2159
-
NEEEEE, hogy lehettem ennyire vaksi?!?!?! -
Ittvagyok, látom egész kis irodalma született a témának:P Megnézem, hogy van - e a language optionsban. Amúgy 1.1-el nyomom... -
A felirat a language optionsben van -
csgj #1716 nekem nem volt, kész passz! de nekem nem is volt 1.1-es patch fent. Iwant2belive (aki kérdezte) nincs is itt -----> azaz csak mi nyomjuk már mióta itt a szöveget a feliratokról. de eddig semmi értelmes eredménye nem volt :D (javítson ki vki, ha már megint hülyeséget írtam) -
Nem lehet hogy az 1.1 peccs rakta bele? Regen jatszottam vele, de ugy remlik nekem is, hogy volt felirat. -
csgj #1714 nem én keresgélek. én csak itt téblábolok a topicban xD
-
zsotesz #1713 Biztos, hogy van, keresgélj a menüben, nálam is volt. -
csgj #1712 hmm...leeehet -
skampi #1711 valahogy leher feliratot csinálni.én sem találtam,de kölcsönadtam egy havaromnak,aki simán be tudta kapcsolni.lehet,h a játék elején kell a főmenüben,v ilyesmi,mert én játék közben próbáltam
-
csgj #1710 neeeem...nem lehet, hogy mégis te emlékszel rosszul??? én is kerestem anno a menüben a feliratot, de nem volt!!! -
Nem. Menüből, arra tisztán emlékszem. -
csgj #1708 be lehet kapcsolni?? én háromszor végigvittem (imádom :D), de nem találtam olyan opciót... gondolom akkor vmi ini beállítás... -
Van "subtitles", de már nem emlékszem hol lehet bekapcsolni. (amúgy miért nem lehet magyarul írni?) -
csgj #1706 nincs subtitles -
Hol lehet bekapcsolni a játékban a subtitles, ha be lehet egyáltalán? -
joskajancsi #1704 hi! kicsit elakadtam mert amikor az irodában jönnek a szörnyek ott mindig kinyírnak! vki segítsen mert a billentyűzetem bánja!! :D
köszi -
SkYPeT #1703 Vedd meg eredetiben... -
bisz #1702 Nekem is kilép profilválasztásnál, nemtudjátok hogy mi a hiba? -
SkYPeT #1701 CSak a szövegek és talán karácsonyra kész lesz -
nekem megérte! szinkronos lessz a ford.??? és mikorra, fél év? -
A fordítás még készül. -
Ne mondjátok már, hogy 4 rugót nem ér meg nektek ez a játék... -
Készen van a magyarosítás? Ez engem is érdekelne!! -
M.A.D. #1696 Ez már az 1.1-es patch-cses verzió, alapból? -
pinterto #1695 Valaki linkelje már be a magyarítást légyszi!!!!!!!!!! -
heyho21 #1694 Igen én is szeretném kérni h magyarosítást légyszíves! -
akinek a magyaritas megvan [adventuregame oldala beszart], pls tegye fel vagy linket adjon, sokaknak segitene
elore is thx -
Másnak is van olyan, hogy a Reloaded krekkel elindul aztán profilválasztásnál kilép a windowsba? Mit lehet ilyenkor tenni? -
Más világ, hiába ;] Szerencsére esély sincs, hogy euban is elterjedjen ez a fajta prűdéria, ami odaát megy játékok terén... -
Ilyenkor örülök, hogy nem az USA-ban vagy Németo.-ban élek (cenzúrázott játékok és zöld vér, ehh!). -
dav #1689 Nem kell szétverni a billentyűzetet :) Nem az a lényeg, hogy milyen erősen nyomod le a billentyűket, és még csak nem is az, hogy milyen gyorsan. A legfontosabb az, hogy pontosan felváltva nyomogasd őket! -
RELOADED....igen. Bár nekem itt csücsül eredetiben a polcomon a játék (mert megérdemli), de azért nem árt egy "biztonsági másolat" (eredetihez úgyis mindig kel a DVD játéknál, így leaglább tényleg tudok majd vigyázni a lemez épségére és időtállóságára).
-
Valami "tetris emu"-s vagy milyen...na meg a bolti ugye. :) -
Anno amikor megjelent a Fahrenheit, Amcsiban mas neven futott a jatek (valami indigo prophecy talan, de ez csak egy kosza emlek), ha minden igaz, es ott a cenzorok is kihuztak par pikans jelenetet (foleg az ugyessegi reszek kapcsan). Euban viszont mar eleve az uncensored kerult a polcokra (ahogy az mar lenni szokott), Fahrenheit nevvel. -
xido #1685 meg azt olvasom nfo-ban,hogy ez most egy uncensored Eu verzió:) -
zsotee #1684 2005-09-19 Fahrenheit (c) Atari *DVD* NOGRP 44x50 MB
Ehhez is volt crack, és ment is.
Valszeg az új crack jobb.. -
eddig milyen verzio volt h csak most jött ki reloaded ? -
próbáltam azt is! -
Nekem másodszorra:) Vedd easy-re annál a résznél, úgy elég lassabban nyomkodnod. -
SkYPeT #1680 Érdekes nekem elsőre összejött.