Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki tudja hogy mi a rák ez akkor pls közölje velem.
Maxon 1024*768-ban 60 Fps normális ilyen gépen? Intel 2,8Ghz, 1GB DDR400 Samsung, Geforce 6800GT 128 Mb. Csak azért mert arra lettem figyelmes hogy kevés fps-sel mennek a gémek, és gyanakszom.
Igen, meg lehet és én meg is mentettem mindegyik retkes seggét. Azután csak magázni tudott a bátyus is és aranyba öntötték a nevem! <#vigyor>#vigyor>
A bújóhelyek:
1. Ahol bemész amellett (neked balra) van egy nagy halom láda, a rakás közti "folyosón" kell befutni és az egyik láda oldala félre van csúszva, mögötte bújik a kiccsávó ...
2. A hangár végében bújik a dagattgeci, benne a repülõ törzsében. Asszem neki kamuzni kell, hogy anyádhogyvan és kigurul onnét ...
3. A harmadik fennvan az emeleten - amennyiben azt az állványsort annak hívjuk. Elbújt egy gipszkarton lap mögött, de kilóg a gusztustalan térdzoknija. Rúgdald ki ...
Nem fontos megmenteni õket, sõt, személy szerint jobban szerettem a komor emlékeket Lucassal kapcsolatban, így ha rajtam múlik akkor bennég mind! <#vigyor1>#vigyor1> (hiába, a SilentHill2-ben is az öngyilkos befejezést hoztam össze elsõre, míg másoknak a happy end lett) <#kacsint>#kacsint>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A szülõk sírjánál álldogálunk a tesómmal, aztán a visszaemlékezésnél meg lehet menteni minden kiscsókát, vagy egyikük-másikuk mindenképp bent leli halálát?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
amúgy én ma játszottam ki! vagy 0:21 van..akkor tennap (péntek)
eszméletlen egy game, nekem ez a story örökké megmarad, és eddig elnyerte nálam a legjobb story díjat!!!<#vigyor>#vigyor><#smile>#smile><#finom>#finom>
SG cikk íródott vala eme fantasztikus alkotásról.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
C:\Documents and Settings\Tibi\Dokumentumok\Adatok\GameZ\Fahrenheit_DVD_TetrisEmu
itt van minden, pontosan 4 file:
-Fahrenheit.iso
-Fahrenheit.tdf
-tetriscpl.exe
-fahr-pc.nfo (igaz lényegtelen <#idiota>#idiota>)
Szal a C:\Program Files\Atari\Fahrenheit - ide lett telepítve, a tetrist onnan indítom ahonnan van, a .tdf-et is onnan mountolom ahova írtam, DAEMON Tools V.3.46 van, és semmi emuláció sincsen bekapcsolva<#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5>
gepen ott figyel a fahrenheit.iso--->daemonba be--->install game--->felinstallálta,akkor tetrisbe beraktam a fahrenheit.tdf-et(ami szintén a gépen van-->game indít...ennyi volt
PSN ID.: Beegabor
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
de egyébként:
-ha a bal oldali körben világít a bal pl., akkor a kurzorgombokon a <- gombot
-ha a jobb oldali körben pl.: a bal, akkor a NUM-on kell a 4-est! szal NUM-on
2 a le; 4 a balra; 6 a jobbra; 8 a felfele
szal a bal oldali kör a kurzor, a jobb pedig a NUMerikus
remélem érted! <#kacsint>#kacsint><#taps>#taps><#vigyor3>#vigyor3>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
mehet a kukába?😞
most a Carlaval egy idegbetegosztályon vagyok, ahol menni kell és közbe nyomkodni a <- és a -> nyilakat...naigen, csak elviszem egy darabig, és aztán nekemjön egy ilyen idegbeteg csávó...mindig meghalok vele <#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#help>#help><#help>#help>
megszereztem ezt a játékot egy újraírható dvd-n, és arról feltelepítettem. Utána ösztönszerûen a crack mappában található tetriscpl.exe (68k) és Fahrenheit.tdf (1222k) bemásoltam a fõkönyvtárba. Ott a tetrist-t elindítom driver install, gép reboot. Utána indít tetris, mount image, indít játék, kéri dvd. Jó... törlöm a drivert, és felteszem magáról a dvd-rõl. SZal dvd-rõl driver install, gép reboot, mount tdf dvd-rõl, indít játék, kéri dvd. Uninstalláltam a játékot és csináltam belõle az alcohol 120-al egy szépséges mds -képfájlt és feltelepítettem daemonnal. Utána megyek virtuális meghajtóba és megint install driver, reboot, mount tdf, és lám megint kéri azta rohadt dvd-t.
Nos: mikor mountolom, akkor a statusnak: inactive-nak, vagy disable-nak kell lennie?
Windows Xp SP1+SP2+összes gyorsjavítás amit az SP2 leszedetett,Nero 7.0.0.0, Norton INternet security 2005,
Én vagyok nagyon láma, vagy vegyem meg a boltban?
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
==================================
Operating System: Windows® 98SE/Me/2000/XP
Processor: Pentium® III 800 MHz or faster
Memory: 256 MB RAM
Hard Disk Space: 4.0 GB Free
DVD-ROM Drive: 1x speed or faster
Video: 32 MB Hardware T&L-compatible video card*
Sound: Windows® 98SE/Me/2000/XP-compatible sound card
DirectX®: DirectX® version 9.0c (included) or higher
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ott tartom, hogy tudjátok van az a rész hogy fúj a szél izomból a Lucas lakásában, na, azt még sikerült megcsinálnom, de ami utánna van, hogy a Carlával meg a Tylerral mész...a Tyler egy irodában van, a Carla meg otthon, és jön hozzá egy férfi, aki jósol...na, az megvolt, el is ment, és most itt tartok, hogy foggalmam sincs hogy mit kellene csinálnom, már mindent próbáltam a Carlaval is, meg a Tylerrel is, és neem tooom <#zavart2>#zavart2><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
bocsi hogy állandóan segítséget kérek, de nem tehetek róla hogy ilyen <#lama>#lama>vagyok
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ott hogy a carlaval lementem a rendõrségen vmi pincébe, de ott megijedt, aztán mentem a Tylerral, megtaláltam egy kazit, meg is néztem, és aztán? hova kell menni vagy mi?<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#help>#help>
ismét segítsetek léccike
bocsi, de nem szeretném ezt a 13 oldalt visszaolvasni, de kellene egy kis segítség!<#help>#help>
szóval ott tartok, hogy a Lucas megy a temetõben, és találkozik a tesvérével, a Markussal és akkor így visszaemlékszik a gyermek korára...na és ott, arra nagynehezen sikerül rájönnöm hogy ott a dróton lehet kimászni, de utánna mindig észrevesz egy katona, és lelõ...és újból az egész, és azért kb 10. próbálkozás után elég idegesítõ tud lenni<#falbav>#falbav>
szal segítsetek pls!!!<#wilting>#wilting><#help>#help>