2159
-
#2119 Én mióta megjelent minden télen végigjátszom.
Nála életem legjobb játékai listáján fennt van.Egyszerűen 10/10-es a game.
Ha tetszik a stílus akkor amit tudok ajánlani az a Heavy Rain.Ők csinálták akik a fahrenheitet.Fahrenheit 2 nek indult a game de végül egy teljesen más gamet csináltak,viszont a hangulat és az elemek megmaradtak.
Mellesleg a játékot 2 éve 1000Ft-ért vettem a tuskóban.
De azóta láttam már 690Ft-ért is.Szóval nem drága a game.
Mellesleg a Fahrenheit mevűt vedd meg ne az Indigo prophecyt mert az indigo az cenzúrázott(nincs benne szex).
Az a jó verzió amire Fahrenheit van írva és alcímnek h the indigo prophecy. -
#2118 Végül nem játszottam ki 2.-szor, már nem kötött le annyira... -
#2117 Végigvittem.
Óriási!!! Sztori, hangulat odaszögez a monitorhoz, a grafika kevésbé (sosem volt nálam fő szempont), de elmegy.
Az akciógombos megoldás is tetszett, bár az elején kicsit zavart, hamar bele lehet jönni, csak néha a nagy koncentrálás közbe nem látom a mátrixos bunyókat, de sebaj... Zene is passzolt a játékhoz.
Az egyik jelenetnél mikor a a tükörben vizsgáljuk magunkat aztán megjelenik egy ember... na ott jól rám ijesztett a játék. Igazából még sosem játszottam ilyen stílusú játékkal, talán tíz éve legutóbb. Szóval lehet megvásárolom most már úgyis olcsóért adják. Talán a sztoriba lehetett volna egy-két nagyobb elágazás ez kimaradt.
A Baldur's Gate-t semmi sem taszíthatja le a trónról, így ez a játék nálam top második:) -
#2116 Szevasztok!
Még sosem játszottam ezzel a a játékkal, olvastam milyen interaktív és szenzációs, szóval nekiültem.
Eddig fergeteges... Viszont hogy tudnám szélesvásznúra tenni? -
Anonymusx #2115 Nem tudjátok hogy ez a best oif atari volt az első kiadás a Fahrenheitből?
-
#2114 egyet értek :) nekem sikerült 3x végig jatszanom.
annyit azért még megkérdeznék, hogy a steamen lévő Fahrenheit (nevén nevezve Indigo Prophecy) a cenzúrázott puhány változat? :) mert ha a vágott verzió akkor nem veszem meg steamen -
#2113 3 éve és pár hete toltam a játékot.Asszem simán megérett egy 2. végigjátszásra is.Már települ. :)
Méltó módon, jó játékkal kéne zárjam az évet és ez megfelelő lesz. -
#2112 Persze és Mass Effect 3 PS-re..., kamu az egész sztem. Meg az a GoW 3 Afterfall is furcsa. -
#2111 Hy.Olvasgattam más forumokat.A battlefield 3 lelepleződéséről volt egy e3 as kép amit ott csináltak a játékokról.De nekem valami egy ből szemet szúrt.Pontosan EZ.
:) -
zsotesz #2110 Administratorként futtatod? -
TDantes #2109 Aha, közben sikerült mégiscsak. Csak most meg, amit elindítom ki lép. Jaj de aranyos ez...elindítom, azt mondja hozzak létre új logint vagy mi, és már ki is lép. Jól fogok ezzel a játékkal szórakozni már látom -
#2108 Pedig fel lehet. Én is felraktam. -
TDantes #2107 Hogy a bánatba kell ezt Win 7-re feltelepíteni? Utána néztem a neten, hogy le kell hozzá tölteni egy fájl, a játék-ot a DVD-ről felmásolni, betenni a letöltött fájlt, ja nagyon fasza.
Elindul a telepítés most már, de aztán error-ozik egyet, és nem telepített fel semmit. -
#2106 "Carla meg ugyebár bent nyomozgat késo este is. A feladat, hogy a különféle tárgyi bizonyítékok közül összepárosítgatva oket nyomokra bukkanjunk. Közben betelefonál Garret, a helyszíneloktol, és elmondja, hogy emilben elküldte a tollon talált újlenyomatokat, amiket nézzünk is meg, és párosítsuk az újlenyomatos papírral. A munkában, most Martin, az étterembol ismert közrendor zavar meg minket, aki elmeséli a Central Park-i incidenst, aztán továbbáll (Ha közben Carla elkezd boszen ásítozgatni, akkor igyunk egy kis vizet és jojózzunk). A második nyompárnak megteszi a Lucasról készült banki adatlap, és a fax, ami a New York-i taxi szolgálattól jött. Ennyi adatból már levonható, hogy Lucas Kane a gyilkos, így gyorsan tárcsázzuk is a társunkat."
Na én a banki lapot nem tudom összepárosítani a fax-al, mert nem hagyja.
Csak az újlenyomatos van meg. Itt mi a megoldás? -
#2105 szerintem azért olyan a nyomozás rásznél mert elkezdesz furcsán viselkedni, és elkezd izgulni hogy elkapják. -
#2104 De csak ott, máshol nem lesz ilyen. Talán a lelkifurdalás, vagy hasonló miatt, és direkt olyan. -
#2103 Igen így van számomra is érdekes volt, de hát ez van! -
#2102 Hát ez érdekes. Ha a színnyomkodásokat elcseszem a bogaraknál, akkor nem csökken a lelkiállapot. Így túljutottam. Fura, hogy akkor csökken, ha jól csinálom. -
#2101 Üdv!
Nemrég nyomtam végi én is de adok egy linket ahol megtudod nézni hogy kell:
KATT IDE!
Szerintem így már menni fog! -
#2100 40%-on van az állapotom a fejezet kezdetekor és 2x lemegy a nagy bogárra 20-at. Ez itt így elég gáz. Valami cheat van ide? Mert ezt így lehetetlen megoldani. -
#2099 Most játszom újra a játékot és az a bibi, hogy annál a résznél, amikor bejön az irodába hozzám a nyomozó a lelkiállapotom alapból szar, és amikor megjelenik másodszor a nagy bogár lemegy padlóra és vége. Hogy lehet ezt megoldani? -
#2098 állitólag 3 különböző vége van a játéknak, én még csak egyszer vittem végi... -
sunday #2097 leesett hogy csak gyorsan kell nyomkodni a gombokat,(már megy:D)most ott tartok hogy a szobában jönnek felém a tárgyak erről-arról és nem nagyon sikerül végigcsinálnom 3 élettel,már annyiszor próbálkoztam de még nem adom fel:D
Nem tudom hogy mennyi teljesen új pályarész van a döntésünknek megfelelően de szerintem van.(pl a legelején ha taxi helyett metróval mész stb.) de a fő helyszínek szerintem ugyanazok maradnak csak a párbeszédek lehetnek másak.a cutscene is változhat lehet :D van olyan aki többször vitte már végig? -
gregtom6 #2096 Hát sztem csak te vagy bamba hozzá, ahhoz ütem se kell, csak nyomkodod nagyon gyorsan a 2 gombot...
Nekem pont a másik nem megy....Én nehéz fokozaton játszok, nemtom, amiatt-e, de iszonyat nehéz az a minijátékmód...
Amúgy kíváncsi lennék, h ez a játék történeti szálakat tekintve mennyire befolyásolható? Van olyan eset, amikor teljesen új pályán/pályarészeken játszunk, döntésünk hatására? vagy csak pár párbeszéd lesz más??? Esetleg új cutscene a végén, v közben is??? -
sunday #2095 A minijátékokkal van egy kis gondom a két színes körös reflexes játékaz nagyon megy(csak bele kellett jönni),de amikor jobbra balra kell nyomkodni a gombokat az nem :D (a legelején a budibahúzós részen is tököltem egy jó ideig. most az irodában vagyok annál a résznél ahol Lukas dolgozik és elkezdődött a bug invázió,ott mindig elvágja a torkom az egyik hiába nyomkodiok jobbra-balra. ez az egy dolog xar lett sztem a játékban,de az s lehet h csak én vagyok bamba hozzá,valahogy nem érzem az ütemet:D -
#2094 köszi -
Swarczi #2093 Nemtom.. ha jól emlékszem a csaj majd magától fog elfordulni, ha elmegy előtte az egyik kiszabadult bolond. De nemtom, már vagy 2 éve nem játszottam vele. -
#2092 De nem emléxel, hogy nyomtad az előre gombot + a bal-jobb ( vagy A-D ) gombokat a légzéshez, és még pluszban melyikekkel kanyarodtál ? -
Indigo #2091 Most nincs fent a játék, de asszem úgy volt, ahogy mondod. -
#2090 Aha - biztos nálam van valami gond, mert most áttettem az elsődleges irányító billentyűket WASD-ra a másodlagosakat a négy iránybillentyűre.
De a helyzet ugyanaz W-vel megy előre az A és D -vel pedig lélegzik. A négy irány billentyű nem csinál semmit. Tehát nem fordul.
Nálad is így van ? Az elsődleges négy a WASD a másodlagos négy az iránybillentyűk ? -
Indigo #2089 Nálad lehet valami galiba, mert ugyanúgy lehet irányítani a karaktert a diliházban is... Én átkonfiguráltam a billentyűzetkiosztást a WASD és nyílbillentyűkre, mert sokkal kézreállóbb így. -
#2088 Hali !
Bocs hogy nem olvasok vissza, lehet hogy volt már.
Következő a gondom: Ott tartok hogy sötét lesz a diliházban és a csajjal előre kell menni és közben a bal-jobb nyilakkal lélegezni. Egy idő után nem tud előre menni, mert nekiütközik a kapu szélének.
A játékot billentyűvel játszom. A kanyarodás itt nem működik mert ugye a bal-jobb nyilak a lélegzésre vannak.
Szóval hogy tudnám irányba fordítani ?
Vagy ehhez mindenképpen gamepad kellene ? -
#2087 http://thepiratebay.org/torrent/4283446/Fahrenheit_install_for_vista
bemásolod a telepitöt egy mappába
kicseréled a filet
telepited
örülsz :D -
#2086 Már Vista alatt sem működött, kell hozzá a Fahrenheit VistaFix (ami tkp. egy új installer), ezzel nekem működik Vista x64 alatt. Nem próbáltam, de működnie kell Win7 alatt is ezzel a cuccal. -
zsotesz #2085 kipróbáltam, de úgy sem jó -
#2084 esetleg xp kompatibilitási módban futtatva? -
zsotesz #2083 küldtem az atarinak egy levelet a problémáról, kíváncsi vagyok mit válaszolnak. -
zsotesz #2082 Na, közben kipróbáltam én is, nálam is ugyanazt a hibát dobta mint neked, szintén win7 alatt, próbáltam úgy is, hogy lemásoltam a dvd-t a hdd-re, ott a setup.exe-n átállítottam a compatibilitást xp-re, de úgy sem jó. Úgyhogy ha játszani akarsz vele, tegyél fel egy xp-t, egyenlőre más megoldást nem tudok, de majd szétnézek a neten. -
zsotesz #2081 próbáld úgy, hogy rendszergazdaként futtatod a setup.exe-t, lehet, hogy a win7-tel van baja. -
#2080 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? Gondoltam kipróbálom hogy milyen ez a játék de már most az installálásnál gondjaim vannak.Azt írja ki mikor fel akarom rakni hogy:
The wizard was interrupted before fahrenheit could be completely installed. Your system has not been modified.To complete installation at another time please run setup again.
Azt tudom hogy mit jelent a szöveg csak azt nem értem miért írja ki.A gépigényem ennél tuti jobb. Egyébként Windows 7-et használok szerintetek annak köze lehet hozzá? Előre is THX