2159
-
dav #1759 Háromféle befejezés van, de csak a végső csatán múlik a dolog, attól függ, hogy ki nyer. Tehát játszd újra kétszer az utolsó fejezetet, egyszer hagyd nyerni az Oracle-t, egyszer meg az AI-t, és így láthatod mindhárom befejezést. -
#1758 Na sikerült végig vinnem ezt a remek játékot.. A végével nem vagyok azért nagyon megelegédve, kicsit túl sok volt már nekem a misztikusság, jobban esett volna ha egy sima krimi storyt nézek egész végig.. Na meg ennek a Lucas & Carla románc értelmét se láttam nagyon, olyan sokat nem töltöttek egymás mellet, hogy pár óra után "I Love You, I Want You" szavakat dobáljanak egymáshoz, de leginkább Lucas élőhalottsága volt az egész olyan bizarr.. Tul képpen easyn az egész gyerek játék, de mivel a történet közepe felé már eléggé megizzasztott a gombok daralása, kénytelen voltam úgy játszani egész végig.. Ha előlehet hozni vmi teljesen más kifejletet a játékból, akkor lehet hogy mégegyszer neki állok, nehézségi szint váltás nélkül :) -
#1757 Köszi a segítséged, sikerült meg csinálnom, jó sokat haladtam előre a storyban :) -
dav #1756 Valamelyik billentyűkkel kell a fényes foltot mozgatni a papíron, amíg a vízjel elő nem bukkan. Vagy a WASD billentyűkkel, vagy a nyilakkal, vagy a numerikuson, de mennie kell. -
#1755 Hát én belenéztem a computerbe, végignéztem minden opciót de semmi :( -
#1754 Ja, látom bekapcsoltad. Igen, azt hiszem mindenképpen be kell kukkantani a komputerbe, mert akkor jön rá, hogy mit jelenthetnek a számok. Ahh, zavaros, már régen játszottam vele. De emlékszem, egyszer én is elakadtam ilyesformán, pedig a megoldás pofonegyszerű volt. -
#1753 Hm, bekapcsoltad a lámpát? Mert ha nem, akkor nem is fogja keresni rajta a bűnjelet.
Esetleg nézd meg az e-mailjeidet is. -
#1752 "Move The Target With Joystick Or The Direction Keys" de az elöbb megpróbáltam egérrel, de csak lerakni lehet :( -
#1751 Egérrel? -
#1750 Üdv Mindenkinek ! Nemrég szereztem be, e zseniálizs játékot, és bár jó sokszor elakadtam, eddig mindig sikerült kitalálni vmit a szituációra.. Most viszont padlót fogtam, ugyanis se a fórumban történt vissza olvasás, se a végigjátszás sem segít (amit most találtam meg). Az a szitu hogy amikor Carla otthon van Taylor meg az irdobán, miután TOmmy elköszönt Carlától a végigjátszás azt írja hogy vegyem ki a faxot a, és átkell ugorni vele Tommyhoz.. Namár most a csaj mindenáron telefonálni akar taylornak, és ha ezt meg is teszem utána se hajnlandó semmit se csinálni a faxnál.. Átváltok Taylorra, a helyzet adott.. Elemezni kell a papír fecnit.. Leültetem a székre bekapcsolom a lámpát, kezébe veszi a papírt és akkor ki ír vmi olyamsit hogy "move The Light With the Joystick or The stb...." Na én bármilyen gombot nyomok, nem csinál semmit csak bemeredve nézi a papír fecni, és kizárólag visszatenni lehet az asztalra.. Na szóval ez lenne a problémám, hogy e helyzetben mit lehetne csinálni.. Előre is köszönök mindenféle segítséget ! -
PB Timi #1749 Sziasztok!
Kissé megkésve ugyan, de megszeretném kérdezni tőletek, hogy honnan szedtétek le a játékot? Tudom...kissé megkésve, de mégis. Tundátok adni egy viszonylag jobb torrent linket, vagy akár egy olyan oldalt ahol le lehet szedni? akár privátban is jöhetnek. ELőre is köszönöm. -
dav #1748 Csináld meg a tutorialt, ott mindent elmagyaráznak. Nem egyszerű az irányítás, kicsit szokni kell... -
orgik #1747 Helló. hogy kell kimenni a wc-ből hiába nyomkodok bármit nem nyitja ki az ajtót. Írjátok le lécci hogy melyik gombbal mit lehet csinálni. köszi előre
-
dav #1746 Carlával fel kell hívni Tylert, és elmondani neki, amit megtudtál. Ezután Tylerrel meg kell vizsgálni az eredeti papírt. -
#1745 A neve Carla. :D A faxolt papírt felemeled Carlaval kimész az ajtón és át mész Tommy-hoz. Innentől megy tovább. -
#1744 Valaki segítsen! Annál a résznél járok, amikor Calra (jól mondom?) otthon van, Tayler pedig egyedül a rendőrségen. Na most a helyzet a következő:
- Tyler-rel szétnéztem a gépen, a hírek között találtam valami jót. Aztán elfaxoltam Calra-nak a kis cetlit, amit a lánnyal megmutattam Tommy-nak. Már volt nálam Tommy, és akkor kártyákat kellett húzni. Most mi a teendő? -
Prof William #1743 Viszább kell venni afelbontást erre az időre. Nekem csak ez segített. Az egyetlen jelenet volt a gaméban ahol mindig meghaltam én is... -
Elmör #1742 Jaja, az is egy eléggé ujjkikészítő rész! -
#1741 semmi trükk nincs, iszonyat gyorsan kell nyomni a gombokat, ahogy csak bírod, két ujjal -
nagyba #1740 Biztos, hogy nem a billentyűvel van baj, mert az első 3 egységet gyorsan elréi, de azután amikor beér a vonal a 4. egységbe, nagyritkán az 5. egységbe, akkor "ösztönösen" elkezd visszazuhanni, akárhogy nyomom a gombokat. -
nagyba #1739 Eddig is ezt csináltam :( Eddig semmi bajom nem volt azzal a két billentyűvel. Már a nehézségi fokozatot is levettem. de így is felmegy 3 vagy maximum 4 fokot a vonal, és utánna akárhogy nyomom, elkezd vissza csökkenni. Ez mindenkinek problémás rész volt, vagy csak én vagyok ilyen bamba??? -
#1738 Csak nyomd a jobbra-balrát. Ha nem megy, próbáld lejjebb venni a nehézségi fokot. Ha úgy sem megy, definiáld át a betűkiosztást, hátha az a két gomb nincs a helyzet magaslatán. :) -
nagyba #1737 hi all! help! Ott járok, mikor Lucas elhozza a kislányt, harcolt a csuklyással, és beszélt "Agatha"-val. És ezután feláll a székből az a sárga drágaság, és húz magához. Akárhogy nyomom a billentyűt, maximum félig ér el a vonalka, és mindig meghal Lucas. Kérdés: Van erre valami speciális nyomkodási sorrend (azon kívűl, hogy bal-jobb-bal-jobb), vagy én csinálok rosszul valamit, vagy régebben csináltam rosszul valamit? Mert a kezem már kiakadt, billenytyűzet kopik, de semmi. plz help! -
#1736 ok kösz, nem tudom hogy nem vehettem észre, pedig mondja is a gyerek hogy vissza kell fordulni, másik utat kell keresni...
-
Norbi7 #1735 Szia! ahol lehet válsztani hogy kivel legyél valamelyikükkel menj vissza a ház sarkához amelyik mellett vagytok, ott van egy kisebb körakés vagy ilyesmi, na itt találsz egy követ amit ha eldobsz az egyik őr elmegy a helyéről. innentől kezdve már csak a refiket kell kikerülnöd, átmész a túloldalra majd elindulsz jobbra és balra bemész két ház közé. aztán a másik sráccal is megcsinálod. a két ház között menj végig, itt Marcus dumál egy kicsit majd kerüld meg vele a házat, ezen az oldalon lesz egy kuka ezt felrugod, az őr elmegy te pedig feltudsz mászni a villanypóznára. remélem jól írtam ha mégsem megy akkor szóljál! -
#1734 ja bocs a #1733-at nem ide akartam írni!
az 1732-re nem tudja senki a megoldást? -
#1733 A hiba : Could not load "tooltip0000.tga"
Ha rámegyek hogy ok, akkor jön a következő hiba és így továb...
Találkozott már valaki ilyennel? -
#1732 végigjátszásból csak angol nyelvűt találtam, bár tudok valamennyire angolul de nem tudtam kiszedni belőle pontosan hogy merre kell menni.
Még nem találkoztam ráccsal, hanem hamarabb mikor megyek és jön a sétáló őr és mondja a gyerek hogy gyorsan el kell bújni. Ott hova kell menni, mert elbújni el tudok, de a végigjátszásban valami olyasmi van hogy be kell rohanni egy szikla mögé, és ott végigmenni a fal mellet.
Ha tudja valaki a pontos utat akkor az írja már le!
Előre is kösz! -
#1731 keress egy végigjátszást. Ott részletesen leírják mikor merre kell fordulnod. Én egész könnyedén megcsináltam. Annyira emlékszem hogy lesz valami lyuk a rácskapun, meg lesz egy hely ahol fel kell mászni a villanyoszlopra, és a vezetéken végigkuszni át a túloldalra, vigyázva arra, nehogy a fénycsóva rádvetődjön -
#1730 Hy!
Én annál a résznél akadtam el mikor visszaemlékezik a csávó aztán a testvérével kell bejutni a katonai hangárba. Osonni kell a katonák és őrtornyok világítása mellett. Ott járok mikor mind a két gyereket nekem kell irányítani. Hiába megyek akármerre, mindig észrevesz a katona, pedig nem is kerülök a látóhatárán belül.
Valaki pls írjon hogy ezt hogy lehet megcsinálni!
Kösz! -
Elmör #1729 Az másodikra, viszont amikor a munkahelyen jelennek meg a szörnyek, na az szivatott rendesen.szörny! Szerintem mindenkinek máshol volt nehéz.
Viszonylag az elején volt, amikor otthon fájt a csávó feje este és bevetettem vele gyógyszert, aztán kipróbáltam, hogy mi lesz ha kicsit itatom piával, hát akkor bizony gyilok lett a vége, csak nem mentettem előtte.... :)
A gitározás vitte majdnem szét az ujjaimat, az valami állat a gyors résznél! -
zsotesz #1728 Nekem talán harmadjára, de javaslom egy gamepad beszerzését, azzal nagyon jó az irányítás. -
#1727 Nekem elsőre -
szabrencs #1726 apropó!nektek hanyadik nekifutásra sikerült az a rész amikor az Orákulummmal harcolunk a tetőn?én anno annál a résznél akadtam el.próbáltam vagy 2-3 hétig de miután már kishijján széthullott a billentyűzetemés lassan leállt a vérkeirngés a két kezemben uninstaláltam!most nekifutottam még1szer a game-nek és lassan megint ott járok és már előre parázok! -
szabrencs #1725 segastok!köszi a segítséget skacok!közben én is megtaláltam,legfelső emelet fehér szekrény első polc!amúgy zsír game,remélem ezúttal végig is tudom vinni! -
dav #1724 A legfelső szinten van, vagy a fehér, vagy a fekete szín alatt, erre már nem emlékszem pontosan. De nem is muszáj megcsinálni azt a feladatot, akár le is léphetsz. -
Elmör #1723 Régen játszottam már, de úgy emlékszem, hogy lent az asztalon találsz egy könyvet, abban van a megoldás, hogy melyik jelet kell figyelned és úgy megtalálhatod. Egy ideig így is keresgéltem, de nem volt vészes. -
szabrencs #1722 Segastok!Please valaki segítsen!!!!Elakadtam annál a résznél amikor Tyler a könyvtárban van a kis japó csávónál!A 2 millió könyvespolc közül melyiken van a könyv? -
Elmör #1721 Lesz folytatása vajon?
Tetszett nagyon a game, bár már elég rég volt a gépemen. -
juharfalvi #1720 Azt hogyan lehet kivitelezni (mert úgy látom, beállítani nem lehet), hogy a kameranézet kövesse a karakter mozgását? Magyarán: hogy gyorsan arra nézzek, amerre megyek? Ezt valahogy már megszoktam IRL, és nagyon hiányzik... (=bizonytalan érzés fog el, ha háttal megyek előre).