2159
-
#1159 hazajöttem és azt az akcios részet (szeles) egybol megcsinaltam hibatlanul:O
arra lennék kivancsi, hogy pl ha a feka csávo aszondja h bocs szivi maradok, az befojasolja?
meg ha azt valasztod h nem adod oda a gyereket se agathának se a végén a csukjás faszinak?
tuti ujrajátszom, nagyon rég játszottam ilyen zsír játékkal!
de azért az furcsa hogy majdnem fél évig (3 honap) egy ruhába vannak :P
nameg a csávó elvileg halott...
nah ennyi -
#1158 SPOILER:
Ja nekem is a diliházban volt ez a duma...(de szerintem nem úgy kell értelmezni, hogy halála pillanatában L.K.-ra gondolt)
Nem tudná valaki beírni angolul, hogy pontosan, hogy is van? Már sajna nincs fenn a játék, mert kellett a hely a World Racing 2-nek. :) -
koestler #1157 kösz
-
Hoz_Hun #1156 A makroknál nézd meg a szinezést (szmájlik mellet közvetlenül). -
Hoz_Hun #1155 SPOILER
Asszem a diliházban kaptak el az normáltalanok (szép halál) azaz még nem találkozott Lukassal a temetőben, csak az irodában.
Én is arra gondoltam, hogy mint gyanusított gondolt rá, csak hát elég zizzent dolog halálomkor az utolsó gondolatom, a munkám tárgya egy gyilkos (sokkal inkább egy szeretett személy), ezért néztem egyet és később nyert értelmet a csaj (átmeneti) halálában tett kijelentése. -
koestler #1154 Spoiler
Részben igazad van. De elvileg a temetős rész után egy estét együtt töltenek Carla lakásában, ahol azért bárhogy számoljuk estétől reggelig sokat lehet ismerkedni, lehet, hogy borozgattak, beszélgettek elalvás előtt, amiről ugyan nem tudunk, mert csak egy rövid filmbejátszás volt. De ha belegondolunk ekkor már tudják, hogy a világot kell megmenteni lehet, hogy ez az uccsó éjszaka, amit egy férfi és egy nő együtt tölt, ki tudja mi lesz a jövőben, szerintem érthető, hogy kölcsönös szimpátia alakul ki. És ekkor még nem is ugrottak egymásnak, csak majd a metróban...
De egyetértek lehetett volna vhogy direktebben is megoldani ezt a dolgot, viszont személy szerint összességében én még nem találkoztam ilyen jól megírt történettel, ami ennyire lekötött volna.
Hogy tudom befehéríteni az irományomat?
-
#1153 SPOILER:
Valami ilyesmire én is emlékszem, de az nem úgy volt, hogy mint gyanúsított volt az utolsó gondolata??? Nem biztos, de nekem úgy rémlik. -
Hoz_Hun #1152 SPOILER
Még korábban a játékban, nagyon meglepődtem, ugyanis valahogy meghaltam Carlaval és akkor nyomta a szöveget, hogy "Így ért véget a történet...bla-bla-bla" és akkor így fejezte, be "Nem tudom miért, de az utolsó gondolatom Lukas Kane". Akkor egy kicsit elgondolkodtam, hogy vajon miért, mert ekkor még semmi utalás nem volt, hogy tetszene neki (persze az irodai kihalgatás után volt ez, azaz már találkoztak, de csak mint rendőr és kihalgatott) -
Hoz_Hun #1151 Persze, ugyan ez nálam is. Az egyik legjobb játék, amivel az utóbi évben (években) játszottam. Tuti megveszem mihelyt kiadják nálunk, pláne, ha magyarul adják ki. -
Hoz_Hun #1150 SPOILER
Ezen én is csodálkoztam. Mondjuk nekem bejött a dolog, mert mind a két karakter szimpatikus volt, de kicsit khm jobban is kidolgozhatták volna a "miért"-et. Valahol máshol ezt találtam, egy interjú szerüségben:
Q: What's up with the sudden love between Lucas and Carla?
A: In an interview, David Cage said it looked nice on paper, but didn't
work out that well in the game. Better luck next time.
Na ja. Egyébként én is úgy emlékszem, hogy a szakadt cuccában üldögélt. -
dav #1149 Szerintem nem, ugyanaz a szakadt póló van rajta, és a kötések is látszanak.
De ne értsetek félre, nekem is tetszett a játék, még ha kicsit kötekedek is. Alapjában véve tök jó a történet, csak a vége nem tetszik, az már az én ízlésemnek túl szirupos. -
dav #1148 SPOILER:
Engem az nem zavar, hogy feltámasztották Lucast, és az sem, hogy ezek után még tud gyereket nemzeni. Az viszont idegesít, hogy Carla öt perc alatt beleszeret egy emberbe, akit mindössze egyszer (maximum kétszer) látott, és aki mellesleg élőhalott. Aztán ráadásul lefekszik ezzel a jéghideg emberrel -50 C fokban. Ez a romantikus blabla szerintem béna B kategóriás filmekbe illő befejezés, és kár volt ezzel elrontani az amúgy jó sztorit.
Legalább hagytak volna alternatívát a készítők. A játék végén össze lehet hozni azt a jelenetet, amikor az Oracle pisztolyt fog Carla fejéhez, és elmondja a szokásos "ide a gyereket vagy kinyírom a csajt" dumát. Ott megoldhatták volna, hogy ha rosszul csinálsz valamit (például elszúrod a reflexjátékot), akkor Carla tényleg meghal. Aztán persze Lucas lenyomná az Oracle-t, megmentené az emberiséget, és lenne egy fél-happy-end, Carla nélkül. Nem tartott volna sokáig megcsinálniuk, és máris eggyel több alternatív befejezése lenne a játéknak.
-
Hoz_Hun #1147 Most találtam egy interjút David cageval. Erre a kérdésre ezt válaszolta:
Spoiler
Q: How can Carla get pregnant when Lucas is dead?
A: He was resurrected by the Chroma, and it left him with some... abilities.
Nagyon lol. Jó cucc ez a Chroma. -
#1146 ruhát váltott. -
koestler #1145 Spoiler
Az a rész, amikor eldöntheted, hogy a kiscsajt odaadod-e Agathanak, vagy sem, akkor beszél valamit Agatha, hogy mikor meghaltál a vidámparkos részben, azután ők feltámasztottak téged. Szóval nem valami köztes állapotban vagy élet és halál között? Szerintem ettől nem lesz bénább a történet, hanem inkább misztikusabbá teszi, mint ahogy a kroma dolog is. Persze ezen lehet vitatkozni, hogy kinek mennyire tetszik. -
Hoz_Hun #1144 Huh, köszi!
Ma ki is próbálom, mert marhára érdekelt. -
dav #1143 SPOILER:
A kulccsal kinyithatod az egyik kalitkát, amibe Agatha egy régi újságcikket rejtett.
A játék vége meg szerintem egyszerűen marhaság, a készítők beleerőltették ezt a romantikus szálat, és nem törődtek a logikai bukfencekkel. Ilyen szempontból sajnos igénytelenek voltak. Lucas halott, a csaj nekrofil, a gyereküket meg besugározta a Chroma, szép kis család :) És teljesen egyetértek veled, igazán csinálhattak volna még egy-egy skint a két főszereplőnek az epilógushoz.
-
Hoz_Hun #1142 A fahrenheit tudoroktól kérdeznék:
SPOILER
- Agatha apartmenjében, mikor holtan találjuk, keresgélni kell nyomok után. Én egy kést találtam a konyhában és egy kulcsot a madárkajában. Mit lehet velük kezdeni, illetve mit lehet még találni?
- Akkor most a végén (élő)halott Lukas vagy nem? Ha hideg és halott, hogy lehet gyereke, ha meg nem halott akkor mit hadovált a kiborg? Szóval ezt nem nagyon értettem, meg hogy 3 hónap alatt nem gyógyultak be a sebei (meg ruhát se váltott).
-
#1141 Amerikában ilyen névvel jött ki a Fahrenheit. Úgy tudom, hogy a Fahrenheit 9/11 c. film miatt adták ki ott más néven, hogy a cím hallatán ne a filmre asszociáljanak.
A különbség meg állítólag annyi, hogy hiányoznak vagy finomítva vannak a szex/intim jelenetek. Ennyi. -
rayman2003 #1140 Indigo Prophecy ami most jött ki ugyan az ami eddig volt van különbség a kettö között? -
#1139 ha nagyon nem megy vedd le easy-re akkor könyebb nyomogatni:) -
ShaiHulud #1138 elsore. default nehezsegen. -
#1137 megtalaltam
mostmár azon nemtudok átmenni sokadjara, amikor lucas otthonába megyunk sokadjára, és a szél elcsap mindent...
egyszeruen lehetetlen..
4 élettel kezdek, csomoszor hiaba nyomom failolok, aztán végére marad egy életem, azt bumm egy kurva video kazetta elkap amikor visszamasztam a semmiből :\
nektek hanyadjára sikerult? -
#1136 tévedés, 1990-2000 szekcióban van -
zsotesz #1135 Úgy emlékszem, hogy a 2000-2005-ös (ha jól emlékszem így volt dátumozva) kazetták között keresgélj. Ezt egyébként meg is jegyzi mikot belép a terembe.
-
#1134 haho
ott jarok h bemegy a félős csajszi a setétbe :D
osztán nem talalja a helyes kazettát :| pedig már szinte mindent átnéztem!
f1!f1! help :P
-
#1133 Amikor megy a teherautó akkor menj mellette és fuss át. -
stupido #1132 hi all!
A katonai bázisos visszaemlékezésnél hogy kell bejutni a hangárhoz? A kerítésen átmásztam már, de aztán folyton meglátnak :((( -
#1131 http://www.kepfeltoltes.hu/051012/fahr36.jpg -
#1130 Magyarítás témára visszatérve: mintha valahol azt olvastam volna, hogy itthon magyarul fog kijönni...vagy ez csak kacsa lett volna?! -
#1129 Köszi!Na erre nem jöttem volna rá! -
NOS16 #1128 MEGVAN! MEGVAN! MEGVAN! Tylerrel ülj le az asztalhoz, kapcsold fel a lámpát és fog meg azt a cetlit. Ezután kurzorral a fényhez kell tartani a cetlit és kész a chapter!!! -
NOS16 #1127 Hazamenést Carlára értettem -
#1126 Hogy sikerül haza menni?Valami olyasmit veszek ki,hogy kulcsot kellene megtalálni?Én nem tudok sehogy haza menni.Át megyek az iroda részre ,de ott sincs semmi.Nekem a gépen sincs semmiféle tőzsdei hírek sem.Carla meg memutatja annak a pasasnak a faxot amit Taylor küldött.Utánna felívtam Taylort.De haza menni fogalmam sincs hogyan lehet.Vagy valamit kihagytam volna?Help:) -
#1125 nézd meg a gépen a tőzsdei híreket -
NOS16 #1124 hali! mit kell csinálni annál a résznél amikor a niggerrel el kell küldeni egy faxot carlanak. Átmegyek a szomszédba, mond pár dolgot. hazamegyek, visszarakja carla a faxot. innen nemtom h mit kell csinálni. PLZ HELP -
#1123 kinyírni carlat? o_O nem is gondoltam ilyenre én -
dav #1122 SPOILER:
Nekem nem nagyon tetszett, hogy a végén Carla és Lucas összejönnek. Szerintem igencsak erőltetett ez a romantikus szál. Úgyhogy minden tőlem telhetőt elkövettem, hogy a végső csatában kinyírassam Carlát, persze nem sikerült. Kár, lehetett volna egy negyedik/ötödik befejezés is, semeddig sem tartott volna megcsinálniuk.
-
#1121 Carla Gugino -
#1120 jó ötlet :) Jolie túl kurvás ehhez a szerephez :)