Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Nagyobb...egyetlen rosz szot sem halottam meg rola ami nagy csoda egy olyan jateknal ami egyaltalan nem hires.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gregoryan
thx.. remélem tényleg olyan nagy tûz ez a gamma :D nagyon várom már...

Kandurex
Ehhez. A tetris cucc be van csomagolva, asszem a 40. -dik file -ba megtalálod. Leírás meg az nfo -ba.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gregoryan
elõfizettem :D 950kb/s el jön :D

kell valamit csinálni vele feltelepités után? vagy ehez kell a tetris cucc?

Törölt felhasználó
Én ma kezdem el a játékot.Eddig nem is hallottam róla,de most se tudom mi is ez.
Valaki mesélne róla?
Kandurex
maga a tény, hogy küldesz oda egy sms -t, egyetlen egy törvénybe sincs tiltva. Az, hogy letöltesz onnan valamit az se. Az, hogy közbe védett tartalmat töltesz le, az már igen, de a törvény nem a letöltését tiltja, hanem a használatát. Capito? Töltheszt annyit, mint a rüszü, csak:

Büncselekmény viszont:
Árusítani a letöltött anyagot.
Terjeszteni.
Valamint használni.

gregoryan
:DDDDDD csak nekem pl nem kártyás telefonom van.. elõfizus és céges.. :S

Kandurex
Egyenértékû, most viszonylag gyorsak, 400k - 500k max.

Kandurex
Nem is is! Elküldöm az sms -t és az állami kommandó már az ablakon kopogtat. Vagy az efbiáj. Nálam már itt vannak, már visznek...neeeee....nem akarok menni....!!!!!!!

Ön elküldött egy sms -t..:! Le van tartóztatva.-.

ne...nem bírom

gregoryan
és melyik site gyorsabb letöltés szempontjából?

Kandurex
Lál, mégis mit bizonyít egy sms? Vagy egy telefon hívás? Egy nagy lófaszt, kb. ennyit.

gregoryan
megaztán ki küldene sms-t saját telefonról...

Guer
csak ezek a lehuzos sms-escuccok
pffff

Kandurex
A bithun is, a majmon is, az endless -en is, a reactoron is, stb. mindenütt?!

Kandurex

gregoryan
a 3.6 gigás iso hol van fent szerintetek? please LINKET

drop
egér jobb gomb és felfelé tolod

Sephi
Aha de kicsit mas volt. Ezzel az a baj hogy naon rovid. Szerintme azert lehetett vlna hosszabb. Egyszeruen nem lehet abbahagyni es mar felek hogy befejezzem :(

Majd ujrakezdem es minden mashogy csinalok.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
Fehér vonal...szal fehér :D

gregoryan
de jó, hogy mindenkinek megvan.. csak én szopok evvel a köcsög torrentel 28k/s el.. valakiiii HELP

Kandurex
MINDEN cselekvés, azaz use, ahogy tetsztik, így mûködik a játékban.

Kandurex
Ha az ajtó közelébe vagy a képernyõ tetején megjelenik egy fekete alapon piros kis vonal indikátor, ha az egér bal gombját nyomva tartod megjelenik benne egy piros pötty és irányszerinti húzással kinyitod az ajtót. Leírva kissé macerás, de pofonegyszerû, ha ráérzel.

Tatyla
mivel nyílik az ajtó a training pályán?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Király :)
Sly06
ok thx megvan :)

De ha nicns kedved keresgelni es normalon jatszol akkor ez a megoldas

Spoiler

3. emeleten a feher lampaknal van !
Jajj igen amit az oreg adott csak nezd meg ki irta
Tatyla
na már az elején megföttem hogy menjek az ajtóhoz, de nekem a gamepadon nincs analog irányitó se bal,se jobb...
hogy nyissam ki?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sly06
a kiskönyvet,vagy azt amit az öreg adott?

gregoryan
a gáz csak az, hogy saját számomról nem szivesen irnék sms-t egy ilyen warez site-nak..

Ize nemtom hogy kell spoilert csinalni szoval csak Sly olvassa el !! :)

Meg kell nezned ki irta az ta konyvet amit megvizsgaltal a nagyitoval majd a bejaratnal van egy lista ott megnezed hanyas szamu eza konyv es a kinainal pedig levannak irva hogy hanyadik emeleten vannak a kulonbozo szamu konyvek !
Sly06
Valaki!! a fekával vagyok valami kína könyvtárba 1 könyvet kell megkeresnem már oda vittem az öregnek vagy 100 at de 1 ik sem az :( ki tudja hol találom?

AMD Norbee
Ööö mindenki mondja hogy nem találkozott ilyen gamával ahol reflex szerüen mozogni kell, mégis még anno azokban a csogálatos DreamCast idökben nkem volt egy olyan iszonyat isten gamám ami ehez hasonlít és a neve nem más mint Shenmue(remélem jol irtam)! Abban a gamában ugyan iylen volt ez a reflex kezelös szitu!
Nekem évekig az volt a best gama mert nem láttam hozzá hasonlót, de most végre van egy ami versenyre szálhat vele a szememben.
Bocs az OFF-ért

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

ujedith
hat volt egy szexelos resz benne, de ott csak hangokat lehetett hallani es nem mutattak semmit, csak ide-oda mozog a kamera es mindent mutat a szobaban, csak a csaj es a csavot nem. Szoval nemtudom. De mondjuk szerintem ez igy is jo.

ujedith
en wanadoorol szedtem, es jol muxik, szoval szedd te is onnan!

gregoryan
valaki egy linket please!!!!!!!!!!!!!!!!

kirol
De jó nektek, hogy már megvan. <#rinya>

Kiderült már, hogy az NFOrce -s az az európai vágatlan verzió?
Mert elvileg annak kellene lennie, mivel eu-ban Fahrenheit, és amcsiban Indigo Prophecy a neve.

Lord Myn
Ok, köszi, este kipróbálom.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

ujedith
menj el a kovetkezo keritesig, ami menten egy arkot talalsz
abban az arokban menj elore, amig meg nem lacc egy lyukat a keritesen, na ott kell atbujni, aztan a teherauto mogott lopakodni, de arra majd te is rajossz...

Amugy en is elakadtam, Tylerrel vagyok a konyvtarban es annak a kinai konyvtaros papanak valami konyv kell. Mit is kell ott csinalni? Mert csak rohangalok es akarmalyik konyvet viszem oda neki nem kell neki, es annyi konyva van, mint az allat. Na remelem ennyi szovegbol, mar le lehet vagni, hogy hol tartok, szoval aki tud, PLIZZZ HELP!!!
Koszi elore is!
Kiraly a gama!
Ujedith

Lord Myn
Ja, amikor tíz fekvõt kellett nyomni, átérzetem én is billentyûzeten... :)))

* SPOILER *

Amúgy elakadtam amikor a kicsi Lucas-t kell irányítani a katonai bázison, az elsõ kerítésen még átmászom, de utána mindig lekapcsolnak. Mi a megoldás?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Sly06
Nagyon bejött a game alig vártam hogy a géphez üljek és nyomjam tovább,hihetetlen jól meg van csinálva az osztott képernyõs dolgok stb, én easy-n keztem el ,de tuti hogy végig nyomom normalon is mert a történet mindig más csak a vége ugyan az ...Nagyon tudom ajánlani mindenkinek !!!!<#nyes><#taps>

Sephi
Nem.

Osziten neha konyeztem ugy fajt a kezem. Reflex szeru az akcio...nyomozas verekedes reflex minden van benne. Eskuszom eletembe ilyen jellegu jatekal nem jaccotam es mivel ez az elso ez a legjobb!

Hajra a masodik resz! :D

Mennyi akció van a játékban? A nyomozáson vagy a verekedésen van a hangsúly?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

gregoryan
Valaki please egy rendes linket, mert nekem az eddigi torrentjeim nem jönnek le...
PLEASE

Sephi
Nyugi megszokod oket. A story elegge utos ne agodj. Olyan meglepetesek lesznek meg benne hogy jajaj :D

Dynamic
Van, de csak játék kezdés elõtt, a fõmenüben tudod bekapcsolni.Játék közben nem, hába nyomsz esc-et.
kirol
Még a demoban is van felirat, többféle is.

Én is alig várom már a fullt! <#vigyor2>

Van benne subtitles.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

kirol
Tényleg csak nyolc órás a gamma?

ujedith
Koszi mar ne faradjatok vele, megtalaltam a gamecopyworld-on.
Ha valakit erdekel, akkor innen leszedheti a tdf file-t es a tetrisEMUt is:

TetrisEMU: http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=TETRIS!rar

Tdf file: nezd meg a #269-es uzenetet! Ott megtalalod a valaszt!

Na megyek es kiprobalom vegre ezt a csodat!
Sziasztok!
Ujedith