudom mihez hasonlitani ezt az elmenyt amit a jatek kozben erzek, istentelenul jo, mindent ut eddig. uj stilus szuletett.

AMD Norbee
sztem is isten király gama, imádom az ehhez hasonlókat!

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Kandurex
Ja, ja! Nagyon ütõs a cucc! A gépigénye is nagyon barátságos. Viszont a látványhoz nem elég highra venni a grafikát, ég és föld a különbség, ha a custom beállítást választva kézzel felhúzzuk a 16X anisot, 4XAA -t, mindent bekapcsolva, igényes grafikát kapunk cserébe!

Tetszik õ! 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacc
Na, játszottam vele én is egy órácskát, nagyon bejövõs játék, tényleg eredeti. Baromi jó, hogy te irányítod a tettest és a nyomozókat is, ilyet még sehol nem láttam 😄 És elég életszerû is a dolog eddig.
Dynamic
No meg ez a Bonus menü is érdekes megoldás.Bonuskártyákat lehet felvenni, amelyek különbözõ pontokat érnek és ezeket a pontokat lehet "levásárolni" a Bonus menüben, ahol photos, soundtrack, movies és egyéb szokásos dolgok vannak.
Dynamic
Hát ez az ügyességi gombnyomkodós rész elég szopattyú.6 életbõl 5-öt elvesztettem(az irodahelyiségben) mire ráéreztem😊
Kandurex
Off:

Asszem 3.5 - SFpro se tétel, pont a napokba rakta helyre a Reloaded, asszem valami második VH -s játékkal.

On:

nincs on, unatkozom 😊

ThugEdge
na jó igazad van

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

hykao
Ja, értem...mondjuk szoktalanul nagy tömörítés... 😊
grebber
Azért ott van még a SF3.5 de ez már off lenne.

Jó éjt all megyek aludni reggel meló 😞

Next PC upgrade: 2022

ThugEdge
az jó lesz
és télleg tökéletes ez a mount módozat
méghogy a warez haldoklik MUHAHAHA

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

grebber
Semmi csak kicsomagolod és lám megkapod a 3.6GB-os iso-t.

Kandurex
Kitömörítve annyi....asszem....gondolom? Passz <#idiota>

hykao
Hmm, nekem valami 2.04gb-os jön...akkor ez most mi? 😊
grebber
Na lejött nekem is. 3.6GB-os az isoja 😄

gergou
most vettem eszre, h a wanadoo s image mellett ott vannak a hianyzo fileok, nekem muxik, probaljatok ki...

`Take a look to the sky just before you die`

Seth

PSN ID.: Beegabor

hykao
Gyerekek nyugalom már! Legalább az ilyen normálisabb játékok esetében ne szabaduljanak már el az indulatok a megjelenéskor...
gergou
kurva elet, hogy en sem toltok tobbet wanadoorol az 100...

Kandurex
Priv-

Macccy
Elvileg ez A F-A-H-R-E-N-H-E-I-T . . . csak nem vágott. Én még ennyit nem idegeltem játék miatt <#hehe><#ijedt><#wilting>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

gergou
NA, VALAKI AZ A TETRIS BUZISAG PAR MEGAS FILET RAKJA FEL VALAHOVA,
AZT MAJD LESZEDJUK, KINEK VAN MEG???

Lacc
Wanadooban sose szabad megbízni 😄
Most akkor ebbõl kivágtak részeket vagy nem? Amikor tyler nyomul a nõjével nem látni semmit csak a nyögéseket hallani. Ez még ugye nem is lenne baj, hisz ki kíváncsi pár poligon szerelmére, de mi van ha a storyból is kivágtak mert pl. véresnek ítélték? Nagyon remélem ez a nem cenzúrázott verzió

Lacc
Töltsd a többiekkel a torrenttel.
Kandurex
Wanadoo? Két sms küldtem rá, mindkettõre azt írta, hogy értelmezhetetlen üzenet. A pénzt meg levette. Anyád. Telefonáltam egyet, arra adott kódot. Ez eddig 600 pénz. Áldja vigye, gondolom ennyit azért megér a játék. De, hogy bassza meg, már 5 órája töltöm mert olyan szakdozva jön, mint a mákos tészta. Na ez volt az utolsó, hogy befizetem oda.

És hallom, hogy a törés sincs benne, na fasza.

<#mf3><#mf3><#mf3>

gergou
Hogy rohadna meg a wanadoo, a faszom...

Macccy
<#boxer> MEgõrülök! .. És a rar-okban ugye egy image van legalább?!? Van valami program úgytudom amivel KORRIGÁLHATOM a barmok hibáját és bele illeszthetem a hiányzó file-okat. Tudjátok a nevét ennek az "image-újrarendezõnek"??
Ja és kéne akkor a tdf meg minden ami kellett ...

ui: Ja látom Seth-nél fennvan a link szal akkor kellene az imidzs prog <#help>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Sly06
cool megy nekem is eddig najon tuti kis gama <#mf1><#worship>

B@dsector
Írni írja, de a wanadoo oldaláról leszedett jatékban nincs tetrisEmu és .tdf sem csak azt írják és hozzá vágták az nfo filet és kész, egy szóval bass*ák meg <#mf3>.
Macccy
Hol "külön" ? Én onnan szedem, de ha a 'fahr-pc.001' nevû rar-okban nincs akkor nem találom másfelé. ?!

B@dsector
Nagyon köszi <#worship>, most már mûködik a game <#violent><#violent><#violent>
Lord Myn
Én is onnan szedtem, és van .tdf csak nem a rar-okban, hanem külön.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Macccy
de hallo! ... Egy szóval nem írja a NFO hogy az a cd-n/dvd-n van. Nem máshova tette? Nézd már meg lécci mer megõrülök, hogy még utánna kell leszedni. Benne kell annak lennie valahol, vagy a tetris driver "telepítése" után. Lécci nézd meg ... <#guluszem1>

Seth
ittenvane

és nekem még 1/5 része sincs lennt 😄

rorr
ilyen hülyeséget a tetris emu olyan mint a daemon!!!speckó ezekre a kalandjátékokra kifejlesztve (a megtörésükhöz) a daemon 4 már lefogja játszani a tdf-et is.....

Macccy
óóó a faszom ....... nemmondjátok ,hogy a wanaszaron nincs ... na legközelebb kétszer meggondolom mikor regeljek azokhoz ........ nem elég, hogy lassúak ..... ááárgh ... komolyan nincs tdf ?????? nem rejtett? nebaa <#boxer>

B@dsector
Én nekem nincs tdf file-om, illetve nem is volt crack folder a cd-n.
Wanadoo oldaláról töltöttem le a játékot, esetleg valaki nem tudja elérhetõvé tenni ezt a .tdf filet pls <#help>.
Tetris már fent van.
Seth
mert a tetris-t kell használni lüke (installálod daemonnal, utána bemountolod a tetrisbe a tdf fájlt)

Macccy
jaaaaaj a vércukrom, ... mama <#kuss> <#nevetes1>

Macccy
naneborogass ......... ember, nekem jóesetben egy órán belül lenn lesz. Oldd meg, ne ijesztgess mer ütök! <#papakacsint>

Sly06
nekem daemonon keresztül nem indul a tetrisemu-s original dvd kell neki <#sir>

grebber
LOL Wnd!! Torrent powa!!!!!!!

Seth
veszem észre, szegény wnd be van havazva 😄

grebber
Szereintem ezzel nem vagy egyedül 😄

Seth