2159
  • fistin
    milyen ez a játék? megéri feltenni?? :P :P :P :PPPPP
    mihez hasonlít, miről szól?!
    ilyen kaland féleség? hasonlít mondjuk az Echo-ra, mer ha igen, má rakom is :)
  • BlackShadow
    nah mostmár én is azok közé tartozok aki látott 1 befejezést :) holnap kezdem elöröl ! :)
    és észrevettem valamit ... egy elég fontos valamit :D (legalábbis számomra) aki nagyon bajlódik a balra-jobbra cuccal.. egyszerüen vegye le a felbontást és ugy sima ügy az egész.. 1280x1024 ben szenvedtem azon h legalább a kék részét elérje, 640x480 ban 1-2 mp alatt már a csik maximumán tartottam.. érdekes dolog de ez van :D
  • robotnyk
    tudom. a 817571esre azt kell nézni aminek a linkjében is szerepel ez a szám. azt hogy van-e köze hozzá, azt nemtudom, de nekem is ezekben a fileokban volt ez a vírus, és írtam mi lett a vége
  • serito
    robotnyk: Rákerestem a microsoft.com-on, de az egyik egy antispyware amiben nehany ismertebb spyware eltavolitasara van lehetoseg... a 817571 -re ket talalat van, mindegyik halozati hibaval kapcsolatos, szal nem ertem mi koze van a fahrenheites tetris emu-hoz???
    Azert koszi!:)
  • SASboy
    Sikerült. THX
  • robotnyk
    817571
    KB890830

ezekre keress rá microsoft.comon!
    az első leírja mit kell a registryben csinálni, a második meg egy program amit futtass le előtte. nekem tegnap volt ez, és az lett a végé, hogy nem osztott ip-t a szolgáltatóm
  • robotnyk
    akkor is meg kell állni, és figyelni amíg elmegy
  • SASboy
    Megyek előre először találkozok az 1. gyogyóssal ott visszakell tartani a lélegzést utána nyomok egy balost megyek előre de kiírja, hogy ohh noo. He's righ there. Vki tudna segíteni?
  • SASboy
    Megyek én az őrült után balra, de akkor megint jön egy gyogyós és a csaj összefossa magát. :S
  • serito
    Csako!

Hasznal valaki F-prot viruskeresot??? nalam tegnap ota virust talal a fahrenheit inditasakor. nem tom pontosan, hogy a fahrenheithez tartozik vagy a tetris emu-hoz ez a ket file: ithsgt.sys lilsgt.sys
    ebben a ket fileban van W32/SgtRootkit.A nevezetu virus.

Tud valaki errol valamit???
    Thx
  • Macccy
    Szerintem az irattár pinyó sokkal fosatósabb, mert ott amikor elment a villany mindíg azt vártam, hogy megfogja a kezem valami a sötétben és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ...... ti is beszartatok, mi?

Sajnos (szerencsére?) a gyogyó részt 1 perc alatt megoldottam, mert túl jó vagyok "térképészetben" és valamiért azonnal megjegyeztem, hogy merre jöttem be. Ezvan. OFF: Még a SanAndreas-ban se tudtam sehogy eltévedni, 60%-ig játszottam de már untam, hogy ismerem a sikátorokat
  • robotnyk
    nem annyira, ha nekifekszel még ma befejezed
  • SASboy
    BTW innen még sok van hátra szerintetek?
  • SASboy
    Ez a legbefosatósabb rész az egész játékban.
  • robotnyk
    előre, aztán az őrült után balra
  • SASboy
    De merre?
  • musha
    meg menni is.
  • SASboy
    Sry megint én. Mit kell scinálni amikor Carlaval vagyok az elmegyógyintézetben és elmegy az áram. Lélegezni és? Mert lélegeztem egy 5 percen át kb. de semmi.
  • Csibe001
    Basszus, nem gondoltam hogy ilyen rövid. :(
    Meg nkm csak két befejezés jön be a harmadik nem, pedig azt olvastam hogy három van. Erről tud valaki valamit?
  • musha
    nem tökmindegy? kicsit körülményesebb, de ugyanaz a kép lesz meg.
  • SASboy
    OKé köszi. Kár, hogy csak printscreennel lehet :(
  • Macccy
    SPOILER:
    Asszem ez az a rész amikor Tylerrel fel kell gyújtanod a villanyt az íróasztalon és meglesni a vízjelet a papír belsejében. Nehéz rész ... najó, nem gecizek.

A második kérdésedre válaszként azt tudnám mondani, hogy tudtommal csak a [PrintScreen] gomb vad használatával tudsz képeket kiszedni a játékból. Ha megvan a kívánt anyag akkor PRINTSC és kinnt meg beilleszted pl egy PaintBrush -ba. Ennyi. Külön nem tárolja őket ... Njoy
  • SASboy
    Ja és nem tudja, vki, hogy a bonusban amikor veszek 1 képet az vincseszteren merre lesz megtalálható? Nagyon kéne az egyik kép háttérnek.
  • SASboy
    Megtudná vki mondani, mit kell azután csinálni amikor Carla az otthonából felhívja Tyler-t és elmondja , hogy mik azok a számok a papírdarabon?
  • musha
    én megcsináltam normal-on és esküszöm nem vagyok robot (sőt elsőre csináltam meg, nekem ott volt csak megaszoppantyú, ahol múltkor elakadtál (The Storm))
  • BlackShadow
    hát nemtom ezt a balra-jobbra nyomogatós módszert vmi robottal tesztelhették mert az nem lehet h ennyire gyorsnak kell lenni :) egyre tovább jutok már a tetőn.. most már a falon futós gyerek vivős résznél vérzek el :)
  • BlackShadow
    célszerű megjegyezni azt az utat ahol bejöttél :)
  • Disk
    Hi! Most vagyok a gyogyóban a nővel valami fickóval beszélgettem,aztán kimentem.A villany kiment és mindenhol őrültek.Merre kell menni?Vagy csak így natur előre?
  • Macccy
    De igen. Vizsgálódni illetve eksönt elkövetni mind-mind az egérrel tudsz. De ha a tutorial-t megcsinálnád akkoris rájönnél erre. Nah, elmondom. Meglátsz valamit, pl a hullát a földön. Egér lenyomva tart, és leutánzod a kis piros "egérpointerrel" (amely fenn az eksön-sávon mejelenik) azt a mozdulatot amit ajánl. Voila' ...
  • Macccy
    SPOILER:
    Hát igen, kicsit feltolta őt azaz erő amit annyit emlegettek ... Ha megfigyelitek amúgy, Lucas folyamatosan őszül amióta elkövette a gyilkosságot. Mintha az erő által kezdene ő is el-Aztékosodni. Nagyon teccik. Amúgy meg szerintem, ha az öntudatra ébredt A.I nem is építtetett volna az agyába egy áramkört, akkor is felkelt volna, elég komoly ereje lett már a végére és mondták, hogy még csak egy részét ismeri.
    Mongyuk a repkedő A.I-t furcsálltam hogy hogyan tudott kitörni a kibertérből és testet ölteni, de lehet a közeljövőben nálunk is elszabadulnak a fotonok (?)
    Jó kis játék ez ...
  • Fonixxx
    Vki nem segítene?Mivel tudok vizsgálódni?MERt nem tudok cselekedni benne
  • Mészy
    Sikerült lerugnom a boxzsákot az elején. elszállt a szoba másik végébe. Lucas nagyon kemény lett.
  • musha
    1 helyen van mindhárom gyertya. az asztalon közel vannak egymáshoz a gyertyatartók, próbálgasd.
  • MerlinW
    én is ott görcsölök:)
  • BlackShadow
    na épp a tetőnél harcolok :) itt a bal-jobb nyomogatás megint kifog rajtam de még hidegek az ujjaim.. sőt lefagy a kezem majd később kipróbálom újra :D mondjuk lehetne egy saving point vhol a bunyó felénél mert eléggé hosszadalmas mindig a végén elcseszés miatt elölröl az egész :D

• soulhunter
    én körbejártam az asztalt is,de csak és kizárolag 1nél jelezte,hogy bele lehet rakni
    no mind1...
    majd este forgatom a filmet tovább...
  • ShaiHulud
    amikro megtalalod a gyertyat akkor megtalaltad mind a 3 at:) nincs 3 kulon helyen:) ahogy azt Seth is irja
  • Seth
    érdekes én egy helyen találtam meg mind3-at. Fogadjunk nem próbáltad ki az összes gyertyatartón, csak az egyiken. Abba beleraktad, azt hiszed nincs nálad több, peidg van, próbáld csak ki
  • griever1983
    Jah amúgy visszaolvastam..látom 3. nincs több befejezés?
  • griever1983
    vagyis min lepődött meg?
    gyertyák a kezedben vannak,cask menj oda a többi gyertya tartóhoz...