Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha lenne elég 'lelkiállapotom' lucassal akkor markus halála után menne tovább uugy a story? sajnos nem volt elég pontom h megnézzem 😄
másik.. amikor lezuhanunk a vidámparkban akkor kb 5 pontom ha maradt a zuhanás -60 ja miatt.. ha nincs elegendõ pontom akkor ott meg is állna a játék?!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
-85 a lelkiállapotának, aztán már nem szerepel a sztoriban.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Ha Tylert nem küldöm el a csajal akkor hogyan folyatódik a sztori?
felirat hijján arra tippelek,hogy hazaküldtek,merhogy nem nézhetek ki tul jol,vagy vmi ilyesmi lehetett (nem találok semmi subtitle beállitást)
aztán ha jol emléxem, utána a zsarukat kell irányitani, majd aludni sem árt,miután visszaváltunk a mi kis menekülõ hõsünkre, stb stb
de ezen mi a hihetetlen,h sikerült?
amugy ugy vettem észre,hogy ált. olyan ügyezségieknél,ahol 5nél többX kell nyomni helyes irányt, ott 1 hibát még elnéz (legalábbis a konditeremben elnézett néha még 2 hibát is 1-1 hosszabb kombonál) 😊
jol vettem észre? (pl. a boncolásnál is az elsõt elszurtam,mégis "great" lett)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szerintem is inkább ütemesen próbáldd, mer az idegesség miatt, még ha nem is veszed észre, de elbaszod és akkó Lucas repül. Bár esküszöm nem emlékszem melyik "kék" rész az ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
szal aki segitene: mentés
köszönöm.
MIVAAAN ??? SIKERÜLT? Ezt most komolyan mondod?? Mi történt utánna? <#wow1>#wow1>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
most megyek melozni, majd holnap kialudtan (ha nem ébredek fel ismét 4-4,5 ora alvás után) nekiállok ismét
még1x köszi a segitségeket 😊
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
a PoP WW miatt vettem gamepadot... aztán átszoktam a tekken 3ra (ps emu rulez) 😊
mivel nincs sok gomb, ezért itt is ezt használom
bill + egér... hááát... a max payne ota irtozom az ilyen irányitástol 😊
nameg itt kicsit bonyolitaná az irányitást vagy ilyesmi...
na mind1...
akkor megkeresem optionsba a "centerizáló" gombot 😊
kösz a segitséget
A bunkert meg könnyen meg lehet találni, piros x jelzi, amúgy a nehezebbje majd akkor jön, ha átmásztál a kerítésen.
na szal most kiskölyökként vagyok a bázison,és át kéne mászni a keritésen
csakhogy negyed köröket kéne leirni
az idegesitõ dolog:
sosem teszi középre a piros pontot, és mire beállitom középre, vagy letelik az idõ, vagy már a gamepadot vágom az asztalhoz, stb stb
billentyûzetnél még nehezebb,ott még érzékenyebben mozog
nincs erre vmi trükk?
ja,és izé
azé csak itt tartok 5 orányi játék után,mert az irodában a bogaraknál rendesen megszenvedtem 😊
nameg az edzõteremben is begörcsöltek az ujjaim,mire néhány gyakorlatnál elérték a 10et 😞
ezt az apro negyedkörives bakit leszámitva végülis jo játék (még az albérlõmnek is tetszett,akinek semmi nem tetszik) 😊
mégha a számkombinácio beütésénél olyan gyorsan villogott,h össze vissza rángattam a 2 analog kart minden létezõ irányba (de sikerült) 😊, még akkor sem mondanám idegesitõnek 😊
szal 1 trükkre lenne szükségem,mert az 5 orábol kb. 1 orája hülyéskedek ezzel a keritésen mászással,és nem találom azt a bunkert,ahova a látomásban bemásztak a kölykök 😞
Másik: nálam egyszer fogytak el a kék csíkok, akkor végleg beleõrûlt, és az elmegyógyintézetben kötött ki.
Peace.
igy 5 orányi játék után nem érzem,hogy olyan übermáyer lenne...
viszont rosszat sem nagyon tudok mondani rola... szal ha beledöglök is,akkor is végigviszem
a flémrõl meg annyit,hogy ha valaki fikáz ok nélkül,és hülyének állit be,akkor azt nem tudom poénra venni
nos valaki übermáyer viszont elárulhatná már,hogy mi a fene történik,ha elfogynak a kék csikok,és már a "wrecked" rész is eltünik
a választ elõre is köszönöm
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
[merlinw.org]
Na mindegy, szóval a játék király volt, és mindenkinek csak ajánlani tudom.
SPOILER-need help
annál a résznél ahol a szobádban jön a faszi és a bútorok rontanak feléd 😄 ott mikor a végén már csak a szélnek kell ellenállni, hogy a búbánatba kell megcsinálni azt a bal-jobbgomb cuccot ? én minél gyorsabban nyomom le egymás után a gombokat annál gyorsabban döglök meg viszont ha lassan akkor azonnal ezt nem igen értem 😄
amugy nem állok hozzá negativan, de látom az elszálltságodbol adodoan nem jön le (vagy nem is akarod felfogni - ami már értelmi szinvonalad jelzi),hogy ez:
SZÁMOMRA 1 VADI UJ STILUS, AMILYET MÉG NEM LÁTTAM, IGY SZOKATLAN, TEHÁT SZOKNOM KELL,HOGY VÉLEMÉNYT MONDHASSAK
nemtom feltûnt-e,de még nem álltam neki fikázni a játékot
rolad viszont meg tudnék fogalmazni 60 soros véleményt indoklásokkal tüzdelve...
szal hagyj békén, még az elején járok,és azért van ez a forum,hogy ha valamit nem értek,akkor KÉRDEZZEK
és ha nem válaszolsz, nem fogok sirva fakadni 😛
majd válaszol más
szal az izlelgetésem is abba lehetne hagyni... az ugy örömmel töltene el...
Na de nem lehet mindenkinek olyan kifinomult ízlése, mint nekünk, akik istenítjük a játékot 😊)
2: vannak olyan játékok,ahol a felvillano szineket MEG KELL JEGYEZNI,majd UTÁNA KELL HELYES SORRENDBEN LENYOMNI
-ez igy lenne jo 😊
és csak azért,mert nekem ez a stilus uj,mert még soha nem láttam ilyet, azért nem kéne itélkezned a hozzánemértéseddel
te is elkezdted vhogy... neked se megy minden zökkenõmentesen...
Ja még valami a Cd-n (még a feltörtön is) van egy Extras mappa és abban néhány nyelven leírt pdf formátumu leírás, miként kell a gémmel játszani.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
ha elkezdesz olvasni egy könyvet egybõl megkérdezed valakitõl, hogy mi lesz a vége? ha tetszik nyomjad, aztán majd meglátod. ha nem tetszik, akkor véletlenül se játssz vele!
Szóval, mikor kiírja, hogy Get Ready! Akkor figyelj, és mind a két kezed legyen a billentyûzet azon gombjain, amire a különbözõ irányokat osztottad!
Ha pontosan leütöd a felvillanó színeknek, és irányoknak megfelelõen a gombokat akkor + segítséget kapsz, (a szobában mikor a rendõr jön akkor megmutatja, hogy miket kell elraknod, hogy ne bukjál le) de lesz olyan rész is ahol az életed a tét, hogy meflelõen nyomd a bombokat.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Nem.Elõtte 😊)
1: amikor felvillano körök vannak,akkor kell nyomni a megfelelõ irányt,mikor felvillan?
2: mindenhol átléphetõk lesznek?
csakmer a lakásban is felvillant,de mindig failed volt, aztán visszatöltöttem az elejétõl, utána meg már nem villant fel,csak simán körülnézett a zsaru, aztán lelépett,és nem volt ilyen felvillano kör sehol
3: most ez az egész az,hogy irányitjuk a gyilkost, hogy szökjön meg, meg a zsarukat,hogy kapják el? 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
még stilusra sem lehet behatárolni
TPSnek nem jo... FPSnek végképp nem... logikainak sem...
inkább vmi Real Time Simsnek mondanám vagy ilyesmi 😊
na szoval...
nagyon érdekes játék,azt meg kell hagyni...
tetszeni nem tetszik,de még nem mondok véleményt,mert még a lakásbol sem jutok ki... ennyi meg kevés a vélemény alkotáshoz ugyebár 😊
viszont azt nem hittem volna,hogy valaha is fogok látni uj stilust a nap alatt 😊
BUG:
csak tudnám,hogy az a zsernyák hogy jöhet ki a fürdõbõl, ha még az ajtot sem tudom kinyitni,és az se az ajtot rugja be 😊
viszont 1 kérdés:
mi lesz akkor,ha az idegállapot végképp elfogy?
megzuhan teljesen? öngyilkos lesz ismét? vagy mi lesz vele?csakmer összeszedtem +20 -at gyogyibol + kötözésbõl + zenehallgatásbol, és elnyomtam -40et ujságolvasásbol, meg hollo nézegetésbõl, stbstb,és márcsak 1 csikocska maradt 😊
hmm...
érdekes játéknak tûnik
már eleve,hogy quiz kérdésekkel kötik le az embert telepitéskor, már bejön 😊
aztán játék... mintha film lenne
mindent megtalál, optimálisan állitja (probálja beállitani) a graf beállitásokat
eddig okés...
filmszerû az egész... még egye fene, nem rossz
aztán mindent beállitottam a gamepad-ra,mivel hogy ugyebár detektálta 😊
és jött a kopp
10 perces video... na azt hittem,hogy felvágom az ereim
erre jön a budis gyilkosság
na mondom hollo rulez 😊
na a kopp:
nyomhatom én a gamepad összes létezõ gombját, a futáson és mászkáláson + nézéseken és kameraváltásokon kivül nem csinál semmit
váltottam billre
ott is minden létezõ gombot megnyomtam,és semmi
szoval amikor felül mutat vmit (pl. az ablaknál a kimászást),akkor van valami villogó fehér gömbszerûség,ami hevesen rohangál jobbra
feltételezem,hogy ez jelzi,hogy ott lehet csinálni valamit
hát semmi
aztán odamentem az ajtohoz...
mutatta,hogy ki lehet nyitni az ajtot...
hevesen mozgott a fehér gömbféleség felfele
minden létezõ gomb benyomása,és semmi
szoval hogy is kell ezt irányitani?
bocsi,de 809 hsz-t had ne kelljen átolvasnom 😊