2159
-
#1119 Johnny Depp, Chris Tucker, Angelina Jolie -
Hoz_Hun #1118 Igaz. Szerintem kiköpött Jude Law.
A Lucas bátya - Henry Czerny
(http://www.imdb.com/name/nm0001089/) -
#1117 Ááj de hamar vége lett...ezek a táncikálások nagyon komolyak... :)))
Holnap elszórakozok a befejezési lehetőségekkel még... -
Furko #1116 Most jatszottam vegig, 3 fele vege van legalabb. -
ShaiHulud #1115 Lucas egyertelmuen Jude Law:) -
#1114 Lucas - Colin Farrell
Carla - Jennifer Garner
Tyler - Gary Dourdan
:) -
#1113 Na jóvan gondoltam, hogy nem magyarokra gondoltál, csak vicceltem! :)
Akkor Lucas a Caprio gyerek lenne, Tyler - Chris Tucker (ha meg tudná állni, hogy nem hemzsegne annyit...) vagy Wesley Snipes...vagy esetleg a vészhelyzetből valamelyik negró doki... :)
A többieken még gondolkozom...("Janos" a diliházban lennék én...:DDD) -
#1112 nem magyarokkal -
#1111 Hát magyar színészekkel??? :))) Tyler tuti Kálid Artúr lenne...(ha meg nem magyarokkal, akkor a magyar hangja lenne...) -
#1110 ja ezt én is észrevettem :)
amúgy gondolkodott már valaki azon hogy ki játszhatná el a karaktereket egy filmben? :) -
#1109 köszi...gondolom arra is fény derül majd, hogy mit láttam meg a támaszponton gyerekkoromban... :)
Amúgy érdekes, hogy míg gyerekkorunkban csupán egy-két évnek tűnik a különbség köztem és a tesóm közt, addig a jelenben legalább tizenegy-kettőnek...habár hajaj, nehéz a papok élete!!! :PPP -
#1108 én 2ről tudok -
#1107 aham, értem...gondolom többféle vége lehetséges...(hányféle? :D) -
#1106 spoiler
igen megmarad. annak van jelentősége hogy taxival vagy metroval mész-e, hogy kifizeted-e a számlát, meg lesz még ott ahol még nem tartasz :)
végülis ha jó befejezés lesz akkor megnyugtató a vége, folytatás meg mindkét befejezésből jöhet. HL2nél pl jobb :) -
#1105 SPOILER
Hmm, pedig azt hittem, ha hagyom, hogy a halálmadár elmenjen, akkor esetleg rámozdul Carla-ra... :)))
(amúgy a történet korábbi szakaszában mennyire lehet alakítani a történetet??? gondolom azért a fő szál megmarad mindenképp... szóval a párbeszédek lefolyásán, illetve a hangárban a gyerekkimentésen kívül van-e még variációs lehetőség, s ha van, mennyi?)
Amúgy itt a vége felé mintha kissé összecsapott lenne a buli, illetve felgyorsulnak az események, de mintha nem lenne totál kerek a történet, túl nagy ugrások lennének benne...vagy nem? -
#1104 nah sikerült elindítanom thx mindenkinek:) -
#1103 ott már nem, mert onnan már jön a finálé, ahova nem illik be Tyler -
#1102 kösz az infót...akkor sajna a teljesen alternatív történetvezetés azért ebben a játékban sem valósul meg azért igazán...vagy tévednék? (igaz még egyféleképpen sem játszottam végig...olyan 80%-nál vagyok most) -
#1101 Tudtommal még nem kezdte el senki, szal' ebből adódóan és a szövegmennyiséget tekintve jó soká:) -
#1100 Hát sajna pontos infó még nincs, annyi biztos, hogy még annakidején a demó alapján nézegették a dolgot...
Az a baj, hogy a játékban 3-4 bazi nagy méretű fájlokba van minden becsomizva...szóval nem sima ügy a magyarítás sajnos... -
#1099 Köszönöm a segítséget!Megpróbálom akkor ezt!Magyarosítás mikorra várható majd?Van valami infó róla?Thx. -
#1098 spoiler
semmi, jó szomorú lesz, elmegy segíteni a város kiürítésében, többet nem szerepel semmiképpen -
#1097 Azt javaslom inkább várd meg a magyarítást, mert ennyire hiányos angol nyelvtudással teljesen élvezhetetlen a játék!
!!!SPOILER!!!
Többieknek: a negrót elküldtem vonatozni a halálmadárral Floridába...ha nem küldtem volna, lenne valami érdekes? :) -
#1096 spoiler
tyler asztalán van egy papírfecni, vizsgáld meg. hívd fel a csajt, beszélj a papírról, küld át neki faxon. a csajjal nézd meg a faxot, majd a gépen nézd meg a gazdasági híreket -
#1095 A néger az irodában mindig ásítozik.Aztán egyre jobban fogy a "ereje"vagy nem tudom mi az.Aztán újra kell kezdeni. -
#1094 Helló!Elakadtam egy kicsit.Azon a részen ahol a néger az irodában van.Egyszerűen nem tudom,hogy ott mit lehet csinálni.Már mindent bejártam.És semmi.Talált a csaj asztalán egy újságot.Azután fel kellett hívni.De nem történik semmi.A csajhoz is jött egy Tommy nevezetű ember.Valami jós kártyás.Ez után egyszerűen nem történik semmi.Vagy nem találom a megoldást.Jó lenne ,ha valaki tudna nekem ebben segíteni!Előre is köszönöm! -
#1093 ok
thx, remélem menni fog, met már nagyon kíváncsi vagyok rá -
#1092 check this -
#1091 haverom azt mondta, hogy Fahrenheit_DVD vagy egyszerűen FahrenheitDVD vagycsak tényleg egyszerűen Fahrenheit? -
#1090 Fahrenheit :D
szerk.: smile nélkül!!! :D -
#1089 valaki megtudná mondani, hogy az eredeti ISO-nak mi a cd-címkéje, mert mint lejjebb linkeltem a képet, nekem az a címe, hogy "lemezem", ezért lehet, hogy ezért szarakodik -
#1088 nagyon szívesen! -
Hoki Manó #1087 nagyon szépen köszönöm!!!
(L) :D -
#1086 ott van az egyébként! legközelebb figylelj ám oda, hogy minden fájlt letölts, még a .rar-t is!!!
de a jószívűemnek köszönhetően most itt van:
-Fahrenheit.tdf
-fahr-pc.nfo
-tetriscpl.exe
mind ez egy .zip-ben 1,1 megás, köszönhető nekem
ENJOY!
a pack itt figyel:
Fahrenheit_TetrisEmu.zip -
Hoki Manó #1085 Sziasztok!
Végre nekem is sikerült letöltenem a Fahrenheit-et Wanadoo-ról, csak az a problémám hogy nincs meg hozzá ez a Tetris nevű progi!
Tudtok mondani valami cimet ahonnan le lehet tölteni?
Vagy ha vki elküldené mailben a tdf fájlokkal együtt azt megköszönném!
a cimem: [email protected] -
koestler #1084 Szerintem ki lehet kapcsolni a szemcsésségét. Régen nem töltöttem be játékot, de ha jól emlékszem a grafikai opciókon belül a mip-map option-nal lehet kikapcsolni. De szerintem ez az opció sokkal szebbé teszi a képet, nem? Sokkal filmszerűbb így nálam. -
koestler #1083 Én sem adtam oda a kiscsajt, mégis nyertem a végén, viszont a csíknál - nemtom' észrevettétek-e - nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban nyomja az ember a gombot, hanem, hogy meghatározott ütemet eltaláljon. így kezdetben kifejezetten lassan kell nyomni, és aztán kell begyorsítani. Amíg erre nem jöttem rá, minden helyzet egy kínszenvedés volt, különös a háztetős, viharos rész. -
#1082 Engem érdekelt, korábban már le is szedtem. :) -
#1081 http://www.torrentspy.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=420670&cat=Game%20Music
Ha esetleg érdekel valakit. -
#1080 heh, jha, nem lenne azért utolsó dolog!