2159
-
Prof William #1279 Prűd amcsik. Hiába a GTA óta vigyáznak már mindenre. Pedig semmi extra. Egy tök normális szexjelenet. (Nem dugás.) -
#1278 amerikában indigo prophecy néven jött ki, és a szexjelenet ki volt vágva belőle -
#1277 miért a simában mi volt cenzurázva?
furcsa hogy pont a német verzió lenne durvább.. -
Prof William #1276 Van ebből ost? Az a zene érdekelne ami akkor van amikor a zsaruk elől menekülünk. (Helikopter stb.) Van valami neve annak a zenének? -
gocsi #1275 Kicsit megkésve, de végre letöltöttem én is a játékot. A német verzió ugye nem cenzúrázott (mert nekem a játék főmenüje német nyelvű).
Egyébként ezt töltöttem: Fahrenheit DVD Tetrisemu. -
#1274 a pultos csajjal beszéltél már? amúgy nem árt ha négerrel is csinálsz egy-két dolgot -
mike369 #1273 hmm... akkor viszont valószínű, hogy adott lelkiállapot kell hozzá. mindent végigcsináltál már, ami növeli (taxi, telefon, ...)? -
#1272 hát megnéztem a viztartályban is és a repedésben is... semmi.hajjaj -
mike369 #1271 nem -
mike369 #1270 nem biztos! ez is állapotfüggő, mert
SPOILER!
van úgy, hogy Carla találhatja meg a bal oldali wc-ben lent, a fal repedésében. -
Hoz_Hun #1269 "Vele van az erőőőő (mármint a croma). Biztos megérezte."
- Hmm. Mondjuk akkor miért lepődött meg mikor a csaj közölte. -
Hoz_Hun #1268 " Lucas már több mint egy hónapja szétment Tiff-el és nem hiszem hogy azóta sok jó jutott volna neki."
- Dehogy nem! Hehehe. Amikor Tiff elviszi a cuccait, be lehet cserkészni Lucasszal.
"honan volt biztos benne Lucas hogy akkor lett terhes a nő amkor a vonatban szeretkeztek"
- Vele van az erőőőő (mármint a croma). Biztos megérezte. ;) -
Prof William #1267 A víztartályban nézd meg. De a négerrel. -
#1266 khm. szal ha nem gond nem olvasom végig a kommenteket és felteszem a kérdésem, ami lehet h volt már: még az elején nem akar hazamenni a detektívnéni amíg nem találja meg a gyilkos fegyvert...namost elvileg azt a gyilkossal elvittem, szal akkor most mit kell tenni? (a csövi begurult, nem beszél semmit, már körbejártam mindent, beszéltem a zsernyákokkal is, körülnéztem a wcben, kv-t is ittam:))nem vok vmi nagy kalandjátékos:D -
Prof William #1265 Az extrák a jégrevü és a parkólóban rendezett táncos összejövetel, haláli!
Lucas fejét nézzétek majd meg amikor Tiff-el ropja. Mint aki be van lőve. Jó cucc ez a croma. :) Az Oracle is jól nyomja, de a kis Indigó Gyerek a legjobb.
Szex a metróban. Egy kis hideg meg halál nem tartja őket vissza ha be vannak indulva egymásra. Gondoljatok csak bele. Lucas már több mint egy hónapja szétment Tiff-el és nem hiszem hogy azóta sok jó jutott volna neki. Carlanak meg ott mondta Tommy hogy mióta szingli már.
Viszont a ruhákat igazán lecserélhették volna az utolsó jelenetre. Nem hiszem hogy 3hónap alatt nem öltözött át se Lucas se Carla. + honan volt biztos benne Lucas hogy akkor lett terhes a nő amkor a vonatban szeretkeztek. Azóta nem feküdt le vele? :) Hiába no az igazán jó dolgok életenként egyszer történnek. :)
Szerlem: Az éjszakát Carlanal törlötte. Biztos az álom után nem sokat bírt aludni, így átbeszélgették az éjt. Ezalatt bőven kialakulhat vonzalom. Lásd. a Szerelem az eslő látásra c. topicba írt hozzászólásomat. :) -
#1264 jah meg az oracle még nem nagyon került szembe ilyen erős lénnyel mint lucas -
Prof William #1263 Na végivittem. Isten játék!
Spoilerek.
Lucas újjáéledése. Végül is mindegyik alkalommal belekerült a Croma forrás hatóterébe, amikor berakja a gyereket. A croma ereje távolról Neo-t csinált belőlle akkor közelről egy kis újjáélesztés már tényleg nem valami nagy ügy. :)
Az szerelem tényleg kissé gyorsan történik, de hát ilyen a nagybatűs SORS a VÉGZET! Két ember meglátja egymást... semmit se tehetnek és jön a láv. :)
A oraclevel azért el bírtam volna képzelni egy nagyszabásúbb végjátékot, pl mint a tetőn. A lelövés dolog meg... Sokan írták hogy 2000 éves volt mégis meghalt egy lövéstől. Nagy ereje volt meg minden de azért halandó volt. Pl. Gyűrűkurában is élnek pár ezer évig a tündék de ha valami ork beléjükállít egy kardot azért meghalnak. :) -
#1262 igen, eljátsza. nekem ment egyből, nem tűnt nehéznek -
#1261 Létezik már belőle valami tört exe, amivel nem kell eljátszani ezt a tetris emut? -
Prof William #1260 Odaadtam Agathanak a gyereket, akirol persze kiderult hogy nem Agatha fanam valami fénymukso. Elkezd vonzani és akárhogy nyomogatom a nyilakat mindig bevonz és game over. Nagyon nehéz a többihez képes.
Ha nem adom oda neki akkor is eljátsz azt a kis trükköt? -
zsotesz #1259 Bocs, hülyeséget írtam, azt hittem írásnál írja ki a hibát. -
zsotesz #1258 Ha még nem törölted le a játékot, akkor javaslom, hogy egyszerűen írd ki image file-ként. Így még tudsz valami mást is mellé írni a dvd-re. -
#1257 akkor erölködj, az az első ilyen és még lesz bőven nehezebb is. -
#1256 feladatkezelővel kilőttem mert már ismertem, de nem örültem :c -
Darkboy #1255 Nem, az iroda után jövök a folyosón a kis irodák között, akkor támadnak meg. -
Darkboy #1254 Örülsz?:P -
Light #1253 Nah, végül működésre bírtam a kicsikét..:)
Keresgéltem fórumokon, feltettem pár Windows patch-et, próbáltam ezt-azt, semmi sem sikerült.., aztán, egy sima indítás után (mount-olás Tetris-szel, és egy Alcohol-os mount a Fahrenheit.iso-ra), az ismerős fekete képernyőnél nyomtam egy Enter-t...., és láss csodát, a progi továbbment..:) Ezt követően annyi volt a teendőm, h létrehoztam a franszi felületen egy saját nevet, és átállítottam az options-ben a nyelvet angolra.., ettől függetlenül a játék indításánál mindig francia lesz a szöveg, de a user-t a progi megjegyzi, szval nem kell folyton átállítani sem..
Nem tudom, h mi segíthetett, lehet, h semmi, csak egy Enter lett volna, passz..:)
Holnap megnézem, h a szenvedéseim mit értek a játék felé..:)
Ahoy! -
ShaiHulud #1252 ha a poznanal vagy mar akkor valts vissza lucas ra es masz fel vele. -
Prof William #1251 Hogy kell azt csinálni amikor másodszorra vagyunk a katonai bázison. Ott tartok hogy valakinek el kell terelni az őr figyelmét. A kispappal dobok is egy követ, de utánna hova kel menni és mit kell csinálni?
A vidámparkos résztől erősen mentálisan retardált lettem., Reméllem még lessz lehezőség a pontok visszaszerzésésre. :) -
ShaiHulud #1250 o b+ nem megneztem enis:D ezert legalabb egy ban jarna:D -
ShaiHulud #1249 ahahha:D poen lenne ha uyg eljutni odaig hogy mar csak 5 pontja van es akkor beleorul a hirekbe:D -
#1248 amikor a rendőrrel beszélgetsz?
btw, kivehetnéd a profilodból azt a kattintgatós szarságot :C -
Darkboy #1247 Pls tegyen fel valaki valahová egy mentést, a bankban a bogaras részt képtelen vagyok megcsinálni! -
Light #1246 Érdekes, megnéztem a fórumban, volt egy srácnak ilyen problémája, és a google-ban utánakeresés eredményéül is kaptam hasonló topic-okat, ahol ilyen problémára kerestek választ emberek.., sajnos, nem sok sikerrel.., volt egy olyan megoldási tanács, h a Cursor XP-t kell uninstallálni, de sajna nem segített..
Sajnos úgy érzem, h törölni fogom az egész cuccot, m megoldás nem igazán mutatkozik..
Ha vki mégis tudna nekem segíteni, please, szívesen veszem..:)
Hali! -
Light #1245 Nos, ezt írja ki hibának:
'Buffer Overrun Detected'
"A buffer overrun has been detected which has corrupted the program's internal state. The program cannot safely continue execution and must now be terminated."
Jah, nem vágom.., a grafikus kártyán nincs tunning beállítva, se semmi, minden alapon van a Bios-ban is.., szval nem értem, h miért okoz a Fahrenheit-nak problémát és miért kell leállnia..
Vmi 5let? -
#1244 nem hiszem hogy ati gond lenne, amúgy k-lite az, és nekem is az van, szóval tanácstalan vagyok. -
Light #1243 Kazaa Lite..
Viszont most még érdekesebb történt.., újraraktam a game-et, és első indítás után (a 3 intro-animáció után) lefutott a játék tesztje.., és a végén kiírt vmi hibaüzenetet a buffer-ral kapcsolatban.., aztán kiléptetett a Winbe, másodszori nekifutásra ugyanaz a helyzet, mint írtam.., a Programokba fut a Fahrenheit, de csak a kurzort látom..
Lehet, h Ati hiba? X800asom van a legfrissebb driver-rel.. -
#1242 talán codec probléma. mit használsz? -
Light #1241 Hali!
Letöltöttem a 3,7 gigás változatot, felinstalláltam, utánaolvastam a crack-nek.., ennek megfelelően letöltöttem, installáltam a Tetris driver-t, bemountoltam a tdf-et, elindult a game.., lefutott az első 3om videó (atari, a másik:) és az nvidia) és után behal a game.., látom a kurzort, de minden fekete..
Mit csinálhatnék?:) -
#1240 meg kapott volna -5 mentalis erőt:)