Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halfer
figy nyomkodd jól a gombokat!! érted, jól!!! és sikerül!

vagy a bogaras pályának a kijátszását!!??
ha tudsz küldesz nekem végigjátszást???
mert hiába nyomom amit ír összeesik és kész vége meghaltam
hallod de mikor leveszi a falról a tûzoltópalackot akkor mit kell csinálni???
remélem sikerülni fog
köccike a segítséget
Halfer
Nekem ott semmi gondom nem volt, fogalmam sincs, hogy hogyan akad el ott, aki elakad. Alul a keresõbe írd be hogy "bogaras" kiad pár elakadást és keresd meg rá a válasz számát. Többet nem tudok segíteni, tényleg nem tudom ott mi a gondotok. Talán lehet ott olyan rész ahol nem kell nyomni a gombokat?! Nemtom.

tudna nekem segíteni valaki???elakadtam a fahrenheitben a bogaras részben(Naser&Jones bank)résznél.Hogy kell megcsinálni azt a pályát????
helló!!
most éppen egy gyerekkori emlékben vagyok épp azt probálom megcsinálni hogy mikor induljak el amikor kinyitják a kocsinak a sorompot anélkül hogy le akarnának löni de nagyon bejövös kis game😊

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

Halfer
nyugi, gyakorolj nem olyan fárasztó ez. sõt én kis nosztalgiából állok neki mindig egy újabb kis reflexes résznek. a gamepadhoz meg tudsz venni usb csatlakozót olcsón, csak tanács, mert megéri 😊

ah ettõl izomlázam lesz xD

van gamepadom csak nincs olyan csatalkozo ahova be tudnam dugni .. :/

Halfer
nem is kell sokat és nem is kell gyorsan. lesz gyorsabb 😉
vegyél gamepadot és azon egyszerûbb lesz. kényelmesen hátradõlsz és onnan nyomkodod. sztem jön reflexbõl 1-2 gyakorlás után, nem nagy kihívás. no és gamepadon a játék sokkal nagyobb élmény!

jó megvan már csaaak már a szemem kisült annyit kell nyomogatni a bogaras résznél..😊

Halfer
ha billen csinálod akkor WASD és NumPad 2,4,6,8 ha gamepadod akkor analog karok

hi , valaki segítsen nem vagyok a legjobb angolos és megszereztem ezt a játékot de amikor kiirja hogy "Get Ready" és kör alakban mozognak a jelek akkor mit kell csinálni? nyomom a kurzort ahogy felvillanak de mindig csak "failed" lesz

Halfer
láttad a végén azt az epilógust ahol a réten vannak?! nem azt mondtam hogy a játék nem szép és a fák is szépek, sõt! de ott a végén egy lap az egész és csúnya is de tényleg. csak mondom. viszont nem hinném h a grafika van letolva hiszen ami lehet maxon van. mindegy nem nyitok vitát mert ez egy csodálatos és zseniális játék. pont.

Amiga
Nem tudom, mi a bajod a fákkal, ill azzal az animációval, eddig mindenki azt mondta, hogy nagyon szép, aki látta.

Esztétikus. Ha neked nem tetszett, az a te bajod.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Halfer
jah ez megvolt! a vége is jobb de a fák a háttérben 😄

Ha azt mondod hogy nem adod oda akkor sem öli meg. Akkor jönne egy gombnyomogatós rész Carlaval, de ne csinálj semmmit. Akkor a földre löki a lányt és kezdõdik a fight.
Halfer
"az egyik egyenesen gyönyörû."
megpróbáltam másképp is. legyõztem az oracle-t is. azt nem értem nekem miért kellett az oltárhoz vinni az indigo gyermeket. az epilógusban a fa alatt ülök és a természet életre kel. erre gondoltál hogy gyönyörû? (a fák a háttérben nagyon nem háhá)

Halfer
Spoiler again:

én odaadtam "Agatha-nak" a lányt. aztán a bázison a sárgaizé várt, legyyõztem. bejött az Oracle Carla-val, de ott csak annyit csinálhattam, hogy a lányt odaadom vagy nem. Carla-ért cserébe odaadtam és vége. ha azt mondom hogy nem adom oda akkor lehet vele harcolni? arra gondoltam hogy akkor megöli Carlat. na most megpróbálom!

A tetõ még nem az utolsó csata.

Spoiler.

A lényeg, az hogy amikor eljutsz a katonai bázishoz akkor attól függõen hogy odaadtad e a lányt akkor az Oracle (csukjás) vagy az AI-fog várni. Ha megkûzdesz az egyikkel és megölöd, akkor bejön a másik. Ha vesztesz akkor egymással bunyóznak össze és valamelyik mindenképpen nyer.
Ha az Ai-van benn akkor a legyõzése után bejön az Oracle, túszként ráncigáálva Carlat. Carlaval is akciózhatsz, de azt nem ajánlom mert akkor egy szerintem nagyon béna legyõzés lessz. Szurd el a gonyomogatást Carlaval, mire õt félrelöki és elkzdõdik a végsõ harc.
Halfer
hát az jobb volt mikor Tyffanival v kivel kibékültem, ott legalább én irányítottam az ágyban, nem mint a zsaruval a videó. 😉
a csuklyás palit is le tudom gyõzni? mikor és hogy kéne csinálnom?!

A harc a tetõn tényleg eszmletlernük jó!

Három féle befejezés van.

Lehetséges Spoiler.

Ha a végén minden harcot megnyersz. Lenyomo az A.I.-t meg a Oracle-t akkkor jön be a legjobb vég.

És hogy Carla belezúg a fõhõsbe? AZ kicsit tényleg váratlan volt, de legalább volt benne az a fránya romantikus szál is. 😊 Vagy a Croma ilyen vonzerõt gyakorol a nõkre. 😊
Amiga
Több módon érhet véget, de nem mind lehangoló, ill. az egyik egyenesen gyönyörû.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Halfer
na sikerült a végére érnem! gamepaddal azért sokkal jobb volt, nagy élmény! viszont a vége nem tetszett. tök lehangoló. az indogo child az övüké lett és a csajjal élek tovább. egyáltalán minek kellett a csajjal összejönnie? ennyire szerette a volt nõjét?! annak sem kellett volna meghalni szerintem. pár ilyen apróság amit csinálhattak volna jobban is egy kicsit leront a játékból! kipróbálom majd hogy mi van ha nem adom oda a kislányt, de félek, hogy az még lehangolóbb vég lenne. összegzésben a kedvenceim közé került a játék, de hát mindenki a hibákat látja/sorolja elõször. elõnyére mondanám, hogy tuti megcsinálom az összes Lucas-meneküléses küldetést, fõként mikor a kapucnis csókával küzd. az valami eszméletlen volt. jobb mint a matrixban 😛 már csak az a kérdés lesz második rész? én nagyon örülnék neki.

Nálam be kellett állítani, hogy a jobb analóg karral csinálja az interakciókat, az a-d nyomogatás pedig az R1-R2.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Halfer
nekem holnap lesz gamepadom (remélhetõleg) mégpedig Logitch Wingman Rumble 2 Gamepad (zsinoros változat). az ügyességi reflexes részeknél az analog karokkal irányítom? és az A-D nyomogatását mi szolgálja majd? kösz.

Én is gamepad-dal nyomtam, mégpedig egy Logitech Dual Action-nal.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Halfer
Te Gamepaddal toltad a játékot?
Ha igen, milyen fajtával? Linkej ha tudsz...

Disk
A Still Life felkeltette az érdeklõdésem ,utánanézek.
Egyébként a jobb Ctrl-t kell megnyomni és elõjön egy PDA vagy mi.Az mutatja a jelenlegi állapotod és százalékod.Természtesen ,ha átállítottad a gombokat ,akkor meg kell nézni, hogy mi az új.

Halfer
off: hát másrészrõl megközelítve az is egyedi. ott is naná hogy térben mozogsz de a kamerát mégsem tudod változtatni. nekem összegzésben bekerült a kedvenceim közé, mert nagyon jó hangulata van. detektív csajjal nyomozol egy titokzatos gyilkos után. aztán rábukkansz egy naplóra asszem a nagybácsikádé, és beleolvasva az õ bõrébe bújva folytatjuk a játékot. csak ajánlani tudom. itt van egy cikk és képek: link

on: most ott vagyok a Fahrenheit-ben, hogy a lány házába mászkálok elõször. kb hány %-a a játéknak?

Disk
Ennyire jó?
Ilyen tipusú ,mint ez vagy az valami egyedi?Egy csöpp izelítõt kaphatnék,természetesen dióhéjban.Hogy ne legyen nagy az off.

kirol
Nagy hiba!

Disk
Nincs mit.Ezek szerint tudtam segíteni,örülök😊
Szerintem is egyedi játék,a Still Life-ot meg még nem próbáltam.

Halfer
ezer köcc! tök fajin ez a játék, csak én inkább FPS/TPS-fan vagyok. egyedül a Still Life volt ami megfogott még nagyon és abban is elakadtam párszor (nem csoda, az azért tényleg nehéz), így ebben is van egy két problémám. viszont megpróbálok rájönni magamtól amennyire csak tudok, és csak aztán kérdezek. még egyszer kösz

Disk
Huhh..Na ez régen volt.Szóval bemész,beszélsz azzal a kínai muksóval.Kicsavarsz belõle mindent.Majd a lépcsõ alatt lesz egy nagyító.Ez alá berakod a könyvet elkezded lapozgatni és észre fogsz venni valamit.Azután ,valamiféle nevet fogsz találni....már nem emlékszem mi volt a név.Megjegyzed és visszamész akezdõponthoz,ahol kezdted a küldit.És ott az ajtó mellett lesz egy könyv megnézed,abban benne lesz a név és mellette egy évszám.Ezt is megjegyzed.Most lemész a kinai muksó nagy asztalához,és az asztalán lesz egy nagy könyv.Abban benne lesz ,hogy milyen idõszám hanyadik emeleten van,és hogy név kezdõbetûje milyen szinnel van.A szinek a szekrényeken vannak,kicsi fények.Valahogy így.Szólj ,ha nem érthetõ,ma fent lesz leszek sokáig.

Halfer
köszi szépen. közben megcsináltam. viszont ha nem nagy gond kérdeznék még vmit. a néger milyen név után kutat a könyvtárban? biztos nem figyeltem, vagy nem emléxem és így nem tudom hogy merre kell keresnem.

Disk
Régen volt nem biztos,hogy jól emlékszem.
Szóval átmásztál és egy út mellett vagy.Az út másik oldalán is egy nagy kerítés.Annak a mentén indulj el.Eljutsz egy bejáróhoz,ahol kocsik jönnek ki egymás után.NE próbálj meg itt bemenni ,nem lehetséges.Hanem tovább mész a kerítés mentén és lesz egy lyuk a kerítésben.Ott átmászol és ott a kamionok takarásában elmész a 2 katona között.De erre szerintem magad is rájössz.Remélem tudtam segíteni.

Halfer
amikor a temtõben visszaemlékszem a gyerekkoromra, ott átmásztam a hálón de onnan nem tudom merre kell menni. elõre is köszi ha vki segít

Roolcsy
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek aki segített! Sikerlüt legyûrnöm a gonoszt..........

hykao
Na többek közt ezért érdemes végignyomni a tutorial részt a játék elkezdése elõtt...
nah meg is van hibátlanul,igy már minjárt más!még egyszer thx!!!!!

ah megvan!át tudom irni az irányitás beállitásban!menni,fog,ki is probálom!

aha,thx,nekem laptopom van,tehát csak fellül van számgomb,akkor mi a teendö?

robotnyk
persze hogy van jelentõsége, azt a numerikus részen kell nyomni
sziasztok!én is a bogaras résznél akadozok.mindig jol csinálom,semmi hiba ,addig amig el nem fog,ott kiszabadulok,utána 3 könnyü trükk és jön a plafonrol a bogár,na itt mindig elvérzek,pedig tutti jol nyomom!esetleg 1 tipp?van kelentösége a nyilak szinének is?és miért két oldal?a másik oldalnak van külön irányitás,vagy csak a jelentése,hogy duplán kell nyomni?