2159
  • robotnyk
    a lövészetes résznél lehet a bajuszos rendőrt kérdezni róla
  • rezsofiz
    Fahrenheit (H) nagyon bejövős :d
  • bestGP
    ez mikor derül ki?
  • Methos from GH
    Hali skacok! Hamarosan indul egy új lapom, amely különböző játékok rovataoból fog állni! A rovatoknak egyéni kinézetük, és tartalmuk lesz. Akinek lenne kedve (és rendelkezik eezen a tére tapasztalatta) vezetni egy Fahrenheit-es rovatot, az írjon nekem privátot, a részleteket pedig MSN-en megbeszélhetjük.
  • robotnyk
    ott ült az áldozat mellett mikor kiértek a rendőrök
  • ShaiHulud
    hmm pedig meg mernek eskudni ra hogy votl rola szo, hogy miert nem halt meg. talan elobb elkaptak minthogy megtehette volna. ugy remlik hogy vagya logyakorlatnal a zsaru mondja el vagy pedig a csavo maga. valaki nezze meg :D
  • rezsofiz
    igen próbáltam visszagondolni hogy mondott e Carla valami évszámot, de nem ugrott be semmi. mikor mondta egyébként?
  • JCSR ODIN
    Ha figyelsz akkor Carla szövegéből megtudod, hogy a "kazi"-t az 1990s éveknél kell keresned (a polcok elején van az évszám)
  • rezsofiz
    lennvok Carlaval a pincében, és éppen az arhivumban keresem a videokazit de mán elegem van:D melyik részlegben van a kazi?
  • koestler
    Igazad van, ezt tényleg mondják. Nem tudom akkor miért nem halott a csóka. Ez akkor nem lett olyan profin kigondolva, mint a többi rész.
  • bestGP
    mert azt is mondják benne allandoan, hogy azok egybol megőrülnek és öngyilkosok lesznek, akiket igy felruháznak, like lucas.
    lucas azért nem halt meg mert valami radioaktivitas érte, Chroma ként szerepel a játékba.
    de a mosodás is megnyekkent, meg tényleg végig mondja lucasnak is h na most már ugyis meghalsz.. csak ő sose hal meg.
    és ezért kérdeztem h akkor a diliházas hogy nem deglett meg?
  • koestler
    Spoiler

Lassan már nem emlékszem ilyen részletesen, de nem úgy van, hogy amikor a lőteremben együtt lő a bajszos rendőrarccal Carla, akkor derülnek ki a Kirsten ügy részletei. Ekkor mondja el neki a rendőr, hogy az akkori gyilkos a diliházban van. Ha jól emlékszem, (ill. helyesen értettem) Kirsten az, aki a diliházban van, őt régebben ugyanolyan erő szállta meg, mint most Lucast. Már mér' kék' a Kirstennek is meghalnia? Nem értem miért kérded.
  • bestGP
    más megint:)

amikor a csukjas az istenekkel dumál, ott mit szamit h mit nyomok a kockákkal?
    tudjátok az akciorésznél...

jameg Carla honnan tudta h a dilihazba kell menni ahoz a manushoz?
    ha jol sejtem az volt a kirstenes gyilkos, de akko ménem halt meg?:D
  • bestGP
    jaja minen megvolt
    azért néztem én is
    betoltottem mégegyszer, aztán most meg jo volt :\
    nem értem

azota folyamatosan tolom, most jarok a Kukimaki profeszornal P
  • robotnyk
    gyertyákat meggyújtottad?
  • Seth
    mindkét ablakot elsötétítetted???
  • bestGP
    nazzeg ez a bug :D
    nem engedi h leuljek agatha elé, masocora jaccom..
    lnyomtam villanyt meg minden azt nincs ikon a széknél :D

miszar...
    mitlehet ilyenkor tenni az uninstallon és képernyobetörésen kivul
  • mike369
    sajnos jelenleg még nem fordítható, de már dolgoznak az ügyön...
  • hykao #1181
    Előbb-utóbb csak lefordítja valaki vagy valakik...
  • Hoz_Hun
    Én már egy magyar feliratnak is örülnék.
  • MerlinW
    Naja:D
  • hykao #1178
    Hát a dolog sajnos nem ilyen egyszerű...a kiadók néha ragaszkodnak a lokalizáláshoz, néha pedig kifejezetten megtiltják...ki érti őket...
    Talán ez az első olyan játék, amelyiknél ténylegesen indokolt lenne a magyar szinkron, mert "nyomogatás" közben azért nehéz figyelni az angol szövegre, mégha az ember értené is...(ha magyar felirat lenne, akkor pedig sok esetben nehéz lenne egyszerre olvasni, és koncentrálni a sztereó nyomkodásra is...)
  • Hoz_Hun
    A kereszt plusz egy élet. Ha a gyereket kimented (sikeressen), akkor ugyan felismer a rendőr de nem tesz semmit. Lucas moodja meg rendessen emelkedik.
    Én mindenkinek ajánlom, hogy mentse ki a gyereket.
  • Hoz_Hun
    A CD Galaxis mostani kis füzetében is benn van, hogy elő lehet rendelni, és nincs mellette a kis magyar zászló, ami azt jelentené, hogy magyar lesz.
    Most komolyan van benne angol/francia/német, meg mittodom én hány nyelv, de a magyarok nem képesek beleaplikálni a nyelvünket? Aztán meg sirnak, hogy milyen keveset adnak el. Eza játék igazán úgy élvezetes ha jól érted, de minimum érted és nem random válaszolgatunk.
  • hykao #1175
    Hmm, a SevenM oldalán írnak a Fahrenheit-ről, amiből nem úgy tűnik, hogy magyarul akarnák kiadni...(legalábbis különben miért írnák, hogy: "nem árt némi alapszintű angol tudás")

Hanem akkor miért csak Novemberre tervezik a megjelenést??? Mi a túróra kell várni???
  • robotnyk
    a kereszt plusz egy élet
  • bestGP
    mégvmi

az számit h elfogadom e a parkban ak eresztet v sem?
    masodjara jatszom és direkt nem fogadtam el
    gyereket se mentettem ki
    metroval mentem .D
  • bestGP
    ez kurvajo ;)
  • SASboy
    tuti
  • Hoz_Hun
    Nem BP vagyok .
  • Hoz_Hun
    Azoknak, akik nem akarják kihagyni a szex jeleneteket összegyűjtöttem, meg leírom, hogy kell alakítani a párbeszédet, hogy meg is történjen(ek). Ez igazándiból csak Lucas barátnőjénél érdekes, mert az könnyen kihagyható. Kispoilerezem, mert nem akarom megzavarni azt, aki maga akarja kisilabizálni.

SPOILER

Tyler - Sam
    Nos ez az első szexelés és nem mutatják, de azért van, így leírom. Mikor Carlával először megyünk be a rendőrőrsre, rá kell telefonálni Tylerra. Váltsunk át Tylerre. Mondja megy zuhanyozni. Nos ne menjünk zuhanyozni, hanem menjünk át az ágy másik oldalára Samhez a csajához és nézzük meg. Tyler végigmustrálja (és igencsak beindul). Katt a szívecskére és voilá Tyler igen csak „ráér” még. A kép ilyenkor visszavált Clarára. Ha szemetek akarunk lenni telefonáljunk csak rá még egyszer nehogy már Tylernek jobb legyen mint Clarának .

Lucas – Tifanny
    Ez kemény dió. Akkor esik meg, mikor Tifanny eljön hozzánk a cuccaiért. Ha meg akarjátok húzni Lucassal, a következőt kell tenni (ha elrontjátok ugrott a légyott).
    Csaj csenget, mi engedjük be. Bejön leül a díványra. Párbeszéd indul:
    - kérdezzük meg mi újság vele [News]
    - kérdezzük meg kér-e valamit inni [Glass]
    Irány a konyha, a hűtővel szemben van a bor. Elővesz, kitölt, odavisz a csajnak. Rögtön megkér, hogy hozzuk a cuccát (nincs választási lehetőség), tehát tegyük azt. Két kis doboza van T.H. monogrammal. Az egyik a telefon mellet van a másik a számgép mellet. Pakoljuk mellé, eddigre meg is issza a piát. Párbeszéd indul: Észreveszi milyen levertek vagyunk és érdeklődik;
    - legyünk őszinték [Sincere]
    - azután pedig szentimentálisak [Sentimental]
    - kérdezzük meg egyedül van-e még [Alone]
    Kiderül, hogy ő is egyedül van meg mi is. Tifanny észreveszi a gitárt és megkér játszunk neki. Tegyük csak meg. Hangfal bekapcs gitárt a kézbe és „Get Ready”. Lehetőleg ne rontsuk el, főleg ha szexelni is akarunk még. Nem túl nehéz: többnyire valamelyik irány 1x aztán 2x egy másik és ez váltakozik egy darabig. Vége a zenei előadásnak, nagyon romantikus hangulat. Használjuk ki, „párbeszéd” indul:
    - csókoljuk meg [Kiss]
    Innentől már csak nézzük… vagy mégsem? Ne dőljünk hátra elégedetten mert Lucasnak be kell segíteni a kefélésbe. Nem vicc. Mikor a kis szívecske megjelenik a szeretkező pár felet mozdítsuk a megfelelő irányba az egeret, hogy ezúttal a csajból csaljunk elő hangokat. Jó szórakozást.

Ismeretlen vs Ismeretlen
    Ezt nem tudom ki lehet-e egyáltalán hagyni. Akkor történik mikor Lucassal a szállodában vagyunk Markusz bratyót a templomban molesztálja az Orákulum, az izgalom kedvéért nálunk meg megjelenik a rendőrség. Ahogy biztosan bekerül a jelenet: Lucas „megérzi” egyszer a rendőrök közeledtét, ugyanakkor hogy a bátya veszélyben van. Felkel, futás a telefonhoz. Markusnál kicseng. Markus irányítását átvesszük irány a telefon (oldalsó ajtó és nehogy dumáljunk). Ajtón be, ajtótól jobbra az asztalon a telefon. Mindenkép hallgassunk Lucasra és hip-hop zárjuk be az ajtót. Ezután a rendőröket irányítjuk. Az első ajtón ahol benyitunk egy pár szeretkezik (a fals 369 ami tulajdon képen 366 csak hát a 6 rögzítése hehehe). Nos ez az ominózus jelenet.

Lucas – Carla
    Ezt szerintem nem lehet kihagyni, automatikussan megtörténik. Végefele a putriban a félhalott Lucas meg Carla közt. Azért megnéztem volna mit vonyít a csaj mikor beleül Lucas jéghideg… hehehe.

Még van egy-két apró meztelenkedés, de semmi lényeges: Carla zuhanyozik, Carla konditeremben a gépen gyúr közben a felső kamera állásból jól belátni… na meg Sam sztriptízjelenete a Bonus menüben.

Bocs kicsit hosszú lett. Remélem valakinek segítettem.
  • fhsasa
    Uhh én azt szedtem le... nem lakik vki újpesten aki mobilracken áthozná nekem? :) :D
  • Hoz_Hun
    Nincs egyikben sem magyar nyelv. Azonban bízzunk hogy a magyar kiadó a SevenM azért adja ki nálunk ekkora csúszással, mert lefordítják magyarra. Én legalábbis reménykedem benne.
  • Hoz_Hun
    Nehogy az Indigo Prophecy szedd le. Az a prűd amiknak van, és csak annyi a külömbség, hogy minden szex jelenetet kiszedtek belőle.
  • fhsasa
    Hm akkor ebben <b>Indigo.Prophecy.aka.Fahrenheit.US.CD.BWClone-MiRROR</b> nincsenek intim jelenetek?
    Hm és magyar nyelv is van a játékban? :| Sorry de csak most kezdtem el nézni a topicot
  • Hoz_Hun
    Nem vitted el Lucassal. Valahova elrejtette: szemetes (Tyler ellenőrizhető), szélső WC melletti kis csatorna (Carla ellenőrizheti), ajtóval szembeni WC tartályában (Tyler ellenőrizheti). Nézz körül mégegyszer, ott lesz az :).
  • bestGP
    nemvágok megin vmit.
    ujrakeztem egészet, elmentem metroval, azt a csaj nem akar hazamenni, mert keresi a gyilkos fegyvert, amit mellesleg elvittem lucassal... micsinajjak?
  • Duddits
    Biztos? Köszike.
  • SASboy
    Hát magyar nyelv sztem tutinincs benne. Fahrenheit DVD TetrisEmu sztem ez tökéletes rilíz. Nekem is ez van meg.
  • Duddits
    Én azt szeretném megkérdezni, hogy melyiket érdemes leszedni? Ezt, vagy a régebbit?

Indigo.Prophecy.aka.Fahrenheit.US.CD.BWClone-MiRROR

Úgy hallottam ebbe nincsenek szex jelenteket. Az igaz? És a magyar nyelv? Benne van?