2159
  • ShaiHulud
    asszem ott csak a hireket hallgathattad volna meg, hogy nagy a ho meg a hideg meg blabla meg mindenki elhuzott a fenebe delre. valami ilyesmi volt:) amugy antennat a radioval ellentetes oldalon talalsz (tabor elejen).
  • mandm
    SPOILER

Bár végeztem a játékkal, de egy dolog eszembe jutott. Lent a föld alatt, a metróban a peron végén van egy táskarádió, amihez Carla antennát és elemet akarna szerezni. Az egyik metrókocsiban találtam is elemet. Aztán a sztori szépen továbbment. A rádió meg ott maradt, Kellett az egyáltalán valamire? Ki tudja?
  • szp5
    Végre végigjátszottam.
    Ez al egjobb kalandjáték, amivel eddig játszottam. Minden ott van a toppon: a zene nagyon jó, kitűnő a történet vezetése, a grafika is elmegy(sztem az egy picit lehetne jobb, de így is nagyon frankóű), stb...
    Grat a készítőknek!
  • Prof William
    Bejött. Kb 7-ik próbálkozásra továbmentek. Gondolom ez valami törésből származó bug. De azt már msot bejeélentem hogy ha kapható lessz megveszem a gamet. Ez megérdemli! :)

Lucas menekülése a tárgyak elől. Hát az ténlyeg kegyetlen. Két élettel rázós lessz+kissé bedepizett a jósnő de gondolom a sikerélmény majd visszahozza az életkedvem.

Viszont a zene nagyon jó ott, meg ahogy kerülgeti a tárgyakat!
  • robotnyk
    passz, ilyet még nem hallottam, fuss neki mégegyszer talán
  • Prof William
    Jól haladok, de a kosarazós résznél egyszercsak megáll a játék. Szól a zene+megm minden, esik a hó, csak éppen a két játékos áll ott megmerevedve.

Mitől van ez? Bug? Megoldható?
  • Prof William
    Ja :) Már megoldottam a dolgot. Isten a játék bár néha az ügyességi részeknél nagyon gyorsan villognak a gombok. :)
  • ShaiHulud
    ne osszefuzd hanem winrarral tomoritsd ki:)
  • Prof William
    Lejött a tetrisemu-s. összefűztem és egy Farh-pc.out file lett belőle, de amikor kitömöríteném mindig kiírja hoyg hejezzek be vaklami farh-pc.o00-t? Mit kell csinálni?
  • Prof William
    Ezer kösz! Bár elég lassan jön de lent lessz és akkor....
  • reaper4
    az
  • Prof William
    Farenheit DVD TetrisEmu. Ez a cenzurázatlan verzió? Egy csomó rar van benne.

Bocs hogy ennyit kérdezek, de a nemrég letöltött demo után sztem ez az évtized játéka és ezzel nekem mindenképpen játszanom kelll!!!!!!!!
  • Prof William
    fahrenheit aka indigo prophecy-ez jó?
  • Prof William
    Utolsó dolog. Valami zűr miatt csak elévült torrenteket találok. Adnátok torrentet a cenzurázatlan verzióhoz?

Előre is kösz.
  • Prof William
    Ez a cenzurázatlan verzió?
  • Hoz_Hun
    Az mindegy. A lÉnyeg hogy a végén mindenkit nyomjál le, az a döntő.
  • robotnyk
    a fahrenheitet szedd, ne az indigo prophecyt
  • Prof William
    Tehát a fordulópon a gyerek át, vagy nemátadása? Csak mert szeretem a hepiendeket. :)
  • Prof William
    Akkor még csak annyit kérdezek, hogy melyik verziót kell leszednem, ha a normál, nem amcsikicenzúrázott gamevel akarok játszani?
  • Prof William
    Ok már visszaolvastam. JEEEEEEEEEEEEEEEEE!
  • Prof William
    Nagyon megjött a kedvem a játékhoz.
    1,2 -es procin 256 ram-on és Gef44Mx en elmegy?
  • szp5
    köszi szépen
  • mike369
    interaktív mozi.
    gondolkodás, nyomozás, beszélgetés, ügyességi részek
  • Hoz_Hun
    Igen. A jobbra-balra kurzorokat kel ide-oda nyomogatni, viszonylag gyorsan, de azért ne essenek ki az ujjaid.
    Ha felhúztad a gyereket és újra akarod éleszteni, akkor meg várd meg míg viszaszámol és aztán nyomsz gombot (3..2..1..nyomsz), annyiszor amig magához nem tér a gyerek.
  • szp5
    csak a kurzorokat kell nyomogatni?
  • DEXTER92
    Ennek a játéknak mi a stílusa? Akció?
  • Atomreaktor
    Sok minden újat már nem tudnánk róla írni:)
  • robotnyk
    balra-jobbra nyilak felváltva
  • szp5
    Sziasztok!
    Visszaolvasgattam egy darabig, de nem találtam kérdésemre választ. Please segítsetek.
    A temetős résznél vagyok, és választanom kell, hogy megmentsem a kölyköt vagy ne. ha beugrok a vízbe, akkor megjelenik egy vízszintes "skála", de bármit nyomkodok, nem csinál semmit. ugyanez volt rögtön az elején, amikor a halott embert próbáltam volna elvinni.
    ha meg nem ugrok, akkor -30 pont:(
    Előre is köszi.
  • koestler
    Abban a szobában, ahol fekszik a halott Agatha van egy nyitott ablak. Az, ahol korábban a függönyt elhúztad.
  • Hoz_Hun
    Egyébként megőrülnek vagy/és öngyilkosok lesznek.
  • Hoz_Hun
    "azok egybol megőrülnek és öngyilkosok lesznek"
    Meg is őrült a fazon, hisz diliházban van.
  • Hoz_Hun
    Amikor a bogarak jönnek NE csináld meg jól. Direkt ronts el vagy hozzá se nyúlj. Akkor Lucas nem reagál a bogarakra és nem leszel gyanus.
  • RemX
    melyik ablak? :D
  • koestler
    Spoiler

Én elmenekültem az ablakon keresztül, de lehet nyomok után kutatni a szobákban...
  • RemX
    Hali!

Amikor Agatha megtalálom holtan akkor mit kell csinálni azon kívül hogy kiszedem az újságcikket? UTána mi van?
  • Methos from GH
    Szal senki nem szeretne Fahrenheit rovatot vezetni?? Nem bánnám vki jelentkezne rá :D
  • rezsofiz
    jah igen sikerült köszi
  • robotnyk
    nekem is lejjebb ment a depi, de nekem ott elég magas volt

spoil

próbáld meg hogy nem ugrasz el a bogarak elöl, mintha ilyesmit olvastam volna
  • rezsofiz
    Taylor bejött az irodámba nyomozni. elraktam a Shakespearet meg azt a bankszámlát vagy mit. nem csesztem el semmit, mindig az igazat mondtam (kivéve amikor a kezemről kérdezett), a nyomogatásoknál mindig Great lett, és ennek ellenére mindig megtámadnak a bogarak.. ott is mindig Great-re sikerül, de mindig depresszioba esek és bezárnak a diliházba, nemtok tovább jutni.
    help