2159
-
#919 milyen ez a játék? megéri feltenni?? :P :P :P :PPPPP
mihez hasonlít, miről szól?!
ilyen kaland féleség? hasonlít mondjuk az Echo-ra, mer ha igen, má rakom is :)
-
#918 nah mostmár én is azok közé tartozok aki látott 1 befejezést :) holnap kezdem elöröl ! :)
és észrevettem valamit ... egy elég fontos valamit :D (legalábbis számomra) aki nagyon bajlódik a balra-jobbra cuccal.. egyszerüen vegye le a felbontást és ugy sima ügy az egész.. 1280x1024 ben szenvedtem azon h legalább a kék részét elérje, 640x480 ban 1-2 mp alatt már a csik maximumán tartottam.. érdekes dolog de ez van :D -
#917 tudom. a 817571esre azt kell nézni aminek a linkjében is szerepel ez a szám. azt hogy van-e köze hozzá, azt nemtudom, de nekem is ezekben a fileokban volt ez a vírus, és írtam mi lett a vége -
#916 robotnyk: Rákerestem a microsoft.com-on, de az egyik egy antispyware amiben nehany ismertebb spyware eltavolitasara van lehetoseg... a 817571 -re ket talalat van, mindegyik halozati hibaval kapcsolatos, szal nem ertem mi koze van a fahrenheites tetris emu-hoz???
Azert koszi!:) -
#915 Sikerült. THX -
#914 817571
KB890830
ezekre keress rá microsoft.comon!
az első leírja mit kell a registryben csinálni, a második meg egy program amit futtass le előtte. nekem tegnap volt ez, és az lett a végé, hogy nem osztott ip-t a szolgáltatóm -
#913 akkor is meg kell állni, és figyelni amíg elmegy -
#912 Megyek előre először találkozok az 1. gyogyóssal ott visszakell tartani a lélegzést utána nyomok egy balost megyek előre de kiírja, hogy ohh noo. He's righ there. Vki tudna segíteni? -
#911 Megyek én az őrült után balra, de akkor megint jön egy gyogyós és a csaj összefossa magát. :S -
#910 Csako!
Hasznal valaki F-prot viruskeresot??? nalam tegnap ota virust talal a fahrenheit inditasakor. nem tom pontosan, hogy a fahrenheithez tartozik vagy a tetris emu-hoz ez a ket file: ithsgt.sys lilsgt.sys
ebben a ket fileban van W32/SgtRootkit.A nevezetu virus.
Tud valaki errol valamit???
Thx -
#909 Szerintem az irattár pinyó sokkal fosatósabb, mert ott amikor elment a villany mindíg azt vártam, hogy megfogja a kezem valami a sötétben és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ...... ti is beszartatok, mi?
Sajnos (szerencsére?) a gyogyó részt 1 perc alatt megoldottam, mert túl jó vagyok "térképészetben" és valamiért azonnal megjegyeztem, hogy merre jöttem be. Ezvan. OFF: Még a SanAndreas-ban se tudtam sehogy eltévedni, 60%-ig játszottam de már untam, hogy ismerem a sikátorokat -
#908 nem annyira, ha nekifekszel még ma befejezed -
#907 BTW innen még sok van hátra szerintetek? -
#906 Ez a legbefosatósabb rész az egész játékban. -
#905 előre, aztán az őrült után balra -
#904 De merre? -
#903 meg menni is. -
#902 Sry megint én. Mit kell scinálni amikor Carlaval vagyok az elmegyógyintézetben és elmegy az áram. Lélegezni és? Mert lélegeztem egy 5 percen át kb. de semmi. -
#901 Basszus, nem gondoltam hogy ilyen rövid. :(
Meg nkm csak két befejezés jön be a harmadik nem, pedig azt olvastam hogy három van. Erről tud valaki valamit? -
#900 nem tökmindegy? kicsit körülményesebb, de ugyanaz a kép lesz meg. -
#899 OKé köszi. Kár, hogy csak printscreennel lehet :( -
#898 SPOILER:
Asszem ez az a rész amikor Tylerrel fel kell gyújtanod a villanyt az íróasztalon és meglesni a vízjelet a papír belsejében. Nehéz rész ... najó, nem gecizek.
A második kérdésedre válaszként azt tudnám mondani, hogy tudtommal csak a [PrintScreen] gomb vad használatával tudsz képeket kiszedni a játékból. Ha megvan a kívánt anyag akkor PRINTSC és kinnt meg beilleszted pl egy PaintBrush -ba. Ennyi. Külön nem tárolja őket ... Njoy -
#897 Ja és nem tudja, vki, hogy a bonusban amikor veszek 1 képet az vincseszteren merre lesz megtalálható? Nagyon kéne az egyik kép háttérnek. -
#896 Megtudná vki mondani, mit kell azután csinálni amikor Carla az otthonából felhívja Tyler-t és elmondja , hogy mik azok a számok a papírdarabon? -
#895 én megcsináltam normal-on és esküszöm nem vagyok robot (sőt elsőre csináltam meg, nekem ott volt csak megaszoppantyú, ahol múltkor elakadtál (The Storm)) -
#894 hát nemtom ezt a balra-jobbra nyomogatós módszert vmi robottal tesztelhették mert az nem lehet h ennyire gyorsnak kell lenni :) egyre tovább jutok már a tetőn.. most már a falon futós gyerek vivős résznél vérzek el :) -
#893 célszerű megjegyezni azt az utat ahol bejöttél :) -
#892 Hi! Most vagyok a gyogyóban a nővel valami fickóval beszélgettem,aztán kimentem.A villany kiment és mindenhol őrültek.Merre kell menni?Vagy csak így natur előre? -
#891 De igen. Vizsgálódni illetve eksönt elkövetni mind-mind az egérrel tudsz. De ha a tutorial-t megcsinálnád akkoris rájönnél erre. Nah, elmondom. Meglátsz valamit, pl a hullát a földön. Egér lenyomva tart, és leutánzod a kis piros "egérpointerrel" (amely fenn az eksön-sávon mejelenik) azt a mozdulatot amit ajánl. Voila' ... -
#890 SPOILER:
Hát igen, kicsit feltolta őt azaz erő amit annyit emlegettek ... Ha megfigyelitek amúgy, Lucas folyamatosan őszül amióta elkövette a gyilkosságot. Mintha az erő által kezdene ő is el-Aztékosodni. Nagyon teccik. Amúgy meg szerintem, ha az öntudatra ébredt A.I nem is építtetett volna az agyába egy áramkört, akkor is felkelt volna, elég komoly ereje lett már a végére és mondták, hogy még csak egy részét ismeri.
Mongyuk a repkedő A.I-t furcsálltam hogy hogyan tudott kitörni a kibertérből és testet ölteni, de lehet a közeljövőben nálunk is elszabadulnak a fotonok (?)
Jó kis játék ez ... -
#889 Vki nem segítene?Mivel tudok vizsgálódni?MERt nem tudok cselekedni benne -
#888 Sikerült lerugnom a boxzsákot az elején. elszállt a szoba másik végébe. Lucas nagyon kemény lett. -
#887 1 helyen van mindhárom gyertya. az asztalon közel vannak egymáshoz a gyertyatartók, próbálgasd. -
#886 én is ott görcsölök:) -
#885 na épp a tetőnél harcolok :) itt a bal-jobb nyomogatás megint kifog rajtam de még hidegek az ujjaim.. sőt lefagy a kezem majd később kipróbálom újra :D mondjuk lehetne egy saving point vhol a bunyó felénél mert eléggé hosszadalmas mindig a végén elcseszés miatt elölröl az egész :D
-
#884 én körbejártam az asztalt is,de csak és kizárolag 1nél jelezte,hogy bele lehet rakni
no mind1...
majd este forgatom a filmet tovább... -
ShaiHulud #883 amikro megtalalod a gyertyat akkor megtalaltad mind a 3 at:) nincs 3 kulon helyen:) ahogy azt Seth is irja -
#882 érdekes én egy helyen találtam meg mind3-at. Fogadjunk nem próbáltad ki az összes gyertyatartón, csak az egyiken. Abba beleraktad, azt hiszed nincs nálad több, peidg van, próbáld csak ki -
griever1983 #881 Jah amúgy visszaolvastam..látom 3. nincs több befejezés? -
griever1983 #880 vagyis min lepődött meg?
gyertyák a kezedben vannak,cask menj oda a többi gyertya tartóhoz...