2159
-
sagjoz #799 Nah a vidámpark kilőve de nagyon hosszú rúd van ott:-((((( Utána mikor vissza megyek gyermekorba ott hogy lehet eljutni a kijelölt helyekre??? MErt mindig észre vesznek! -
sagjoz #798 A vidámparkban mikor egyensúlyozni kell akkor felváltva kell nyokodnia gombokat vagy ellenkező írány vagy mi mert akár hogy nyomom őket egyzserre felváltva leesek arról a mocskos gerendáról! -
sagjoz #797 HOgy tudok elmenekülni mikor egy idegen szobában ébredek és meg kell mentenem a testvérem? ÉS közben a rendőrnéni és Tayler keresnek! -
#796 jaja, én csak addig szívtam, amíg arra rá nem jöttem, hogy balra kell fordulni, utána már nem volt semmi probléma. -
#795 Hát én biztos mákos voltam, mer elsőre kisétáltam, mintha az volna a legtermészetesebb dolog a világon, hogy védtelen nyomozónők vaksötétben korzóznak a hangyások közt.
Csupán annyit tettem amit a csaj és az ápoló is mondott. "If you see one, don't move"
(vaagy valami hasonló) -
sagjoz #794 Vmi nem jó mert kivártam a másodikat azt elment vártam egy kicsit azt tovább léptem és a lépés után ismét győzőtt az ipse:-(((((((((((
-
#793 miután balra kanyarodtál és mielőtt jön a második pszichopata állj meg, és várd meg amíg elmegy...gyakorlatilag ennyi a kihívás a dologban. -
sagjoz #792 Vis utána jön egy közvetlenül és az öl meg állandóan!
középen vagy vmelyik oldalon kell haladni?? -
sagjoz #791 most is megáll csak közvetlen utána jön egy és rámront:-(((( -
#790 Nekem Carla észrevette és megállt.Aztán továbbment. -
sagjoz #789 Második ipse elhalad mellettem és akármit csinálhatok meghalok!
-
sagjoz #788 ELmegyek a csomó pontig! ÉS ott elmegy előtt vki! Azt balra megyek elmegy még vki mellettem azt kiront rám egy ipse és halál! -
sagjoz #787 jah azt balra kiront rám egy ipse és meghalok:-( -
#786 Én is szoptam ott rendesen.
Elindulsz előre,aztán balra... -
sagjoz #785 Hogy kell kijutni Carlaval az elmegyógyintézetből????Mert minden irnyban próbáltam de halál lett a vége! -
#784 Én is:( -
#783 OFF:
És azt meg honnan?
Különben a PC-sen is hullámzik a textúra? Mer bekonfigoltam faszán minden szűrést és még elég szép is lenne, DE mindenkin és mindene amolyan PléhSztésünösen hullámzik a textúra. Lehet nincs ennél jobb, csak érdekelne a PC-s milyen?! -
#782 Heh látszik nem a kosár az erősségem laza 10-0-ra kikaptam :( -
#781 Nem let volna egyszerűbb a pc-set leszedni?Nekem az van meg.
-
ZsirosKenyer #780 #719 -
#779 Nekem ez volt a befejezésem:
SPOILER
Carla összejött Lucas-sal.Carla terhes,minden happy.
Milyen befejezés van még? -
#778 OFF : ePSXe konfigolva fenn pihen és vége felé csurog lefelé a SILENT HILL -
#777 egy hasznalt DC kb 10k mindennel egyutt :) -
sagjoz #776 joh már meg van! -
sagjoz #775 A tolókocsis nénit hova a kukiba kell vinnem ha egyzsre véletlen egfogtam és nem vettem fel mást csak egy plusz életet?? -
Curtis #774 Hi,
Na végigvittem én is. Az igazság az, hogy nagyon sajnálom, hogy vége lett, mert szívesen eljátszottam volna vele még vagy 2-3 hetet :) Szerintem ez egy kibontakozóban lévő műfaj első fecskéje, várjuk a következő részt, illetve a hasonló stílusban írt játékokat. -
#773 hmm, köszi megnézem. -
#772 keress rá a chankast-ra. Majdnem tökéletese az emuláció -
#771 Dreamcast emu nincs még működő ugye? mert ezt a Shenmue-t nagyon megnézném már... -
#770 Nem sikerül . Elmegy a 2. mellett utána megyek a jármű mellett, de nemtok átmenni, mert észrevesz. :( -
#769 http://media.dreamcast.ign.com/articles/094/094956/vids_1.html -
#768 thx -
#767 Shenmue 1-2 :)
(es itt konkretan te nyomozol, mert te magad kolbaszolsz a varosban) -
Lyan Kyj #766 Nem olvastam vissza, ki hogyan vélekedik a játékról, szal teljesen önálló vélemény:
TÖKÉLETES!!!!! Már nagyon régóta nem volt ennyire kiemelkedo jatek a piacon(Természetesen a Psychonauts-ot leszámítva)! Hihetetlen, mennyire le tudott kötni, lebilincselo vegigkuzdeni magad az egészen, mindig a kovetkezo informaciomorzsa után kutatsz, és nem enged el! Bár a karakterek eleinte igen sterilek tuntek szamomra, hamar megszoktam oket. Talán a KotOR volt az egyetlen olyan játék a Fahrenheit mellett, amelyiknek ennyire összetett, élvezetes, és végre nem elcsépelt történettel rendelkezik. Sztem a legtobb film története nyugodtan elbujhatna a Fahrenheit háta mögött!
A Mátrix-ot idézo jelenetek kicsit cikisek voltak (elsore), de annyira fraknón megcsinálták oket, h nem tok belekotni, persze, nem is akarok:)
Azt hiszem még újrajátszom párszor, h a többi választási lehetoseget, kihagyott helyzeteket is megismerjem!!
Sztem nem kell neki folytatás, így jó, ahogy van, azért egy hasonlóan megrendezett játékkal szívsn játszanék, remélem sok követoje lesz! -
#765 a ket epulet kozott kell atvagni, mikor elhalad a katona elott a jargany -
#764 Szvsz ez annak tudhato be, hogy a mai jatekos generacio el van kenyelmesedve a sok, full linearis, avagy bugyuta fejtorok miatt. Persze ez nem a jatekosok hibaja, hanem a jatekfejlesztoke.
Noha ezt a jatekot nem neveznem neheznek, avagy olyannak, amin orakat kell gondolkodni :)
Javasolnam, treningezzenek kicsit a Goblins sorozaton :) -
#763 Sry meint én.Megtaláltam a kerítésen a lyukat. Átmásztam, de utána mindig észrevesznek a katonák. A Harckocsi mellett kell menni? vagy, hogy kell? -
#762 Mióta láttam, hogy már a Doom3-hoz is végigjátszást kellett írni egyeseknek, azóta én már semmin nem lepődök meg. -
#761 lépcső alatt vizsgálgasd a könyveket, ill nézegesd az ajtó melletti listát, valamint a könyvtár végében levő könyvet -
#760 Bocsi, de nem ertem miert akad el itt mindenki. Ennyire hianyzik a kreativitas a mai jatekosokbol?! :)
SPOILER
Az oreg nem csak elmondja, de meg kepekben is megmutatjak azt a 4 eszkozt, amivel meg lehet tudni honnan kell a konyv.
Tehat elso, kapsz egy konyvet, masodik meg tudod nezni nagyitoval a konyvet, hogy ki irta azt, az ajto melleti konyvben megtalalod milyen sorszam tartozik az adott irohoz, es utoljara az oreg mogotti asztalon levo konyvben megtalalod hogy melyk sorszamu konyvek melyk polcon vannak.