2159
  • hykao #1079
    Kicsit sok a SZPOJLER hahó!!! Legalább jelezd már, ha ekkora rohadt nagy szpojlerezéseket csinálsz!!!
  • mucsácsó
    pf, én elsőre legyőztem, sőt, még a szeles rész is, mikor az apartmanban tombol a szél, még azt is megcsináltam elsőre, ALAPBEÁLLÍTÁSOKKAL! szal nem álítottam át semmi bill.-t, hogy könnyebb legyen! úgylátszik nekem ezek nagyon mentek, mert szinte a Fahrenheitban minden 1.re sikeredett jha, és normal fokozaton nyomtam
  • Seth
    micsoda? Én nem adtam neki oda mégis legyőztem,szóval ettől nem függ.Easyt meg azért mondtam, mert könnyebb feltornászni az csíkot,mint normalban
  • zotyka
    nem, semmi köze hozzá, hogy most easy-n van e vagy sem, minden attól függ, hogy oda adom aghatanak(AI)nek a gyereket, vagy sem...oda adtam neki, és így le tudtam győzni az AI-t
  • Seth
    lelehet győzni fogd már fel, állítsd easy-re vagy nemtom
  • zotyka
    ahaaa, ennek ez a vége....a cyborgot nem tudom legyőzni, mert nem adtam oda Aghatának (a cyborgnak) a gyereket és így más a befejezés is
  • zotyka
    de várjunk csak...nincs köze a mental statusznak ahoz, hogy mennyire erős a lucas, mert 55%on van a mental statuszom
  • zotyka
    felnyomom maxra az 1. menetben...aztán kiírja, hogy GREAT.....aztán a 2. menetben nem lehet felnyomni maxra, ott elesek....és a sárga cyborg nyer
  • zotyka
    az első menetben mindíg felnyomom a maxra azt a skálát, de mindíg van 2. menet
  • MerlinW
    sőt, ha jól nyomogatsz az első menetben másodikra sincs szükség:D
  • zotyka
    ennél gyorsabban pedig nem lehet nyomni
  • zotyka
    de hallod, én rohadt gyorsan nyomogatom...de mégse sikerül
  • Seth
    hogyne lehetne, nyomogass csak tovább :D
  • zotyka
    csá! a játék végén nem lehet megcsinálni azt, hogy ne a cyborg nyerjen...mert szétütöm a billenytyűket, akkor is kidől a Lucas a 2. menetben
  • mochee
    Kösz, csak most vannak bajaim valszeg a videókártyával, és már mindenen beparázom.
  • Macccy
    Ki, de minek ... ? Ott is az volt a jó, itt is. Bár embere válogatja.
  • hykao #1063
    Ja, én sem emlékszem kikapcsolási lehetőségre, de ez nem is baj...(SH sorozatnál ki lehetett kapcsolni emlékeim szerint)
  • hykao #1062
    Köszi, miután ShaiHulud tájékoztatott - utána már gyorsan meglett a harmadik, végülis nem olyan nagy a helyiség, csak a perspektíva nehezíti meg a dolgot... :)

Amúgy most fejezte be Agatha az agyturkászást...kilépés előtt még elköltöttem a bónusz pontjaimat néhány Concept Art-ra, meg az összes zenére...majd holnap folytatom, nem sietős, jövő hétvégéig van időm a játékra... :)

A játék elég érdekes, bár ez a sztereo-nyomogatós buli felőlem nyugodtan kimaradhatott volna...habár igaz, akkor aztán már tényleg igen rövidnek tűnne...hanem annyira nem csípem, amikor ilyesmivel húzzák el a játékidőt... :)

Na még lefekvés előtt gyorsan lehúzom a játék OST-jét, hogy jól aludjak el... :)))
  • Seth
    direkt ilyen raszteres a kép,nem a gépeddel van gond.Néztem én is asszem nem lehet kikapcsolni
  • hykao #1060
    Semmi gond.
  • mochee
    Hlai! Nemtom, hogy ez normális-e, de nekem a játék képe kicsit "szemcsés". Mintha egy csomó pont lenne és vibrálna, nem tudom hogyan lehet pontosan leírni. Még régebben emlékszem, hogy a Silent Hill 3 volt ilyen, de annál valamit csináltam és jobb lett.
    Ha valaki tudja hogy mi a rák ez akkor pls közölje velem.

Maxon 1024*768-ban 60 Fps normális ilyen gépen? Intel 2,8Ghz, 1GB DDR400 Samsung, Geforce 6800GT 128 Mb. Csak azért mert arra lettem figyelmes hogy kevés fps-sel mennek a gémek, és gyanakszom.
  • Macccy
    SPOILER
    Igen, meg lehet és én meg is mentettem mindegyik retkes seggét. Azután csak magázni tudott a bátyus is és aranyba öntötték a nevem!

A bújóhelyek:
    1. Ahol bemész amellett (neked balra) van egy nagy halom láda, a rakás közti "folyosón" kell befutni és az egyik láda oldala félre van csúszva, mögötte bújik a kiccsávó ...
    2. A hangár végében bújik a dagattgeci, benne a repülő törzsében. Asszem neki kamuzni kell, hogy anyádhogyvan és kigurul onnét ...
    3. A harmadik fennvan az emeleten - amennyiben azt az állványsort annak hívjuk. Elbújt egy gipszkarton lap mögött, de kilóg a gusztustalan térdzoknija. Rúgdald ki ...

Nem fontos megmenteni őket, sőt, személy szerint jobban szerettem a komor emlékeket Lucassal kapcsolatban, így ha rajtam múlik akkor bennég mind! (hiába, a SilentHill2-ben is az öngyilkos befejezést hoztam össze elsőre, míg másoknak a happy end lett)
  • mucsácsó
    jha akkor bocs, én úgy tudtam hogy mindenféleképpen dead sorry, ha félrevezettelek
  • hykao #1056
    Ok, köszi, nekem annyi elég, hogy megmenthető...megkeresem akkor a harmadikat is.
  • ShaiHulud
    hmm Hmuda leirta meg regebben hogy hol van a 3. gyerek, meglehet elvileg talalni:) pasz hanyas hozzaszolas:)
  • hykao #1054
    Hmm, a tesómon kívül még két kiscsókát sikerül kimentenem (egy fent, egy pedig a géptörzsben bújkál)...szóval akkor ne fárasszam magam tovább, egy mindenképp bennreked? Meg sem lehet őt találni bent?
  • mucsácsó
    igen, meghal egyikőjük!
    mármint csak a 2 fivér éli túl!
  • hykao #1052
    !!!SPOILER!!!

A szülők sírjánál álldogálunk a tesómmal, aztán a visszaemlékezésnél meg lehet menteni minden kiscsókát, vagy egyikük-másikuk mindenképp bent leli halálát?
  • mucsácsó
    sajnálom hogy ezt gondolod, nagyon jó game...feledhetetlen számomra
  • fistin
    már ott elakadtam, olyan ratyoládé!! mármint az irányítása.. de felidegesített, így uninstall :\ biztos jó lehet ..
  • Macccy
    Én még 1x TUTI végig fogom játszani ezt! Kihagyhatatlan, hogy megtegyem, csak most hagyom kicsit lehűlni a dvd korongot
  • mucsácsó
    figy fistin, csináld meg először a TUTORIAL-t, és aztán kérdezz!
  • fistin
    meg tudná valaki mondani, hogyan kell ezt a gémet irányítani?????? ott vagyok a closetben, és sehogy tovább! meg egy végigjátszás is jól jönne... :\
  • mucsácsó
    igazad van Macccy, nem kellene elporosodnia e kiváló game topicjának!
    amúgy én ma játszottam ki! vagy 0:21 van..akkor tennap (péntek)
    eszméletlen egy game, nekem ez a story örökké megmarad, és eddig elnyerte nálam a legjobb story díjat!!!
  • Macccy
    Lassan elül a topic, néma csend borul reá, a csodás történet emléke megfakul, a játék adathordozóját belepi a por ... DE NEM HAGYOM!! VÁÁHHÁHÁÁÁ!!

SG cikk íródott vala eme fantasztikus alkotásról.
  • mucsácsó
    okés, örülök hogy tudtam segíteni! ^^
  • kryst
    Köszi!:)Akkor ez volt a gond!:)Természetesen világos így már!:)
  • mucsácsó
    aha, hát én már megszoktam azthiszem, én nem fogom átállítani ^^
  • _Atti_
    én WASDre meg cursorra álitottam..ugy hgy wasd legyen a mászkálás..igy cask egy kezem kellett a kurzor meg egér között mozgatni ha vmi akcio volt..
  • mucsácsó
    hát nekem:
    C:\Documents and Settings\Tibi\Dokumentumok\Adatok\GameZ\Fahrenheit_DVD_TetrisEmu
    itt van minden, pontosan 4 file:
    -Fahrenheit.iso
    -Fahrenheit.tdf
    -tetriscpl.exe
    -fahr-pc.nfo (igaz lényegtelen )
    Szal a C:\Program Files\Atari\Fahrenheit - ide lett telepítve, a tetrist onnan indítom ahonnan van, a .tdf-et is onnan mountolom ahova írtam, DAEMON Tools V.3.46 van, és semmi emuláció sincsen bekapcsolva