Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
[merlinw.org]
Billentyûzeten nem akkora élmény, mint Gamepadon. Én tudom, mert egyáltalán nem voltam Gamepadhoz szokva és ez a játék miatt vettem egyet. Sokat dob rajta. Ott egyértelmûen az analóg karokkal kell irányítani és egyszerûbb is.
Billentyûzeten WASD és Num2,4,6,8-al kell. Amelyik felvillan azt nyomd meg. Ha mindegyiken felvillan, akkor kettõt nyomj vagy egymás után gyorsan, vagy egyszerre. Mégpedig a Numpadon a jobb, WASD-vel meg a bal oldali köröm látható felvillanás. Ennyi az egész. Ha nem megy, majd belejössz késõbb, csak gyakorold! (két-analog karos Gamepad ajánlott)
Nem vagyok kibékülve ezekkel a 4 irányba mutató karaktermozgató izémizériákkal. Néha reagál a karakter, néha nem. Valaki elmagyarázná, hogy hogyan is mûködik pontosan?
Más:
Egy híján nincs meg mindeggyik kereszt. Ez problémát jelenthet? Most ott tartok, amikor a bogarak megtámadják "fõhõsünket" a munkahelyén és menekülnie kell.
Üdv:
DJviolin
Úgyis a Chapter-ben végig tudom vinni.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Lenne 1 kérésem:régebben jáccottam a Fahrenheittel,és kb.75%-ig eljutottam(Lucas másodszor gondol vissza gyerekkorára),aztán elromlott a gép és elveszett a mentés.Most pedig nincs kedvem elõlrõl kezdeni!El tudna valaki küldeni a mailomra egy mentést kb.75%-nál?
[email protected]
Elõre is kösz!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
"ha rajtam múlna egy játékot sem érdemes kipróbálnod"
"ha rajtam múlna, nem játszanál olyan játékkal ami meghaladja az értelmiségi szinted"
jó lesz Merlin? <#idiota>#idiota>
nem érdemled meg, de a jobb oldali kör a numerikus pad. Rovarok pedig nincsenek az irodában, az csak látomás. Hogy miért van látomása, azt meg elmondják a játékban. Ha nem beszélsz angolul, nézz egy magyar játékbemutatót...
Nem utolsó sorban, ilyen stílusu kérdésre/hozzászólásra ne várj a jövõben választ...
Halfer😊) Te is átfuthatnád az írásodat post elõtt😊)
[merlinw.org]
Egyébként ha meg nem volt még szó róla akkor valószínûleg nem a te színvonaladnak megfelelõ ez a játék.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Létezik a világon olyan hely ill olyan társaság ahol ez a hozzáállás "menõ"???
2.: mi a trágya az a sok redvás rocvar a bankban?meg h lehet kikerülni azokat a nagy dögöket miért van 2 kör? Ha mind2 felvinnan mit nyomjak h csak az 1ik oldalon valmelyik akkor mit?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
egyébként meg: http://www.magyaritasok.hu/
[merlinw.org]
Levettem a felbontást és sikerült végigvinnem!
Amúgy köszi mindenkinek!
azért ne túlozz!<#ejnye1>#ejnye1>
Tud valaki a játékhoz mûködõ trainert?
Letöltöttem 2-õt is de egyik sem akar mûködni!
Call-stack:
48057BE4
48057BE4
48057BE4
48057BE4
... és ezt így kiírja sokszor. na mind1. ha valakinek van vmi ötlete szóljon.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Itt csak azt tudod meg amit szeretnél. Elõször csak kis segítséget kapsz, ha valahol elakadtál, aztán ha ez nem segít, akkor egyre többet. Nézd meg, megéri! 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
igen, elég tré a gombokra figyelni a játék helyett, néha zavaró mikor a háttérben egy fontos animáció megy és alig látsz belõle valamit.