Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Csak a megrögzött fikázók toporzékolnak a grafika miatt. Ebben a játékban sokkal életszerûbbek a szereplõk mint sok más "csilli-villi csodaszép" játékban. Ezt képek nélkül is tudjuk. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

SPOILER
hogy a francba kell eljutni a kissraccal a piros x-hez?
a halon mar atmasztam, de utana nemtom hol kene tovabbmenni

Kandurex
Csináltam pár képet, hogy eloszlassuk azt a tévhitet, hogy a játék nem szép. Szerintem megállja a helyét!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hy all! Örülök hogy mindenkinek elindul. Esetleg valaki tudna-e segíteni? Nekem az a problémám hogy felrakom a játékot tdf file-t mountolom elindul a játék nyelvet kiválasztom lecsekkolja a konfigomat és kidob az asztalra egy üzenettel C++ Visual runtime error és azt írja rá hogy Buffer Overrun detected. Ma egész délután ezzel baxakodtam újratelepítettem a windows de teljesen ugyanez a hiba. Ha valaki tud segíteni akkor legyen szives.

PS4 ID: Vordengo

Hmuda
Pedig egér-bill kombóval is tökéletesen irányítható. Csak a reflexjátéknál kell elengedni az egeret, de akkor úgyis fölös tartani. Eddig kevés játékban sikerült ennyire jóra megcsinálni a konzolos irányítást PC-re.

Háttérügyileg meg a hiba az ön készülékében van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Seth
Na én is nekikezdtem, most voltam a parkban, megmentettem a kiskölköt(tökjó jelenet volt amikor Lucas meg az a rendõr összenéztek, felismerték egymást, de a rendõr hagyta elmenni)
Irányítás pofonegyszerû (legalábbis joy-al, bill.-el meg se próbáltam)

Egy apró bug van nálam, mégpedig az hogy ha kilépek a játékbó,leszedi az aktuális hátteret, ez másnál is jelentkezett?(mondjuk ez legyen a legnagyobb baj 😄)

PSN ID.: Beegabor

fitutufi
hát én nem<#idiota>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

I.C.ram
A tutorial szarakodik nekem. Annál a résznél mikor az autó elõl kéne elugrani egyszerûen nem reagál a baba. akármelyik módszert használom egyikre sem reagál. Valakinek volt már ilyen?
CrucifX
Nezd meg a konyv boritojat, majd a bejarat mellett levo konyvet - ebbol a ket kis cluebol mindenki ki tudja talalni a megoldast.

fitutufi
én is a könyvtárnál vagyok
mi a megoldás ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

MerlinW
Értem én az angolt, csak figyelmetlen voltam😊 De azért köszi a támogatást😊

[merlinw.org]

MerlinW
Third person kaland akció ügyeeségi logikus filmszerü nyomozós noir cucc, ahol mindkét oldal szereplõit te irányítod. Ami a legjobban hasonlít rá talán a Broken Sword 3. De az is távol áll e remektõl.

[merlinw.org]

MrDevil
Hol lehet a feliratot bekapcsolni??? mert a menüben nincs!!!

Merlin sztem tedd be a feliratot mert vegulis azt kel lcsinalni ami ta csavo(foszereplo gondol) feliratbol tobbet ertesz
Sephi
Bazd+ nezed mar meg neten.

Es meg beszol hogy mi vagyunk lustak.

NEM LEHET LEIRNI MERT ILYEN MEG NEM NAGYON VOLT NA!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MerlinW
pffff... télleg😊 ááá

[merlinw.org]

kulcs az asztalon

Viktorr
?????
vki dobjon már meg infóval!

most mé vagytok lusták?

MerlinW
kezemet bekötöttem, lezuhanyoztam minden😄

[merlinw.org]

MerlinW
jáj bénázom... mikor jön a kopo az elején. Ágyat letakarom, ruhát a mosogépbe, felöltözöm, oszt utána?

[merlinw.org]

Sephi
Ez nagy kerdes volt. Csodalom hogy el tudtal menekulni vaze 😄
Jatekba belepni sem lehetett csipka! 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Be a bunteny helyszinere es nyomozni kell amit a rendorok szoktak csinalni
Mustang2005
Az elsõ rendõrös küldetésnél miután elment a gyilkos taxival mit kell csinálni a két zsaruval??

Hova kell menni?

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Viktorr
lécci vmit mondj róla!!
irányítás stb...

ez egy egeszen uj stilusu jatek ki kell probalni
ez 4 kérdés volt 😊
Viktorr
1 kérdés:
Milyen stílus?
Akció?
Kalandjáték?
Egérrel kell irányítani?

MrDevil
Hol lehet bekapcsolni a subtitlet??

EmThor
SPOILER

kirsten gyilkosa Antal Janos !! a magyarok mindenhol ott vannak!!! 😊

Hmuda
Tegnap este nyomtam három órát és ma majdnem reggel tíztõl este fél hétig (ha belemelegszik az ember akkor lerakhatatlan). Ez kb 10-12 óra mert volt, hogy újra kellett próbálnom pár dolgot mire belerázódtam.

grebber
Kb mennyi idõ volt a végigjátszása?

Next PC upgrade: 2022

Duddits
Miért nem próbálod ki? Látod, hogy nem válaszolnak, akkor nézz utánna, vagy próbáld meg.

spoiler

Az ágyadat le kell takarni mert véres.
SPOILER

Egy kérdés: az apartmanban, amikor jön a rendõr, és 2 perc van elrejteni a bizonyítékokat, ott azonkívül, hogy a véres ruhát beteszem a mosógépbe, mit lehet még tenni? már végigjártam mindent, sehol semmi. vagy valamit elõtte nem csináltam jól?
Pont most jöttem rá, kössz...
Elég hülye megoldás szerintem.

Bal gombot folyamatosan lenyomva tartod es mozgatod az egeret asszem igy volt a demoba
Mustang2005
KI LEHET ÍRNI SIMA DVD-re???

(NEROVAL)

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

melyik gomb??

ha pcn jatszol akkro az eger
Haláldolgot
hat erdekes volt az biztos mondjuk ezt a

Spoiler

Halálfolgot nem tettem volna bele hogy megha lazt felelsztik kicsit iylen matrixos 😞)
Lehet, h én vagyok hülye, de melyik a cselekvés gomb??
Csak menni tudok, meg nézelõdni.

Hmuda
Jah, nem is nagyon értettem, hogy hogyan kerültek a képbe. Kicsit olyan volt mintha elkapkodták volna a végét.

Bogarak passz de a vegen nagy kavarodas volt a két klán kozott 😊
De jo lenne, mar varok egy legalabb angol vegigjatszast 😊
Hmuda
SPOILER

Jó lenne, mert lehet, hogy a végén õ lene a nagy szerelem, nem Karen.

Hmuda
Bár a bogarakra nem igazán derült fény, hogy mik is. AI?

Spoiler!

Szoval neked is meghalt Tyffani? Szted meg lehet valahoyg menteni mert en azon vagyok 😊
<#nyes>
Hmuda
SPOILER!

Nekem az, hogy Lucassal odaraktam a kisláynt forrásra, erre minden visszatért a régi kerékvágásba. Karen terhes lett (ami nagy teljesítmény egy hulla apukával), Lucas meg nem igazán akarta játszani a világmegváltó szerepet.