Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
Azért nem bántásból mondom, de tényleg lehetnétek kreatívabbak srácok. A SAJÁT játékélményeteket teszitek tönkre, ha mindíg kérdeztek. <#shakehead>
Ez a történet amúgy is megérdemli, hogy felfedezzék, még ha sokszor el is basz a kocsi, vagy lepuffantanak, vagy elkapnak.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

SASboy
nincs mit

nice legs. what time to open?

Davidka
ja, kösz, azóta magam is rájöttem

SASboy
nyomni kell azt a billenytûz mutatja. A jobb oldai a numpad 2-4-6-8 a bal pedig a kurzoorok.

Davidka
hello, még eléggé az elején vagyok, de nemtom mit kell csinálni, amikor megjelennek piros, kék sárga, meg még vmilyen szinû csíkok és némelyik fel-felvillan........ lucassal vagyok a munkahelyén... nem tudok mit csinálni, és mindig kiírja utána, hogy failed... 😞

ThugEdge
SPOILER SZAG:

amikor Agathanál vagyunk,sztem zsír lett volna,ha úgy csinálják meg,hogy a tök sötétbõl kigurul a tolókocsival,biztos összakakáltam volna magam,amúgy is tele van adrenalin mozgató részekkel
Mikor Carlaval vagyunk lent az alagsorban a vhs-t keresve,hát az kész..gondolom még jön egy rakás finomság
Viszont az lenne a kérdésem,hogy mikor transzban vagyok és az étteremben a különös idegen is megjelenik és követni kell,akkor már a végén nem bírtam a villogások tempóját,ahogy közelit a klozethez és végül nem láttuk mi történt csak az áldozat pofája jelent meg és Agatha elküldött,szal ez script,mindenkinek ez volt vagy kicsit lehettem volna higgattabb is és meglátom a végét😊)
beszarok olyan jó ez a játék

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Törölt felhasználó
El lehet terelni az örök figyelmét ,azzal hogy köveket dobálsz.
ha numpad 0-val kinagyítod a térképet akkor meg látod merre néznek,és akkor máris menni fog.
Seth
Telefonálj a tesónak. Marcussal ne hallgasd meg az idegent, hanem menj felvenni a telefont (de siess mert elkapnak). Lucassal mond azt neki hogy azonnal zárkózzon be (tehát ne kezd el neki magyarázni, hogy mi a fene van, csak azonnal zárkózzon be). asszem onnantól magától megy már Lucas elmenekülése

PSN ID.: Beegabor

Hmuda
Játszani kell nem kérezgetni és magatol is elérnél oda.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

grebber
Vidámpark??? Az a rész mikor jön vagy ez is attól függ miket cselekedtél??

Next PC upgrade: 2022

Nah a vidámpark kilõve de nagyon hosszú rúd van ott:-((((( Utána mikor vissza megyek gyermekorba ott hogy lehet eljutni a kijelölt helyekre??? MErt mindig észre vesznek!
A vidámparkban mikor egyensúlyozni kell akkor felváltva kell nyokodnia gombokat vagy ellenkezõ írány vagy mi mert akár hogy nyomom õket egyzserre felváltva leesek arról a mocskos gerendáról!
HOgy tudok elmenekülni mikor egy idegen szobában ébredek és meg kell mentenem a testvérem? ÉS közben a rendõrnéni és Tayler keresnek!
musha
jaja, én csak addig szívtam, amíg arra rá nem jöttem, hogy balra kell fordulni, utána már nem volt semmi probléma.

Macccy
Hát én biztos mákos voltam, mer elsõre kisétáltam, mintha az volna a legtermészetesebb dolog a világon, hogy védtelen nyomozónõk vaksötétben korzóznak a hangyások közt.
Csupán annyit tettem amit a csaj és az ápoló is mondott. "If you see one, don't move"
(vaagy valami hasonló) <#papakacsint>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Vmi nem jó mert kivártam a másodikat azt elment vártam egy kicsit azt tovább léptem és a lépés után ismét gyõzõtt az ipse:-(((((((((((
musha
miután balra kanyarodtál és mielõtt jön a második pszichopata állj meg, és várd meg amíg elmegy...gyakorlatilag ennyi a kihívás a dologban.

Vis utána jön egy közvetlenül és az öl meg állandóan!
középen vagy vmelyik oldalon kell haladni??
most is megáll csak közvetlen utána jön egy és rámront:-((((
Törölt felhasználó
Nekem Carla észrevette és megállt.Aztán továbbment.
Második ipse elhalad mellettem és akármit csinálhatok meghalok!
ELmegyek a csomó pontig! ÉS ott elmegy elõtt vki! Azt balra megyek elmegy még vki mellettem azt kiront rám egy ipse és halál!
jah azt balra kiront rám egy ipse és meghalok:-(
Törölt felhasználó
Én is szoptam ott rendesen.
Elindulsz elõre,aztán balra...
Hogy kell kijutni Carlaval az elmegyógyintézetbõl????Mert minden irnyban próbáltam de halál lett a vége!
Törölt felhasználó
Én is😞
Macccy
OFF:
És azt meg honnan?
Különben a PC-sen is hullámzik a textúra? Mer bekonfigoltam faszán minden szûrést és még elég szép is lenne, DE mindenkin és mindene amolyan PléhSztésünösen hullámzik a textúra. Lehet nincs ennél jobb, csak érdekelne a PC-s milyen?!

grebber
Heh látszik nem a kosár az erõsségem laza 10-0-ra kikaptam 😞

grebber
Nem let volna egyszerûbb a pc-set leszedni?Nekem az van meg.

Törölt felhasználó
Nekem ez volt a befejezésem:

SPOILER

Carla összejött Lucas-sal.Carla terhes,minden happy.
Milyen befejezés van még?
Macccy
OFF : ePSXe konfigolva fenn pihen és vége felé csurog lefelé a SILENT HILL

Laza
egy hasznalt DC kb 10k mindennel egyutt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

joh már meg van!
A tolókocsis nénit hova a kukiba kell vinnem ha egyzsre véletlen egfogtam és nem vettem fel mást csak egy plusz életet??
Hi,

Na végigvittem én is. Az igazság az, hogy nagyon sajnálom, hogy vége lett, mert szívesen eljátszottam volna vele még vagy 2-3 hetet 😊 Szerintem ez egy kibontakozóban lévõ mûfaj elsõ fecskéje, várjuk a következõ részt, illetve a hasonló stílusban írt játékokat.<#vigyor3>

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

musha
hmm, köszi megnézem.

Seth
keress rá a chankast-ra. Majdnem tökéletese az emuláció

PSN ID.: Beegabor

musha
Dreamcast emu nincs még mûködõ ugye? mert ezt a Shenmue-t nagyon megnézném már...

SASboy
Nem sikerül . Elmegy a 2. mellett utána megyek a jármû mellett, de nemtok átmenni, mert észrevesz. 😞

Laza

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

SASboy
thx

Laza
Shenmue 1-2 😊
(es itt konkretan te nyomozol, mert te magad kolbaszolsz a varosban)

Nem olvastam vissza, ki hogyan vélekedik a játékról, szal teljesen önálló vélemény:

TÖKÉLETES!!!!! Már nagyon régóta nem volt ennyire kiemelkedo jatek a piacon(Természetesen a Psychonauts-ot leszámítva)! Hihetetlen, mennyire le tudott kötni, lebilincselo vegigkuzdeni magad az egészen, mindig a kovetkezo informaciomorzsa után kutatsz, és nem enged el! Bár a karakterek eleinte igen sterilek tuntek szamomra, hamar megszoktam oket. Talán a KotOR volt az egyetlen olyan játék a Fahrenheit mellett, amelyiknek ennyire összetett, élvezetes, és végre nem elcsépelt történettel rendelkezik. Sztem a legtobb film története nyugodtan elbujhatna a Fahrenheit háta mögött!
A Mátrix-ot idézo jelenetek kicsit cikisek voltak (elsore), de annyira fraknón megcsinálták oket, h nem tok belekotni, persze, nem is akarok😊
Azt hiszem még újrajátszom párszor, h a többi választási lehetoseget, kihagyott helyzeteket is megismerjem!!
Sztem nem kell neki folytatás, így jó, ahogy van, azért egy hasonlóan megrendezett játékkal szívsn játszanék, remélem sok követoje lesz!

Laza
a ket epulet kozott kell atvagni, mikor elhalad a katona elott a jargany

Laza
Szvsz ez annak tudhato be, hogy a mai jatekos generacio el van kenyelmesedve a sok, full linearis, avagy bugyuta fejtorok miatt. Persze ez nem a jatekosok hibaja, hanem a jatekfejlesztoke.

Noha ezt a jatekot nem neveznem neheznek, avagy olyannak, amin orakat kell gondolkodni 😊

Javasolnam, treningezzenek kicsit a Goblins sorozaton 😊

SASboy
Sry meint én.Megtaláltam a kerítésen a lyukat. Átmásztam, de utána mindig észrevesznek a katonák. A Harckocsi mellett kell menni? vagy, hogy kell?

Hmuda
Mióta láttam, hogy már a Doom3-hoz is végigjátszást kellett írni egyeseknek, azóta én már semmin nem lepõdök meg.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MerlinW
lépcsõ alatt vizsgálgasd a könyveket, ill nézegesd az ajtó melletti listát, valamint a könyvtár végében levõ könyvet

[merlinw.org]

Laza
Bocsi, de nem ertem miert akad el itt mindenki. Ennyire hianyzik a kreativitas a mai jatekosokbol?! 😊

SPOILER

Az oreg nem csak elmondja, de meg kepekben is megmutatjak azt a 4 eszkozt, amivel meg lehet tudni honnan kell a konyv.
Tehat elso, kapsz egy konyvet, masodik meg tudod nezni nagyitoval a konyvet, hogy ki irta azt, az ajto melleti konyvben megtalalod milyen sorszam tartozik az adott irohoz, es utoljara az oreg mogotti asztalon levo konyvben megtalalod hogy melyk sorszamu konyvek melyk polcon vannak.