Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
eddig 3 féle befejezés van meg.
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
NA végignyomtam!
egyszerûen tökéletes! Igaz még kalandjátékkal se játszottam de ez nagyon megfogott. A végén az Al egy kicsit furcsa volt de mind1 igy is nálam az év játéka.
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
Ugyanaz, mintha nem utazol el, attól eltekintve, hogy ha nem mész akkor Tyler egy életre megbánja a döntést, hogy elszalasztotta Sam-et (-70 pont)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Áhhh.. marhajó ... második féle befejezés-sorozatot hoztam össze.
Elsõre így volt:
Lucas a tetõn megküzdött a gonosz Orákulummal majd a rendõrhelikopterek elõl bemenekült egy ablakon egy szobába ahol Agatha képében csücsült az AI. Neki adtam a lányt aztán õ felfedve igazi kilétét le akart nyomni. Végül a hangárban az utolsó pillanatban Lucas tetten érte, elpusztította majd az idõközben besietõ Carla életét fenyegetõ Orákulummal is harcba szállt és legyõzte. A világ globálisan felmelegedett, persze csak a normális keretek közé, Lucas és Carla pedig boldogan várták gyermekük. THE END
A mostani sokkal jobb lett:
Amikor az Agatha képében megjelenõ AI sokadik alkalommal emlegette föl a határtalan isteni erõket, Lucas meggondolta magát és úgy döntött nem bízza a lányt az idegenre. Az AI feldühödött és Lucasék nyomába eredt, de sikeresen meglógtak. Lenn a föld alatt Carla beüzemelte a rádiót és nyugatalanító globális lehûlés és pusztulás kósza hírmorzsáit csípte el az éterben. Lefekvés (<#vigyor>#vigyor>) elõtt még vetett egy pillantást a legyengült kislányra majd nyugtalanul feküdt le pihenni Lucas mellé. Másnap a kihalt hangárban Lucast csapdába csalta az Orákulum és egy csapat kommandós. Lucas megküzdött a mágussal, de a harcban most alul maradt. Carla az utolsó pillanatban rontott be és miután leütötte az egyik katonát, fegyverével lelõtte az Orákulumot. Lucast a többi katona célbavette és rálõttek, ám a sors fintoraként ebben a pillanatban megjelent az AI és elsöpört mindenkit aki a hangárban tartózkodott. A lányt a forráshoz vitte, a föld fagyban maradt az elkövetkezõ 2000 évre és Lucas Carlával és a többi túlélõvel földalatt húzta meg magát a gépek és a fagyhalál elõl. THE END
bocsi, ha hosszú, de sokan kíváncsiak voltak már más befejezésekre, hátha kielégítõ <#kacsint>#kacsint>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
SPOILER
Egyet nem értettem. (de lehet azért mert 2 hétig szüneteltettem a játékot) Mikor esett szerelembe Lucas és Carla? Arra meléyem hogy beszélgettek a temetõben a tetõs harc elõtt, bunyós résznél volt a szünetem, oszt miután tuljutattam rajta már keffentés van, meg szükségem van rád duma...
[merlinw.org]
megkérdeztem a "szakit" és azt mondta, hogy most "vette meg" a programot, úgyhogy csak mostanában nézi majd meg, de szerinte simán megoldható lesz a honosítás.
szóval: jippijééé!!! <#nevetes2>#nevetes2>
http://adventuregames.uw.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=127
amúgy ordel írta nemrég:
"Fahrenheit fordítás jegelve!
Tusynak sikerült kiszednie a szövegeket, de érdekes (érthetetlen) módon nem tartalmazza a teljes játék szövegeit! Ez azért furcsa, mert egyébként tartalmaz olyan szövegeket, amik nincsenek benne a demóban!"
Ez így elsõre sajnos nem jó hír... <#shakehead>#shakehead>
melyik csapat?
amugymeg ez szvsz egy igencsak olyan játék ahol sokat számit egy forditás <#wink>#wink>
nekem sajna mostanában nem sok idõm van fordítani, de majd kapacitálom a többieket, ha senki nem kezdett még hozzá! <#vigyor>#vigyor>
Másféle befejezést kapsz majd!
minél jobb egy játék, annál rövidebb. <#shakehead>#shakehead>
ilyet még kajak nem csináltak naggyon tetszik
csak ugy tünik rövid lessz még alig játszottam vmit és máris 20%-nál tart a story
A grafika elég szép, a zene jól el van találva és egyszerûen odaszögezett a monitorhoz pár órára. Az irányítása kicsit szokatlan, de abszolút megtanulható.
Gratula a készítõknek!
nice legs. what time to open?
S most emberünk metróval menekült el.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"