2159
  • grebber
    Kategoriáján belül ez a legjobb és meg is érdemli.

• lwb
    a gamespoton nyert még pár special awardot is. nálam ez lett az év játéka is, de ők tutira valami shootert hoznak ki. vagy a guild warst. :(
  • grebber
    Best Adventure Game 2005: Indigo Prophecy
  • bfg900
    Jart valaki ugy kozuletek, hogy az intro legelejen szetfagy? FEltettem uj videokartya drivert, de ugyanott elakad. Laptopon nyuznam, mobility x700as vga-val. Nem nagyon tudtunk rajonni, hogy mi a kinja. Amugy a dvd-s valtozat.
  • balcooo
    Fel tudantok rakni vhova egy farenheit.exe-t lécci?

-lehet elcseszödött installkor vagy kicsomagolaskor a file, ugyanis ahanyszor elinditom a gémet mindig kiirja hogy "fahrenheit.exe has created an error and needs to stop" blabla szal a szokásos windows hibaüzenetet, minden különösebb ok nélkül...

AKiprobaltam hoyg felraktam a 1.1 pathcet, ezzel annyit értem el hogy már a bemountolást is elcseszte, és rinyál az original DVD-ér...(de ezutobbit meég megtom oldani egy reinstallal)
  • Prof William
    Ja igen... Tudja valaki hogy mi a neve annk a a zenének, amikor Lucas leveri a rendőröket? Az Ost-ban nincs benne...
  • Prof William
    Prűd amcsik mi?
    Nemoylan vészes a cenzúráztalan szerintem. :) Legalábbis annyira nem hogy cenzúrázni keljen.
  • robotnyk
    utóbbi, cenzúrázott az államokban van csak
  • Prof William
    A magyar boltokban melyik kapható? A cenzúrázott, vagy a cenzúrázatlan? Csak mert meg akarom majd venni, ha olcsóbb lessz.
  • Csaba
    Amit te töltöttél le, az amúgy is egy cenzúrázott változat. Fahrenheit címmel töltsd le a DVD verziót, mert az Indigo Prophecy címmel kiadott verzióban pár pikáns jelenet le van meszelve.
  • kilyking
    magyarosítás van már hozzá?
  • kilyking
    magy

• Ramires
    Jobb ötletem nincs, de nincs is módszer hogy ezt el tudjam indítani? Valami oka csak volt hogy feltettek egy ilyen verziót is
  • zsotesz
    Próbáld meg leszedni a DVD-s verziót. Nekem az van és semmi gondom nem volt vele.
  • Ramires
    Persze, telepítés előtt, után, tetris-el ugyan így. Ezt a hibaüzenetet kapom indításnál: "Original disc could not be found or authenticated"
  • zsotesz
    Újraindítottad a gépet miután telepítetted a tetrisemut?
  • Ramires
    Sziasztok!
    Második napja szenvedek ezzel a játékkal, Tetris és egyebek, és mostmár tényleg elég, nem tudom elindítani. CD-s verziót töltöttem le, Indigo Prophecy cimmel, és most ott tartok hogy meguntam a variálást, nem sikerült elinditani.
    Kérem valaki segitsen!
  • Amiga
    Húsz éve foglalkozom számítógépes játékokkal, de ez a gamma olyan eredeti játékélményt jelentett, amire csak a legnagyobbak képesek: egy Civilization, vagy egy Knights of the Old Republic.
  • Prof William
    Kár... Pedig az eslő rész jól le volt zárva...

Mindensetre reméllem hogy Lucast békén hagyják és monjuk a fia, vagy vallakmi márs lessz a főszereplő...
  • neménvoltam
    Nagyon úgy tűnik, hogy LESZ Fahrenheit 2!!! Íme egy interjú!
  • Prof William
    Gyilok nincs sok ellenben remek akciórészek. :) AMik érdekessége... de erre majd jöjj rá te...

A megfelelő ritmusérzékel kell lenyomni a megfelelő gombot, és ha jól csinálod a kis karaktered remek dolgokra lessz képes...
  • hykao #1378
    nm.
    (sztem mindenképp érdemes kipróbálni...bár nem mentes pár idegesítő hibától, ám az egy ideje tapasztalható gagyi-áradatban igazi gyöngyszem!)
  • Encore
    Köszi
  • hykao #1376
    Gépigénye nem nagy, és bár kalandjátéknak mondanám inkább, de nem point'n'click, hanem TPS nézetű, 3D-s...
  • Encore
    Szevasztok! Csak most figyeltem fel erre a játékra és van 2 kérdésem: Mekkora a gépigénye kb, és hogy pontosan mi is ez? Point & click vagy van benne gyilok is?
  • quack
    jó hát én nem ágyaztam be :D
  • TheRaven
    ahh köcce isten ;) minek beugrani elé? meg kell ágyazni mielőtt bemegy szobába és akor nem látja meg h mit véreztél oda... :P
  • quack
    nyomva tartod a balklikket, és húzod az egeret a vonal irányába
    nemtom minek ehez végigjátszás, max a reflexes részeknél lehet elakadni, de nekem spec a legnagyobb elakadásom az volt hogy nmtuttam az elején a rendőr elé beugrani hogy ne nyissa ki a hálószobát
  • SD456
    Valaki nem tudna nekem segiteni?
    Kéne egy végigjátszás! Ha valaki tud végigjátszást akkor küldje el!

Előre is köszönöm!

• Seth
    én joy-al nyomtam úgyhogy lehet hogy hülyeséget mondok, de asszem az egér bal vagy jobb gombját kell nyomva tartani, és amit felül látsz ikonokat, abba az irányba kell húzni lazán az egeret. tehát ha az a pötty felül középről jobbra villog,akkor egér nyomvatart és elhúzod jobbra
  • TheRaven
    ez fájt... asszittem ennyit kinézel belőlem :) de tévedtem :P igen a tutorial nekem is feltűnt és képzeld ott sem tudom kinyitni azt a redvás ajtót arra má rájöttem h van ott fönnt vmi kis piros pont és azt kéne mozgatni vhogy de többre nem jutottam...
  • quack
    tutorial is van
  • TheRaven
    Vki mondja meg plz hogy hogy lehet kinyitni az első pályán az ajtót vagy 1általán használni vmit...?:DD már minden gombot nyomogattam eccerűen nem tudok rájönni :P
  • quack
    kell hozzá? :O

egyébként kurva jó játék, most vittem végig először
    (spoiler)
    Úgy volt vége, hogy odaadtam a kislányt, minden hepi lett, Carlaval együtt élünk, de azér a csávó má érzi hogy meleg a pite, h a kislány vmi olyan állapotban van mint amiko ő az annya méhében
    szal lehetséges h lesz 2, örülnék neki ^^
  • Lajos24
    Valaki nemtudná nekem elküldeni a Fahrenheit crackjét?
  • Prof William
    Én leszedtem a torrentet, de pont a kedvencem nincs rajta. (Amikor Lucas menekül a rendőrök elől.) Annak nem tudjátok mi a neve?
  • Tarathiel666
    Töltsd le te modemes nettel :P ...
  • hykao #1362
    Fölösleges, letölthető az OST pl. torrentről is.
  • Tarathiel666
    Helló mindenki! nem tudná valaki megmondani hogy hogy tudnám kioperálni a zenéket? (Bár megoldanám de komoly utómunkára lenne szükség) Próbáltam a Game Audio Playerrel de az nem találta meg a fájlokban ami kellett volna szóval ha tudtok még valami ilyesmi progit akkor szóljatok kösz.
  • Shodan
    Valaki nem tud egy teljes történet leírást magyarul vagy angolul? Mert a végét nem nagyon értettem, hogy keveredik oda aza cyber gyerek?