Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Atti_
azt nemtom mi az r1 meg l1 gomb de gondolom ez az a rész amikor el akar fujni a szél..nyomogasd a két gombot felváltva..bár én már rég játszottam.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

tyler82
Elakadtam a Fahrenheitben PS2õn!
Amikor Lucas elméje megbomlik, mindenféle bútordarabok, hûtõ stb. repked a szobában és ezeket kell kikerülni. Ezeket az analóg karok megfelelõ irányban történõ elhúzásával kell implementálni. (amikor kivillan akkor és amelyik irányba) De utána mit kell csinálni az L1 meg R1 gombokkal?? Mert ott mindig failed lesz!!!
Biztos nem bonyolult megcsinálni, ha tudja az ember mit és mikor kell nyomni, de én nem jöttem rá. 😞
<#szomoru1><#sniffles><#szomoru2>

A smooth sea never made a skillfull sailor

Joke 33
jaja,de inkább quake1,mert a 4 már neki nehezebb

hát... akkor te maradj az eccerû, unalmas fps-nél.. jácc quak4-et...az neked való. a Fahrenheit pedig a világ egyik legnagyszerûbb játéka. az Oblivion után 😊
Joke 33
Te amúgy hülye vagy,tudsz róla?
ilyen felfogással sok játékot lehetne ám fikázni.ez a király benne,azt nézt,hogy közben mit csinál a csávó
sztem jól van megcsinálva
lehet,hogy neked fáj egy kis gondolkozás,vagy a reflexeddel van gond?
Olyanok meg mindig is lesznek,akik nem értenek a jó játékokhoz...

PiszkosFred
Ha tudnád hogy hányan, milyen változatos korosztályok szórakoznak ilyenekkel a japánoknál önfeledten, nem mondanál ilyen butaságot. Egyébként nem, általában az ügyességi részek nincsenek ennyire kihangsúlyozva a többi kalandjátékban. Ha én, a kétbalkezes pancser, elsõre végig tudtam játszani, akkor annyira csak nem nehéz vagy bosszantó ez a pár nyomogatós rész. Egyébként is, ezek nagy része csak extra jelenetet hoz elõ hibátlan teljesítésnél, a fontosabb részeken meg lehet hibázni, elég ha csak nagyjából nyomod úgy a gombokat, ahogy jelzi ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

dronkZero
Hát nemtom. Végigjátszottam, vagy inkább végignéztem. Mostanában ilyenek a kalandjátékok? Rövidke mászkálós/beszélgetõs/gondolkozós részek idióta japán táncgép betétekkel? Komolyan mondom, amikor megjelent a "Get ready!" felirat, mindig beugrott egy ilyen cuccon topogó ferdeszemû hvcs képe, ahogy lépdel a felvillanó fényeken...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

xotyi
nagyon jó játék, maga a történet, a helyszínek, a szereplõk a zenék mind-mind nagyon jól össze van rakva. harc jelenetknél jól eltalálták a zenét😊 És néha olyan mintha nemis eggy játékkal játszanál hanem eggy filmet néznél.😊

Trance&Friends nothing more..

Disk
Igen,ezt a játékot érdemes végigtolni. Kellemes és izgalmas,nem az tucat kategória.

xotyi
nah végigtoltam a játékot, nagyon jó😊

Disk
hm...régen volt.Tudom ,h mentek valmerre -a térkép jelöli nem?- akkor majd beszélni kell a testvérével...és egít szökni,magára tereli a figyelmet..

xotyi
igen. de most nem azért megyünk mert kigyulladt a raktár hanem lucas gyanakszik valmire és ezért indulnak útnak (felkelti a tesóját is)

Disk
Prof Will.:Hát ha megmentetted az összest akkor nem kéne sírnia...most néztem gamefaq.com-on -már nem emlékszem hány kölyök volt - ott azt írja 3 kölyköt kell megmenteni.Te is hármat gyûjtöttél be?

xotyi:Amikor te meg a bátyád kikölykök vagytok?

Anno amikor az elbújt kölköket kell keresni én mindent kiugrasztottam a rejtekhelyérõl, de aztán a robbanás után ott bõg Lucas, hogy nem tudta õket megmenteni. Kell még valamit csinálni?
xotyi
jah a végére rájöttem😊 most emgint kiskölök vagyok azt azon szenvedek h marcussal bejussak valhova, de mindig észrevesz az õr..

berlinboy6329
ja, nekem 1.re sikerült,nem vol bonyolult.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Disk
Szóval emlékszel hogy jutottál a fickóhpz akit kihallgatál?NA ugyanazon az úton kell visszamenni.Ha jön egy örült megkell álni és nem szabad mozdulni.Mert elkapják Carlat.

xotyi
hy. megint elakadtam <#zavart1> most Carlaval a diliházban vagyok, a világítás elmegy. a folyoson két ajtó van nyitva(közben a légzésére kell figyelni) bármelyik ajtóhoz(jobb v. bal oldalon) odaérek jön eggy örült muksó a csajszi sikít meg NOOO azt vége.. szal itt mi a tehendõ?

littleNorbi
Nem lehet megnézni????

xotyi
thx.. remélem mostmárt(vagy 30. ra csak sikerül)

Disk
Fent mindig megjelenik egy kis ábra és annak megfelelõen kell az egeret mozgatni,ahogy a tutorialban és eddig a játékban csináltad...

xotyi
az megvan h hol kell, de mindig visszaesek eggy idõ után..

Disk
A kerítésen az egyik odalon lesz egy növény.Azt használva kell átmászni.

xotyi
thx😊 most azon akadtam el h hogy a ló** ba kell a katonai bázison átmászni a kerítésen? (mikor Lucas visszaemlékszik a gyerekkorára mikor a hangár kigyullad)

Ott van az oszlop melletti asztalon. Azzal kezd az egészet, hogy azt megkeresed.
xotyi
hy. a játék elején amikor jön a rendõr és csak kevés idõd van a nyomokat eltakarítani,ott a véres ruha mosogépbe stimm. ágy letakar stimm. hapsikám felöltöz stimm. de mi kell még? az ajtó kulcsa? azt nem találom sehol..

littleNorbi
Hol lehet megnézni, hogy hanyas verzióm van ?

littleNorbi
Pl. innen

Ilyen tetris emu-t honnan lehet letölteni?
littleNorbi
n

littleNorbi
Végigjátszás va hozzá ???

PiszkosFred
Filmet? Maga a játék már egy interaktív film ;] Ezt csak elrontani lehetne, ez így korrekt és kiváló.

nem feltétlenül Lucas sztorijának lesz a folytatása, de majd elválik.

amúgy kicsit OFF, de a Fahrenheit készítõi egyelõre egy másik projecten dolgoznak, a címére most nem emlékszem (egyébként is még working title), láttam belõle videót, és bár nem lehet meghatározni hogy milyen kategória lesz, mégis nagyon érdekesnek tûnt. Ha megtaláltam a videót majd postolom..

berlinboy6329
trilógia?Az de finom.<#finom>

Akkor hajrá,folytatni akarom.

Hmmm.most h belegondolok a trilógiába,mivel folytatnák?A világ megmenekült kitavaszodott mindenki hepi szal nem tom h lehet ezt folytatni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Szerintem is nagyon üt a gém!
Viszont én úgy tudtam hogy triológiának készült, tehát még 2 rész lesz..
Remélem ez nem csak vmi pletyka <#duma>

berlinboy6329
Miértz nem 1bõl a fullt?Nekem full bejön a gém.Filmet belõle minimum,de jójat.Ja és folytatást(aminem hiszem h lesz).

egy indigo-emberrõl.
Próbáld ki a demót, tuti tetszeni fog.

littleNorbi
Mirõl szól a game ???

PiszkosFred
Megtörtént ;] Élveztem is végig, habár az ügyességi részeknél sajnos kétbalkéz birtokosaként bénáztam eleget...

szerintem is qrva jó 😊
Amiga
Érdemes végigtolni, ez az egyik legjobb játék, amivel valaha is játszottam.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

igen, én tok segíteni. elindítod a tetrist, ott mount és kikeresed az image fájl melletti tetrisfájl vmit. aztán kilépsz a tetrisbõl, és indítod a játékot. remélem érthetõen fogalmaztam...mert sztem nem 😊))
Tudnátok segíteni mert a feltelepités után nem tom elinditani gondolom azzal a terrisc-el kell vmit csinálni csak mit kérlek segítsetek.

MerlinW
Helyes😊 Ebben legalább lehet ilyet😊 Da Vinci is ilyen csak ott túlzásba vitték ezeket a reflex mutatványokat😊

[merlinw.org]

PiszkosFred
Ott nem sikerült ;] Azt hittem, hogy azért van duplán kirakva a képernyõre ez az irány-akármi, mert mondjuk lehet ketten játszani párhuzamosan, vagy esetleg lehet irányítani többféleképpen, és nekem elég csak az egyiket figyelnem, és a szerint nyomkodni az irányokat ;] (semmit nem tudtam a játékról - azon kívül hogy kaland -, csak egy ismerõsöm ajánlotta olyan hevesen, hogy meggyõzött. Azt hittem valami konzol átirat, és esetleg lehet ketten is játszani egy idõben, vagy mittomén, szal csak tippelgettem hogy mi lehet az) Az angol szöveg is megtévesztõ, nem fogalmazott pontosan. De ez már a múltté, azóta sima ügy a dolog. Más kérdés, hogy néha olyan gyors a váltogatás, hogy le a kalappal az elõtt, aki tökéletesen tudja követni a gombokat... De eddig csak átjutottam ezeken, élek és nyomozok.

Azért az tetszik, hogy az ügyességen sok múlik, de mégsem fatális a dolog, ha béna az illetõ - mint jómagam is ;] Pl Carla a hullaházban elsõre majdnem végighányta a boncolást, aztán gondoltam megpróbálom újra, és harmadjára már egész jól sikerült a jelenet, egész sok részletet "tudtam meg", a korábbi rosszullét helyett. Csak hát nem mindig van türelmem újra végigcsinálni egy-egy scenet, úgyhogy elõször végigjátszom úgy ahogy jön, aztán majd nekifutok megint, és akkor már próbálok majd minden részletet elcsípni ezekkel a játékokkal...

MerlinW
Fredi barát, há' a tutorial mi a tejfeles túrósrudis kétajtós mélyhûtószekrénynek van ottan-e? he?😊

[merlinw.org]

PiszkosFred
Bakker, az örület határáról húzott vissza ez a kommented ;] Végre sikerült beszerezni a játékot (az azért vicces, hogy a CDGtõl úgy elhajtottak hogy csak na...), és láttam hogy az irányítás kissé szokatlan. De nem volt vészes, egészen eddig a pontig ;] Fél órája próbálgatom, de semmi, mindig failed. Aztán megpróbáltam a javaslatodra egyszerre, és láss csodát. Szóval köszönet ;]

Evin
Tervezett kiadás: június-július (ez most a legkonkrétabb)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Ha van már pls írjátok meg a linket!

Hi. Mikor lesz a game-hez magyarosítás????