Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként megõrülnek vagy/és öngyilkosok lesznek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

"azok egybol megõrülnek és öngyilkosok lesznek"
Meg is õrült a fazon, hisz diliházban van.<#nevetes1>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Amikor a bogarak jönnek NE csináld meg jól. Direkt ronts el vagy hozzá se nyúlj. Akkor Lucas nem reagál a bogarakra és nem leszel gyanus.

RemX
melyik ablak? 😄

Spoiler

Én elmenekültem az ablakon keresztül, de lehet nyomok után kutatni a szobákban...
RemX
Hali!

Amikor Agatha megtalálom holtan akkor mit kell csinálni azon kívül hogy kiszedem az újságcikket? UTána mi van?

Methos from GH
Szal senki nem szeretne Fahrenheit rovatot vezetni?? Nem bánnám vki jelentkezne rá 😄

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

rezsofiz
jah igen sikerült köszi

sazl : c

robotnyk
nekem is lejjebb ment a depi, de nekem ott elég magas volt

spoil

próbáld meg hogy nem ugrasz el a bogarak elöl, mintha ilyesmit olvastam volna
rezsofiz
Taylor bejött az irodámba nyomozni. elraktam a Shakespearet meg azt a bankszámlát vagy mit. nem csesztem el semmit, mindig az igazat mondtam (kivéve amikor a kezemrõl kérdezett), a nyomogatásoknál mindig Great lett, és ennek ellenére mindig megtámadnak a bogarak.. ott is mindig Great-re sikerül, de mindig depresszioba esek és bezárnak a diliházba, nemtok tovább jutni.
help

robotnyk
a lövészetes résznél lehet a bajuszos rendõrt kérdezni róla
rezsofiz
Fahrenheit (H) nagyon bejövõs :d

bestGP
ez mikor derül ki?

hüje vagy hamán szép nem!4

Methos from GH
Hali skacok! Hamarosan indul egy új lapom, amely különbözõ játékok rovataoból fog állni! A rovatoknak egyéni kinézetük, és tartalmuk lesz. Akinek lenne kedve (és rendelkezik eezen a tére tapasztalatta) vezetni egy Fahrenheit-es rovatot, az írjon nekem privátot, a részleteket pedig MSN-en megbeszélhetjük.

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

robotnyk
ott ült az áldozat mellett mikor kiértek a rendõrök
hmm pedig meg mernek eskudni ra hogy votl rola szo, hogy miert nem halt meg. talan elobb elkaptak minthogy megtehette volna. ugy remlik hogy vagya logyakorlatnal a zsaru mondja el vagy pedig a csavo maga. valaki nezze meg 😄

rezsofiz
igen próbáltam visszagondolni hogy mondott e Carla valami évszámot, de nem ugrott be semmi. mikor mondta egyébként?

JCSR ODIN
Ha figyelsz akkor Carla szövegébõl megtudod, hogy a "kazi"-t az 1990s éveknél kell keresned (a polcok elején van az évszám)

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

rezsofiz
lennvok Carlaval a pincében, és éppen az arhivumban keresem a videokazit de mán elegem van😄 melyik részlegben van a kazi?

Igazad van, ezt tényleg mondják. Nem tudom akkor miért nem halott a csóka. Ez akkor nem lett olyan profin kigondolva, mint a többi rész.
bestGP
mert azt is mondják benne allandoan, hogy azok egybol megõrülnek és öngyilkosok lesznek, akiket igy felruháznak, like lucas.
lucas azért nem halt meg mert valami radioaktivitas érte, Chroma ként szerepel a játékba.
de a mosodás is megnyekkent, meg tényleg végig mondja lucasnak is h na most már ugyis meghalsz.. csak õ sose hal meg.
és ezért kérdeztem h akkor a diliházas hogy nem deglett meg?

Spoiler

Lassan már nem emlékszem ilyen részletesen, de nem úgy van, hogy amikor a lõteremben együtt lõ a bajszos rendõrarccal Carla, akkor derülnek ki a Kirsten ügy részletei. Ekkor mondja el neki a rendõr, hogy az akkori gyilkos a diliházban van. Ha jól emlékszem, (ill. helyesen értettem) Kirsten az, aki a diliházban van, õt régebben ugyanolyan erõ szállta meg, mint most Lucast. Már mér' kék' a Kirstennek is meghalnia? Nem értem miért kérded.
bestGP
más megint😊

amikor a csukjas az istenekkel dumál, ott mit szamit h mit nyomok a kockákkal?
tudjátok az akciorésznél...

jameg Carla honnan tudta h a dilihazba kell menni ahoz a manushoz?
ha jol sejtem az volt a kirstenes gyilkos, de akko ménem halt meg?😄

bestGP
jaja minen megvolt
azért néztem én is
betoltottem mégegyszer, aztán most meg jo volt :\
nem értem

azota folyamatosan tolom, most jarok a Kukimaki profeszornal P

robotnyk
gyertyákat meggyújtottad?
Seth
mindkét ablakot elsötétítetted???

PSN ID.: Beegabor

bestGP
nazzeg ez a bug 😄
nem engedi h leuljek agatha elé, masocora jaccom..
lnyomtam villanyt meg minden azt nincs ikon a széknél 😄

miszar...
mitlehet ilyenkor tenni az uninstallon és képernyobetörésen kivul

sajnos jelenleg még nem fordítható, de már dolgoznak az ügyön...

hykao
Elõbb-utóbb csak lefordítja valaki vagy valakik...
Én már egy magyar feliratnak is örülnék.

MerlinW
Naja😄

[merlinw.org]

hykao
Hát a dolog sajnos nem ilyen egyszerû...a kiadók néha ragaszkodnak a lokalizáláshoz, néha pedig kifejezetten megtiltják...ki érti õket...
Talán ez az elsõ olyan játék, amelyiknél ténylegesen indokolt lenne a magyar szinkron, mert "nyomogatás" közben azért nehéz figyelni az angol szövegre, mégha az ember értené is...(ha magyar felirat lenne, akkor pedig sok esetben nehéz lenne egyszerre olvasni, és koncentrálni a sztereó nyomkodásra is...)
A kereszt plusz egy élet. Ha a gyereket kimented (sikeressen), akkor ugyan felismer a rendõr de nem tesz semmit. Lucas moodja meg rendessen emelkedik.
Én mindenkinek ajánlom, hogy mentse ki a gyereket.

A CD Galaxis mostani kis füzetében is benn van, hogy elõ lehet rendelni, és nincs mellette a kis magyar zászló, ami azt jelentené, hogy magyar lesz.
Most komolyan van benne angol/francia/német, meg mittodom én hány nyelv, de a magyarok nem képesek beleaplikálni a nyelvünket? Aztán meg sirnak, hogy milyen keveset adnak el. Eza játék igazán úgy élvezetes ha jól érted, de minimum érted és nem random válaszolgatunk.

hykao
Hmm, a SevenM oldalán írnak a Fahrenheit-rõl, amibõl nem úgy tûnik, hogy magyarul akarnák kiadni...(legalábbis különben miért írnák, hogy: "nem árt némi alapszintû angol tudás")

Hanem akkor miért csak Novemberre tervezik a megjelenést??? Mi a túróra kell várni???
robotnyk
a kereszt plusz egy élet
bestGP
mégvmi

az számit h elfogadom e a parkban ak eresztet v sem?
masodjara jatszom és direkt nem fogadtam el
gyereket se mentettem ki
metroval mentem .D

bestGP
ez kurvajo 😉

SASboy
tuti<#eljen>

nice legs. what time to open?

Nem BP vagyok <#szomoru2>.

Azoknak, akik nem akarják kihagyni a szex jeleneteket összegyûjtöttem, meg leírom, hogy kell alakítani a párbeszédet, hogy meg is történjen(ek). Ez igazándiból csak Lucas barátnõjénél érdekes, mert az könnyen kihagyható. Kispoilerezem, mert nem akarom megzavarni azt, aki maga akarja kisilabizálni.

SPOILER

Tyler - Sam
Nos ez az elsõ szexelés és nem mutatják, de azért van, így leírom. Mikor Carlával elõször megyünk be a rendõrõrsre, rá kell telefonálni Tylerra. Váltsunk át Tylerre. Mondja megy zuhanyozni. Nos ne menjünk zuhanyozni, hanem menjünk át az ágy másik oldalára Samhez a csajához és nézzük meg. Tyler végigmustrálja (és igencsak beindul). Katt a szívecskére és voilá Tyler igen csak „ráér” még. A kép ilyenkor visszavált Clarára. Ha szemetek akarunk lenni telefonáljunk csak rá még egyszer nehogy már Tylernek jobb legyen mint Clarának <#nyes>.

Lucas – Tifanny
Ez kemény dió. Akkor esik meg, mikor Tifanny eljön hozzánk a cuccaiért. Ha meg akarjátok húzni Lucassal, a következõt kell tenni (ha elrontjátok ugrott a légyott).
Csaj csenget, mi engedjük be. Bejön leül a díványra. Párbeszéd indul:
- kérdezzük meg mi újság vele
- kérdezzük meg kér-e valamit inni
Irány a konyha, a hûtõvel szemben van a bor. Elõvesz, kitölt, odavisz a csajnak. Rögtön megkér, hogy hozzuk a cuccát (nincs választási lehetõség), tehát tegyük azt. Két kis doboza van T.H. monogrammal. Az egyik a telefon mellet van a másik a számgép mellet. Pakoljuk mellé, eddigre meg is issza a piát. Párbeszéd indul: Észreveszi milyen levertek vagyunk és érdeklõdik;
- legyünk õszinték
- azután pedig szentimentálisak
- kérdezzük meg egyedül van-e még
Kiderül, hogy õ is egyedül van meg mi is. Tifanny észreveszi a gitárt és megkér játszunk neki. Tegyük csak meg. Hangfal bekapcs gitárt a kézbe és „Get Ready”. Lehetõleg ne rontsuk el, fõleg ha szexelni is akarunk még. Nem túl nehéz: többnyire valamelyik irány 1x aztán 2x egy másik és ez váltakozik egy darabig. Vége a zenei elõadásnak, nagyon romantikus hangulat. Használjuk ki, „párbeszéd” indul:
- csókoljuk meg
Innentõl már csak nézzük… vagy mégsem? Ne dõljünk hátra elégedetten mert Lucasnak be kell segíteni a kefélésbe. Nem vicc. Mikor a kis szívecske megjelenik a szeretkezõ pár felet mozdítsuk a megfelelõ irányba az egeret, hogy ezúttal a csajból csaljunk elõ hangokat. Jó szórakozást.

Ismeretlen vs Ismeretlen
Ezt nem tudom ki lehet-e egyáltalán hagyni. Akkor történik mikor Lucassal a szállodában vagyunk Markusz bratyót a templomban molesztálja az Orákulum, az izgalom kedvéért nálunk meg megjelenik a rendõrség. Ahogy biztosan bekerül a jelenet: Lucas „megérzi” egyszer a rendõrök közeledtét, ugyanakkor hogy a bátya veszélyben van. Felkel, futás a telefonhoz. Markusnál kicseng. Markus irányítását átvesszük irány a telefon (oldalsó ajtó és nehogy dumáljunk). Ajtón be, ajtótól jobbra az asztalon a telefon. Mindenkép hallgassunk Lucasra és hip-hop zárjuk be az ajtót. Ezután a rendõröket irányítjuk. Az elsõ ajtón ahol benyitunk egy pár szeretkezik (a fals 369 ami tulajdon képen 366 csak hát a 6 rögzítése hehehe). Nos ez az ominózus jelenet.

Lucas – Carla
Ezt szerintem nem lehet kihagyni, automatikussan megtörténik. Végefele a putriban a félhalott Lucas meg Carla közt. Azért megnéztem volna mit vonyít a csaj mikor beleül Lucas jéghideg… hehehe.

Még van egy-két apró meztelenkedés, de semmi lényeges: Carla zuhanyozik, Carla konditeremben a gépen gyúr közben a felsõ kamera állásból jól belátni… na meg Sam sztriptízjelenete a Bonus menüben.

Bocs kicsit hosszú lett. Remélem valakinek segítettem.

fhsasa
Uhh én azt szedtem le... nem lakik vki újpesten aki mobilracken áthozná nekem? 😊 😄

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Nincs egyikben sem magyar nyelv. Azonban bízzunk hogy a magyar kiadó a SevenM azért adja ki nálunk ekkora csúszással, mert lefordítják magyarra. Én legalábbis reménykedem benne.

Nehogy az Indigo Prophecy szedd le. Az a prûd amiknak van, és csak annyi a külömbség, hogy minden szex jelenetet kiszedtek belõle.

fhsasa
Hm akkor ebben <b>Indigo.Prophecy.aka.Fahrenheit.US.CD.BWClone-MiRROR</b> nincsenek intim jelenetek?
Hm és magyar nyelv is van a játékban? :| Sorry de csak most kezdtem el nézni a topicot

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Nem vitted el Lucassal. Valahova elrejtette: szemetes (Tyler ellenõrizhetõ), szélsõ WC melletti kis csatorna (Carla ellenõrizheti), ajtóval szembeni WC tartályában (Tyler ellenõrizheti). Nézz körül mégegyszer, ott lesz az 😊.

bestGP
nemvágok megin vmit.
ujrakeztem egészet, elmentem metroval, azt a csaj nem akar hazamenni, mert keresi a gyilkos fegyvert, amit mellesleg elvittem lucassal... micsinajjak?

Duddits
Biztos? <#wink> Köszike.

SASboy
Hát magyar nyelv sztem tutinincs benne. Fahrenheit DVD TetrisEmu sztem ez tökéletes rilíz. Nekem is ez van meg.

nice legs. what time to open?

Duddits
Én azt szeretném megkérdezni, hogy melyiket érdemes leszedni? Ezt, vagy a régebbit?

Indigo.Prophecy.aka.Fahrenheit.US.CD.BWClone-MiRROR

Úgy hallottam ebbe nincsenek szex jelenteket. Az igaz? És a magyar nyelv? Benne van?