Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bonus menüben meg tudod ezeket a jeleneteket nézni játék nélkül.
[merlinw.org]
A tutoriálban elugrottam a kocsi elõl vele, de azon kívül?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
de mar elejen elrontas h tobb karakter borebe bujsz bele..meg nagyobb szomorusag h te mint jatekos tudod h mi meg hogy tortent de jatekban megis huje korlatok vannak es nem logikusan mindenki mast es mast vesz eszre pl bunteny hejszinen es ez engem cseppet idegesitett h ha pl nem akarok vkivel vegig jaccani minden lehetoseget akkor nekejjen mar h valoban elorebb jussak..erdekes az is h nemtom mejik valosagban nem lehet vkivel akarhanyszor beszelni..pl csoves a sikatorban..siman oda megyek belerugok kettot h ugyna beszejjen mar..dehat ez a lehetoseg nem volt benne...meg hasonlok
lehet h az a baj h alapbol szarnak velem az ojan gamakat ahol akar tobb karaktert is iranyithacc..igazabol mexpejn 2 is gaz volt igy..sok mas kozt. mert h en uvelem elveszti a "realitasat"..de az alapok nyilvan remekul ki vannak talava..de igazabol 3d sre megcsinalt monkeyisland sorozat,the dig,broken svvord,stb kaland jatekokra hasonlit..persze azzal a kivetellel h ott mindenkeppen megkellett csinalni mindent h tovabb juthass....
de azert jo a grafikaja..es teccik meg h egyaltalan nem buzissan fut a fekete srac...igazabol de...
Bournoutban azert nem kell igy pumpalni 😊)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Meg a szines gomnyomgatassal is elvoltam, de ez a kva gyorsan ket gomb nyomogatasa igen genya volt neha, az ujjaim lekoptak 😊))
"De én mindörökre maradok a PC irányításánál és nem csábulok el semmi korcs megoldások felé. Ámen."
TERRA LOL! Ezt a beszolast 😄 Jo van fiu gratulalok!
SPAM OFF
De én mindörökre maradok a PC irányításánál és nem csábulok el semmi korcs megoldások felé. Ámen.
(SPOILERs)
Elkezdtem elölrõl és kipróbáltam egy-két dolgot.
Az elején mindent úgy hagytam ahogy volt és a hátsó ajtón át távoztam. Persze idegesen fizettem elõtte. Tökjó mer nemis volt így a bejárat elõtt vérfolt a havon!! A nyomozókkal nem néztem át Lucas asztalát, talán késõbb még lesz következménye, Garrett azonban begyûjtötte a Shakespeare könyvritkaságot (óó hogy gebedne meg). Szerintem el fognak jutni Marcus-hoz is mert felhívtam az étterembõl Lucassal. A kiccsajt nem mentettem ki a jégbõl és össze is balhéztam elõtte idegesen Marcussal. Lucas most otthon ül idegesen a banki incidens után és gondoltam felmelegítem kicsit, hát letoltam a kis torkán húzóra pár deci whiskey-t. Szerencsétlen eléggé rossz passzban volt így mégjobban összetört és mosott kép mellett kivetette magát a 6.-ról <#taps>#taps>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A játék szuper!!!Csak ódákat tudnék zengeni rolla.
Az kicsit engem zavar,h mindig ugyanazt a ruhát veszik fel.
Vannak apróbb bibik,persze semmi se lehet tökéletes<#smile>#smile>.
Én most ott tartok,h a "meghalt" mami Lmeséli a templomba,amit megigért nekem<#smile>#smile>
Az irányitás,vagyis a fel,le jobbra,balra akcióknál,lehet ugye javitani.Tehát ha rossz gombot nyomsz ,akkor még gyorsan javíthac.
Nos rájottem,h ha ugy ritmikusan nyomogatod a gombokta,pl: jobbra,le,balra,fel 1xre a másik irányokkal /vagy ahogy kényelmes,csak mind a négy írányt nyomjad körbe/ akkor simán végig lehet így zongorázni az akciókat,közbe nyugodtan lehet nézni mi is történik.😊
Szal,ha valakinek problémát okoz a "mini akciió" akkor probálja ki.<#nyes>#nyes>
(amúgy egérrel csináltam)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Fahrenheit kep
SPOILER
Egy valamit sajnalok, a jatek eleje iszonyat jo volt, kezdve a gyilkossag utani elpakolassal, a lakasban oltozes, pakolas, stbvel, de ez a vegere olyan szinten csokkent, hogy a kozepetol kb a jatek csak a minijatekbol allt (amitol persze nem lehetett latni sokmindent), raadasul ez az ero ide-oda klikkelgetes mar szetcseszte az ujjaim 😊
Bonuspontbol meg annyit ad, hogy mindent megvettem, megis maradt egy rakas.
A vegen kicsit pipa voltam, mert a legeslegutolso orult nyomogatos reszt elkuttam, es a bad endinget mutatta, majd mentett is magatol.
De szerencsere ujra lehet jatszani a chaptert, raadasul uj logikn alatt 😊
Egyebkent hanyfele befejezes van?!
Osszessegeben jo kis 'jatek' volt. Ha a Shenmuehoz hasonloan megcsinaltak volna a kornyezetet is ugy, hogy te kolbaszolsz a varsoban, joval tobb ora jatekido, es meg durvabb game lett volna 😊
Valaki kiprobalta az ta szituaciot hogy meghalasztja Marcust? 😊
Hát ha lesz zsém, szerzõdtetem és õ fog játszani a (meglepetés) FAHRENHEIT c. filmemben. <#hawaii>#hawaii>
Õt énis jobban sajnáltam mint ahogy Lucas arcán látszott. <#sir>#sir> Bár gyilkos, számkivetett, áldozat és halott. Neki sem lehetett az elmúlt 48 óra egy séta a parkban.
spoiler 😊
Meghalasztani a baratnonket!! fel akaro meleszteni ot faszkivan.
idõ közben rájöttem<#hawaii>#hawaii>
király a gamma,ténleg a BEST kalandjáték ,amivel idáig játszottam
(remélem lesz folytatás!)
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Amúgy mondja, hogy nem a fless kút után, hanem a redves metro kocsiban volt az aktus, szóval igen tartós az anyag a srácban! <#awink>#awink>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
PSN ID.: Beegabor
spoiler?!
mikor bemesz mondja hogy a masodik folyoson jobbra vagyis akkro a kifele ut : elindulsz elore majd kiersz a "keresztezodeshez" es ott balra mesz vegig a kijaratig😊
Bár ez a merev dolog tény volt és nem spoiler, <#nevetes1>#nevetes1> mégis a (SPOILER) halott nem kellett volna, tudom.
Amúgy, a gyógypetykóban merre kell menekülni? (ez a rész idegesít, túl akarok lenni rajta)
Nincs elszurva meg bugsincs mindig ahanyszor greatelsz annyirszor hallod hogy mit gondol ott abba a szobaba teljesen megorulsz 😊hogy a vegen kimenyjen wc-re majd te tudsz kutatni a szobaba ennyi.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Logikátlan mert még ki is írja hogy great,miközben nem éppen az
mindig megorulok bármiket válaszolok és bármennyire is Great vagyok a mini-game -be!!
(1ébként ott mi értelme a mini-game-nek?? lenyomom "GReat"-re erre jon a bogár és szivrohamot kapok)
<#wilting>#wilting><#help>#help>
Már élõhalot. Jéghideg a teste, stb. Csak egy mászkáló, beszélõ húsdarab. Egyetlen magyarázatnak azt tudnám elfogadni, hogy a Croma forrásnál újból "feltöltõdött" életenergiával és utána volt az ominózus aktus. :-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
hat nem ertitek ?😄 kiderul hogy az egesz foldi "realitas" nem letezik ergo az hogy ujra"installalt" ferfitol lett gyereke, semmi kivetnivalot nem hagy maga utan 😉
En meg masik dolgot nem fogtam fol. Hogy a picsaba tudott a csaj belezugni a "halott" emberkebe par nap allat es meg szereti is? Megiscsak hallott nem? Azert ez nekem gusztustalannak tunik akkoris.