Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
juteszembe.. volt aki megtalálta mind3 gyereket? nekem csak 2-t sikerült megmenteni.. és ha nem találnánk meg markust? akkor az kimászik magától gondolom, hisz ott van mellettünk mikor visszagondoljuk az eseményt ^^
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Az egyik úgy van hogy egyszerûen veszítessz az AI ellen az utolsó csatában, ekkor õ fogja a lányt odavinni a forráshoz. A Föld lakosságának 3/4 része elpusztul. Földalatti bunkerekben,metrójáratokban a maroknyi túlélõk.
PSN ID.: Beegabor
nem kell elölrõl kezdeni. bár én is csak a jó befejezést vittem végig, de az a tippem, hogy amikor a kislányt magadnál tartod a szobában az átváltozó agathával szemben, akkor választhatod azt is, hogy odaadod neki! és ha odaadod akkor is megy tovább a játék, ugyanúgy mész a földalatti rejtekhelyre, csak a kislány nélkül. tehát sztem ez a másik befejezés. a harmadikat nem tudom😊
nice legs. what time to open?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
Szebb lesz a kislány és nem dobja el?😄
Vagy nem csúszik el Lucas az élsimított házfalon, hanem megfogják a pixelek a cipõnket?😄
[merlinw.org]
Sztem nagyon nagy volt ez a játék ilyen ötletes cuccot már rég lehetett látni
rendkivül jol volt tálalva a sztori,hangulat,bár elég sokfelõl meritettek ötletekbõl sztorihoz,mégis minden jol összeállt.
Bár ezt az ais dolgot vmikor késõbb találhatták ki hozzá mert nem nagyon ment a képbe sztem..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
[merlinw.org]
[merlinw.org]
mihez hasonlít, mirõl szól?!
ilyen kaland féleség? hasonlít mondjuk az Echo-ra, mer ha igen, má rakom is 😊
és észrevettem valamit ... egy elég fontos valamit 😄 (legalábbis számomra) aki nagyon bajlódik a balra-jobbra cuccal.. egyszerüen vegye le a felbontást és ugy sima ügy az egész.. 1280x1024 ben szenvedtem azon h legalább a kék részét elérje, 640x480 ban 1-2 mp alatt már a csik maximumán tartottam.. érdekes dolog de ez van 😄
Azert koszi!😊
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
KB890830
ezekre keress rá microsoft.comon!
az elsõ leírja mit kell a registryben csinálni, a második meg egy program amit futtass le elõtte. nekem tegnap volt ez, és az lett a végé, hogy nem osztott ip-t a szolgáltatóm
Hasznal valaki F-prot viruskeresot??? nalam tegnap ota virust talal a fahrenheit inditasakor. nem tom pontosan, hogy a fahrenheithez tartozik vagy a tetris emu-hoz ez a ket file: ithsgt.sys lilsgt.sys
ebben a ket fileban van W32/SgtRootkit.A nevezetu virus.
Tud valaki errol valamit???
Thx
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64