85
Nektek is csinált már ilyet?
-
djyuri #85 Megoldva köszönöm
shot -
djyuri #84 Sziasztok!
Hol lehet a sávszélességet korlátozni benne?
Köszi -
#83 megoldódott -
#82 A flashfxp-be írt jelszavamra nem emlékszem, hogyan lehet ezt megfejteni megnézni??? -
#81 ctrl + f billentyűt lenyomod. -
scaphites #80 Igen, ezt is próbáltam már, köszi, de nem műxik.....
:S -
#79 A konyvtarban lehet keresni F3-al. -
scaphites #78 Hi!
a fenti progit használom letöltésre, érdekelne, hogyan lehet egy adott letöltő oldalon névre keresni? (pl. f.cím)
row command? de mi a parancssor? site search és utána a keresett szöveg: így nem műxik.
Előre is köszi
"egymazsola" -
#77 Próbáld ezt, magyar -
evilscorpio #76 Hy all! valaki enm tudna egy komplett linket ahol müködö tört FlasFXP van? me ahogy olvasgatom sokan szenvednek, sana az enyém is bemondta az unlamasat sehogy se fogadja el a cracket se meg a serialt se... valaki léci help. -
Braveheart #75 Hali! Az a problémám, hogy vista alatt ha megy a flasfxp, pár másodpercenként olyat csinál, mintha alt taboznék, ami elég idegesítő, mert pl játék vagy írás közben megszakad az amit csinálok, ergo ha megy a letöltés semmi mást se tudok csinálni. Próbáltam már mindenféle beállítást, témát átállítottam klasszikusra, de semmi sem használt.
Ötlet? -
Piko888 #74 Hi!
Nekem az a gondom, hogy a telepités után nem jegyzi meg a beállításokat. Vistám van. Valami ötlet? Köszi -
benzin187 #73 csösztök holtölthetem le a cracket -
hun005 #72 mitől van az hogy flashfxp-ben a quick connect nem megy?
csak site manager-ből tudok kapcsolódni -
gstup #71 Sziasztok!
Mitól van az hogy flashgettel 1200 kb körűl töltök ua az oldalról Flash fxp-vel meg 170-200 kb-tal?
Üdv Mindenkinek! -
#70 megoldva -
#69 F6-Transfer-On Transfer Complete - ...
kérdés: Nektek működik a 3.4-es Flashfxp-nél az F3 parancs? -
allied #68 HOL LEHET BE ÁLLÍTANI A FLASHFXP-N AZT HOGY LETÖLTÉS UTÁN KIKAPCSOLJON A PC? -
Demeter #67 Start menü - Futtatás - ide írd be (msconfig) - a feljött táblázatban az "utómatikus indítás" fül - itt kikeresed az épp futó alkalmazást és pipa ki vagy be - újraindít és kész. -
Princeman #66 És azt hogy kell?... már egyszer mintha már álitgattam volna, de elfelejtettem...lehet hogy olyan egyszerű, hogy már nem is veszem észre..:D -
Demeter #65 Kérdés, miért van az, hogy miután beírom a key-t az aktíválásnál majd újraindítom a flashfxp-t minden ok. De! Ha mondjuk másnap ismét elindítom a flasxfxp-t már ismét kéri az a bizonyos reg kulcsot. Miért is lehet ez srácok??? -
Demeter #64 Vedd ki a pipát az autómatikus indításoknál a flashget elől. Ennyi! -
Princeman #63 Hali!
Kéne egy kis help. hogy kell beállítani azt hogy a windows indításakor ne induljon el magától a FlashGet? Lehet hogy nem ide kellene irnom, de ennek a topiknak van a legtöbb köze...szerintem.... THX. -
#62 Ha ez a probléma csak egy szerver esetében áll fenn, akkor egyszerűen a szerver nem támogatja a letöltés folytatását.
Ez ellen nem tudsz mit tenni.
Próbáld ki, ha más szerverről töltesz le akkor is van e ilyen gond! Olyan szervernél amely támogatja a letöltés folytatását nem szabad gondnak lennie. -
#61 Tudd valaki segíteni? -
#60 Egy olyan problémám lenne,hogy amikor beállítom a letöltést és megszakad a net újrakapcsolódás után piros x.-eket rak a program a letöltendő fájlok elé.Utánna le se szedi őket.Miért? Hogy lehet ezt kikapcsolni? -
#59 melyikhez? -
bestyen #58 Lécci valaki ehhez a verióhoz ide írjon be key-t!
-
Demeter #57 Végül megoldódott! Köszi a segítséget! -
Demeter #56 Köszönöm így már működött. Viszont vmi oknál fogva nem fogadja el a regisztrációs kulcsokat. Te már próbáltad ??? -
#55 Igen. #53-beli címhez user/pass kell, de ott van az ftp címben, amit adtam, de megismétlem:
ftp://johny:[email protected]:22
Ezt másold be a flashfxp-nek, vagy TotalCommander-nek és kész. -
Demeter #54 A 195-s ftp az nem nyert. Viszont a 213-as nál meg passt kér. Tudsz hozzá??
Thx! -
#53 Esetleg ide is bekukkanthatsz:
ftp://johny:[email protected]:22/apps/ -
#52 Egy próbát megér:
ftp://195.34.232.146/incoming/FlashFXP%203.4.0.1145 -
Demeter #51 Srácok nem volna valakinek egy reg kódja a 3.4.0(build 1145) féle verzióhoz?
Ngyon megköszönném! -
peter31 #50 Sziasztok,
Ultrafxp-t használok, hogy lehetne beállítani, a letöltés után szüntesse meg a kapcsolatot a szerverrel.
thx
p -
#49 nem lehet, hogy a tárhelyen van fájlméretkorlát?? -
bad00 #48 [R] List Complete: 6 KB in 0,41 seconds (15,8 KB/s)
Transfer queue completed
1 File failed to transfer
Ezt írja ki
-
bad00 #47 Hi all. Most töltöttem le a programot. Szóval még hülye vagyok hozzá. De csak 1.5 mb-t enged feltölteni nekem. Ez mér lehet? -
DonManó #46 FlashFXP.v3.1.14.Build.1078.RC1.SCENE.EDITION.iNTERNAL.WinALL-Pandora.rar
ez még jó, elfogadja a kódot