2159
  • Hmuda
    Megvan a három befejezés. Csak az olvassa el, aki vagy végigvitte, vagy megrögzötten akarja elrontani a játékát. Én szóltam előre, szóval aki elolvassa, az csak magát hibáztathatja.

SPOILER

[szin=white]Nálam mind a három befejezésre Carla terhes lett. Lehetséges, hogy van egy negyedik befejezés is, mikor az Orákulum lelövi Carlát, de ha mindenki szerint három van, akkor lehet azt is megússza valahogy.

Első befejezés: a szokásos happy end. Lucas önszántából helyezte el a lányt a Chroma forrásra. A hideg emúlt, a két klán visszavonult a háttérbe és onnan folytatja a hatalmi háborút. Lucas nem akarja elfogadni az Isten-szerepet, csak élni akarja az életét. (epilógus helyszín: egy mezőn egy fa alatt)

Második befejezés: akkor van ez, ha vagy a cyborg maga, vagy az irányítása alatt álló Lucas rakja a forrásra a lányt. Ezután az történik, hogy a hőmérséklet tovább csökken, az emberiség háromnegyede kipusztul és a maradékot a gépek vadásszák a felszinen. Az a kevés túlélő, aki megmaradt, az a föld alá menekült és ott várják a halált. Mivel Carla terhes, ezért sokan a túlélők közül azt hiszik, hogy talán Lucasék gyereke lesz az új Indigó Gyermek és talán majd ő megszabadítja őket az AI terrortól és a hidegtől. (epilógus helyszín: Bogarték bázisa)

Harmadik befejezés: afféle semleges végkifejlet. Az Orákulum rakja a forrásra a gyereket. Semmiféle észrevehető változás nem történik a világban. Eddig is végtelen hatalmuk volt, csak annyi a változás, hogy mostmár ezt abszolúte semmi nem törheti meg. Lucasék élik mindennapjaikat és várják a gyerek születését. (epilógus helyszín: Lucas lakása)
  • grebber
    Meg tudod nézni te is (vagy nem ? ) nyomsz egy ctrl-t és kiir mindent.
  • Curtis
    Hi,

Most tartok a mosodai nyomozásnál. Aki már végigvitte: hol tartok? Ez a játék közepe, vagy inkább már a vége?
  • Macccy
    Ne mondd el senkinek, de ...
    (SPOILr)
    ... nem a sorompón kell átmenni. A baka előszeretettel rúgja szét a zityódat, ha arra lát, inkább menj át mojba és rágd át magad a kerítés egy távolabbi részén, mondjuk a sorompótól mégjobban balra, az árokban kúszva eljuthatsz egy "véletlen" lyukhoz. Ott még felejtsd el az IFA takarását, azt majd a kerítésen belül kell eljátszanod. Na menj!
  • Macccy
    Köszönöm kedves Laza. (örülök, hogy tisztáztunk minden mást)
    Remélem ez menni fog. Jah, még meg kell szereznem a játékot is. Ha abban is van tipped akkor szívesen veszem azt is. Majd eccercsak haza érek este, akkor tudok leghamarabb kutatni. Kösz ...
  • IgH
    Na irányítási problémám megoldva,de most szintén megakadtam. Sry,hogy sokszor kérek helpet,de az irányításos problémánál előbb írtam aztán gondolkodtam. Most viszont szintén az a szitu mint grebbernél. A fiatal Lucassal kell menni és ugye át kell menni egy sorompón,h elérj a piros x-hez. Namost jön a kocsi,annak a takarásába kéne lopakodni. Ha úgy nézzük,hogy szemben a sorompó,akkor bal oldalon áll a katona tehát amikor jön a kocsi,én jobb oldalon akarok átmennni. Nade most jön az,hogy ha 100%os takarásba vagyok,akkoris meglát a csávó,nemtom hogy csinálja. Vmi tipp?
  • Laza
    itt van PSX emulator
    Bleem!
  • joe69
    thx
  • Laza
    pl GoldWave v Cool2000 (v ujabb Cool)

beallitod felvetelre, hogy a belso mix csatornat figyelje, inditsd el a gamet, es jatszd le a zeneket, majd vegul vagd me
  • joe69
    milyen progit ajanlasz ehhez?
  • Laza
    allitsd at a menuben a masodlagos gombokat, igy kivaltva a num padot, es akkor menni fog laptopon is
  • hykao #708
    Beraktam. Sztem is jó...bár az én ízlésemhez kicsit túl magas és keskeny...de a mai háttérkép-szerű banneráradatban megállja a helyét... :)
  • Laza
    A bonus menupont alatt le lehet majd jatszani, onnan meg ha kell vmelyk rogzitheted egy kulso programmal.
  • Lacc
    Grats ez igényes banner, valamelyik op kirakhatná :)
  • Curtis
    Hello,
    Gondoltam csinálok a játéknak bannert. Ha tetszik, ki lehet tenni.

• joe69
    a jatekban levo zeneket honnan tudnam megszerezni?
  • Macccy
    Glad2Help ...
  • IgH
    jaja ez a hiba rájöttem...
    Pityu: Amikor mind a két helyen mutatja a villogó cuccot akkor ne csak a numpadon nyomd a megfelelő irányt,hanem a sima karaktert irányító részen is..
  • Macccy
    Ott ha jól emlékszem nem csak a NUM4-et jelöli kékkel, hanem az ő balra párját is, a LeftArrow(vagy A gomb) -t. Ezeket egy időben ajánlatos lenyomni különben kivasalja "Bustert" a kocsi és később még a jóöreg Lucasnak is meggyűlhet a baja az efféle szimultán irányokkal!!
  • Macccy
    Ha a Game Difficulty beállításoknál Easy-t adtok meg, akkor állítólag (meg valószínűleg) nagyobb lesz a késés-toleranciája és nem fog le FAILED-elni, ha nem rendelkezel Billy A Kölyök reflexeivel. Ezentúl segíteni sajnos nem igen lehet.
    De biztos megnyomjátok mindkét oldalon a néha egy időben megjelenő színeket? Mert elképzelhető, hogy nem figyeltétek és a bal oldalon is világított a párja a kis "kékségnek".
  • IgH
    énis bill.en ...a boncolásos cuccnál is ez a helyzet..nyomhatom én azt amit kér nem fogadja el .. így meg nehéz túljutni ..
  • Paranoia
    hmmm... nemtudom
  • Pityu1
    Igen billentyűn mostmár annyit nyomogattam hogy nem hibázok de mésem tudok túljutni.
  • Paranoia
    Bill.en nyomjátok a gamét?
  • IgH
    ezt az esetet mondtam én is..ugyanez a hiba
  • Pityu1
    Még mindíg nem tudok túljutni az irodán nyomkodom azokat a hülye színes gomboka már elég frankón belejöttem de ugrom átfele a bogarat és futnék de a plafonról egy bogár visszalök és rámugrik mindíg itt halok meg. Hogy a francba lehet ezen túljutni???????
  • Paranoia
    Hmmm...érdekes.Én nem találkoztam ilyen problémával!Nemigazán kerestem összefüggést a mozgás és a gombok kközt.Persze van ahol logikusan ugy kell abba az irányba...de mindig azt üsd ami éppen világit ennyi.
  • IgH
    Valaki helpeljen plíz: azokkal az iránygombos/színes minigémekkel van gondom. Kezdődik ott,hogy amikor a tréningbe jött a kocsi elől elugrás ugye a "num4"et a kék színű gombot jelölte. Hiába nyomombe a tag nem tesz semmit...most ott vagyok,hogy jönnek azok a bogarak a bankban és elég hosszas menekülés után,amikor már a falon rohan a bogár akkor hiába nyomom be amit kér mindig failed..ugyanez van a csajjal a boncolásnál .. mi lehet a hiba??
  • Macccy
    Hűű ... asszem ezt a Shenmue-t pótolnom kell, mert már rengeteget hallottam - főleg ezen topicban - róla és amúgy is bírom az ilyen "4th person" külső kamerás dolgokat.

OFF: A Silent Hill első része miatt viszont erősen irigykedem a PSX tulajokra. (ezért még gamepad-ot is ragadnék!) Nem vagyok otthon emulátorok terén így megkérdem tőled: nem létezik működő emulátor ahhoz, hogy PC-n játszhassam?
  • Macccy
    LAZA és SEPHI: Boccsánat, akkor félreértettétek, de az én hibám. Eléggé elment a szókincsem abba az irányba, hogy sokszor a megfelelő főnév vagy jelző helyett bebiggyesztem, hogy "szart". Kezdek el-afrosodni ...
    Lassan énis csak shit-ekben fogok beszélni.

csak SEPHI: Drága komám. Ha diszlexiás vagy és oly nehezen megy az olvasás is mint a szólások írása, akkor ezen a kissé gonosz hangvételű véleménynyílvánításom nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod.
    Légy oly szíves "édes lelkem" és mutasd meg hogy hol használtam ilyen kifejezéseket, mint "kormány" vagy "kormánybot" (pff ... khmm, bocs ). Csak ennyire kérlek most így hirtelen, talán nem probléma.
  • grebber
    Pedig engem észrevesznek állandóan :(
  • BlueMaster
    A teherautó mellett csak a két hangár közöttig menj akkor már egyik őr sem lát és simán bemész a két hangár közé és máris ott a piros x!
  • Lacc
    Hát, ne tudjátok meg laptopon, külső bill. nélkül mekkora szívások ezek az ügyességi részek :D Rendes billel sose volt problémám, de itt tényleg borzalmas, egyszerűen nem tudok továbbjutni a (spoiler lehet) tempolomos angyalos részen így... Azért még próbálkozom.
  • grebber
    Figyelj oda nem lehet mást mondani nyomkodd a megfelelő szineket és nem lesz gáz.
  • grebber
    És hova kéne menni fedezékbe? Mert van két dobozos rakás amögé tudok bemenni de onnan hogy hogyan lehet eljutni a piros X hez rejtély számomra.
    Mert a teherautó az a sorompohoz megy és ott észrevesznek.

Valami okosságot tudnál mondani?
  • Pityu1
    Akkor mégegyszer: Hellósztok newkem lenne egy kis problémám van az iroda meg azok a rohadt bogarak sehogy se tudok túl jutni rajta a mentésem visszatöltve csak 4 életem van már eljutottam odáig hogy ugrándozom át a bogarkat meg minden de mikor átugrom a másik a plafonról mindig vissza lök és rámugrik. Hogy tudnák ezen túl jutni? Előre is kösz a válaszokat.
  • Paranoia
    Meg kell várnod még kijönn 1 kocsi és mellete mész fedezékbe.
  • grebber
    Ennél hogyan kell menni hogy ne vegyenek észre? Már 2 órája itt szopok :(
  • Sephi
    A jelenlegi harom konzolnal letezo joy-ok mellet elbujhat az osszes letezo PC-es joy edes lelkem. Es itt JOYPAD-rol van szo ne gyere nekem kormany meg kormanybotos szoveggel.

Ennyi.
  • neménvoltam
    nálam is ua a gáz... hogy kell átjutni sorompón? hiába akarok elsuhanni a kamion teherautó mellett akkor is észrevesznek