...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gtr manager jelenleg csak innen tudod letölteni. amugy a készítõje asszem addig szünetelteti ezt a gtr manager dolgot amíg aa fejlesztõk meg nem foltozzák rendesen a játék online részét! apropo az új hotfix el javult vmi?
*Posse*T.W.D*
aztán ezt irja:
error
disc read error when checking disc.make sure a licenced disc is in the drive,the disc is not damaged and the valid disc key is entered.
én nem is nagyon tudok angolul,meg ha tudnám is mit jelent,akkor sem hiszem,hogy meg tudnám oldani.tud valaki segíteni?
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
nyissál, jobb lenne.
Nekem meg kifejezetten tetszik, hogy Duddits-ról leperegnek a kis finom 'b@szogatáscsipkék', 14 évesen nem kell felelnie mások elõitéleteiért.
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az lenne a problémám a GTR Real racinggel.
Nekem nem teljesen legális a játék és nem tudom megcsinálni hogy elinduljon. Ezt írják:
No-CD method:
In order to play without swapping the original CD-Rom all the time you need to do the following...
1. Make sure you have the latest version of Alcohol 120% or Daemon Tools installed.
2. Install GTR.
3. Shut down your computer and disconnect all your cd/dvd drives.
4. Start up your computer.
5. Open your Computer Management then go to> Device Manager> System Devices.
If you have Alcohol installed you should see "Plug and Play BIOS Extension" and if you have Daemon Tools you should see "PnP BIOS Extension". If you have both installed you have to do the following for both.
6. Right click "Plug and Play BIOS Extension" or "PnP BIOS Extension" and go to Properties.
7. On the Details tab you can select "Device Instance ID". Looks like ROOT\SYSTEM\0003. Remember or write down the last numbers.
8. Now you go to> Start> Run> Now you type: regedit
WARNING! You are now about to edit the registry. Errors in the registry can cause errors in your system. If you do exactly what's described here it won't go wrong. You are responsible for your own actions.
9. On the left side you go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\R oot\SYSTEM
10. Under the system folder you see the number(s) as you found in step 7.
11. Right click the number(s) and select "Permissions"
12. Click on the System group and set "Read" to "Deny"
13. Close regedit
14. Mount the .mds from this package
15. Start the game and use this serial: F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
NOTE: This serial will only work with the .mds included.
16. Start the game and enjoy!
És hogy mutassam meg neki a GTR.exe-t? gtrspy.exe Ezt elindítom, utánna kér valami server.plr-t, azt beírom neki, aztán meg keress valamit. De még az utat se kéri.
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
mindegyiknél csak ugyanennyi látható, mint amit itt látsz. Telepítve DAEMOON V3.47 van.
Most akkor mi legyen? Különleges a Windows-om???
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM"
0000
0001
0002
0003"
helynél sem "PnP BIOS extension" bejegyzést. Akkor most mi van??? (WinXP SP2)
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Kedden kapok árajánlatot a cockpit-re( most adtam oda tervrajzot meg mindent), és ha elfogadom akkor 2 hét alatt megcsinálja, azt mondja kb 50 ezerböl ki fog jönni de még el kell végezni a pontos számitásokat...
A brd pedál meg kifogyott 😞,remélem minél hamarabb lesz raktáron és abban a pillanatban rendelem meg...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
"Hosszas várakozás után 2005. február végén hazánkban is boltokba kerül a SimBin Development Team AB elsõ önálló PC játéka a GTR - FIA GT Racing Game. A német nyelvterületen már megvásárolható játék a sajtóközlemény szerint teljesen magyar nyelven (!) érkezik remélhetõen az 1.2-es karácsonyi frissítéssel együtt. A terjesztést a 2001-ben alapított SeVeN M (Service Vertrieb Neue Medien) csoport vállalja egész Közép-Európában."
--== FORRÁS ==--
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
http://druglord.buzz.hu/ ;)