Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Kikoltozott amerikaban e sott el. 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hmuda neked mi lett a vege?
Hmuda
ÁH! Végigjátszás után mindenképpen nézzétek meg a bonusz cuccokat, vannak amiken még most is röhögök. 😄

Orákulum táncikál a garázsban, a kínai arc bújócskázik Tylerrel, stb.

Jó, hogy vannak még poénos kedvû játékfejlesztõk. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

En is nehezen jottem ra mert amikro lehet valasztan ai valaszok kozul Alone-ra kellet menni ami azt jelentette hogy megkerdezte hogy egyedul el-e en meg azt hittem hogy elfogja kuldeni szoval erre kellett menni aztan zenelni kellet neki utana lehetet menn iaz agyba vele 😊
Sephi
Na ezt nem tudtam loool! En elkudtem a pixaba! 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hogyan ugrik el a kocsi elõl ( a gombokat hiába nyomom)
Amikor megjelenik 2 színes kör, akkor hogyan lehet jól megcsinálni? Mit kell nyomni, hogy jól menjen?

szex istenem de sotet van
Ketto ilyyen jelenet van benne az egyik meg akkor van amikr oa baatnod jon a cuccaiert de akkor szek kozbe is lehet utasitast adni neki 😊 lol
Hmuda
Kiderült, hogy nekem a totál cenzúrázatlan verzió van meg.

SPOILER!

Lucas és Karen jót szórakoztak a metrókocsiban és volt annyira naturális az ábrázolás, hogy amcsiban vérszemet kapjon clintonné. Bár Karen necrofíliája kicsit levont az értékelhetõségbõl... 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mustang2005
Mûködik a DVD-re írás???

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Hmuda
Hm, nekem csak annyi volt, hogy felveszi a kést, kis jelenet ahogy a zsaru ül a pultnál és kész, el is van rejtve...

Duddits
Hát szerintem semmi vicces nincs az aláírásodba! Sõt! Szerintem röngtön vedd ki!

Macccy
Miicsodaa ?? Eldugni? Én nem dugtam el. Lucas felvette a földrõl és aztmondta:
"The knife. I have to get rid of it." - és azzal a lendülettel magától elrejtette, mert mikor újra õt mutatja a kamera, már nincs nála és prolja a kezeit.
Te ELrejtetted? Hogy? Akkor több helyen is lehet? De hogy? .... na ha ez gyvan akkor külön KÚÚRVANAGY EZA JÁTÉK! Beszarnék. Még csak a 3.-ik chaptert fogom elkezdeni de már fejlettebb és kidolgozottabb mint bármi. <#worship>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Sephi
En ott es meg egy jeleletnel kaptam total fraszt 😄

Mustang2005
Nem ez ugyan az verzió amit máshol is lehet tölteni!

Lásd az aláírásomat😊

Sly06
ja a tükrös jelenet engem is meglepett <#mf1>

Sephi
SPOILER!

Egy dolgot nem fogtam fol. Amikor az Indigo gyereket olbe veszuk a arvahazban es elmenekulunk az Oracle elol akkor Lucas a varos kozepen egy tetore jutunk. Hogy kerult az arvahaz a varos kozepebe????

Duddits
Hajrá!

Duddits
Sephi
Relativ. El lehet dugni a wc fulkebe a racsoknal (akkor csak Carla talalja meg) a kukaba (ahol Tyler) vagy siman eldobja a foldre es akkor is Tyler talaja meg.

Mustang2005
Bannert csináljon már valaki!😞(((

Macccy
Ki de szerintem bele kéne operálni a hiányzó anyagot. ISO COMMANDER ... ezzel elvileg lehet, majd most próbálom ki.

(Priv: Szólj vissza ha már lerántottad, oké?)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Mustang2005
Ki lehet írni sima dvd-re???

(Neroval)

Hmuda
Jujj...leesett a légzõjáték trükkje. Valahogy azt elfelejtették említeni, hogy az erõjáték módján kell játszani. 😛

megoldódott, a winfos-om xaraxik..

Mustang2005
Most töltöm😊

WANADOO!

Hmuda
Spoiler

A kés nem a WC-tartályban van. Kuka, és csak Tyler tudja kiszedni...

grebber
Akkor ez ez sokszorvégigjátszos máshogybefejezõs game lesz szerintem 😄

Next PC upgrade: 2022

Macccy
Találtam apró pici bugot, de csak a szõrözésem miatt van. <#awink>
Apró Spoiler
Szóval: lehet másnál is bejön így ajánlom, hogy az elsõ két chaptert egyben vigyétek végig, mert nekem amikor a másodikat félbehagytam és folytattam, akkor a kés a retyó tartályában nem volt benne. Így újra kellett kezdenem az elsõ chapter elejétõl.

Ettõl függetlenül zseniális. Mondanom sem kell, hogy a hullát is másként intéztem és tessék, változott a második chapter =)

Hmuda
Azon a részen már ezer éve túlvagyok, nem is foglalkoztam vele, mert láttam, hogy oltárira el van rontva az a minijáték, de a diliházban már nem lehet megkerülni. Nekem át van rakva WASD-ra az irányítás, amint elkezd menni jobbra, nyomom balra, pár pillanatra megáll, aztán fogja magát és szép komótosan végigcsúszik a végére. Annyi a különbség, hogy ha nem nyomom a gombot, hanem nyomogatom, akkor kicsit gyorsabban ér a végére, a folyamatos nyomásra legalább kicsit lassabban hozza be az újrakezdést... 😛

X a futas
Háromszög a karakterváltás
Balkarral mozgok
Jobkarral valasztom ki az utasitasokat
R1 L1 az a nemtom milyen Bár hasznalatához kellett.
R1 volt a fegyverrel valo loves R2 az ujra töltés (csak egyszer votl fegyverhasznalati lehetõseg a rendorcsajjal )
Asszem ennyi volt
EmThor
az elsõ játék, amiben beszartam egy jelenetnél

hát attól függ mire van álíltva?! A lényeg h a balra és jobb fordulás gombokkal.... Left-Right és nem eszeveszettül nyomogatnics, csak piciket ha jobbra túl kimenne, akkor nyomogasd, aztán menj a polcok között elõre a számítógéphez... be kell kapcsolnod azt balra a polcok mögött egy kapcsolóval és kell egy kazetta ami 1990es évjáratnál lesz

Seth
majd írd le a joy konfigját létszi, mert ps2-es joy-al fogom majd nyomni és olyanra akarom beállítani

PSN ID.: Beegabor

fitutufi
Isten game
nagyon tetszik

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Hmuda
Valaki elmesélné a légzés minijáték trükkjét? Annyi okés, hogy középen kell tartani a mutatót, de az semmire nem reagál. Próbáltam egérrel, num4,6-al, jobbra-balra gombokkal, A,D-vel, mindennek ami csak eszembe jutott, de amint megindul az egyik irányba azonnal lehet tudni, hogy befuccsol az egész...

vmit elbénáztam sztem...
tetrist telepítettem, reboot, aztán tetris újra, de keresi a dvd-t.
?
köszönöm.

ps2-on jatszom vele
3*
Sly06
Te már végig toltad Kufii?

Sly06
ok thx +próbálom..

Ha meglatsz egyet egybol meg kell allnod es nem szabad mozognod es majd modnani fogja carla hogy mehetsz tovabb.Persze ki kell jutni .😊
Sly06
Carlával vagyok a diliházban elment az áram minden hülye kint saszézik a folyosón mindig elkap 1! mit kell itt csinálni? valaki help!!

én kicsit megakadtam ennél a felém suhanós tárgyaknál! Na itt aztán meg kipróbálhatjátok a reflexeteket!!!! 😛

rorr
azért ez ff-es játékvezérlõvel az igazi ahogy dobog a szíve a szereplõnek vagy ahogy húzod a hullát hát az fenomenális...

Atomreaktor
😊))

Sephi
Mijazisten mesejek rola ha elkezded jaccani? Jaccad fiu nem banod meg.

Atomreaktor
Törölt felhasználó
Várom válaszotok.