Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
"Egy baj van, hogy a mátrixos jelenetekbõl szinte semmit sem láttam, mivel a minigame-re kellett koncentrálni... Igazad volt abban, hogy jó lett volna egy vágott teljes mozi a végén."

Bonus menüben meg tudod ezeket a jeleneteket nézni játék nélkül.

[merlinw.org]

Seth
a fene tudja, nem kell használni egyeltalán.... 😄

PSN ID.: Beegabor

Mikiller
Azok a színes "irányok" mire jók?
A tutoriálban elugrottam a kocsi elõl vele, de azon kívül?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

ugylatom elneszek elso aki fikaz...😄 valaoban csodalatos jatek es shenmue szintyere hozva jobban utott volna...

de mar elejen elrontas h tobb karakter borebe bujsz bele..meg nagyobb szomorusag h te mint jatekos tudod h mi meg hogy tortent de jatekban megis huje korlatok vannak es nem logikusan mindenki mast es mast vesz eszre pl bunteny hejszinen es ez engem cseppet idegesitett h ha pl nem akarok vkivel vegig jaccani minden lehetoseget akkor nekejjen mar h valoban elorebb jussak..erdekes az is h nemtom mejik valosagban nem lehet vkivel akarhanyszor beszelni..pl csoves a sikatorban..siman oda megyek belerugok kettot h ugyna beszejjen mar..dehat ez a lehetoseg nem volt benne...meg hasonlok

lehet h az a baj h alapbol szarnak velem az ojan gamakat ahol akar tobb karaktert is iranyithacc..igazabol mexpejn 2 is gaz volt igy..sok mas kozt. mert h en uvelem elveszti a "realitasat"..de az alapok nyilvan remekul ki vannak talava..de igazabol 3d sre megcsinalt monkeyisland sorozat,the dig,broken svvord,stb kaland jatekokra hasonlit..persze azzal a kivetellel h ott mindenkeppen megkellett csinalni mindent h tovabb juthass....

de azert jo a grafikaja..es teccik meg h egyaltalan nem buzissan fut a fekete srac...igazabol de...
😊 ez inkább olyan mortál kombatos....deszkás,vas meg ilyesmi,törõs.azis "kellemetlen" volt...😊
Laza
A szines reflexxel nem volt gond, csak a pumpalassal 😊 mert azt rohadt gyorsan kellett sokx.
Bournoutban azert nem kell igy pumpalni 😊)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sephi
Nem nem. Amikor a szines reflex cucc volt. Amikor meg pumpalni kell akkor L es R triggerekt kell nyomogatni de az nem gond mert aki jaccot Burnout-ot az mar hozza van szokva a strapahoz 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Laza
mikor az erocsikot kellett felpumpalni?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sephi
A "korcs" analogon csak billenteni kellet kenyelmesen 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Laza
Szvsz egerrel gyerekjatek volt az iranyitas (a felkoros, meg minden).
Meg a szines gomnyomgatassal is elvoltam, de ez a kva gyorsan ket gomb nyomogatasa igen genya volt neha, az ujjaim lekoptak 😊))

Sephi
SPAM ON

"De én mindörökre maradok a PC irányításánál és nem csábulok el semmi korcs megoldások felé. Ámen."

TERRA LOL! Ezt a beszolast 😄 Jo van fiu gratulalok!

SPAM OFF

Macccy
Elképzelem, hogy analógon meg mégeccerûbb mer csak tekergeted a joy-t.

De én mindörökre maradok a PC irányításánál és nem csábulok el semmi korcs megoldások felé. Ámen.

(SPOILERs)
Elkezdtem elölrõl és kipróbáltam egy-két dolgot.
Az elején mindent úgy hagytam ahogy volt és a hátsó ajtón át távoztam. Persze idegesen fizettem elõtte. Tökjó mer nemis volt így a bejárat elõtt vérfolt a havon!! A nyomozókkal nem néztem át Lucas asztalát, talán késõbb még lesz következménye, Garrett azonban begyûjtötte a Shakespeare könyvritkaságot (óó hogy gebedne meg). Szerintem el fognak jutni Marcus-hoz is mert felhívtam az étterembõl Lucassal. A kiccsajt nem mentettem ki a jégbõl és össze is balhéztam elõtte idegesen Marcussal. Lucas most otthon ül idegesen a banki incidens után és gondoltam felmelegítem kicsit, hát letoltam a kis torkán húzóra pár deci whiskey-t. Szerencsétlen eléggé rossz passzban volt így mégjobban összetört és mosott kép mellett kivetette magát a 6.-ról <#taps>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Hi
A játék szuper!!!Csak ódákat tudnék zengeni rolla.
Az kicsit engem zavar,h mindig ugyanazt a ruhát veszik fel.
Vannak apróbb bibik,persze semmi se lehet tökéletes<#smile>.
Én most ott tartok,h a "meghalt" mami Lmeséli a templomba,amit megigért nekem<#smile>

Az irányitás,vagyis a fel,le jobbra,balra akcióknál,lehet ugye javitani.Tehát ha rossz gombot nyomsz ,akkor még gyorsan javíthac.
Nos rájottem,h ha ugy ritmikusan nyomogatod a gombokta,pl: jobbra,le,balra,fel 1xre a másik irányokkal /vagy ahogy kényelmes,csak mind a négy írányt nyomjad körbe/ akkor simán végig lehet így zongorázni az akciókat,közbe nyugodtan lehet nézni mi is történik.😊
Szal,ha valakinek problémát okoz a "mini akciió" akkor probálja ki.<#nyes>
Sephi
Eleg nehez lehet vaze bill+mouse-al vaze. Analog rulez 😄

Macccy
Nincs . . . . nem lehet, hogy a kerítés/csatorna tetején zúgsz le? Mer ott másként kell az uccsót megfogni. Nem jobb-bal-negyedkör hanem fel-negyedkör. Én mindíg onnét zúgtam vissza ha figyelmetlen voltam.
(amúgy egérrel csináltam)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Johnny23
gyerekek nekem 1szerûen nemmegy normálisan ez a "mászó" mozgás a gamepaddal,állandoan lezugok....most ott tartok mikor Tiffany-hoz megy Lukás.....1szerúen sztem ez el lett tolva kicsit ez a "oldalra félkör felfele",mert nem igazán reagál rá (és egérrel se jobb)...másnál is van ez probléma???<#nemtudom><#fejvakaras>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Laza
tessek nektek, kiszedtem a bonusbol, hatterkepnek jo lesz (felbontasa azert ekkora, mert ekkoran toltam a gamet 😊

Fahrenheit kep

Laza
Nah, en is vegeztem a jatekkal!

SPOILER

Egy valamit sajnalok, a jatek eleje iszonyat jo volt, kezdve a gyilkossag utani elpakolassal, a lakasban oltozes, pakolas, stbvel, de ez a vegere olyan szinten csokkent, hogy a kozepetol kb a jatek csak a minijatekbol allt (amitol persze nem lehetett latni sokmindent), raadasul ez az ero ide-oda klikkelgetes mar szetcseszte az ujjaim 😊
Bonuspontbol meg annyit ad, hogy mindent megvettem, megis maradt egy rakas.

A vegen kicsit pipa voltam, mert a legeslegutolso orult nyomogatos reszt elkuttam, es a bad endinget mutatta, majd mentett is magatol.
De szerencsere ujra lehet jatszani a chaptert, raadasul uj logikn alatt 😊

Egyebkent hanyfele befejezes van?!

Osszessegeben jo kis 'jatek' volt. Ha a Shenmuehoz hasonloan megcsinaltak volna a kornyezetet is ugy, hogy te kolbaszolsz a varsoban, joval tobb ora jatekido, es meg durvabb game lett volna 😊

Spoiler

Valaki kiprobalta az ta szituaciot hogy meghalasztja Marcust? 😊
Macccy
De igen, nekem is õ ugrott be, legfõképpen az A.I c. film után ...
Hát ha lesz zsém, szerzõdtetem és õ fog játszani a (meglepetés) FAHRENHEIT c. filmemben. <#hawaii>

nem tudom volt e mar de amugy lucas arca nem tokre Jude Law-rol mintazott?😊

Macccy
(SPOILER)
Õt énis jobban sajnáltam mint ahogy Lucas arcán látszott. <#sir> Bár gyilkos, számkivetett, áldozat és halott. Neki sem lehetett az elmúlt 48 óra egy séta a parkban.

Faszert kellet
spoiler 😊

Meghalasztani a baratnonket!! fel akaro meleszteni ot faszkivan.
Johnny23
köszi

idõ közben rájöttem<#hawaii>

király a gamma,ténleg a BEST kalandjáték ,amivel idáig játszottam

(remélem lesz folytatás!)

Lord Myn
Ok, köszi! Nagy eltévedõ-zseni vagyok meg hasonlók... <#circling>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Macccy
(SPOILER)
Amúgy mondja, hogy nem a fless kút után, hanem a redves metro kocsiban volt az aktus, szóval igen tartós az anyag a srácban! <#awink>

Lord Myn
Biztosan nem, de amikor bejöttem akkor kicsit körbe kurkásztam és marhára nem jegyeztem meg, hogy végül is hol találkoztam az ápolóval, meg nem is gondoltam hogy fontos lesz majd...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Seth
az oké amikor hallod hogy mit gondol a csaj, az persz hogy great, mert nagyjábó tudod mit válaszolj, de a bogaras akkor sem kóser

omg nem mondod nem emlekszel ra hogy hogy mentel be😊

spoiler?!

mikor bemesz mondja hogy a masodik folyoson jobbra vagyis akkro a kifele ut : elindulsz elore majd kiersz a "keresztezodeshez" es ott balra mesz vegig a kijaratig😊

amerre bejottel? nem olyan nehez az😄

Lord Myn
Nem mondod... De csak egyenesen, vagy kell majd vmerre fordulni is?

Macccy
Öööö ...... mivan? Spoiler? Ja hogy az ... jólvanna. Bocs.
Bár ez a merev dolog tény volt és nem spoiler, <#nevetes1> mégis a (SPOILER) halott nem kellett volna, tudom.

Kifele
Lord Myn
Vazz... Emiatt kezdtem elõrõl a játékot, hogy jobb mentális kondicióban legyek a kihallgatásnál, azért írhattátok volna, akkor is amikor kérdeztem... (#516)

Amúgy, a gyógypetykóban merre kell menekülni? (ez a rész idegesít, túl akarok lenni rajta)

Spoiler

Nincs elszurva meg bugsincs mindig ahanyszor greatelsz annyirszor hallod hogy mit gondol ott abba a szobaba teljesen megorulsz 😊hogy a vegen kimenyjen wc-re majd te tudsz kutatni a szobaba ennyi.
hat ugye a lenyeg hogy a nyomozasban haladj elore gyak ez a cel😊 es azzal sikerul haladni ha minnel tobb bizonyitekot gyujtesz😊 nem lucas a karid hanem mindenki😊

Seth
hihetetlen, ugyanazt írtuk 😄

Seth
Hehe😄 pont most írtam....tehát ha halucinálásos jelenet van, akkor hibázd el (ezt szerintem eltolták a készítõk)

Hmuda
Ha a zsaru beszél, akkor nyerd meg a minijátékot, mert utána kiolvashatod a gondolatait. Ha csak ülsz és senki nem beszél, akkor nem szabad megnyerni. Gondolom a bogaras részeknél valami bug lehet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Seth
Egyet nem értek, a kihallgatós résznél az irodában, amikor olyan minijáték van, hogy Lucas halucinál azokról a bogarakról, na ott nem fordítva kellett volna megcsinálni azt hogy ha sikerül a minijáték, akkor "elnézi" a bogarakat(tehát nem szarja össze magát), ha meg hibázunk, akkor ijed meg????
Logikátlan mert még ki is írja hogy great,miközben nem éppen az

Johnny23
kihalgatos részt az irodába ki hogy csinálta??

mindig megorulok bármiket válaszolok és bármennyire is Great vagyok a mini-game -be!!

(1ébként ott mi értelme a mini-game-nek?? lenyomom "GReat"-re erre jon a bogár és szivrohamot kapok)
<#wilting><#help>

Hmuda
SPOILER

Már élõhalot. Jéghideg a teste, stb. Csak egy mászkáló, beszélõ húsdarab. Egyetlen magyarázatnak azt tudnám elfogadni, hogy a Croma forrásnál újból "feltöltõdött" életenergiával és utána volt az ominózus aktus. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

igazad van amugy😊 bar en direkt nem is olvasom addig a forumokat amig nem vittem vegig😊 rossz tapasztalatok miatt😊

Hmuda
A spoiler nálad se ártana...ne lõjétek le a poénokat azoknak akik olvassák a fórumot.

Spoiler!!! 😊

hat nem ertitek ?😄 kiderul hogy az egesz foldi "realitas" nem letezik ergo az hogy ujra"installalt" ferfitol lett gyereke, semmi kivetnivalot nem hagy maga utan 😉

Hmuda
A spoilert legközelebb rakd ki.

Hmuda
SPOILER!!!

Na meg még gyereket is csináltak (a végén szól, hogy Carla terhes, már ha a megfelelõ befejezést hozod össze...). Vajon mi sül ki belõle? Hullajó-bébi? <#idiota>

Lord Myn
Az Options/Language-ben, de csak a fõmenüben lehet.

Lord Myn
Egy baj van, hogy a mátrixos jelenetekbõl szinte semmit sem láttam, mivel a minigame-re kellett koncentrálni... Igazad volt abban, hogy jó lett volna egy vágott teljes mozi a végén.

Sephi
SPILER!

En meg masik dolgot nem fogtam fol. Hogy a picsaba tudott a csaj belezugni a "halott" emberkebe par nap allat es meg szereti is? Megiscsak hallott nem? Azert ez nekem gusztustalannak tunik akkoris.