2159
  • Prof William
    Prűd amcsik. Hiába a GTA óta vigyáznak már mindenre. Pedig semmi extra. Egy tök normális szexjelenet. (Nem dugás.)
  • robotnyk
    amerikában indigo prophecy néven jött ki, és a szexjelenet ki volt vágva belőle
  • _Atti_
    miért a simában mi volt cenzurázva?
    furcsa hogy pont a német verzió lenne durvább..
  • Prof William
    Van ebből ost? Az a zene érdekelne ami akkor van amikor a zsaruk elől menekülünk. (Helikopter stb.) Van valami neve annak a zenének?
  • gocsi
    Kicsit megkésve, de végre letöltöttem én is a játékot. A német verzió ugye nem cenzúrázott (mert nekem a játék főmenüje német nyelvű).
    Egyébként ezt töltöttem: Fahrenheit DVD Tetrisemu.
  • NEOreg3
    a pultos csajjal beszéltél már? amúgy nem árt ha négerrel is csinálsz egy-két dolgot
  • mike369
    hmm... akkor viszont valószínű, hogy adott lelkiállapot kell hozzá. mindent végigcsináltál már, ami növeli (taxi, telefon, ...)?
  • kabalthenbk
    hát megnéztem a viztartályban is és a repedésben is... semmi.hajjaj
  • mike369
    nem
  • mike369
    nem biztos! ez is állapotfüggő, mert

SPOILER!

van úgy, hogy Carla találhatja meg a bal oldali wc-ben lent, a fal repedésében.
  • Hoz_Hun
    "Vele van az erőőőő (mármint a croma). Biztos megérezte."
    - Hmm. Mondjuk akkor miért lepődött meg mikor a csaj közölte.
  • Hoz_Hun
    " Lucas már több mint egy hónapja szétment Tiff-el és nem hiszem hogy azóta sok jó jutott volna neki."
    - Dehogy nem! Hehehe. Amikor Tiff elviszi a cuccait, be lehet cserkészni Lucasszal.
    "honan volt biztos benne Lucas hogy akkor lett terhes a nő amkor a vonatban szeretkeztek"
    - Vele van az erőőőő (mármint a croma). Biztos megérezte. ;)
  • Prof William
    A víztartályban nézd meg. De a négerrel.
  • kabalthenbk
    khm. szal ha nem gond nem olvasom végig a kommenteket és felteszem a kérdésem, ami lehet h volt már: még az elején nem akar hazamenni a detektívnéni amíg nem találja meg a gyilkos fegyvert...namost elvileg azt a gyilkossal elvittem, szal akkor most mit kell tenni? (a csövi begurult, nem beszél semmit, már körbejártam mindent, beszéltem a zsernyákokkal is, körülnéztem a wcben, kv-t is ittam:))nem vok vmi nagy kalandjátékos:D
  • Prof William
    Az extrák a jégrevü és a parkólóban rendezett táncos összejövetel, haláli!

Lucas fejét nézzétek majd meg amikor Tiff-el ropja. Mint aki be van lőve. Jó cucc ez a croma. :) Az Oracle is jól nyomja, de a kis Indigó Gyerek a legjobb.

Szex a metróban. Egy kis hideg meg halál nem tartja őket vissza ha be vannak indulva egymásra. Gondoljatok csak bele. Lucas már több mint egy hónapja szétment Tiff-el és nem hiszem hogy azóta sok jó jutott volna neki. Carlanak meg ott mondta Tommy hogy mióta szingli már.

Viszont a ruhákat igazán lecserélhették volna az utolsó jelenetre. Nem hiszem hogy 3hónap alatt nem öltözött át se Lucas se Carla. + honan volt biztos benne Lucas hogy akkor lett terhes a nő amkor a vonatban szeretkeztek. Azóta nem feküdt le vele? :) Hiába no az igazán jó dolgok életenként egyszer történnek. :)

Szerlem: Az éjszakát Carlanal törlötte. Biztos az álom után nem sokat bírt aludni, így átbeszélgették az éjt. Ezalatt bőven kialakulhat vonzalom. Lásd. a Szerelem az eslő látásra c. topicba írt hozzászólásomat. :)
  • rezsofiz
    jah meg az oracle még nem nagyon került szembe ilyen erős lénnyel mint lucas
  • Prof William
    Na végivittem. Isten játék!

Spoilerek.

Lucas újjáéledése. Végül is mindegyik alkalommal belekerült a Croma forrás hatóterébe, amikor berakja a gyereket. A croma ereje távolról Neo-t csinált belőlle akkor közelről egy kis újjáélesztés már tényleg nem valami nagy ügy. :)
    Az szerelem tényleg kissé gyorsan történik, de hát ilyen a nagybatűs SORS a VÉGZET! Két ember meglátja egymást... semmit se tehetnek és jön a láv. :)

A oraclevel azért el bírtam volna képzelni egy nagyszabásúbb végjátékot, pl mint a tetőn. A lelövés dolog meg... Sokan írták hogy 2000 éves volt mégis meghalt egy lövéstől. Nagy ereje volt meg minden de azért halandó volt. Pl. Gyűrűkurában is élnek pár ezer évig a tündék de ha valami ork beléjükállít egy kardot azért meghalnak. :)
  • rezsofiz
    igen, eljátsza. nekem ment egyből, nem tűnt nehéznek
  • agyhalál
    Létezik már belőle valami tört exe, amivel nem kell eljátszani ezt a tetris emut?
  • Prof William
    Odaadtam Agathanak a gyereket, akirol persze kiderult hogy nem Agatha fanam valami fénymukso. Elkezd vonzani és akárhogy nyomogatom a nyilakat mindig bevonz és game over. Nagyon nehéz a többihez képes.

Ha nem adom oda neki akkor is eljátsz azt a kis trükköt?
  • zsotesz
    Bocs, hülyeséget írtam, azt hittem írásnál írja ki a hibát.
  • zsotesz
    Ha még nem törölted le a játékot, akkor javaslom, hogy egyszerűen írd ki image file-ként. Így még tudsz valami mást is mellé írni a dvd-re.
  • robotnyk
    akkor erölködj, az az első ilyen és még lesz bőven nehezebb is.
  • robotnyk
    feladatkezelővel kilőttem mert már ismertem, de nem örültem :c
  • Darkboy
    Nem, az iroda után jövök a folyosón a kis irodák között, akkor támadnak meg.
  • Darkboy
    Örülsz?:P
  • Light
    Nah, végül működésre bírtam a kicsikét..:)
    Keresgéltem fórumokon, feltettem pár Windows patch-et, próbáltam ezt-azt, semmi sem sikerült.., aztán, egy sima indítás után (mount-olás Tetris-szel, és egy Alcohol-os mount a Fahrenheit.iso-ra), az ismerős fekete képernyőnél nyomtam egy Enter-t...., és láss csodát, a progi továbbment..:) Ezt követően annyi volt a teendőm, h létrehoztam a franszi felületen egy saját nevet, és átállítottam az options-ben a nyelvet angolra.., ettől függetlenül a játék indításánál mindig francia lesz a szöveg, de a user-t a progi megjegyzi, szval nem kell folyton átállítani sem..
    Nem tudom, h mi segíthetett, lehet, h semmi, csak egy Enter lett volna, passz..:)
    Holnap megnézem, h a szenvedéseim mit értek a játék felé..:)

Ahoy!
  • ShaiHulud
    ha a poznanal vagy mar akkor valts vissza lucas ra es masz fel vele.
  • Prof William
    Hogy kell azt csinálni amikor másodszorra vagyunk a katonai bázison. Ott tartok hogy valakinek el kell terelni az őr figyelmét. A kispappal dobok is egy követ, de utánna hova kel menni és mit kell csinálni?

A vidámparkos résztől erősen mentálisan retardált lettem., Reméllem még lessz lehezőség a pontok visszaszerzésésre. :)
  • ShaiHulud
    o b+ nem megneztem enis:D ezert legalabb egy ban jarna:D
  • ShaiHulud
    ahahha:D poen lenne ha uyg eljutni odaig hogy mar csak 5 pontja van es akkor beleorul a hirekbe:D
  • robotnyk
    amikor a rendőrrel beszélgetsz?

btw, kivehetnéd a profilodból azt a kattintgatós szarságot :C
  • Darkboy
    Pls tegyen fel valaki valahová egy mentést, a bankban a bogaras részt képtelen vagyok megcsinálni!
  • Light
    Érdekes, megnéztem a fórumban, volt egy srácnak ilyen problémája, és a google-ban utánakeresés eredményéül is kaptam hasonló topic-okat, ahol ilyen problémára kerestek választ emberek.., sajnos, nem sok sikerrel.., volt egy olyan megoldási tanács, h a Cursor XP-t kell uninstallálni, de sajna nem segített..
    Sajnos úgy érzem, h törölni fogom az egész cuccot, m megoldás nem igazán mutatkozik..
    Ha vki mégis tudna nekem segíteni, please, szívesen veszem..:)
    Hali!
  • Light
    Nos, ezt írja ki hibának:

'Buffer Overrun Detected'

"A buffer overrun has been detected which has corrupted the program's internal state. The program cannot safely continue execution and must now be terminated."

Jah, nem vágom.., a grafikus kártyán nincs tunning beállítva, se semmi, minden alapon van a Bios-ban is.., szval nem értem, h miért okoz a Fahrenheit-nak problémát és miért kell leállnia..
    Vmi 5let?
  • robotnyk
    nem hiszem hogy ati gond lenne, amúgy k-lite az, és nekem is az van, szóval tanácstalan vagyok.
  • Light
    Kazaa Lite..
    Viszont most még érdekesebb történt.., újraraktam a game-et, és első indítás után (a 3 intro-animáció után) lefutott a játék tesztje.., és a végén kiírt vmi hibaüzenetet a buffer-ral kapcsolatban.., aztán kiléptetett a Winbe, másodszori nekifutásra ugyanaz a helyzet, mint írtam.., a Programokba fut a Fahrenheit, de csak a kurzort látom..
    Lehet, h Ati hiba? X800asom van a legfrissebb driver-rel..
  • robotnyk
    talán codec probléma. mit használsz?
  • Light
    Hali!

Letöltöttem a 3,7 gigás változatot, felinstalláltam, utánaolvastam a crack-nek.., ennek megfelelően letöltöttem, installáltam a Tetris driver-t, bemountoltam a tdf-et, elindult a game.., lefutott az első 3om videó (atari, a másik:) és az nvidia) és után behal a game.., látom a kurzort, de minden fekete..
    Mit csinálhatnék?:)
  • NEOreg3
    meg kapott volna -5 mentalis erőt:)