Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
vegyél gamepadot és azon egyszerûbb lesz. kényelmesen hátradõlsz és onnan nyomkodod. sztem jön reflexbõl 1-2 gyakorlás után, nem nagy kihívás. no és gamepadon a játék sokkal nagyobb élmény!
Esztétikus. Ha neked nem tetszett, az a te bajod.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
megpróbáltam másképp is. legyõztem az oracle-t is. azt nem értem nekem miért kellett az oltárhoz vinni az indigo gyermeket. az epilógusban a fa alatt ülök és a természet életre kel. erre gondoltál hogy gyönyörû? (a fák a háttérben nagyon nem háhá)
én odaadtam "Agatha-nak" a lányt. aztán a bázison a sárgaizé várt, legyyõztem. bejött az Oracle Carla-val, de ott csak annyit csinálhattam, hogy a lányt odaadom vagy nem. Carla-ért cserébe odaadtam és vége. ha azt mondom hogy nem adom oda akkor lehet vele harcolni? arra gondoltam hogy akkor megöli Carlat. na most megpróbálom!
Spoiler.
A lényeg, az hogy amikor eljutsz a katonai bázishoz akkor attól függõen hogy odaadtad e a lányt akkor az Oracle (csukjás) vagy az AI-fog várni. Ha megkûzdesz az egyikkel és megölöd, akkor bejön a másik. Ha vesztesz akkor egymással bunyóznak össze és valamelyik mindenképpen nyer.
Ha az Ai-van benn akkor a legyõzése után bejön az Oracle, túszként ráncigáálva Carlat. Carlaval is akciózhatsz, de azt nem ajánlom mert akkor egy szerintem nagyon béna legyõzés lessz. Szurd el a gonyomogatást Carlaval, mire õt félrelöki és elkzdõdik a végsõ harc.
a csuklyás palit is le tudom gyõzni? mikor és hogy kéne csinálnom?!
Három féle befejezés van.
Lehetséges Spoiler.
Ha a végén minden harcot megnyersz. Lenyomo az A.I.-t meg a Oracle-t akkkor jön be a legjobb vég.
És hogy Carla belezúg a fõhõsbe? AZ kicsit tényleg váratlan volt, de legalább volt benne az a fránya romantikus szál is. 😊 Vagy a Croma ilyen vonzerõt gyakorol a nõkre. 😊
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Egyébként a jobb Ctrl-t kell megnyomni és elõjön egy PDA vagy mi.Az mutatja a jelenlegi állapotod és százalékod.Természtesen ,ha átállítottad a gombokat ,akkor meg kell nézni, hogy mi az új.
on: most ott vagyok a Fahrenheit-ben, hogy a lány házába mászkálok elõször. kb hány %-a a játéknak?
Ilyen tipusú ,mint ez vagy az valami egyedi?Egy csöpp izelítõt kaphatnék,természetesen dióhéjban.Hogy ne legyen nagy az off.
Szerintem is egyedi játék,a Still Life-ot meg még nem próbáltam.
Szóval átmásztál és egy út mellett vagy.Az út másik oldalán is egy nagy kerítés.Annak a mentén indulj el.Eljutsz egy bejáróhoz,ahol kocsik jönnek ki egymás után.NE próbálj meg itt bemenni ,nem lehetséges.Hanem tovább mész a kerítés mentén és lesz egy lyuk a kerítésben.Ott átmászol és ott a kamionok takarásában elmész a 2 katona között.De erre szerintem magad is rájössz.Remélem tudtam segíteni.