Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos (szerencsére?) a gyogyó részt 1 perc alatt megoldottam, mert túl jó vagyok "térképészetben" és valamiért azonnal megjegyeztem, hogy merre jöttem be. Ezvan. OFF: Még a SanAndreas-ban se tudtam sehogy eltévedni, 60%-ig játszottam de már untam, hogy ismerem a sikátorokat<#kacsint>#kacsint>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
nice legs. what time to open?
Meg nkm csak két befejezés jön be a harmadik nem, pedig azt olvastam hogy három van. Errõl tud valaki valamit?
Asszem ez az a rész amikor Tylerrel fel kell gyújtanod a villanyt az íróasztalon és meglesni a vízjelet a papír belsejében. Nehéz rész ... najó, nem gecizek. <#vigyor1>#vigyor1>
A második kérdésedre válaszként azt tudnám mondani, hogy tudtommal csak a
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Hát igen, kicsit feltolta õt azaz erõ amit annyit emlegettek ... Ha megfigyelitek amúgy, Lucas folyamatosan õszül amióta elkövette a gyilkosságot. Mintha az erõ által kezdene õ is el-Aztékosodni. Nagyon teccik. Amúgy meg szerintem, ha az öntudatra ébredt A.I nem is építtetett volna az agyába egy áramkört, akkor is felkelt volna, elég komoly ereje lett már a végére és mondták, hogy még csak egy részét ismeri.
Mongyuk a repkedõ A.I-t furcsálltam hogy hogyan tudott kitörni a kibertérbõl és testet ölteni, de lehet a közeljövõben nálunk is elszabadulnak a fotonok (?) <#guluszem1>#guluszem1><#papakacsint>#papakacsint>
Jó kis játék ez ...
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
no mind1...
majd este forgatom a filmet tovább...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
PSN ID.: Beegabor
gyertyák a kezedben vannak,cask menj oda a többi gyertya tartóhoz...
találtam 1et abban a szobában,ahova be kellett tolni az öreglányt, aztán faltol falig minden tárgy mellett elmentem minden létezõ szobában,és ha beledöglök,akkor sem találom a többit...
szal 3 gyertyatarto van az asztalon...
1 gyertyát találtam...
5 szoba közül 1ben volt 1,azaz EGY gyertya...
vki légyszi árulja el,hol a fenébe van a másik 2
kösz
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Na végig nyomtam...eddig két befejezést sikerült elõcsalni. Még hány van, és hogyan kell elõhozni? Összefüggések hogy vannak, és lehetséges e az hogy Lucassal nem élõhalottként fejezed be a játékot?
Amúgy az utóbbi idõk legjobb játéka született sztem. Kicsit Shenmue, de a hangulata, és a sztorija az nagyon egyedi.
Hülye kérdés,de van benne használ gomb?Mert én nem találtam!Mert gondolom ami fellül megjelenik pl a csap,wc,halott ember azokat lehet használni gondolom?!
Tényleg nagyon durva ez a játék.Nkm nagyon bejön, nem is bírom abbahagyni éppen ezért félek, hogy rövid lesz! 😊
Mindig ez van, ha valami nagyon jó akkor az rövid is. Semmi mást nem tudok mondani róla ami negatív lenne. 😊
2. Felejtsd el a cdcovers.cc -t. Néztem de nincs jó minõségû. - Hé, francba, talán pont ezért kérdeztem itt ?!
3. topjoy <#papakacsint>#papakacsint>
ha túljutottál a `Storm` részen, akkor ez nem jelenthet gondot. én a Storm-nál nagyon sokat szoptam, ez második nekifutásra meglett (normal fokozaton). semmi trükk nincs, egyszerûen el kell találni a gombokat.
Valakinek 5let?
az király lehet😊
Freak, 13:19 - PC PS2 XBOX - Játék: Kaland
(Adventure Gamers) A hónapban megjelent szaksajtó és játékosok által egyaránt magasztalt Quantic Dream készítésû kaland/mystery/akció/thriller egyedi keverékû játéka a jelek szerint remekül fogy és az összes platform eladási listájának az élére ugrott Európában. A megjelenés elsõ hétvégéjén rögtön az elsõ helyre ugrott a német és angliai Xbox, valamint második helyre a PS2-es eladási listákon. Angliában a PCs listák második helyén terpeszkedik, míg Franciaországban minden platformon ezt a pozíciót tölti be.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
nekem bejött 😊
Azistenért nézd már végig az options-t...van vagy 8 nyelven😄DD
[merlinw.org]
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Úúúú .. ötlet. Asszem csinálok helyet és elkezdem felvenni FRAPS-szal a játékot, mint egy filmet. Ki is próbálom!! Tegyétek ti is, aztán maj összerakjuk!! <#papakacsint>#papakacsint>
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led