Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
köszi...gondolom arra is fény derül majd, hogy mit láttam meg a támaszponton gyerekkoromban... :)

Amúgy érdekes, hogy míg gyerekkorunkban csupán egy-két évnek tûnik a különbség köztem és a tesóm közt, addig a jelenben legalább tizenegy-kettõnek...habár hajaj, nehéz a papok élete!!! :PPP
robotnyk
én 2rõl tudok
hykao
aham, értem...gondolom többféle vége lehetséges...(hányféle? :D)
robotnyk
spoiler

igen megmarad. annak van jelentõsége hogy taxival vagy metroval mész-e, hogy kifizeted-e a számlát, meg lesz még ott ahol még nem tartasz :)

végülis ha jó befejezés lesz akkor megnyugtató a vége, folytatás meg mindkét befejezésbõl jöhet. HL2nél pl jobb :)
hykao
SPOILER

Hmm, pedig azt hittem, ha hagyom, hogy a halálmadár elmenjen, akkor esetleg rámozdul Carla-ra... :)))

(amúgy a történet korábbi szakaszában mennyire lehet alakítani a történetet??? gondolom azért a fõ szál megmarad mindenképp... szóval a párbeszédek lefolyásán, illetve a hangárban a gyerekkimentésen kívül van-e még variációs lehetõség, s ha van, mennyi?)

Amúgy itt a vége felé mintha kissé összecsapott lenne a buli, illetve felgyorsulnak az események, de mintha nem lenne totál kerek a történet, túl nagy ugrások lennének benne...vagy nem?
NEOreg3
nah sikerült elindítanom thx mindenkinek:)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

robotnyk
ott már nem, mert onnan már jön a finálé, ahova nem illik be Tyler
hykao
kösz az infót...akkor sajna a teljesen alternatív történetvezetés azért ebben a játékban sem valósul meg azért igazán...vagy tévednék? (igaz még egyféleképpen sem játszottam végig...olyan 80%-nál vagyok most)
MerlinW
Tudtommal még nem kezdte el senki, szal' ebbõl adódóan és a szövegmennyiséget tekintve jó soká:)

[merlinw.org]

hykao
Hát sajna pontos infó még nincs, annyi biztos, hogy még annakidején a demó alapján nézegették a dolgot...
Az a baj, hogy a játékban 3-4 bazi nagy méretû fájlokba van minden becsomizva...szóval nem sima ügy a magyarítás sajnos...
kryst
Köszönöm a segítséget!Megpróbálom akkor ezt!Magyarosítás mikorra várható majd?Van valami infó róla?Thx.

robotnyk
spoiler

semmi, jó szomorú lesz, elmegy segíteni a város kiürítésében, többet nem szerepel semmiképpen
hykao
Azt javaslom inkább várd meg a magyarítást, mert ennyire hiányos angol nyelvtudással teljesen élvezhetetlen a játék!

!!!SPOILER!!!

Többieknek: a negrót elküldtem vonatozni a halálmadárral Floridába...ha nem küldtem volna, lenne valami érdekes? :)
robotnyk
spoiler

tyler asztalán van egy papírfecni, vizsgáld meg. hívd fel a csajt, beszélj a papírról, küld át neki faxon. a csajjal nézd meg a faxot, majd a gépen nézd meg a gazdasági híreket
kryst
A néger az irodában mindig ásítozik.Aztán egyre jobban fogy a "ereje"vagy nem tudom mi az.Aztán újra kell kezdeni.

kryst
Helló!Elakadtam egy kicsit.Azon a részen ahol a néger az irodában van.Egyszerûen nem tudom,hogy ott mit lehet csinálni.Már mindent bejártam.És semmi.Talált a csaj asztalán egy újságot.Azután fel kellett hívni.De nem történik semmi.A csajhoz is jött egy Tommy nevezetû ember.Valami jós kártyás.Ez után egyszerûen nem történik semmi.Vagy nem találom a megoldást.Jó lenne ,ha valaki tudna nekem ebben segíteni!Elõre is köszönöm!

NEOreg3
ok

thx, remélem menni fog, met már nagyon kíváncsi vagyok rá

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Seth

PSN ID.: Beegabor

NEOreg3
haverom azt mondta, hogy Fahrenheit_DVD vagy egyszerûen FahrenheitDVD vagycsak tényleg egyszerûen Fahrenheit?<#ticking>

Seth
Fahrenheit :D

szerk.: smile nélkül!!! :D

NEOreg3
valaki megtudná mondani, hogy az eredeti ISO-nak mi a cd-címkéje, mert mint lejjebb linkeltem a képet, nekem az a címe, hogy "lemezem", ezért lehet, hogy ezért szarakodik<#conf>

mucsácsó
nagyon szívesen!<#vigyor><#bee1><#wink><#wink>
nagyon szépen köszönöm!!!
(L) :D
mucsácsó
ott van az egyébként! legközelebb figylelj ám oda, hogy minden fájlt letölts, még a .rar-t is!!!<#ejnye1><#ejnye1>
de a jószívûemnek köszönhetõen most itt van:
-Fahrenheit.tdf
-fahr-pc.nfo
-tetriscpl.exe
<#idiota><#idiota>mind ez egy .zip-ben 1,1 megás, köszönhetõ nekem
<#taps><#eljen><#idiota>
ENJOY!
a pack itt figyel:
Fahrenheit_TetrisEmu.zip<#vigyor>
Sziasztok!

Végre nekem is sikerült letöltenem a Fahrenheit-et Wanadoo-ról, csak az a problémám hogy nincs meg hozzá ez a Tetris nevû progi!
Tudtok mondani valami cimet ahonnan le lehet tölteni?
Vagy ha vki elküldené mailben a tdf fájlokkal együtt azt megköszönném!
a cimem: [email protected]
Szerintem ki lehet kapcsolni a szemcsésségét. Régen nem töltöttem be játékot, de ha jól emlékszem a grafikai opciókon belül a mip-map option-nal lehet kikapcsolni. De szerintem ez az opció sokkal szebbé teszi a képet, nem? Sokkal filmszerûbb így nálam.
Én sem adtam oda a kiscsajt, mégis nyertem a végén, viszont a csíknál - nemtom' észrevettétek-e - nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban nyomja az ember a gombot, hanem, hogy meghatározott ütemet eltaláljon. így kezdetben kifejezetten lassan kell nyomni, és aztán kell begyorsítani. Amíg erre nem jöttem rá, minden helyzet egy kínszenvedés volt, különös a háztetõs, viharos rész.
hykao
Engem érdekelt, korábban már le is szedtem. :)
Törölt felhasználó
http://www.torrentspy.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=420670&cat=Game%20Music

Ha esetleg érdekel valakit.
mucsácsó
heh, jha, nem lenne azért utolsó dolog!<#ejnye1><#idiota>
hykao
Kicsit sok a SZPOJLER hahó!!! Legalább jelezd már, ha ekkora rohadt nagy szpojlerezéseket csinálsz!!!
mucsácsó
pf, én elsõre legyõztem, sõt, még a szeles rész is, mikor az apartmanban tombol a szél, még azt is megcsináltam elsõre, ALAPBEÁLLÍTÁSOKKAL! szal nem álítottam át semmi bill.-t, hogy könnyebb legyen! úgylátszik nekem ezek nagyon mentek, mert szinte a Fahrenheitban minden 1.re sikeredett <#vigyor><#smile><#smile>jha, és normal fokozaton nyomtam
Seth
micsoda? Én nem adtam neki oda mégis legyõztem,szóval ettõl nem függ.Easyt meg azért mondtam, mert könnyebb feltornászni az csíkot,mint normalban

nem, semmi köze hozzá, hogy most easy-n van e vagy sem, minden attól függ, hogy oda adom aghatanak(AI)nek a gyereket, vagy sem...oda adtam neki, és így le tudtam gyõzni az AI-t
Seth
lelehet gyõzni fogd már fel, állítsd easy-re vagy nemtom

ahaaa, ennek ez a vége....a cyborgot nem tudom legyõzni, mert nem adtam oda Aghatának (a cyborgnak) a gyereket és így más a befejezés is
de várjunk csak...nincs köze a mental statusznak ahoz, hogy mennyire erõs a lucas, mert 55%on van a mental statuszom
felnyomom maxra az 1. menetben...aztán kiírja, hogy GREAT.....aztán a 2. menetben nem lehet felnyomni maxra, ott elesek....és a sárga cyborg nyer
az elsõ menetben mindíg felnyomom a maxra azt a skálát, de mindíg van 2. menet
MerlinW
sõt, ha jól nyomogatsz az elsõ menetben másodikra sincs szükség:D

[merlinw.org]

ennél gyorsabban pedig nem lehet nyomni
de hallod, én rohadt gyorsan nyomogatom...de mégse sikerül
Seth
hogyne lehetne, nyomogass csak tovább :D

csá! a játék végén nem lehet megcsinálni azt, hogy ne a cyborg nyerjen...mert szétütöm a billenytyûket, akkor is kidõl a Lucas a 2. menetben<#boxer>
Kösz, csak most vannak bajaim valszeg a videókártyával, és már mindenen beparázom.

Macccy
Ki, de minek ... ? Ott is az volt a jó, itt is. Bár embere válogatja.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

hykao
Ja, én sem emlékszem kikapcsolási lehetõségre, de ez nem is baj...(SH sorozatnál ki lehetett kapcsolni emlékeim szerint)
hykao
Köszi, miután ShaiHulud tájékoztatott - utána már gyorsan meglett a harmadik, végülis nem olyan nagy a helyiség, csak a perspektíva nehezíti meg a dolgot... :)

Amúgy most fejezte be Agatha az agyturkászást...kilépés elõtt még elköltöttem a bónusz pontjaimat néhány Concept Art-ra, meg az összes zenére...majd holnap folytatom, nem sietõs, jövõ hétvégéig van idõm a játékra... :)

A játék elég érdekes, bár ez a sztereo-nyomogatós buli felõlem nyugodtan kimaradhatott volna...habár igaz, akkor aztán már tényleg igen rövidnek tûnne...hanem annyira nem csípem, amikor ilyesmivel húzzák el a játékidõt... :)

Na még lefekvés elõtt gyorsan lehúzom a játék OST-jét, hogy jól aludjak el... :)))
Seth
direkt ilyen raszteres a kép,nem a gépeddel van gond.Néztem én is asszem nem lehet kikapcsolni

hykao
Semmi gond.