Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
még van belõle bõven
Én is csak két gyereket találtam meg, Markus mindenképp megmenekül mert én úgy emlékszem, hogy amikor bebújsz a résen õt találod meg elõször, sõt ha jól emlékszem az egy animáció volt.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Én is csak két gyereket találtam meg, Markus mindenképp megmenekül mert én úgy emlékszem, hogy amikor bebújsz a résen õt találod meg elõször, sõt ha jól emlékszem az egy animáció volt.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

The Hedgehog
nohát én elmondanám, hogy az elmúlt pár hónap legnagyobb élménye számomra ez a játék... MÉG,MÉG,MÉG TÖBB ILYET AKAROK!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

BlackShadow
amúgy meg ha figyeltél volna az azelötti bejátszásra láthattad volna h a kiccsávó a kerítésen lévõ yukon megy át 😛

juteszembe.. volt aki megtalálta mind3 gyereket? nekem csak 2-t sikerült megmenteni.. és ha nem találnánk meg markust? akkor az kimászik magától gondolom, hisz ott van mellettünk mikor visszagondoljuk az eseményt ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Van középtájt egy sorompó (ott ahol a teherautók jönnek ki), attól balra van a kerítésen egy rés. Én is elég nehezen találtam meg, de észre lehet venni.

BlackShadow
nem a kapun kell átmenni! menny tovább a rács szélén és vhol a vége felé lesz egy lyuk a rácson

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Valaki elárulhatná, hogy azördögbe kell bejutni a katonai bázisra. Odáig eljutok, hogy átmászok a kerítésen elmegyek a kapuig ahol jönnek ki a teherautók, de akárhogy próbálom a kapuban álló õr mindig észrevesz. Nekifutottam már vagy 30* különbözõ idõzítésekkel, de ahogy rálépek a bódé melletti aszfaltra rögtön jön a "Don't move, or i'll shoot"<#mf3>

Uramisten, ennek a játéknak olyan hangulata van, hogy olyat még nem láttam. Azt hittem befosok, amikor megjelent az ember a tükörben. Így még nem ijedtem meg játéktól😊 De van 1 nagy negatívuma: ABBAHAGYHATATLAN. Már 2 órája játszok, és erõltetnem kellet magamat, hogy abbahadjam. Holnap suli, nem szeretnék emiatt elaludni. De egy biztos. Ilyen játékkal még nem játszottam mint ez. Viszont valamire kíváncsi vagyok: most végeztem agathánál, amikor hipnózisnam visszavitt az étterembe. Mennyi van hátra??? Most már nagyon érdekel a vége!

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

SASboy
bonusba a hidden dancefloor <#nevetes1>

nice legs. what time to open?

Seth

PSN ID.: Beegabor

Atomreaktor
az cool, akkor kiprószálom azt is majd. és mi a harmadik lehetõség?

Atomreaktor
az ÉV!!!😊)

Atomreaktor
😊))

Timbo
Ez az õsz LEGjobb játéka!!!!!<#integet2><#taps><#integet2>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

SASboy
thx

Törölt felhasználó
Ez akár egy folytatás kezdete is lehetne...
robotnyk
spoiler (bár itt mi nem az?)

én odaadtam, mégis jó lett a vége 😊
Seth
Spoiler

Az egyik úgy van hogy egyszerûen veszítessz az AI ellen az utolsó csatában, ekkor õ fogja a lányt odavinni a forráshoz. A Föld lakosságának 3/4 része elpusztul. Földalatti bunkerekben,metrójáratokban a maroknyi túlélõk.

Atomreaktor
Spoiler:

nem kell elölrõl kezdeni. bár én is csak a jó befejezést vittem végig, de az a tippem, hogy amikor a kislányt magadnál tartod a szobában az átváltozó agathával szemben, akkor választhatod azt is, hogy odaadod neki! és ha odaadod akkor is megy tovább a játék, ugyanúgy mész a földalatti rejtekhelyre, csak a kislány nélkül. tehát sztem ez a másik befejezés. a harmadikat nem tudom😊

SASboy
Hogy lehet elérni a különbözõ befejezéskete? Mindent elõröl kell kezdeni vagy hogy?

Atomreaktor
ez igaz és nagyon lol része a játéknak: ha leveszed a felbontást, akkor a billentyûvillanások lassabbak lesznek!!! plusz átállítod easy-re az optionsban és akkor akár 1 élettel is meg tudsz csinálni bármit.

Atomreaktor
😊)

SASboy
Sikerült.

SASboy
Hogy kell eltererelni az õr figyelmét amikor visszaemlékezek a gyerekkorra?

robotnyk
de, usaban meg canadában jött ki azzal a címmel
Voltan
Ugye ez a game ugyanaz, mint az Indigo Prophecy?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
Jah, értelek. Valóban nem nyernék vele 1-2 fps-nél többet. De azért köszi a tanácsot. Az a gáz hogy 2 életpontom van, oszt az adott rész elejérõl annyiraa lefáraszt a 10 perces bunyó hogy 2-3 próba után exit game van😄 Majd frissebb állapotomban nekiesek valamikor😄

[merlinw.org]

Seth
nézted az aláírásában szereplõ konfigot? Szerinted gondot okoz neki a játék futtatása???

BlackShadow
én azt vettem észre h 'gyorsabb' a játék és könnyebb a balra-jobbra nyilazgatást maxon tartani.. sõt.. enélkül nem is értem még maxra 😄

MerlinW
ööö.. hmm mér akkor mi változik?
Szebb lesz a kislány és nem dobja el?😄
Vagy nem csúszik el Lucas az élsimított házfalon, hanem megfogják a pixelek a cipõnket?😄

[merlinw.org]

BlackShadow
vedd lejjebb a felbontást, esetleg még a grafikát is és akkor sima ügy lesz.. azelött kb 15x2=30 szor próbáltam de utánna már a 2. alkalomra ment 😊

MerlinW
Lucassal indulj vissza kicsit és tereld el az õr figyelmét egy eldobozz kaviccsal

[merlinw.org]

SASboy
Hogy kell elvinni azt a küldetést, amikor Lucas és Marcussal kell menni a hangárhoz,de egy csomó radar köröz + csomó katona?

_Atti_
Spoiler:

Sztem nagyon nagy volt ez a játék ilyen ötletes cuccot már rég lehetett látni
rendkivül jol volt tálalva a sztori,hangulat,bár elég sokfelõl meritettek ötletekbõl sztorihoz,mégis minden jol összeállt.

Bár ezt az ais dolgot vmikor késõbb találhatták ki hozzá mert nem nagyon ment a képbe sztem..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

MerlinW
hm hm... asszem szólnom kell asszonkának hogy tartsunk ujj edzést😄

[merlinw.org]

_Atti_
meg lehet nézni játékban hogy hol tartasz kiirja %ban..nemtom már hol

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

LezLee
Annál én is szívtam, de másodszorra már sikerült. Igazi trükkje nincsen, csak bõszen nyomogatni a bal-jobbra gombot. Viszont amikor nekem sikerült, akkor nem rakta le a kislányt a párkányra, hanem tovább futott és .......... Na de nem spoilerezek.
MerlinW
semmi köze az echo-hoz. Akció kaland. Új stílus. Logikás, reflexes, nyomozós, jó sztoris, józenés, szépgrafikás, végigjátszós.

[merlinw.org]

MerlinW
Áh, nemtom mit csinálok rosszul, de ez a háztetõs rész nem megy nekem...😊 Leverem az ipsét, átugrom a háztetõn jobbrabalra nyomogatom, (ott van a sötétkéken az indikátor), Lucas lepakolja a kiscsajt a párkányra, én is megkapaszkodom egyben, aztán leesek mindig... nemérti...

[merlinw.org]

fistin
milyen ez a játék? megéri feltenni?? 😛 😛 😛 😛PPPP <#smile>
mihez hasonlít, mirõl szól?!
ilyen kaland féleség? hasonlít mondjuk az Echo-ra, mer ha igen, má rakom is 😊

BlackShadow
nah mostmár én is azok közé tartozok aki látott 1 befejezést 😊 holnap kezdem elöröl ! 😊
és észrevettem valamit ... egy elég fontos valamit 😄 (legalábbis számomra) aki nagyon bajlódik a balra-jobbra cuccal.. egyszerüen vegye le a felbontást és ugy sima ügy az egész.. 1280x1024 ben szenvedtem azon h legalább a kék részét elérje, 640x480 ban 1-2 mp alatt már a csik maximumán tartottam.. érdekes dolog de ez van 😄

robotnyk
tudom. a 817571esre azt kell nézni aminek a linkjében is szerepel ez a szám. azt hogy van-e köze hozzá, azt nemtudom, de nekem is ezekben a fileokban volt ez a vírus, és írtam mi lett a vége
serito
robotnyk: Rákerestem a microsoft.com-on, de az egyik egy antispyware amiben nehany ismertebb spyware eltavolitasara van lehetoseg... a 817571 -re ket talalat van, mindegyik halozati hibaval kapcsolatos, szal nem ertem mi koze van a fahrenheites tetris emu-hoz???
Azert koszi!😊

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

SASboy
Sikerült. THX

robotnyk
817571
KB890830

ezekre keress rá microsoft.comon!
az elsõ leírja mit kell a registryben csinálni, a második meg egy program amit futtass le elõtte. nekem tegnap volt ez, és az lett a végé, hogy nem osztott ip-t a szolgáltatóm
robotnyk
akkor is meg kell állni, és figyelni amíg elmegy
SASboy
Megyek elõre elõször találkozok az 1. gyogyóssal ott visszakell tartani a lélegzést utána nyomok egy balost megyek elõre de kiírja, hogy ohh noo. He's righ there. Vki tudna segíteni?

SASboy
Megyek én az õrült után balra, de akkor megint jön egy gyogyós és a csaj összefossa magát. :S

serito
Csako!

Hasznal valaki F-prot viruskeresot??? nalam tegnap ota virust talal a fahrenheit inditasakor. nem tom pontosan, hogy a fahrenheithez tartozik vagy a tetris emu-hoz ez a ket file: ithsgt.sys lilsgt.sys
ebben a ket fileban van W32/SgtRootkit.A nevezetu virus.

Tud valaki errol valamit???
Thx

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64