2159
  • Iwant2Belive
    NEEEEE, hogy lehettem ennyire vaksi?!?!?!
  • Iwant2Belive
    Ittvagyok, látom egész kis irodalma született a témának:P Megnézem, hogy van - e a language optionsban. Amúgy 1.1-el nyomom...
  • reger
    A felirat a language optionsben van
  • csgj
    nekem nem volt, kész passz! de nekem nem is volt 1.1-es patch fent. Iwant2belive (aki kérdezte) nincs is itt -----> azaz csak mi nyomjuk már mióta itt a szöveget a feliratokról. de eddig semmi értelmes eredménye nem volt :D (javítson ki vki, ha már megint hülyeséget írtam)
  • PiszkosFred
    Nem lehet hogy az 1.1 peccs rakta bele? Regen jatszottam vele, de ugy remlik nekem is, hogy volt felirat.
  • csgj
    nem én keresgélek. én csak itt téblábolok a topicban xD
  • zsotesz
    Biztos, hogy van, keresgélj a menüben, nálam is volt.
  • csgj
    hmm...leeehet
  • skampi
    valahogy leher feliratot csinálni.én sem találtam,de kölcsönadtam egy havaromnak,aki simán be tudta kapcsolni.lehet,h a játék elején kell a főmenüben,v ilyesmi,mert én játék közben próbáltam
  • csgj
    neeeem...nem lehet, hogy mégis te emlékszel rosszul??? én is kerestem anno a menüben a feliratot, de nem volt!!!
  • hykao
    Nem. Menüből, arra tisztán emlékszem.
  • csgj
    be lehet kapcsolni?? én háromszor végigvittem (imádom :D), de nem találtam olyan opciót... gondolom akkor vmi ini beállítás...
  • hykao
    Van "subtitles", de már nem emlékszem hol lehet bekapcsolni. (amúgy miért nem lehet magyarul írni?)
  • csgj
    nincs subtitles
  • Iwant2Belive
    Hol lehet bekapcsolni a játékban a subtitles, ha be lehet egyáltalán?
  • joskajancsi
    hi! kicsit elakadtam mert amikor az irodában jönnek a szörnyek ott mindig kinyírnak! vki segítsen mert a billentyűzetem bánja!! :D
    köszi
  • SkYPeT
    Vedd meg eredetiben...
  • bisz
    Nekem is kilép profilválasztásnál, nemtudjátok hogy mi a hiba?
  • SkYPeT
    CSak a szövegek és talán karácsonyra kész lesz
  • tobias88
    nekem megérte! szinkronos lessz a ford.??? és mikorra, fél év?
  • Evin
    A fordítás még készül.
  • Amiga
    Ne mondjátok már, hogy 4 rugót nem ér meg nektek ez a játék...
  • Amiga
    Készen van a magyarosítás? Ez engem is érdekelne!!
  • M.A.D.
    Ez már az 1.1-es patch-cses verzió, alapból?
  • pinterto
    Valaki linkelje már be a magyarítást légyszi!!!!!!!!!!
  • heyho21
    Igen én is szeretném kérni h magyarosítást légyszíves!
  • Sil3nt
    akinek a magyaritas megvan [adventuregame oldala beszart], pls tegye fel vagy linket adjon, sokaknak segitene

elore is thx
  • totyak
    Másnak is van olyan, hogy a Reloaded krekkel elindul aztán profilválasztásnál kilép a windowsba? Mit lehet ilyenkor tenni?
  • PiszkosFred
    Más világ, hiába ;] Szerencsére esély sincs, hogy euban is elterjedjen ez a fajta prűdéria, ami odaát megy játékok terén...
  • Amiga
    Ilyenkor örülök, hogy nem az USA-ban vagy Németo.-ban élek (cenzúrázott játékok és zöld vér, ehh!).
  • dav
    Nem kell szétverni a billentyűzetet :) Nem az a lényeg, hogy milyen erősen nyomod le a billentyűket, és még csak nem is az, hogy milyen gyorsan. A legfontosabb az, hogy pontosan felváltva nyomogasd őket!
  • Solid Snake GH
    RELOADED....igen. Bár nekem itt csücsül eredetiben a polcomon a játék (mert megérdemli), de azért nem árt egy "biztonsági másolat" (eredetihez úgyis mindig kel a DVD játéknál, így leaglább tényleg tudok majd vigyázni a lemez épségére és időtállóságára).
  • hykao
    Valami "tetris emu"-s vagy milyen...na meg a bolti ugye. :)
  • PiszkosFred
    Anno amikor megjelent a Fahrenheit, Amcsiban mas neven futott a jatek (valami indigo prophecy talan, de ez csak egy kosza emlek), ha minden igaz, es ott a cenzorok is kihuztak par pikans jelenetet (foleg az ugyessegi reszek kapcsan). Euban viszont mar eleve az uncensored kerult a polcokra (ahogy az mar lenni szokott), Fahrenheit nevvel.
  • xido
    meg azt olvasom nfo-ban,hogy ez most egy uncensored Eu verzió:)
  • zsotee
    2005-09-19 Fahrenheit (c) Atari *DVD* NOGRP 44x50 MB
    Ehhez is volt crack, és ment is.
    Valszeg az új crack jobb..
  • Rage47
    eddig milyen verzio volt h csak most jött ki reloaded ?
  • tobias88
    próbáltam azt is!
  • MerlinW
    Nekem másodszorra:) Vedd easy-re annál a résznél, úgy elég lassabban nyomkodnod.
  • SkYPeT
    Érdekes nekem elsőre összejött.