2159
  • sagjoz
    Mit kell csinálni mikor Carla le megy a pincébe? És a Tarlor meg a könyvesboltban keres vmit! Melyik könyvet kell oda adnom vis megkeresnem az öregnek???
  • SASboy
    kösz mindenkinek
  • MerlinW
    Átmászol, átmész az uton, ott lesz egy árok, balra haladsz találsz egy nyilást a keritésen.
  • Laza
    SPOILER

Amikor hirtelen kitoresek tamadnak a fickora nem art ugyesen vegigtolni a szines gombokat, mert lathatunk jovokepeket. Itt pl azt, hogy van a keritesen egy lyuk. A vegcelt meg magad is lathatod a terkepen.

Ha konnyure allitod a gamet, meg egy piros vonallal ki israjzolja a terkepen merre kell menni, de szvsz ez elveszi a jatek borsat :)
  • SASboy
    Nemtudom máshogy mondani. :S Amikor a csávó visszaemlékszik a gyerekkorára és a haverjai elmennek játszani a hangárba csak tűz ütött ki.
  • MerlinW
    Most aztán képben van mindenki sztem:)
  • Hmuda
    SPOILER

Én úgy gondolom, hogy ha Jade-et odaadod az AI-nak, akkor bejöhet egy olyan helyzet, hogy az Orákulum túszul ejti Carlát. Nekem sikerült kiverekednem belőle magamat, de lehet, hogy el lehet intézni, hogy Carlát lelője és nélküle jönne be egy befejezés (az AI-t már előtte le lehet nyomni, szóval maximum két befejezés jöhet be, feltéve, hogy tényleg meghal).
  • Laza
    SPOILER

Hummm... ezek elocsalasa akkor nem fugg egyaltalan hogy hogyan veitted vegig a jatekot, mert a vegso helyszin utolso ket osszecsapasabol ha az elsot elveszited, Oraculum gyoz, ha Oraculumot legyozod, de a masodikat elveszited a Robot gyoz, ha mindkettot legyozod, akkor meg a full happy end.
    Raadasul igy mindharmat le lehet tolni egymas utan, 10p alatt (utolso chaptertol)

Ha letezik 4., akkor az vajon mitol fugghet?!
  • ThugEdge
    ez a játék über jó
    tulkép ez egy adventures gém,ugye,amik általában ilyen nyomott point and click rendszerűek,biztos van kivétel,szal ez az irányítási rendszer zseniális
    télleg nem vagyok nagy kaland játékos,de ez beszarás
    őőő csak ennyit akartam
  • SASboy
    Hogy kell elvinni a Wishita Military base-s részt? Először átmászok odáig megvan, de nemtom merre menjek utána. :(
  • joe81
    sziasztok tudna nekem valaki segiteni? leszedtem a játékot,feltettem utánna elinditom a tetris emu exe-t,ujrainditok bemountolom a TDF-et de nem megy. dvd-t kér mit csesztem el?
  • IgH
    Na végigtoltam. Kegyetlen volt. Mafia óta nem volt ekkora élményem játék közbe. Komolyan,szar betöltenem más játékot,még kavarognak bennem a gondolatok,mint egy jó film után. Vhol azt hallottam lesz folytatás. Hát nagyon remélem.. Minden elismerésem a fejlesztőké. Olyan 98%-ra értékelném,csak azért nem 100,mert az irányítás beállítása elég nyakatekert volt (nekem) meg a grafika,de ez csak - 1/1%.
  • Macccy
    juj ... OFF ... OFF voltam énis
  • Macccy
    Jajóvannajóvanna ... mit tudom én szerinted, életemben nem "csaltam" még emulátorral.
    "mindent úgy emulál, ahogy az ps-en kinéz, nem lehet szűrőket bekapcsolni" ... Akkor ezek szerint ha ePSXe -vel próbálom akkor ráküldhetek akár 4X FSAA -t meg 6X ANISO -t is?? Csak azért kérdem mert pont megfordult bennem reggel, hogy az SH1 az azzé picit csúnyácska és koros már.
  • musha
    csak autosave van.
  • sagjoz
    A játékban nincs kézi mentés vagy csak autómatikus mentés van?? MErt elkezdtem azt újból ua-zal a profillal de 3 chapter után nem ment meg semmi sem:-( Az már voltam a kisgerekkel a katonai bázison és nem tudtam elmenteni:-(Help me!
  • musha
    ja és bocs az off-ért!
  • musha
    nincs belőle új, azt én azért szerettem, mert régen volt néhány játék, ami nem ment epsxe-vel, na azok általában elindultak cvgs-sel. halál egyszerű, valóban nem nagyon van benne beállítási lehetőség, de működőképes. bleem-et akárhányszor próbáltam, sosem ment rendesen (de leginkább sehogy sem).
  • Seth
    csak cvgs asszem nem tartalmaz pluginokat, hanem mindent úgy emulál, ahogy az ps-en kinéz, nem lehet szűrőket bekapcsolni stb.... Mondjuk egy elég régit próbáltam, az új már lehet hogy jobb
  • musha
    egyetértek, bleem a legfosabb amivel találkoztam. epsxe, ha esetleg az nem megy, akkor cvgs.
  • Seth
    mit szarakodsz bleem-mel, mondom hogy az epsxe a legjobb ps emu...
  • Macccy
    óóóh .. kösz. Isten vagy. Remélem jó hozzá a Bleem is ... az már megvan. (érdekes mer nem kért cs-keyt a Bleem1.5AMD)
  • SASboy
    Tiszta befosatós játék. :D
  • Seth
    jájjj linket meg nem adtam meg , naszóval innen :D
  • Macccy
    Honnan innen? A Torrentről? Azt mondom, hogy onnan nem akar elindulni sehogy a letöltés ... valami más ötlet?
  • Hmuda
    A játék legvégén van a választás. Ami közben van annak nem sok köze van ahoz, hogy hogyan jön ki a vége. Ergó elég mindig csak az utolsó jelenetet visszatölteni és hagyni kell, hogy a megfelelő dolgok történjenek.
  • AMD Norbee
    És Hmuda, a történetben mitket kell másképpen csinálni hogy máshogy végzödjön?
    mert nekem az elsö variáció szerint történtek az események......
    csak azért kérdezem mindezt ha kijön vmi magyarítás és ujra végignyomom akkkor máskép csináljam a dolgokat.
  • AMD Norbee
    Külön tölcsd le a Tetris emut meg egy fahrenheit.tga fájlt
  • Paranoia
    Ha meglácc valakit akkor áll meg és n nyomogass semmi gombot,vissza tartja a lélegzetét,ha Lmegy akkor ugyis "szól" és akkor mehec is tovább
  • LezLee
    Picit megakadtam kb. a játék felénél. Carlaval vagyok a diliházban, miután sötét lett és kinyíltak a cellaajtók. Na most a légzést azt értem, de akármerre megyek, mindig belebotlok egy őrültbe, és game over. Ha meglátok egyet, hiába állok meg a sötétben, akkor is észrevesz. Ezen hogy jutottatok át? Valami hasznos tanács?

• SASboy
    Értem. Kösz.
  • Hmuda
    Ja. Fontos része a történetnek a hideg.
  • SASboy
    Tényleg jó ez a játék. Bele lehet élni magadat rendesen. De miért ez a címe?Azért, mert hideg van és a hőmérsékletre utal?
  • killer123
    Sziasztok.
    Nekem az a kérdésem hogy hogyan kell ezt a gamet elinditani mert azt irja az nfo hogy futassam a tetrisec.exe-t a crack könytárból.A gond csak az hogy nekem nincs crack könyvtáram.
  • fitutufi
    nekem az 1. volt
  • sagjoz
    Hogyan lehet visszaállítani hogy az öszes meghajtóm visszajöjjön! Vis érzékelje az xp???? Mert amivel eltüntettem progival nem tom visszaállítani! Bár a game az indul de nem tok mást csinálni!
  • Seth
    szedd le mondjuk innen a playstation verziót,keress egy emut, mondjuk epsxe-t,aztán ugyanott vagy...
  • Macccy
    igen, kösz, már láttam, de nem tudom letölteni akárhogy járatom már fél órája a BitTorrentet vagy előtte a Tornado-t.
    Nincs meg neked véletlenül?
  • rorr
    kiadták pc-re úgy 1 éve emulator+game=pc verzió csak torrentről lehetett tölteni....
  • Krinyo
    jó lenne ha befejezés után végiglehetne nézni az egész történetet mint valami filmet