2159
-
#1359 előre, rács és az őrült után balra, a folyosó bal oldala felé közelebb -
jui #1358 valaki segitsen már!merre kell menni -
jui #1357 felfelé.
zs0ltee17 gyogyintézménybe merre mentél amikor elment a világitás? -
#1356 És azt a pöttyöt merre kell mozgatni??? -
zs0ltee17 #1355 szevasztok!
angol végigjátszást tudok nektek adni!
én is ez alapján jutottam tovább!
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/indigo_prophecy_a.txt -
jui #1354 keresd meg a számot rajta. -
jui #1353 SZiasztok.carlaval merre kell menni a gyogyintézményben?
Vagy mit kell csinálni? -
#1352 Helótok.Az lenne a problémám,hogy amikor a Tyler el az irodában vok(Carla meg otthon) akkor átfaxoltam neki azt a papírlapot.Nah utána mondja hogy nézzem meg a lámpa fénye alatt a kis papidarabkát is!Azt hogy kell ??annyi meg van hogy felojtom a kislámpát és alárakja a papírt.az a fehér pötty meg mozog ide oda,aztán ha sokat szenvedek vele akkor meg mindig lerakja a papírt.Plís valaki segítsen -
zs0ltee17 #1351 szevasztok!
segítséget szeretnék kérni mert elakadtam!
annál a hangáros résznél akadtam el ahol Lucas még gyerek!
átmásztam a kerítésen, de aztán nem tudom mit kell csinálni!
jön egy katonai autó, az mögött próbáltam beosonni de észrevesznek mindig!
előre is kössz a segítséget!
-
koestler #1350 SPOILER
A temetőben Lucas elmondja, hogy neki mostmár tiszta, hogy mi folyik körülötte, a világ veszélyben van, csak a kiscsaj menthet meg mindenkit, de ahhoz meg kell állítani az orákulumot, mert az meg a kiscsajra akar támadni... Azt is mondja, hogy ha az orákulum rájön, hogy hol van a kiscsaj, Lucas is látni fogja, mert a kroma miatt az orákulum szemével is lát. (Remélem jól emlékszem, elég rég volt, hogy játszottam). Ezek után Carla elkezd hinni Lucasnak és elhívja a lakására és innentől együtt mentik meg a világot... Együtt mennek az árvaházba stb, stb... -
Csaba #1349 Oké, köszi, hogy kijavítottál. Ilyenek miatt is elkelne egy magyarosítás... -
Prof William #1348 A Chroma az erőforrás, amihez el kell vinni az Indigo Gyereket. A sárga izé az A.I. -
Csaba #1347 Spoiler!
Háromféle befejezése van, attól függően, hogy ki győz a végén:
1. Te Lucassal. Ez teljes happy end.
2. Az Oráculum (az a csuklyás koma). Félsiker.
3. A Chroma (az a sárga szellemalak). Ez a legrosszabb.
Mindhárom befejezésnél más videóbejátszás van. Szerencsére nem kell
háromszor végigvinni az elejétől, elég visszatölteni pár chapterrel a vége előtt, hogy előhozzuk mindhárom véget.
És ami nagyon tetszett, hogy a végén többféle lehetőség van a 3 befejezés közül előhozni az egyiket. Pl. odaadod a gyerkőcöt az ál/Agathának, vagy nem. Mindkét esetben máshogy folytatódik a történet a bázison. (Előbbinél az Oráculum katonái várnak, utóbbinál már nincsenek ott a katonák, a sztori is máshogy alakul így.) A bázison a végén elrontod-e a harcot, vagy megcsinálod. Ha elrontod, Carlával még beavatkozhatsz a harcba, és győzhetsz. Van még pár ilyen apróbb részlet (pl. egyik esetben Carlát túszul ejti a csuklyás, másik esetben Carla megöli őt.) mindent nem írtam le...
Szóval elég jól megcsinálták a készítők, én végigzongoráztam az összes lehetőséget. Most várom a magyarosítást (ugye lesz?...). A nagy részét értettem, de a hosszabb magyarázatok már homályosak így angolul...
-
Hoz_Hun #1346 Gyorsan nyomsz jobbra-ballra 1x, ha nem ment vissza középre akkor mégegyszer míg középen nem lesz (esetleg egy kicsit alá is mehetsz, de ha túl sokat nyomkodod ide-oda akkor meg az a baj). Valahogy így kell kontrolálni, tehét kb annak megfelel hogy beszív-kifúj ez lehet a jobbra balra.
Ott meg nem maradtál le semmi akcióról (az csak később lesz). Semmi különös annyi, hogy Carlanál bujkál Lukas. -
#1345 Azt hiszem az egérrel tudsz fordulni.Le kell nyomni a bal egérgombot és jobbra balra fordulni vele.Azt lélegző dolgot én sem értettem,hogy működik..Én egyszerűen nyomkodtam a jobbra balrát velváltva, mint a hülye és utána megnyugodott.
A kiscsajos akcióra, amit lentebb említettél sajnos nem emlékszem :S -
#1344 Azt nem értem, hogy a temetőben Lucas Beszél Carlaval, utánna meg van az az álom a kiscsajjal és mikor felriad az emberünk akkor ott van Carla, na ez most hogy miért, volt előtte vmi akció amiről lemaradtam? -
#1343 Az elmegyógyintézetben, elinduok kifele a sötétben a lélegzetet nagy nehezen kontrollálom, bár nem teljesen értem, hogy hogyan is működik, nade aztán belemegyek egy acélrácsba, hogy lehet kikerülni, mert nem igazán tudok fordulni csak az előre meg hátrafele mozgást tudom előcsalni. -
priluki #1342 Van a keritésen egy luk,ott tudsz bemenni,utána kell a teherato takarásába osonni.. -
HerrWut #1341 Hali! annál a résnzél tartok amikor vmi visszaemlékezés van a srác gyerekkorára és vmi katonai bázison kéne eljutni a hangárig h figyelmeztessem a többieket. Átmásztam a kerítésen, de nem to ktovábbjutni mertm indíg észrevesznek. Úgy gondolom hogy az egyetlen bejáraton kell mahinélni vmit a teherautóval. megpróváltam besurranni amíg kifelé jött, de akkoris észrevettek. hogy kell????? -
zsotesz #1340 Én már nem emlékszem pontosan de valahol a 2000-2008 videok között kell turkálni. -
priluki #1339 na ja,ha tudnák angolul :) -
zsotesz #1338 Ha figyelsz a szövegre akkor könnyen kitalálható, hogy melyik évben kell keresni. -
#1337 90es évek -
#1336 Ha jó emlékszem Carla,mitha makogná,hogy melyiket megtalálnod.Valamilyen évszámot mond( régen játszottam vele) azt figyeld meg és a szekrények oldalán vannak évszámok.A szerint keresgéljél a pincében..Mintha ha az egyik sarok legmélyén lenne...De nem biztos,figyelgesd a polcokat. -
priluki #1335 öö,a pincébe még nem találtam meg a videokazettát,mindig roszat talál.. gondoltam kell még valami ,hogy megtalálja -
#1334 3 befejése van...mit csinált a végén amikor a faszival bemntél a hangárba? utána kiket vertél kiket nem? -
#1333 Hát a pincében megtaláltad a videokazettát?Megnézted?
A könyvtárban pedig valami könyvet kell keresni asszem a cetli alapján.Mi van a cetlin? -
Tecnamo #1332 Nem igaz h mindenki tojik rám!!!
VALAKI!!! -
priluki #1331 hali,segitsen valaki pls elakadtam azon a részen mikor a csajjal a pincébe kellkeresni valamit (parázik szegény) ,voltam a könyvtárba de ott se nagyon jeleskedtem,valami cetlit találtam.. visszamentem a rendörségre de abszolut nem tom mit kell csinálni. -
priluki #1330 nagyon kira !!!!! de mégjobb lenne magyarositva -
priluki #1329 van amugy hozzá magyarositás?
-
priluki #1328 aha jo lett thx -
zsotesz #1327 Indítsd újra a gépet. Elvileg utána működnie kell. -
priluki #1326 hali,srácok. Most töltöttem le a gamét és az a gond hogy a tetris emulátorba nem enged bemountolni.. egyszerüen kivan "fehérdve a mount is meg a disable is. elöre is kösz -
#1325 persze csak mindent csiinálj meg! kézmosás feltakaritas csalk a kést hagyd ott!
-
Tecnamo #1324 Üdv, nagy problémám az h, a játék végén (amikor a katonai bázison a kislányt a kőre kell tenni) LEFAGY az egész gép!!!
Már mindent kipróbáltam (újratelepítettem a játékot, új driver-t raktam fel, ...) semmi változás.
Valaki nem mondaná el priviben h mi a játék vége?
Előre is köszi... -
Prof William #1323 Akár az is lehet hogy úgy ahogy vagy hótvéresen kirohansz a budiból. Persze számíts arra hogy a kintiek erősen gyanakodni fognak rád. :) -
#1322 lehet azt? -
#1321 srácok a legegyszerubb ha a legelején nem veszitek fel a kést... -
#1320 hát ja, a guruban pont ezt írta, mondjuk egy olyan is jó lett volna, hogy az egészet végignézed, azán ha 6 féleképpen vitted végig akkor mind meglenne, mondjuk így se rossz, de sokat ront ez a nyomkodós dolog a vizuális élményen.