9559
-
#5814 De neked az irányítás úgyse fog tetszeni, mert NEM egy Underground féle!! -
#5813 Wandoo-ról is lehet tölteni. Meg torrent-et is találnál bőven, HA keresnél!
A játék még csak németbe jelent meg. -
#5812 Senki,semmit?De jo..!Köszi -
#5811 K.András, vagy valaki: Segítesz mostmár a netes jáékkal kapcsolatba? Próbaképpen fölraktam az 1230-as patchet, hogy most fog-e menni. És hát megy. :-) Az a kérdésem, hogy a LAN/IP-hez kell menni? Mert ha a Multiplayerhez megyek, akkor nem jó a serial. De ha a LAN-hoz akkor meg nincs senki. Ezt csak úgy lehet játszani, ha valaki csinál egyet, és megadja az IP-jét?
Ha csinálok egyet jön valaki? -
#5810 ...ami letölthető a gtrmasters fórum autó setupok topicjából ;) -
#5809 Most miért mondtok ilyeneket? -
#5808 Más: konvertáltam az Osterreichringet GTR alá. Sajnos a textúrákra már nem volt időm, nem tudtam áttextúrázni, bár lehet, hogy megjelenés előtt még egy high-res aszfaltot beteszek, de a fűre már tényleg nincs időm.
Majd a héten összedobok egy kis ismertetőt, hogyan is kell pályát konvertálni. annyi jó pálya van, ha valaki akar, akkor megcsinálhatja. Az alap néhány órás munka. -
#5807 Tessék?! -
VO101 tvr #5806 Persze nem az alap setup-al fog összejönni, mert az a világból kitolja az elejét, és NGT autóval.
Pl. Hum Peti F360 setupjával megy... :-) -
#5805 Csak egy kérdeés..Aki itt gamel, megvette eredetiben(mennyi volt)???????Vagy honnan töltötte?? -
#5804 Aztaa!!Ez a "beszolás" mekkora király már!! kár h. nekem nem megy:(((((((((( de jo volna:) -
VO101 tvr #5803 Brno NGT 81.182.174.176 -
VO101 tvr #5802 Indítasz? -
VO101 tvr #5801 Egyébként minden GTR-rel ismerkedőnek (2000 kör alatt :)), aki még nem érzi mennyire lehet csúsztatni, "kilinccsel előre érkezni" a kanyarba, javaslom a Brno-i pályát! Nagyon jó lehetőség ezeket gyakorolni. Jó minőségű, iszonyat széles aszfalt szép íves kanyarokkal, 2. és 3. fokozatban... (aki 4-ben fordul arra nem vonatkozik :) LOL ) Nincsenek lassítók, közeli gumifalak... Ha egy kicsit vizes a pálya még jobb... -
#5800 -
#5799 Lépj ki a fénybe! :) -
#5798 mehet -
VO101 tvr #5797 Kicsike csapatás Brno-ban NGT-vel vki? -
#5796 -
#5795 Hátsókerekes? -
#5794 Ferrari 550, 3:48.6xx. -
#5793 Milyen kocsival? Mennyi lent az udőd? -
#5792 Igen, mentem Le Mansban, egyórás versenyt is rendeztünk ott. -
#5791 Na lementem a versenyt. Utolsó helyről (azért utolsó helyről ,mert nem volt kedvem lemenni az időmérőt) indultam, 1 kör alatt mindenkit leelőztem. Sajnos 3x lementem az útról, 2x pedig teljesen kipördültem. -
#5790 Valaki ment LeMans-ba?
Nappal, Gillet Vertigo Streiff autó, 4:21:674
Mielött ezt megcsináltam csak 4:30 fölött volt az időm, de jött az orvos, megnézett, visszaültem, és egy felvezőkör után mentem egy gyors kört, és ennyi lett az időm! Csak néztem. -
#5789 Próbáld már ki NGT-be Porsche 991 RS-sel. (nem biztos, hogy ez a sorszáma a Porschenak). Én most LeMans-t próbálgatom. Iszonyat milyen hosszú... 13,9 km. És akkor egy csomószor kell mennem még felvezetőt is. pfüh. -
#5788 Én erre az oldalra a helyedben nem alapoznék. A lehető legkomolytalanabb oldal, a társaság fele, ha nem háromnegyede csal, szinte minden versenyben, ahol lehet.
Egyszer felvetettem, még az ETCC és az F1 Ch fórumukban, hogy a hotlap mellé mindenki mellékelje a telemetriát is, úgy el lettem utasítva, mint a szél.
Aztán nézd meg a köridőket néhány pályán, kész röhej és képtelenség. -
#5787 1:26.6xx. Ferrari 550, de még csak pár kört mentem ott. -
#5786 Igen, elindult, miért? Ha nem indul tedd be a skies.gtr-t és ha úgy se, akkor a készítő - Frank Fauvel - oldalán van egy cmaps.gtr és egy cdb.gtr fájl, azokat minden általa kjonvertált pályához fel kell tenni. -
#5785 Nincs olyan Rank lista, amibe a letöltöttt pályák is benne vannk? Pl. A1 Ring -
#5784 találtam EZT a kis oldalt, hotlapfeltöltési lehetőség van itt is, lehet jópár hotlapreplayt , meg 1 setupcsomagot is letölteni -
#5783 monaco 2002 elindult már vkinek? -
#5782 Királyság! Első lettem az A1 Ringen. -
#5781 Sziasztok!
Tudom, hogy már mindenki a teljeset nyomja a warezről, de hátha valaki tud segíteni. Annak idején a kiszivárgott Press demoval semmi gondom nem volt (ma is felraktam újra és működik), a hivatalos demo és a most megjelent 2.0-ás demo el sem indul, "A Windows szabálytalan műveletet hajtott végre" című hibaüzenettel leáll. Valami ötlet? -
#5780 Remelhetoleg mar csak addig kell kibirni, amig itthon meg nem jelenik. Utana - mivel "reteg" jatek - szerintem gatlasok nelkul lehetne torolni az osszes hasonlo hozzaszolast. Nevetseges ami itt van neha ... -
#5779 Valaki szokott menni az A1 Ring-en? Ha igen milyen időeredményekkel? Én most Practice 1-be 11 helyen állok NGT-s kocsival. Tök baró. Ilyen jó helyen még nem voltam. -
#5778 Én meg már 15x mondtam, hogy úgy raktam föl ahogy a FAQ-ba és mégsem megy a hotfixekkel. Amúgy a javítások meg nemcsak a törthöz vannak!! -
K.András #5777 Ezt a hogyan meg mit rakjunk még rá dolgot ne eröltesd légyszives mert kurvára unom már.Ugy rakd fel ahogyan a faq-ban le van irva.De tényleg már 15x rakod ujra a játékot és soha nem sikerül, aztán meg itt kérdezed mit meg hogyan, meg lett mondva ez a topik nem arrol szol hogyan rakd fel a javitásokat a tört játékokhoz, meg nem arrol hogyan kell felrakni. -
#5776 Na fölraktam az 1.2-es patchet. Akkor szerintem a hotfix-ekkel van baja. Azokat hogy oldjam? -
#5775 A magyarítást hova kell rakni?
Meg leszedtem a BH Motorsports-ról egy csomó kocsit, és azt írták, hogy a GTR Managerrel telepítsem. De az meg azt írja, hogy nem elfogadható formátum, vagy mit, és megkérdi, hogy törölje-e. És egy csomó cuccnál ezt írja ki.