2159
  • soulhunter
    nahh, megvan a játék első igazán zavaro hibája, amin nem tudom tultenni magam :)

na szal most kiskölyökként vagyok a bázison,és át kéne mászni a keritésen
    csakhogy negyed köröket kéne leirni
    az idegesitő dolog:
    sosem teszi középre a piros pontot, és mire beállitom középre, vagy letelik az idő, vagy már a gamepadot vágom az asztalhoz, stb stb
    billentyűzetnél még nehezebb,ott még érzékenyebben mozog

nincs erre vmi trükk?

ja,és izé
    azé csak itt tartok 5 orányi játék után,mert az irodában a bogaraknál rendesen megszenvedtem :)
    nameg az edzőteremben is begörcsöltek az ujjaim,mire néhány gyakorlatnál elérték a 10et :(

ezt az apro negyedkörives bakit leszámitva végülis jo játék (még az albérlőmnek is tetszett,akinek semmi nem tetszik) :)
    mégha a számkombinácio beütésénél olyan gyorsan villogott,h össze vissza rángattam a 2 analog kart minden létező irányba (de sikerült) :), még akkor sem mondanám idegesitőnek :)

szal 1 trükkre lenne szükségem,mert az 5 orábol kb. 1 orája hülyéskedek ezzel a keritésen mászással,és nem találom azt a bunkert,ahova a látomásban bemásztak a kölykök :(
  • LezLee
    Egyátalán nem fikáztalak, szerintem olvasd el mégegyszer.

Másik: nálam egyszer fogytak el a kék csíkok, akkor végleg beleőrűlt, és az elmegyógyintézetben kötött ki.

Peace.
  • soulhunter
    nos...
    igy 5 orányi játék után nem érzem,hogy olyan übermáyer lenne...
    viszont rosszat sem nagyon tudok mondani rola... szal ha beledöglök is,akkor is végigviszem

a flémről meg annyit,hogy ha valaki fikáz ok nélkül,és hülyének állit be,akkor azt nem tudom poénra venni

nos valaki übermáyer viszont elárulhatná már,hogy mi a fene történik,ha elfogynak a kék csikok,és már a "wrecked" rész is eltünik

a választ előre is köszönöm
  • SASboy
    Hát jah. :D
  • ShaiHulud
    nekem is vadi uj stilus volt, megis azonnal ereztem hogy ISTENJO ez a jatek.
  • musha
    az én tapasztalataim szerint a jobbra-balra nyomkodós résznél nem elsősorban a gyorsaság, hanem az számít, hogy tényleg egyszer egyiket egyszer másikat nyomd. mert ha az ember a gyorsaságra figyel, akkor sokszor duplán nyomja meg ugyanazt a gombot, és akkor kiesik a ritmusból, így lankad a csík. csak ahogy haladunk előre a történetben egyre jobban számít a gyorsaság is a pontosság mellett.
  • Lord Myn
    Ezt igazából én sem értettem, ha a játékban színes-reflexes után jött ilyen jobb-bal erőpróba, akkor általában az összes életem oda lett, akár milyen gyorsan is nyomogattam a gombokat, viszont amikor újra kezdtem akkor meg elsőre sikerült életvesztés nélkül és ez a játék folyamán mindig így volt.
  • MerlinW
    Okés amit mondasz, de hidd el, nekünk sem volt ismerősebb a játékmenet, mint neked:) Oszt csak rájöttünk magunktól mindenre. Amellett hogy új a stílus, elég logikus mit mikor, és hogyan:)
  • BlackShadow
    bocs h mindent mindent kétszermondok kétszermondok.. tul gyors mehet :D
  • BlackShadow
    amikor a játék végéről beszéltek igazán ejthetnétek egy SPOILER jelzőt :P
  • BlackShadow
    amikor a játék végéről beszéltek igazán ejthetnétek egy SPOILER jelzőt :P
  • zsotesz
    Most fejeztem be a játékot, nagyon király volt. Ha kijön a magyarítás akkor biztos még egyszer letolom. Amúgy sem olyan hosszú. Bár a végén kicsit fura, hogy egy elvileg halott ember hogy ejt teherbe egy nőt. Bár lehet, hogy én értettem félre de a végén (ha jól fordítottam) azt mondta Lucas, hogy Carla terhes lett.
    Na mindegy, szóval a játék király volt, és mindenkinek csak ajánlani tudom.
  • LezLee
    Hát ezzel a hozzászólással megint csak magadat minősíted, de áruld már el, hogy min kaptad föl így a vizet? Mondj már 1 negatív beszolást is az én hozzászólásomban! Az utolsó mondat az meg nem az "elszálltságomat" jelzi (grat. kitaláltál egy új magyar szót :)), hanem a humorérzékemet, amivel szemmel láthatólag te nem rendelkezel, de sebaj. Ha mindenáron flémelni akarsz, csak tessék, nem állok utadba.
  • BlackShadow
    szerintem iszonyu ütős ez a game:) már 2 órája mondom magamnak h jovan most abbahagyom csinálok vmi mást is de csak most tudtam megtenni mikor már 2x halok meg :)

SPOILER-need help
    annál a résznél ahol a szobádban jön a faszi és a bútorok rontanak feléd :D ott mikor a végén már csak a szélnek kell ellenállni, hogy a búbánatba kell megcsinálni azt a bal-jobbgomb cuccot ? én minél gyorsabban nyomom le egymás után a gombokat annál gyorsabban döglök meg viszont ha lassan akkor azonnal ezt nem igen értem :D
  • soulhunter
    mintha el lennél szállva magadtol, csak szeretném tudni, mire föl...

amugy nem állok hozzá negativan, de látom az elszálltságodbol adodoan nem jön le (vagy nem is akarod felfogni - ami már értelmi szinvonalad jelzi),hogy ez:
    SZÁMOMRA 1 VADI UJ STILUS, AMILYET MÉG NEM LÁTTAM, IGY SZOKATLAN, TEHÁT SZOKNOM KELL,HOGY VÉLEMÉNYT MONDHASSAK

nemtom feltűnt-e,de még nem álltam neki fikázni a játékot
    rolad viszont meg tudnék fogalmazni 60 soros véleményt indoklásokkal tüzdelve...
    szal hagyj békén, még az elején járok,és azért van ez a forum,hogy ha valamit nem értek,akkor KÉRDEZZEK
    és ha nem válaszolsz, nem fogok sirva fakadni :P
    majd válaszol más
    szal az izlelgetésem is abba lehetne hagyni... az ugy örömmel töltene el...
  • LezLee
    Csak mivel ez nem memóriajáték, hanem reflex, meg ügyességi, és legtöbbször a dolgok gyorsan történnek, ezért rögtön kell lenyomni, elég hülyén nézne ki, hogy végigmegy egy üldözős jelenet, és a végén kéne megfelelő sorrendben nyomni a gombokat. Baromság. De mondták már, ha eleve negatívan állsz ehhez a játékhoz, és a műfajhoz, akkor inkább hagyd, mindössze csak az év egyik legjobb játékáról maradsz le :))
    Na de nem lehet mindenkinek olyan kifinomult ízlése, mint nekünk, akik istenítjük a játékot :))
  • soulhunter
    1: nem haladja meg a képességeim
    2: vannak olyan játékok,ahol a felvillano szineket MEG KELL JEGYEZNI,majd UTÁNA KELL HELYES SORRENDBEN LENYOMNI
    -ez igy lenne jo :)

és csak azért,mert nekem ez a stilus uj,mert még soha nem láttam ilyet, azért nem kéne itélkezned a hozzánemértéseddel
    te is elkezdted vhogy... neked se megy minden zökkenőmentesen...
  • serito
    Figyelj oda. hogy két olyan irányokat jelzó színes kör van, ezért kell mindkét kezed. A beállításokban meg pontosan megadható.
    Ja még valami a Cd-n (még a feltörtön is) van egy Extras mappa és abban néhány nyelven leírt pdf formátumu leírás, miként kell a gémmel játszani.
  • musha
    3: most ez az egész az,hogy irányitjuk a gyilkost, hogy szökjön meg, meg a zsarukat,hogy kapják el? :)

ha elkezdesz olvasni egy könyvet egyből megkérdezed valakitől, hogy mi lesz a vége? ha tetszik nyomjad, aztán majd meglátod. ha nem tetszik, akkor véletlenül se játssz vele!
  • serito
    Már megírtam, hogy ez a game meghaladja aképességeidet, de leírom mit és miért kell csinálnod.
    Szóval, mikor kiírja, hogy Get Ready! Akkor figyelj, és mind a két kezed legyen a billentyűzet azon gombjain, amire a különböző irányokat osztottad!
    Ha pontosan leütöd a felvillanó színeknek, és irányoknak megfelelően a gombokat akkor + segítséget kapsz, (a szobában mikor a rendőr jön akkor megmutatja, hogy miket kell elraknod, hogy ne bukjál le) de lesz olyan rész is ahol az életed a tét, hogy meflelően nyomd a bombokat.
    1: amikor felvillano körök vannak,akkor kell nyomni a megfelelő irányt,mikor felvillan?

Nem.Előtte :))
  • soulhunter
    3 kérdésem van:

1: amikor felvillano körök vannak,akkor kell nyomni a megfelelő irányt,mikor felvillan?

2: mindenhol átléphetők lesznek?
    csakmer a lakásban is felvillant,de mindig failed volt, aztán visszatöltöttem az elejétől, utána meg már nem villant fel,csak simán körülnézett a zsaru, aztán lelépett,és nem volt ilyen felvillano kör sehol

3: most ez az egész az,hogy irányitjuk a gyilkost, hogy szökjön meg, meg a zsarukat,hogy kapják el? :)
  • serito
    Szerintem ez a játék nem neked való, valószínűleg azért mert meghaladja a képességeidet, inkább játszál FPS-sel mert ott nem kell gondolkodni, csak aki szembejön fejbelőni.
  • musha
    hát Sims-hez annyi köze van kb, mint az NBA Live-hoz (). ez egy KALAND játék erős ügyességi betéttel megfűszerezve. hangulatra meg már rég nem találkoztam hasonlóval...és hát a sztori...
  • Laza
    Mivel a Shenmue meg ennel is osszetettebb volt anno (2000-2002), viszont ehhez hasonlatos, igy a FREE (Full Reactive Eyes Entertainment) stilus behatarolas pont megfelelo :)
    Az picit gáz volt ahogy a tolószékkel forgattad Agathát :))
  • soulhunter
    na,ez aztán a made in játék
    még stilusra sem lehet behatárolni
    TPSnek nem jo... FPSnek végképp nem... logikainak sem...
    inkább vmi Real Time Simsnek mondanám vagy ilyesmi :)

na szoval...
    nagyon érdekes játék,azt meg kell hagyni...
    tetszeni nem tetszik,de még nem mondok véleményt,mert még a lakásbol sem jutok ki... ennyi meg kevés a vélemény alkotáshoz ugyebár :)
    viszont azt nem hittem volna,hogy valaha is fogok látni uj stilust a nap alatt :)

BUG:
    csak tudnám,hogy az a zsernyák hogy jöhet ki a fürdőből, ha még az ajtot sem tudom kinyitni,és az se az ajtot rugja be :)

viszont 1 kérdés:
    mi lesz akkor,ha az idegállapot végképp elfogy?
    megzuhan teljesen? öngyilkos lesz ismét? vagy mi lesz vele?csakmer összeszedtem +20 -at gyogyibol + kötözésből + zenehallgatásbol, és elnyomtam -40et ujságolvasásbol, meg hollo nézegetésből, stbstb,és márcsak 1 csikocska maradt :)
  • soulhunter
    köszi, megprobálom
  • toza #811
    ha egerrel nyomod akkor villogo izek megjelenesekor baleger gomb es iranyba huz...ha kontrolerrel..elvileg ua ez csak analog karral..vagy vmi ijesmi....aszt irjak lentebb h csodalatos egerrel es h kontrolerrel szar..(ez persze nem igaz:D)
  • soulhunter
    játékélmény ide vagy oda...
    hmm...
    érdekes játéknak tűnik
    már eleve,hogy quiz kérdésekkel kötik le az embert telepitéskor, már bejön :)
    aztán játék... mintha film lenne
    mindent megtalál, optimálisan állitja (probálja beállitani) a graf beállitásokat
    eddig okés...
    filmszerű az egész... még egye fene, nem rossz
    aztán mindent beállitottam a gamepad-ra,mivel hogy ugyebár detektálta :)

és jött a kopp
    10 perces video... na azt hittem,hogy felvágom az ereim
    erre jön a budis gyilkosság
    na mondom hollo rulez :)
    na a kopp:
    nyomhatom én a gamepad összes létező gombját, a futáson és mászkáláson + nézéseken és kameraváltásokon kivül nem csinál semmit
    váltottam billre
    ott is minden létező gombot megnyomtam,és semmi

szoval amikor felül mutat vmit (pl. az ablaknál a kimászást),akkor van valami villogó fehér gömbszerűség,ami hevesen rohangál jobbra
    feltételezem,hogy ez jelzi,hogy ott lehet csinálni valamit
    hát semmi
    aztán odamentem az ajtohoz...
    mutatta,hogy ki lehet nyitni az ajtot...
    hevesen mozgott a fehér gömbféleség felfele
    minden létező gomb benyomása,és semmi

szoval hogy is kell ezt irányitani?

bocsi,de 809 hsz-t had ne kelljen átolvasnom :)
  • Macccy
    Azért nem bántásból mondom, de tényleg lehetnétek kreatívabbak srácok. A SAJÁT játékélményeteket teszitek tönkre, ha mindíg kérdeztek.
    Ez a történet amúgy is megérdemli, hogy felfedezzék, még ha sokszor el is basz a kocsi, vagy lepuffantanak, vagy elkapnak.
  • SASboy
    nincs mit
  • Davidka
    ja, kösz, azóta magam is rájöttem
  • SASboy
    nyomni kell azt a billenytűz mutatja. A jobb oldai a numpad 2-4-6-8 a bal pedig a kurzoorok.
  • Davidka
    hello, még eléggé az elején vagyok, de nemtom mit kell csinálni, amikor megjelennek piros, kék sárga, meg még vmilyen szinű csíkok és némelyik fel-felvillan........ lucassal vagyok a munkahelyén... nem tudok mit csinálni, és mindig kiírja utána, hogy failed... :(
  • ThugEdge
    SPOILER SZAG:

amikor Agathanál vagyunk,sztem zsír lett volna,ha úgy csinálják meg,hogy a tök sötétből kigurul a tolókocsival,biztos összakakáltam volna magam,amúgy is tele van adrenalin mozgató részekkel
    Mikor Carlaval vagyunk lent az alagsorban a vhs-t keresve,hát az kész..gondolom még jön egy rakás finomság
    Viszont az lenne a kérdésem,hogy mikor transzban vagyok és az étteremben a különös idegen is megjelenik és követni kell,akkor már a végén nem bírtam a villogások tempóját,ahogy közelit a klozethez és végül nem láttuk mi történt csak az áldozat pofája jelent meg és Agatha elküldött,szal ez script,mindenkinek ez volt vagy kicsit lehettem volna higgattabb is és meglátom a végét:))
    beszarok olyan jó ez a játék
    El lehet terelni az örök figyelmét ,azzal hogy köveket dobálsz.
    ha numpad 0-val kinagyítod a térképet akkor meg látod merre néznek,és akkor máris menni fog.
  • Seth
    Telefonálj a tesónak. Marcussal ne hallgasd meg az idegent, hanem menj felvenni a telefont (de siess mert elkapnak). Lucassal mond azt neki hogy azonnal zárkózzon be (tehát ne kezd el neki magyarázni, hogy mi a fene van, csak azonnal zárkózzon be). asszem onnantól magától megy már Lucas elmenekülése
  • Hmuda
    Játszani kell nem kérezgetni és magatol is elérnél oda.
  • grebber
    Vidámpark??? Az a rész mikor jön vagy ez is attól függ miket cselekedtél??