2159
-
#1319 véigijátszás után néhányat meglehet, de bogarast pl nem, ha jól emlékszem
amúgy olvastam egy leírást róla, azt írták, hogy ezt még jobb nézni, mint játszani, valahol igaz is :) -
#1318 Visza lehet valahogy nézni azokat a részeket, ahol nyomkodni kell össze vissza, mert volt pl. most ez a bogaras rész, hát a nyga nyomkodás miatt alig láttam, az ugrásokat, meg ilyesmit, szóval jó lenne visszanézni. -
#1317 Melyik WC-ben? Egy csomó ideig sz@rakodtam a sráccal ,mert neki akartam pontot szerezni..De csak a nővel találtam meg. -
#1316 nem csak o, en +int elkezdtem es eloszor a feka srac talalta + a WC tartalyban, masodjara + Carla ott ahol mondtad. -
#1315 Az ablak melletti WC-be menj be a nővel,azt hiszem csak ő találhatja meg. -
M.A.D. #1314 Ez lenne az
http://www.gamershell.com/download_11267.shtml -
M.A.D. #1313 Ja, és ezért nem kell ferakni a nemrég kijött patch-cset, ugye? Én pár napja írtam, és azt a választ kaptam rá, hogy minek felrakni, ha jó a game. -
reservoir #1312 természetesen Chapter sincs...
Ha nincs más megoldás elkezdem előlről...illetve már elkezdtem, de sehogy sem találom a kést....se mosdó, se kuka, se wc.... -
dav #1311 Ha nincs Continue, akkor próbáld meg a Chapters alatt az utolsó fejezetet kiválasztani, és onnan folytatni. Ha nincs Chapters se, akkor nem tudom, mi van. -
reservoir #1310
Ok, köszi.
ma megnézem. De ha ott van, akkor miért nem látja, és ha nincs ott akkor hol van? -
Tigerson #1309 köszi -
Tigerson #1308 köszi -
Prof William #1307 Az égvilágon semmi! -
#1306 A játék mentése a dokumentumok mappában van.
Ezt nem hiszem hogy ki tudná törölni.
Ellenőrizd le! -
reservoir #1305 -
reservoir #1304
Hali
hatalmasat szoptam: lefagyott a cucc, újraindítás, és nincs CONTINUE game, csak New Movie....
Mi a répát csináljak, azon kívül, hogy ugyanúgy végigcsinálom, mint elsőre (kb. 25 %-nál voltam...)
Eszméletlen! -
#1303 Semmi köze nincs hozzá! -
Tigerson #1302 hi!
a játéknak köze van a Fahrenheit 9/11 filmhez?
(tehát a tartalom megegyezik-e) -
Tigerson #1301 de közben rájöttem, hogy hátsó bejáraton kell menni :) -
Tigerson #1300 már megvan
de megint elakadtam :)
mikor Lucassal kell menni álruhában, mindig letartótatnak a rendőrök, mikor az étterembe be akarok menni -
Prof William #1299 Simán jegyezd meg hol jöttél be és ugyanazon az útvonalon menj vissza. -
Tigerson #1298 mikor forduljak balra?
mert balrafordultam, de akkor is megöltek -
#1297 Miféle patch után??
Na neked nem megy minek rakod fel. Nekem alap volt, ment tökéletesen. -
M.A.D. #1296 tehát nem! :( -
koestler #1295 fordulj el balra!Legalábbis, ha pont nekimész egy elmabajosnak, aki a folyosó közepén van, akkor nem jó felé mész... -
M.A.D. #1294 Nektek megy a patch után is? -
Tigerson #1293 hi!
azon a chapterem, amiben egy fogházban kell menni Carla-val és amikor kihallgatja azt a foglyot az utána következő részben mit kell csinálni pontosan?
jön először a sovány fogoly, akkor meg kell állni, utána tovább lehet menni, de utána nem sokkal egy dagadt jön el mellettem, mállok, megvárom, míg elmegy, aztán továbbmegyek és itt megáll a tudomány, mert mindig megölnek
mit csinálok rosszul?
előre is köszi -
#1292 nm -
Tigerson #1291 köszi a segítséget -
Tigerson #1290 most sikerült megcsinálni
a bogarasokra nem nyomtam semmit, így nem esett össze -
#1289 igen -
Tigerson #1288 ha a suspicion nem megy fel, akkor az azt jelenti, hogy igaz választ adtam? -
#1287 hát azt kell mondjam, hogy minimum közepes angol kell hozzá, anélkül nehéz lesz végigvinni -
Tigerson #1286 de hogy tudom, hogy melyik válasz az igaz? (sajnos nem tudok angolul)
meg mikor ezek a bogaras részletek vannak, állandó mínuszokat kapok és egyszer teljesen összeroppan -
#1285 nem muszáj elugrálni a bogarak elől. a kérdésekre mondj igazat -
Tigerson #1284 közben sikerült megcsinálnom, de megint elakadtam
most ott, mikor Lucas a munkahelyén ül egy gép előtt és jön Tyler kihallgatni, miket kell nyomni, hogy át tudjam vinni e chaptert? -
Tigerson #1283 Hello!
Annál a résznél akadtam el, mikor az Lucas egész háza összedől és a pappal kell a segítségére rohanni, de nem találom a megfelelő ajtót, amit találtam ajtókat, egyik sem jó.
Merre van a helyes ajtó?
Előre is köszi. -
#1282 nah végigtoltam, és nagyon franko volt, ideáig ez az év játéka számomra.
-
Prof William #1281 Lényeg az hogy nem privátgoldos "fákmályesz" -
#1280 ha a sex nem dugás, akkor mi?
ami nem dugás, az erotika
ha netán fogalmi zavarban szenvednék, javitsatok ki nyugodtan :)
amugy régen irtam ide...
haladgattam, haladgattam, aztán töröltem...
az unalmas nyár után most 4-5 játékkal kéne játszanom
erre visszatérek jövö nyáron :)
nem rossz játék,csakhát nem köt le annyira,mint pl. 1 F.E.A.R :)