Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Meg is õrült a fazon, hisz diliházban van.<#nevetes1>#nevetes1>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én elmenekültem az ablakon keresztül, de lehet nyomok után kutatni a szobákban...
Amikor Agatha megtalálom holtan akkor mit kell csinálni azon kívül hogy kiszedem az újságcikket? UTána mi van?
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
spoil
próbáld meg hogy nem ugrasz el a bogarak elöl, mintha ilyesmit olvastam volna
help
sazl : c
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
lucas azért nem halt meg mert valami radioaktivitas érte, Chroma ként szerepel a játékba.
de a mosodás is megnyekkent, meg tényleg végig mondja lucasnak is h na most már ugyis meghalsz.. csak õ sose hal meg.
és ezért kérdeztem h akkor a diliházas hogy nem deglett meg?
hüje vagy hamán szép nem!4
Lassan már nem emlékszem ilyen részletesen, de nem úgy van, hogy amikor a lõteremben együtt lõ a bajszos rendõrarccal Carla, akkor derülnek ki a Kirsten ügy részletei. Ekkor mondja el neki a rendõr, hogy az akkori gyilkos a diliházban van. Ha jól emlékszem, (ill. helyesen értettem) Kirsten az, aki a diliházban van, õt régebben ugyanolyan erõ szállta meg, mint most Lucast. Már mér' kék' a Kirstennek is meghalnia? Nem értem miért kérded.
amikor a csukjas az istenekkel dumál, ott mit szamit h mit nyomok a kockákkal?
tudjátok az akciorésznél...
jameg Carla honnan tudta h a dilihazba kell menni ahoz a manushoz?
ha jol sejtem az volt a kirstenes gyilkos, de akko ménem halt meg?😄
azért néztem én is
betoltottem mégegyszer, aztán most meg jo volt :\
nem értem
azota folyamatosan tolom, most jarok a Kukimaki profeszornal P
nem engedi h leuljek agatha elé, masocora jaccom..
lnyomtam villanyt meg minden azt nincs ikon a széknél 😄
miszar...
mitlehet ilyenkor tenni az uninstallon és képernyobetörésen kivul
Talán ez az elsõ olyan játék, amelyiknél ténylegesen indokolt lenne a magyar szinkron, mert "nyomogatás" közben azért nehéz figyelni az angol szövegre, mégha az ember értené is...(ha magyar felirat lenne, akkor pedig sok esetben nehéz lenne egyszerre olvasni, és koncentrálni a sztereó nyomkodásra is...)
Én mindenkinek ajánlom, hogy mentse ki a gyereket.
Most komolyan van benne angol/francia/német, meg mittodom én hány nyelv, de a magyarok nem képesek beleaplikálni a nyelvünket? Aztán meg sirnak, hogy milyen keveset adnak el. Eza játék igazán úgy élvezetes ha jól érted, de minimum érted és nem random válaszolgatunk.
Hanem akkor miért csak Novemberre tervezik a megjelenést??? Mi a túróra kell várni???
az számit h elfogadom e a parkban ak eresztet v sem?
masodjara jatszom és direkt nem fogadtam el
gyereket se mentettem ki
metroval mentem .D
SPOILER
Tyler - Sam
Nos ez az elsõ szexelés és nem mutatják, de azért van, így leírom. Mikor Carlával elõször megyünk be a rendõrõrsre, rá kell telefonálni Tylerra. Váltsunk át Tylerre. Mondja megy zuhanyozni. Nos ne menjünk zuhanyozni, hanem menjünk át az ágy másik oldalára Samhez a csajához és nézzük meg. Tyler végigmustrálja (és igencsak beindul). Katt a szívecskére és voilá Tyler igen csak „ráér” még. A kép ilyenkor visszavált Clarára. Ha szemetek akarunk lenni telefonáljunk csak rá még egyszer nehogy már Tylernek jobb legyen mint Clarának <#nyes>#nyes>.
Lucas – Tifanny
Ez kemény dió. Akkor esik meg, mikor Tifanny eljön hozzánk a cuccaiért. Ha meg akarjátok húzni Lucassal, a következõt kell tenni (ha elrontjátok ugrott a légyott).
Csaj csenget, mi engedjük be. Bejön leül a díványra. Párbeszéd indul:
- kérdezzük meg mi újság vele
- kérdezzük meg kér-e valamit inni
Irány a konyha, a hûtõvel szemben van a bor. Elõvesz, kitölt, odavisz a csajnak. Rögtön megkér, hogy hozzuk a cuccát (nincs választási lehetõség), tehát tegyük azt. Két kis doboza van T.H. monogrammal. Az egyik a telefon mellet van a másik a számgép mellet. Pakoljuk mellé, eddigre meg is issza a piát. Párbeszéd indul: Észreveszi milyen levertek vagyunk és érdeklõdik;
- legyünk õszinték
- azután pedig szentimentálisak
- kérdezzük meg egyedül van-e még
Kiderül, hogy õ is egyedül van meg mi is. Tifanny észreveszi a gitárt és megkér játszunk neki. Tegyük csak meg. Hangfal bekapcs gitárt a kézbe és „Get Ready”. Lehetõleg ne rontsuk el, fõleg ha szexelni is akarunk még. Nem túl nehéz: többnyire valamelyik irány 1x aztán 2x egy másik és ez váltakozik egy darabig. Vége a zenei elõadásnak, nagyon romantikus hangulat. Használjuk ki, „párbeszéd” indul:
- csókoljuk meg
Innentõl már csak nézzük… vagy mégsem? Ne dõljünk hátra elégedetten mert Lucasnak be kell segíteni a kefélésbe. Nem vicc. Mikor a kis szívecske megjelenik a szeretkezõ pár felet mozdítsuk a megfelelõ irányba az egeret, hogy ezúttal a csajból csaljunk elõ hangokat. Jó szórakozást.
Ismeretlen vs Ismeretlen
Ezt nem tudom ki lehet-e egyáltalán hagyni. Akkor történik mikor Lucassal a szállodában vagyunk Markusz bratyót a templomban molesztálja az Orákulum, az izgalom kedvéért nálunk meg megjelenik a rendõrség. Ahogy biztosan bekerül a jelenet: Lucas „megérzi” egyszer a rendõrök közeledtét, ugyanakkor hogy a bátya veszélyben van. Felkel, futás a telefonhoz. Markusnál kicseng. Markus irányítását átvesszük irány a telefon (oldalsó ajtó és nehogy dumáljunk). Ajtón be, ajtótól jobbra az asztalon a telefon. Mindenkép hallgassunk Lucasra és hip-hop zárjuk be az ajtót. Ezután a rendõröket irányítjuk. Az elsõ ajtón ahol benyitunk egy pár szeretkezik (a fals 369 ami tulajdon képen 366 csak hát a 6 rögzítése hehehe). Nos ez az ominózus jelenet.
Lucas – Carla
Ezt szerintem nem lehet kihagyni, automatikussan megtörténik. Végefele a putriban a félhalott Lucas meg Carla közt. Azért megnéztem volna mit vonyít a csaj mikor beleül Lucas jéghideg… hehehe.
Még van egy-két apró meztelenkedés, de semmi lényeges: Carla zuhanyozik, Carla konditeremben a gépen gyúr közben a felsõ kamera állásból jól belátni… na meg Sam sztriptízjelenete a Bonus menüben.
Bocs kicsit hosszú lett. Remélem valakinek segítettem.
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Hm és magyar nyelv is van a játékban? :| Sorry de csak most kezdtem el nézni a topicot
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
ujrakeztem egészet, elmentem metroval, azt a csaj nem akar hazamenni, mert keresi a gyilkos fegyvert, amit mellesleg elvittem lucassal... micsinajjak?
nice legs. what time to open?