Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
Szerintem az irattár pinyó sokkal fosatósabb, mert ott amikor elment a villany mindíg azt vártam, hogy megfogja a kezem valami a sötétben és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ...... ti is beszartatok, mi? <#eplus2>

Sajnos (szerencsére?) a gyogyó részt 1 perc alatt megoldottam, mert túl jó vagyok "térképészetben" és valamiért azonnal megjegyeztem, hogy merre jöttem be. Ezvan. OFF: Még a SanAndreas-ban se tudtam sehogy eltévedni, 60%-ig játszottam de már untam, hogy ismerem a sikátorokat<#kacsint>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

robotnyk
nem annyira, ha nekifekszel még ma befejezed
SASboy
BTW innen még sok van hátra szerintetek?

nice legs. what time to open?

SASboy
Ez a legbefosatósabb rész az egész játékban.

robotnyk
elõre, aztán az õrült után balra
SASboy
De merre?

musha
meg menni is.

SASboy
Sry megint én. Mit kell scinálni amikor Carlaval vagyok az elmegyógyintézetben és elmegy az áram. Lélegezni és? Mert lélegeztem egy 5 percen át kb. de semmi.

Csibe001
Basszus, nem gondoltam hogy ilyen rövid. 😞
Meg nkm csak két befejezés jön be a harmadik nem, pedig azt olvastam hogy három van. Errõl tud valaki valamit?

musha
nem tökmindegy? kicsit körülményesebb, de ugyanaz a kép lesz meg.

SASboy
OKé köszi. Kár, hogy csak printscreennel lehet 😞

Macccy
SPOILER:
Asszem ez az a rész amikor Tylerrel fel kell gyújtanod a villanyt az íróasztalon és meglesni a vízjelet a papír belsejében. Nehéz rész ... najó, nem gecizek. <#vigyor1>

A második kérdésedre válaszként azt tudnám mondani, hogy tudtommal csak a gomb vad használatával tudsz képeket kiszedni a játékból. Ha megvan a kívánt anyag akkor PRINTSC és kinnt meg beilleszted pl egy PaintBrush -ba. Ennyi. Külön nem tárolja õket ... Njoy<#wink>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

SASboy
Ja és nem tudja, vki, hogy a bonusban amikor veszek 1 képet az vincseszteren merre lesz megtalálható? Nagyon kéne az egyik kép háttérnek.

SASboy
Megtudná vki mondani, mit kell azután csinálni amikor Carla az otthonából felhívja Tyler-t és elmondja , hogy mik azok a számok a papírdarabon?

musha
én megcsináltam normal-on és esküszöm nem vagyok robot (sõt elsõre csináltam meg, nekem ott volt csak megaszoppantyú, ahol múltkor elakadtál (The Storm)) <#buck>

BlackShadow
hát nemtom ezt a balra-jobbra nyomogatós módszert vmi robottal tesztelhették mert az nem lehet h ennyire gyorsnak kell lenni 😊 egyre tovább jutok már a tetõn.. most már a falon futós gyerek vivõs résznél vérzek el 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
célszerû megjegyezni azt az utat ahol bejöttél 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Disk
Hi! Most vagyok a gyogyóban a nõvel valami fickóval beszélgettem,aztán kimentem.A villany kiment és mindenhol õrültek.Merre kell menni?Vagy csak így natur elõre?

Macccy
De igen. Vizsgálódni illetve eksönt elkövetni mind-mind az egérrel tudsz. De ha a tutorial-t megcsinálnád akkoris rájönnél erre. <#szomoru2> Nah, elmondom. Meglátsz valamit, pl a hullát a földön. Egér lenyomva tart, és leutánzod a kis piros "egérpointerrel" (amely fenn az eksön-sávon mejelenik) azt a mozdulatot amit ajánl. Voila' ...

Macccy
SPOILER:
Hát igen, kicsit feltolta õt azaz erõ amit annyit emlegettek ... Ha megfigyelitek amúgy, Lucas folyamatosan õszül amióta elkövette a gyilkosságot. Mintha az erõ által kezdene õ is el-Aztékosodni. Nagyon teccik. Amúgy meg szerintem, ha az öntudatra ébredt A.I nem is építtetett volna az agyába egy áramkört, akkor is felkelt volna, elég komoly ereje lett már a végére és mondták, hogy még csak egy részét ismeri.
Mongyuk a repkedõ A.I-t furcsálltam hogy hogyan tudott kitörni a kibertérbõl és testet ölteni, de lehet a közeljövõben nálunk is elszabadulnak a fotonok (?) <#guluszem1><#papakacsint>
Jó kis játék ez ...

Fonixxx
Vki nem segítene?Mivel tudok vizsgálódni?MERt nem tudok cselekedni benne

Mészy
Sikerült lerugnom a boxzsákot az elején. elszállt a szoba másik végébe. Lucas nagyon kemény lett.<#smile>

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

musha
1 helyen van mindhárom gyertya. az asztalon közel vannak egymáshoz a gyertyatartók, próbálgasd.

MerlinW
én is ott görcsölök😊

[merlinw.org]

BlackShadow
na épp a tetõnél harcolok 😊 itt a bal-jobb nyomogatás megint kifog rajtam de még hidegek az ujjaim.. sõt lefagy a kezem majd késõbb kipróbálom újra 😄 mondjuk lehetne egy saving point vhol a bunyó felénél mert eléggé hosszadalmas mindig a végén elcseszés miatt elölröl az egész 😄

soulhunter
én körbejártam az asztalt is,de csak és kizárolag 1nél jelezte,hogy bele lehet rakni
no mind1...
majd este forgatom a filmet tovább...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

amikro megtalalod a gyertyat akkor megtalaltad mind a 3 at😊 nincs 3 kulon helyen😊 ahogy azt Seth is irja

Seth
érdekes én egy helyen találtam meg mind3-at. Fogadjunk nem próbáltad ki az összes gyertyatartón, csak az egyiken. Abba beleraktad, azt hiszed nincs nálad több, peidg van, próbáld csak ki

PSN ID.: Beegabor

Jah amúgy visszaolvastam..látom 3. nincs több befejezés?
vagyis min lepõdött meg?
gyertyák a kezedben vannak,cask menj oda a többi gyertya tartóhoz...
Skacok, az nem lehet hogy elején Lucas csajáteküldöd melgebb éghajlatra, akkor nem kell megmenteni vidámparkban, és Lucas sem hal meg? Meg mi van ha Tyler ehagyja a Sam-et? stb. van kihatása végére? nekem mondjukaz sem maradt teljesen világos, hogy Lucas mit látott a raktárban gyerekkorában, az AI-t, vagy azt a tóbas**st...
soulhunter
hol vannak a gyertyák? az öreganyám rohadó p*csájában,vagy hol?
találtam 1et abban a szobában,ahova be kellett tolni az öreglányt, aztán faltol falig minden tárgy mellett elmentem minden létezõ szobában,és ha beledöglök,akkor sem találom a többit...

szal 3 gyertyatarto van az asztalon...
1 gyertyát találtam...
5 szoba közül 1ben volt 1,azaz EGY gyertya...

vki légyszi árulja el,hol a fenébe van a másik 2

kösz

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Hello!
Na végig nyomtam...eddig két befejezést sikerült elõcsalni. Még hány van, és hogyan kell elõhozni? Összefüggések hogy vannak, és lehetséges e az hogy Lucassal nem élõhalottként fejezed be a játékot?
Amúgy az utóbbi idõk legjobb játéka született sztem. Kicsit Shenmue, de a hangulata, és a sztorija az nagyon egyedi.
Fonixxx
Hy!

Hülye kérdés,de van benne használ gomb?Mert én nem találtam!Mert gondolom ami fellül megjelenik pl a csap,wc,halott ember azokat lehet használni gondolom?!

Csibe001
Sziasztok!!
Tényleg nagyon durva ez a játék.Nkm nagyon bejön, nem is bírom abbahagyni éppen ezért félek, hogy rövid lesz! 😊
Mindig ez van, ha valami nagyon jó akkor az rövid is. Semmi mást nem tudok mondani róla ami negatív lenne. 😊

Macccy
Hát, ha megüti egy átlagos 1400x1000 -es felbontású DVD borító szintjét, hát csak tessék. Megköszönném ...

Macccy
1. Nem kiabálás csak (talán) közérdekû. Különben bocs, nem akartam megsérteni a hallásod, de nemhinném, hogy szétkúrná a fórum külalakját, legalábbis nem jobban mint az 1200 széles screenshotok egyes helyeken.
2. Felejtsd el a cdcovers.cc -t. Néztem de nincs jó minõségû. - Hé, francba, talán pont ezért kérdeztem itt ?!
3. topjoy <#papakacsint>

Törölt felhasználó
Nekem másodszorra sikerült,de tényleg nem könnyû!
musha
ne b@szd el <#vigyor3>
ha túljutottál a `Storm` részen, akkor ez nem jelenthet gondot. én a Storm-nál nagyon sokat szoptam, ez második nekifutásra meglett (normal fokozaton). semmi trükk nincs, egyszerûen el kell találni a gombokat.

Sly06
Én a tetõn vagyok a rosz bácsival mikor kihozom a kiscsajt az otthonból,minden megy egészen addig amig nem kezdenek el viszintesen forogni a levegõben és ott a nyilakkal kell operálni,de mindig kinyir a pali lassan feladom bár sztem közel lehet a vége.
Valakinek 5let?

Törölt felhasználó
Gyyóóóóó
az király lehet😊
grebber
Kelendõ a Fahrenheit

Freak, 13:19 - PC PS2 XBOX - Játék: Kaland

(Adventure Gamers) A hónapban megjelent szaksajtó és játékosok által egyaránt magasztalt Quantic Dream készítésû kaland/mystery/akció/thriller egyedi keverékû játéka a jelek szerint remekül fogy és az összes platform eladási listájának az élére ugrott Európában. A megjelenés elsõ hétvégéjén rögtön az elsõ helyre ugrott a német és angliai Xbox, valamint második helyre a PS2-es eladási listákon. Angliában a PCs listák második helyén terpeszkedik, míg Franciaországban minden platformon ezt a pozíciót tölti be.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

soulhunter
sztem az is megteszi,ha csak az elsõ 2 variáciot találod el, utána nyomkodd ész nélkül mind1ik oldalon össze vissza (pl: fel,le, jobbra,jobbra, stbstb, csak ezt párhuzamosan) 😊
nekem bejött 😊

MerlinW
1.Felejtsd el a nagy betüket itt.
2.www.cdcovers.cc
3.indzsój

[merlinw.org]

MerlinW
"(nem találok semmi subtitle beállitást)"

Azistenért nézd már végig az options-t...van vagy 8 nyelven😄DD

[merlinw.org]

rajzoljak egyet neked paintbe? szeretnéd? 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Macccy
VAN VALAKINEK ANGOL OFFICIAL, VAGY LEGALÁBB NAGY FELBONTÁSÚ DVD BORÍTÓJA A FAHRENHEIT-HEZ? X-BOX IS LEHET CSAK NE CUSTOM KÉZZEL ÍROTT SZ*R LEGYEN ...

Macccy
Hoy miért hihetetlen???? Hát csak azért mert billentyûzettel nem tekergethetem a kart, nyomkodni meg nem lehet olyan pontosan körbe-körbe. Hát kíváncsian nézném, milyen úgy, ha sikerül.

Úúúú .. ötlet. Asszem csinálok helyet és elkezdem felvenni FRAPS-szal a játékot, mint egy filmet. Ki is próbálom!! Tegyétek ti is, aztán maj összerakjuk!! <#papakacsint>

Hmuda
Lezuhanásnál (és minden elkerülhetetlen romlásnál) mindig meghagy minimum 5 pontot.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Marcus halálánál az én karakterem is megõrült. A zuhanásnál nem tudom mi történik ha elfogy a pontod, szerencsére nekem is maradt elég. Bár szerintem úgy van kialakítva, hogy annyit pontot von le annál a résznél, hogy ne törjön össze végleg a karaktered. Ki tudja honnan kéne akkor újrakezdeni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led