2159
  • griever1983
    Skacok, az nem lehet hogy elején Lucas csajáteküldöd melgebb éghajlatra, akkor nem kell megmenteni vidámparkban, és Lucas sem hal meg? Meg mi van ha Tyler ehagyja a Sam-et? stb. van kihatása végére? nekem mondjukaz sem maradt teljesen világos, hogy Lucas mit látott a raktárban gyerekkorában, az AI-t, vagy azt a tóbas**st...
  • soulhunter
    hol vannak a gyertyák? az öreganyám rohadó p*csájában,vagy hol?
    találtam 1et abban a szobában,ahova be kellett tolni az öreglányt, aztán faltol falig minden tárgy mellett elmentem minden létező szobában,és ha beledöglök,akkor sem találom a többit...

szal 3 gyertyatarto van az asztalon...
    1 gyertyát találtam...
    5 szoba közül 1ben volt 1,azaz EGY gyertya...

vki légyszi árulja el,hol a fenébe van a másik 2

kösz
  • griever1983
    Hello!
    Na végig nyomtam...eddig két befejezést sikerült előcsalni. Még hány van, és hogyan kell előhozni? Összefüggések hogy vannak, és lehetséges e az hogy Lucassal nem élőhalottként fejezed be a játékot?
    Amúgy az utóbbi idők legjobb játéka született sztem. Kicsit Shenmue, de a hangulata, és a sztorija az nagyon egyedi.
  • Fonixxx
    Hy!

Hülye kérdés,de van benne használ gomb?Mert én nem találtam!Mert gondolom ami fellül megjelenik pl a csap,wc,halott ember azokat lehet használni gondolom?!
  • Csibe001
    Sziasztok!!
    Tényleg nagyon durva ez a játék.Nkm nagyon bejön, nem is bírom abbahagyni éppen ezért félek, hogy rövid lesz! :)
    Mindig ez van, ha valami nagyon jó akkor az rövid is. Semmi mást nem tudok mondani róla ami negatív lenne. :)
  • Macccy
    Hát, ha megüti egy átlagos 1400x1000 -es felbontású DVD borító szintjét, hát csak tessék. Megköszönném ...
  • Macccy
    1. Nem kiabálás csak (talán) közérdekű. Különben bocs, nem akartam megsérteni a hallásod, de nemhinném, hogy szétkúrná a fórum külalakját, legalábbis nem jobban mint az 1200 széles screenshotok egyes helyeken.
    2. Felejtsd el a cdcovers.cc -t. Néztem de nincs jó minőségű. - Hé, francba, talán pont ezért kérdeztem itt ?!
    3. topjoy
    Nekem másodszorra sikerült,de tényleg nem könnyű!
  • musha
    ne b@szd el
    ha túljutottál a `Storm` részen, akkor ez nem jelenthet gondot. én a Storm-nál nagyon sokat szoptam, ez második nekifutásra meglett (normal fokozaton). semmi trükk nincs, egyszerűen el kell találni a gombokat.
  • Sly06
    Én a tetőn vagyok a rosz bácsival mikor kihozom a kiscsajt az otthonból,minden megy egészen addig amig nem kezdenek el viszintesen forogni a levegőben és ott a nyilakkal kell operálni,de mindig kinyir a pali lassan feladom bár sztem közel lehet a vége.
    Valakinek 5let?
    Gyyóóóóó
    az király lehet:)
  • grebber
    Kelendő a Fahrenheit

Freak, 13:19 - PC PS2 XBOX - Játék: Kaland

(Adventure Gamers) A hónapban megjelent szaksajtó és játékosok által egyaránt magasztalt Quantic Dream készítésű kaland/mystery/akció/thriller egyedi keverékű játéka a jelek szerint remekül fogy és az összes platform eladási listájának az élére ugrott Európában. A megjelenés első hétvégéjén rögtön az első helyre ugrott a német és angliai Xbox, valamint második helyre a PS2-es eladási listákon. Angliában a PCs listák második helyén terpeszkedik, míg Franciaországban minden platformon ezt a pozíciót tölti be.

info: Hardwired
  • soulhunter
    sztem az is megteszi,ha csak az első 2 variáciot találod el, utána nyomkodd ész nélkül mind1ik oldalon össze vissza (pl: fel,le, jobbra,jobbra, stbstb, csak ezt párhuzamosan) :)
    nekem bejött :)
  • MerlinW
    1.Felejtsd el a nagy betüket itt.
    2.www.cdcovers.cc
    3.indzsój
  • MerlinW
    "(nem találok semmi subtitle beállitást)"

Azistenért nézd már végig az options-t...van vagy 8 nyelven:DDD
  • Thanatos
    rajzoljak egyet neked paintbe? szeretnéd? :P
  • Macccy
    VAN VALAKINEK ANGOL OFFICIAL, VAGY LEGALÁBB NAGY FELBONTÁSÚ DVD BORÍTÓJA A FAHRENHEIT-HEZ? X-BOX IS LEHET CSAK NE CUSTOM KÉZZEL ÍROTT SZ*R LEGYEN ...
  • Macccy
    Hoy miért hihetetlen???? Hát csak azért mert billentyűzettel nem tekergethetem a kart, nyomkodni meg nem lehet olyan pontosan körbe-körbe. Hát kíváncsian nézném, milyen úgy, ha sikerül.

Úúúú .. ötlet. Asszem csinálok helyet és elkezdem felvenni FRAPS-szal a játékot, mint egy filmet. Ki is próbálom!! Tegyétek ti is, aztán maj összerakjuk!!
  • Hmuda
    Lezuhanásnál (és minden elkerülhetetlen romlásnál) mindig meghagy minimum 5 pontot.
  • zsotesz
    Marcus halálánál az én karakterem is megőrült. A zuhanásnál nem tudom mi történik ha elfogy a pontod, szerencsére nekem is maradt elég. Bár szerintem úgy van kialakítva, hogy annyit pontot von le annál a résznél, hogy ne törjön össze végleg a karaktered. Ki tudja honnan kéne akkor újrakezdeni.
  • BlackShadow
    SPOILER

ha lenne elég 'lelkiállapotom' lucassal akkor markus halála után menne tovább uugy a story? sajnos nem volt elég pontom h megnézzem :D
    másik.. amikor lezuhanunk a vidámparkban akkor kb 5 pontom ha maradt a zuhanás -60 ja miatt.. ha nincs elegendő pontom akkor ott meg is állna a játék?!
  • zsotesz
    SPOILER!

-85 a lelkiállapotának, aztán már nem szerepel a sztoriban.
  • BlackShadow
    köszönöm szépen! :)
  • soulhunter
    yahh, végülis ugy pontos,ahogy te irtad le :)
    SPOILER!

Ha Tylert nem küldöm el a csajal akkor hogyan folyatódik a sztori?
  • musha
    gondolom ez a nehézségi szinttől is függ. én normal-on nyomtam végig, ott néha úgy éreztem, hogy jól nyomom, mégsem fogadja el, bár valóban előfordult olyan is, hogy 1 hibát elnézett.
  • soulhunter
    utána hirtelen a munkatársak ébresztettek,és eljött a munkahelyéről (feltételezem,hogy a bogarakat csak álmodta,vagy nemtom, nem igazán áll össze a kép,hogy mi is volt)
    felirat hijján arra tippelek,hogy hazaküldtek,merhogy nem nézhetek ki tul jol,vagy vmi ilyesmi lehetett (nem találok semmi subtitle beállitást)
    aztán ha jol emléxem, utána a zsarukat kell irányitani, majd aludni sem árt,miután visszaváltunk a mi kis menekülő hősünkre, stb stb

de ezen mi a hihetetlen,h sikerült?

amugy ugy vettem észre,hogy ált. olyan ügyezségieknél,ahol 5nél többX kell nyomni helyes irányt, ott 1 hibát még elnéz (legalábbis a konditeremben elnézett néha még 2 hibát is 1-1 hosszabb kombonál) :)
    jol vettem észre? (pl. a boncolásnál is az elsőt elszurtam,mégis "great" lett)
  • musha
    Itt a mentés, átállítottam 1024*768-ra, és a nyilakat wsad-re, valamint a numerikus padon a lefelé a 2-es helyett az 5-ös lett. 1 életet vesztettem, használd egészséggel. amúgy ez a leghúzósabb rész az egész játékban szerintem.
  • Laza
    En ezeknel a reszeknel veszettul nyomkodtam a gombokat felvaltva. Itt az a lenyeg, hogy sokaig kitarts, nem az, hogy minnel felfebb told a csikot.
  • Macccy
    Ne töröld, le ... Én is ordítoztam a szemközti fallal és ütöttem a padlószőnyeget már, mire készlettem azzal a résszel, de így utólag nagyon fasza rész volt.
    Szerintem is inkább ütemesen próbáldd, mer az idegesség miatt, még ha nem is veszed észre, de elbaszod és akkó Lucas repül. Bár esküszöm nem emlékszem melyik "kék" rész az ...
  • BlackShadow
    tudom hogy hogy kell csinálni és ugy is csinálom de ez a fos akkor se megy .. amugy meg gondoltam h mindenki leszarja h letörlöm e vagy sem csak felindulásból írtam ^^
  • ShaiHulud
    utemesen kell egyre gyorsabban jobbra balra nyomkodni a billt. amugy nem velunk baszol ki ha letorlod ;)
  • BlackShadow
    najovan.. most törlöm a játékot a picsába vagy valaki lesz oy kedves és segít nekem tulmenni ezen a szeles részen... már 12x próbáltam az elmult 5 percben és mindig visszabaszott a falra miközben már a kék részben jártam..... kicsit idegeskedem...
    szal aki segitene: mentés
    köszönöm.
  • Macccy
    "mégha a számkombinácio beütésénél olyan gyorsan villogott,h össze vissza rángattam a 2 analog kart minden létező irányba (de sikerült) :)"

MIVAAAN ??? SIKERÜLT? Ezt most komolyan mondod?? Mi történt utánna?
  • soulhunter
    nahh, du. kemény fél orát szorakoztam vele...
    most megyek melozni, majd holnap kialudtan (ha nem ébredek fel ismét 4-4,5 ora alvás után) nekiállok ismét

még1x köszi a segitségeket :)
  • zsotesz
    Én is gamepaddal toltam végig. Érdekes módon itt mindig elsőre át tudtam mászni (pedig sokszor kezdtem újra ezt a részt). Problémám inkább ott volt amikor a csatornán kellett fölmászni a motelnél. Nem olyan nehéz, próbálkozni kell vele.
  • soulhunter
    na,akkor nálam a helyzet a kövi:
    a PoP WW miatt vettem gamepadot... aztán átszoktam a tekken 3ra (ps emu rulez) :)
    mivel nincs sok gomb, ezért itt is ezt használom
    bill + egér... hááát... a max payne ota irtozom az ilyen irányitástol :)
    nameg itt kicsit bonyolitaná az irányitást vagy ilyesmi...

na mind1...
    akkor megkeresem optionsba a "centerizáló" gombot :)

kösz a segitséget
  • LezLee
    Ja valszeg az lehet a baj, hogy amikor megcsinálsz egy félkörívet, folyamatosan lenyomva tartod az egér bal gombját, pedig ha megcsináltad az egyiket, és elengeded, akkor automata visszaugrik a középpontba.
  • LezLee
    Hát én bill-el meg egérrel játszottam, és nálam mindig a középponton volt a piros pötty, tehát mindig ugyanazt a mozdulatot kellett csinálni, csak egyszer balra, egyszer jobbra. Nem tudom nálad mi lehet a gáz.

A bunkert meg könnyen meg lehet találni, piros x jelzi, amúgy a nehezebbje majd akkor jön, ha átmásztál a kerítésen.
  • musha
    nekem a padom jobb analóg karja sz@r, úgyhogy kénytelen vagyok billentyűzet/egér kombóval játszani. de ennél a félköríves résznél nem is értem, hogy hogy lehet tökölni. ha megnyomod az egér bal gombját, akkor automatikusan középről indítja a kis piros pöttyöt, onnan meg csak egy félkörívet kell húzni és ennyi. paddal sem tudom elképzelni, hogy mi lehet bonyolultabb, de legrosszabb esetben próbáld meg egérrel.