FlashFXP probléma

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megoldva köszönöm
shot
Sziasztok!
Hol lehet a sávszélességet korlátozni benne?
Köszi
marsu
megoldódott
marsu
A flashfxp-be írt jelszavamra nem emlékszem, hogyan lehet ezt megfejteni megnézni???
oliwwer
ctrl + f billentyût lenyomod.
Igen, ezt is próbáltam már, köszi, de nem mûxik.....
:S
Jakuza001
A konyvtarban lehet keresni F3-al.

Hi!
a fenti progit használom letöltésre, érdekelne, hogyan lehet egy adott letöltõ oldalon névre keresni? (pl. f.cím)
row command? de mi a parancssor? site search és utána a keresett szöveg: így nem mûxik.

Elõre is köszi
"egymazsola"
marsu
Hy all! valaki enm tudna egy komplett linket ahol müködö tört FlasFXP van? me ahogy olvasgatom sokan szenvednek, sana az enyém is bemondta az unlamasat sehogy se fogadja el a cracket se meg a serialt se... valaki léci help.
Hali! Az a problémám, hogy vista alatt ha megy a flasfxp, pár másodpercenként olyat csinál, mintha alt taboznék, ami elég idegesítõ, mert pl játék vagy írás közben megszakad az amit csinálok, ergo ha megy a letöltés semmi mást se tudok csinálni. Próbáltam már mindenféle beállítást, témát átállítottam klasszikusra, de semmi sem használt.
Ötlet?

War. War never changes.

Hi!

Nekem az a gondom, hogy a telepités után nem jegyzi meg a beállításokat. Vistám van. Valami ötlet? Köszi
csösztök holtölthetem le a cracket
mitõl van az hogy flashfxp-ben a quick connect nem megy?
csak site manager-bõl tudok kapcsolódni
Sziasztok!

Mitól van az hogy flashgettel 1200 kb körûl töltök ua az oldalról Flash fxp-vel meg 170-200 kb-tal?

Üdv Mindenkinek!

Rage47
megoldva
Rage47
F6-Transfer-On Transfer Complete - ...

kérdés: Nektek mûködik a 3.4-es Flashfxp-nél az F3 parancs?
HOL LEHET BE ÁLLÍTANI A FLASHFXP-N AZT HOGY LETÖLTÉS UTÁN KIKAPCSOLJON A PC?

Start menü - Futtatás - ide írd be (msconfig) - a feljött táblázatban az "utómatikus indítás" fül - itt kikeresed az épp futó alkalmazást és pipa ki vagy be - újraindít és kész.

\" örökké nem eshet.... \"

És azt hogy kell?...<#confused><#circling> már egyszer mintha már álitgattam volna, de elfelejtettem...lehet hogy olyan egyszerû, hogy már nem is veszem észre..:D
Kérdés, miért van az, hogy miután beírom a key-t az aktíválásnál majd újraindítom a flashfxp-t minden ok. De! Ha mondjuk másnap ismét elindítom a flasxfxp-t már ismét kéri az a bizonyos reg kulcsot. Miért is lehet ez srácok???

Vedd ki a pipát az autómatikus indításoknál a flashget elõl. Ennyi!

Hali!
Kéne egy kis help. hogy kell beállítani azt hogy a windows indításakor ne induljon el magától a FlashGet? Lehet hogy nem ide kellene irnom, de ennek a topiknak van a legtöbb köze...szerintem....<#vigyor2><#help> THX.
KO
Ha ez a probléma csak egy szerver esetében áll fenn, akkor egyszerûen a szerver nem támogatja a letöltés folytatását.
Ez ellen nem tudsz mit tenni.
Próbáld ki, ha más szerverrõl töltesz le akkor is van e ilyen gond! Olyan szervernél amely támogatja a letöltés folytatását nem szabad gondnak lennie.

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

teddymac
Tudd valaki segíteni?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Egy olyan problémám lenne,hogy amikor beállítom a letöltést és megszakad a net újrakapcsolódás után piros x.-eket rak a program a letöltendõ fájlok elé.Utánna le se szedi õket.Miért? Hogy lehet ezt kikapcsolni?

KO
melyikhez?

Lécci valaki ehhez a verióhoz ide írjon be key-t!
Végül megoldódott! Köszi a segítséget!

Köszönöm így már mûködött. Viszont vmi oknál fogva nem fogadja el a regisztrációs kulcsokat. Te már próbáltad ???

KO
Igen. #53-beli címhez user/pass kell, de ott van az ftp címben, amit adtam, de megismétlem:
ftp://johny:[email protected]:22
Ezt másold be a flashfxp-nek, vagy TotalCommander-nek és kész.

A 195-s ftp az nem nyert. Viszont a 213-as nál meg passt kér. Tudsz hozzá??

Thx!

KO
Esetleg ide is bekukkanthatsz:
ftp://johny:[email protected]:22/apps/

KO
Egy próbát megér:
ftp://195.34.232.146/incoming/FlashFXP%203.4.0.1145

Srácok nem volna valakinek egy reg kódja a 3.4.0(build 1145) féle verzióhoz?

Ngyon megköszönném!

Sziasztok,

Ultrafxp-t használok, hogy lehetne beállítani, a letöltés után szüntesse meg a kapcsolatot a szerverrel.

thx
p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

magyarvok
nem lehet, hogy a tárhelyen van fájlméretkorlát??

List Complete: 6 KB in 0,41 seconds (15,8 KB/s)
Transfer queue completed
1 File failed to transfer

Ezt írja ki
Hi all. Most töltöttem le a programot. Szóval még hülye vagyok hozzá. De csak 1.5 mb-t enged feltölteni nekem. Ez mér lehet?

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

teddymac
Hiába irom be a kodot akkor is azt irja, hogy lejárta 30nap :(
mit tegyek ?

KO
Minden FlashFXP shareware.
v3...
Itt nézz szét:

ftp://211.158.5.2/%20/con1%20%ff%2520/%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%23%23%23%23%23%23%23%20.%20y.00.%20y.00y1.0y1.0%20%23%23%23%23%23%23%23.%25d/%23scrap%23/HERE/MiRC%20AddOnZ/THeMeZ

bandika64
Csá,állítólag a FlashFXP 2.0 jól mûxik és nem idõ korlátozott,hol tom leszedni??Nagyon kéne mert a FlashGet-hez szart sem értek :D
PLÍZ HELP!!!

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Engem is ez érdekelne. Valaki help!
ja, options-> preferences és ott Transfer fül, On transfer complate

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Helló! Nekem a 3.2.0 verzió van meg és az a problémám, hogy nem tudom hol lehet állítani a gyorsabb letöltést.
Rage47
nekem is ez lenne a kérdésem.
Tompie
FlashFXP-be azt, hogy lehet beállítani, hogy elindítom a flashFXP-t akkor a Queue-ban lévõ cuccok autómatikus kezdjenek letöltõdni. Mert most azt csinálja hogy betöltés elõtt rákérdez hogy betöltse-e a queueba a dolgohat
aztán pedig mauálisan transfer queue. Szóval hogy ezek a mûveletek autómatikus megtörténjenek!

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

zsoleszq
FlashFXP-nél meglehet azt adni, hogy a letöltések után kapcsolja ki a gépet??kösz

Törölt felhasználó
Új letöltõ vagyok, legalábbis FlashFXP-vel. Az a bajom, hogy nagyon lassan jönnek le a dolgok, 10.0 kb/s-80kb/s között. Weben eddig 300 Kb/s körül tudtam szedni. Mi lehet a baj,
Oldal 1 / 2Következő →