FlashFXP probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
FLASHFXPwQAOlhkgwQAAAAC6W5MNJwTnsl73nIraAU149tnC
QS0hmZU3GGBQG1FtoSp5x0mUgA7bFW0qr0fKk2KCA+v2CCrF
bF+qbmLvEjV+4JCAX+H/TBpG7pdEJ8IEW09ST8t60Poou/CT
NhxGoz1Ww0kiyHynU4fOmVK9gQZ5eeMxKzssnhKdor2ibc3O
To+WvErl omRpMfd15+/2EA/SbxzdwKmX6ybVAYnLe4g3che
OEdD3YnxF5i4NeTRw
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
lehet ezzel vmit kezdeni?
Mit kell csinálnom ha a letöltést fullra állítom és nem lehet közen netezni?
men veszi le a sebességét a flash fxp.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
FG rullah

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Dynamic: Egyetértek. Egy jól mûködõ renszert nem szabad piszkálni!!

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
Legvaloszinubb sztem az XP tuzfal, nalam is volt ugyanilyen tunet!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Engem a Total Commander 6.01 szívat egy ideje. FTP kapcsolódáskor eljut a listázásig, de gyakorlatilag nem tud a szerverre kapcsolódni, pedig korábban semmi gond nem volt vele. A FlashFxp viszont simán connectal, és tölt ugyanonnan.
Sorry!! Próbáltam segíteni.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
2.Nem tudom az enyémet próbáltad-e? Ha nem, egyszerûen uninstall a jelenlegi verziónak, majd v2.1 install, crack-ban levõ .exe a telepített mappába pakol, és végül a legfontosabb! A program indításakor a keys.txt-bõl egy komplett bemásolás a-tól z-ig.
Szerintem a törésnél hibázol.
Fogalmam sincs, mi a baja, egyszeruen barmit szedek, nagyobb file jon le. NFO file ettol meg megnyithato, de a RAR CRC-s lesz mind egy szalig.
KO: meg nem probaltam ki az ftp-d, de ma delutan mindenkeppen, ha hazamegyek.
Uninstall, meg RegClear utan felteve masik verziot is szar. Abban bizom, hogy a kovetkezo WIN ujrainstall utan, feltett FlashFXP crack nelkul jo lesz. Mert most hiaba teszek fel ujat, crack nelkul, nem jo, viszont tudja, hogy nekem mar x nap eltelt a 30-bol...
Írtam egy privit.
Sikerült megoldani?Sajnos még mindig nem tudom elküldeni, mert továbbra sem jó a netem.Most is a munkahelyrõl írok.
ftp://61.4.77.26/nero/ZoneAlarm.Pro.With.Web.Filtering.v4.5.530.0.KG/SOFT/virus/NAV2004Pro/
Kiprobaltam jonehany verzioszamot, regclear-ral kitakaritgattam ujrainstallok elott, de semmi :(
Minden file helyett nagyobbat szed le :(
Hogy tudom elerni, hogy ujrainstallnal ne legyen nyoma az elozo telepitesnek?
Sajnos én is megszívtam az új verzióval, nekem is CRC-sen jött le mind.Ezt 2 DVD film letöltése után vettem észre:(
Nem tudom miért csinálja.Elõtte a 2.0-át használtam egy évig és egy bit hiba nem volt benne, úgyhogy visszaraktam a régit.
Én spec már 4-5 éve használom, és még soha nem volt vele gond (egyik verzióval sem)
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Asszem 2.1 924 a verzioszama.
Nem úgy mint a WC (TC)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Megprobalom crack nelkul, hatha az cseszte el a dolgot.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Van egy nagy problemam. Eddig minden letoltesemet Total Commanderrel csinaltam, de a minap leszedtem a FlashFXP-t. Le is toltotte nekem az 1 DVD-nyi anyagot, amit behuztam.
Azonban! CRC hibas az egesz! Egyszeruen MINDEN fajl merete kulonbozo, nem 50 megasok, hanem picivel nagyobbak, de nem is lett 2 egyforma. Most torolhetem az egeszet, vagy ki lehet valahogy javitani a fajlokat?
Es mi a baja? Valami beallitas kerdese?