Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Amikor Lucas elméje megbomlik, mindenféle bútordarabok, hûtõ stb. repked a szobában és ezeket kell kikerülni. Ezeket az analóg karok megfelelõ irányban történõ elhúzásával kell implementálni. (amikor kivillan akkor és amelyik irányba) De utána mit kell csinálni az L1 meg R1 gombokkal?? Mert ott mindig failed lesz!!!
Biztos nem bonyolult megcsinálni, ha tudja az ember mit és mikor kell nyomni, de én nem jöttem rá. 😞
<#szomoru1>#szomoru1><#sniffles>#sniffles><#szomoru2>#szomoru2>
A smooth sea never made a skillfull sailor
ilyen felfogással sok játékot lehetne ám fikázni.ez a király benne,azt nézt,hogy közben mit csinál a csávó
sztem jól van megcsinálva
lehet,hogy neked fáj egy kis gondolkozás,vagy a reflexeddel van gond?
Olyanok meg mindig is lesznek,akik nem értenek a jó játékokhoz...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Trance&Friends nothing more..
xotyi:Amikor te meg a bátyád kikölykök vagytok?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
amúgy kicsit OFF, de a Fahrenheit készítõi egyelõre egy másik projecten dolgoznak, a címére most nem emlékszem (egyébként is még working title), láttam belõle videót, és bár nem lehet meghatározni hogy milyen kategória lesz, mégis nagyon érdekesnek tûnt. Ha megtaláltam a videót majd postolom..
Akkor hajrá,folytatni akarom.
Hmmm.most h belegondolok a trilógiába,mivel folytatnák?A világ megmenekült kitavaszodott mindenki hepi szal nem tom h lehet ezt folytatni.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Viszont én úgy tudtam hogy triológiának készült, tehát még 2 rész lesz..
Remélem ez nem csak vmi pletyka <#duma>#duma>
Próbáld ki a demót, tuti tetszeni fog.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
[merlinw.org]
Azért az tetszik, hogy az ügyességen sok múlik, de mégsem fatális a dolog, ha béna az illetõ - mint jómagam is ;] Pl Carla a hullaházban elsõre majdnem végighányta a boncolást, aztán gondoltam megpróbálom újra, és harmadjára már egész jól sikerült a jelenet, egész sok részletet "tudtam meg", a korábbi rosszullét helyett. Csak hát nem mindig van türelmem újra végigcsinálni egy-egy scenet, úgyhogy elõször végigjátszom úgy ahogy jön, aztán majd nekifutok megint, és akkor már próbálok majd minden részletet elcsípni ezekkel a játékokkal...
[merlinw.org]
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.