2159
  • Atomreaktor
    Johnny Depp, Chris Tucker, Angelina Jolie
  • Hoz_Hun
    Igaz. Szerintem kiköpött Jude Law.
    A Lucas bátya - Henry Czerny
    (http://www.imdb.com/name/nm0001089/)
  • hykao #1117
    Ááj de hamar vége lett...ezek a táncikálások nagyon komolyak... :)))

Holnap elszórakozok a befejezési lehetőségekkel még...
  • Furko
    Most jatszottam vegig, 3 fele vege van legalabb.
  • ShaiHulud
    Lucas egyertelmuen Jude Law:)
  • robotnyk
    Lucas - Colin Farrell
    Carla - Jennifer Garner
    Tyler - Gary Dourdan
    :)
  • hykao #1113
    Na jóvan gondoltam, hogy nem magyarokra gondoltál, csak vicceltem! :)

Akkor Lucas a Caprio gyerek lenne, Tyler - Chris Tucker (ha meg tudná állni, hogy nem hemzsegne annyit...) vagy Wesley Snipes...vagy esetleg a vészhelyzetből valamelyik negró doki... :)
    A többieken még gondolkozom...("Janos" a diliházban lennék én...:DDD)
  • robotnyk
    nem magyarokkal
  • hykao #1111
    Hát magyar színészekkel??? :))) Tyler tuti Kálid Artúr lenne...(ha meg nem magyarokkal, akkor a magyar hangja lenne...)
  • robotnyk
    ja ezt én is észrevettem :)

amúgy gondolkodott már valaki azon hogy ki játszhatná el a karaktereket egy filmben? :)
  • hykao #1109
    köszi...gondolom arra is fény derül majd, hogy mit láttam meg a támaszponton gyerekkoromban... :)

Amúgy érdekes, hogy míg gyerekkorunkban csupán egy-két évnek tűnik a különbség köztem és a tesóm közt, addig a jelenben legalább tizenegy-kettőnek...habár hajaj, nehéz a papok élete!!! :PPP
  • robotnyk
    én 2ről tudok
  • hykao #1107
    aham, értem...gondolom többféle vége lehetséges...(hányféle? :D)
  • robotnyk
    spoiler

igen megmarad. annak van jelentősége hogy taxival vagy metroval mész-e, hogy kifizeted-e a számlát, meg lesz még ott ahol még nem tartasz :)

végülis ha jó befejezés lesz akkor megnyugtató a vége, folytatás meg mindkét befejezésből jöhet. HL2nél pl jobb :)
  • hykao #1105
    SPOILER

Hmm, pedig azt hittem, ha hagyom, hogy a halálmadár elmenjen, akkor esetleg rámozdul Carla-ra... :)))

(amúgy a történet korábbi szakaszában mennyire lehet alakítani a történetet??? gondolom azért a fő szál megmarad mindenképp... szóval a párbeszédek lefolyásán, illetve a hangárban a gyerekkimentésen kívül van-e még variációs lehetőség, s ha van, mennyi?)

Amúgy itt a vége felé mintha kissé összecsapott lenne a buli, illetve felgyorsulnak az események, de mintha nem lenne totál kerek a történet, túl nagy ugrások lennének benne...vagy nem?
  • NEOreg3
    nah sikerült elindítanom thx mindenkinek:)
  • robotnyk
    ott már nem, mert onnan már jön a finálé, ahova nem illik be Tyler
  • hykao #1102
    kösz az infót...akkor sajna a teljesen alternatív történetvezetés azért ebben a játékban sem valósul meg azért igazán...vagy tévednék? (igaz még egyféleképpen sem játszottam végig...olyan 80%-nál vagyok most)
  • MerlinW
    Tudtommal még nem kezdte el senki, szal' ebből adódóan és a szövegmennyiséget tekintve jó soká:)
  • hykao #1100
    Hát sajna pontos infó még nincs, annyi biztos, hogy még annakidején a demó alapján nézegették a dolgot...
    Az a baj, hogy a játékban 3-4 bazi nagy méretű fájlokba van minden becsomizva...szóval nem sima ügy a magyarítás sajnos...
  • kryst
    Köszönöm a segítséget!Megpróbálom akkor ezt!Magyarosítás mikorra várható majd?Van valami infó róla?Thx.
  • robotnyk
    spoiler

semmi, jó szomorú lesz, elmegy segíteni a város kiürítésében, többet nem szerepel semmiképpen
  • hykao #1097
    Azt javaslom inkább várd meg a magyarítást, mert ennyire hiányos angol nyelvtudással teljesen élvezhetetlen a játék!

!!!SPOILER!!!

Többieknek: a negrót elküldtem vonatozni a halálmadárral Floridába...ha nem küldtem volna, lenne valami érdekes? :)
  • robotnyk
    spoiler

tyler asztalán van egy papírfecni, vizsgáld meg. hívd fel a csajt, beszélj a papírról, küld át neki faxon. a csajjal nézd meg a faxot, majd a gépen nézd meg a gazdasági híreket
  • kryst
    A néger az irodában mindig ásítozik.Aztán egyre jobban fogy a "ereje"vagy nem tudom mi az.Aztán újra kell kezdeni.
  • kryst
    Helló!Elakadtam egy kicsit.Azon a részen ahol a néger az irodában van.Egyszerűen nem tudom,hogy ott mit lehet csinálni.Már mindent bejártam.És semmi.Talált a csaj asztalán egy újságot.Azután fel kellett hívni.De nem történik semmi.A csajhoz is jött egy Tommy nevezetű ember.Valami jós kártyás.Ez után egyszerűen nem történik semmi.Vagy nem találom a megoldást.Jó lenne ,ha valaki tudna nekem ebben segíteni!Előre is köszönöm!
  • NEOreg3
    ok

thx, remélem menni fog, met már nagyon kíváncsi vagyok rá
  • Seth
    check this
  • NEOreg3
    haverom azt mondta, hogy Fahrenheit_DVD vagy egyszerűen FahrenheitDVD vagycsak tényleg egyszerűen Fahrenheit?
  • Seth
    Fahrenheit :D

szerk.: smile nélkül!!! :D
  • NEOreg3
    valaki megtudná mondani, hogy az eredeti ISO-nak mi a cd-címkéje, mert mint lejjebb linkeltem a képet, nekem az a címe, hogy "lemezem", ezért lehet, hogy ezért szarakodik
  • mucsácsó
    nagyon szívesen!
  • Hoki Manó
    nagyon szépen köszönöm!!!
    (L) :D
  • mucsácsó
    ott van az egyébként! legközelebb figylelj ám oda, hogy minden fájlt letölts, még a .rar-t is!!!
    de a jószívűemnek köszönhetően most itt van:
    -Fahrenheit.tdf
    -fahr-pc.nfo
    -tetriscpl.exe
    mind ez egy .zip-ben 1,1 megás, köszönhető nekem

ENJOY!
    a pack itt figyel:
    Fahrenheit_TetrisEmu.zip
  • Hoki Manó
    Sziasztok!

Végre nekem is sikerült letöltenem a Fahrenheit-et Wanadoo-ról, csak az a problémám hogy nincs meg hozzá ez a Tetris nevű progi!
    Tudtok mondani valami cimet ahonnan le lehet tölteni?
    Vagy ha vki elküldené mailben a tdf fájlokkal együtt azt megköszönném!
    a cimem: [email protected]
  • koestler
    Szerintem ki lehet kapcsolni a szemcsésségét. Régen nem töltöttem be játékot, de ha jól emlékszem a grafikai opciókon belül a mip-map option-nal lehet kikapcsolni. De szerintem ez az opció sokkal szebbé teszi a képet, nem? Sokkal filmszerűbb így nálam.
  • koestler
    Én sem adtam oda a kiscsajt, mégis nyertem a végén, viszont a csíknál - nemtom' észrevettétek-e - nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban nyomja az ember a gombot, hanem, hogy meghatározott ütemet eltaláljon. így kezdetben kifejezetten lassan kell nyomni, és aztán kell begyorsítani. Amíg erre nem jöttem rá, minden helyzet egy kínszenvedés volt, különös a háztetős, viharos rész.
  • hykao #1082
    Engem érdekelt, korábban már le is szedtem. :)
    http://www.torrentspy.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=420670&cat=Game%20Music

Ha esetleg érdekel valakit.
  • mucsácsó
    heh, jha, nem lenne azért utolsó dolog!