...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak az olvasást.Ha a teljes hozzáférést is kipipálja onnantól nyista mappa-nyitogatás.....De ez csak egy észrevétel.
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
http://gtrgyikhu.uw.hu/install.html
*Posse*T.W.D*
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
mi volt a baja?
idõközben megtaláltam és müxik a game..:)
disc read error when checking disc.make sure a licenced disc is in the drive,the disc is not damaged and the valid disc key is entered.
be mountoltam az egyes cd iso-ját....
az a mini image???
egyépként a regisztriben szerintem jól irtam át...
a deamon meg 3.47-es
disc read error when checking disc.make sure a licenced disc is in the drive,the disc is not damaged and the valid disc key is entered.
?
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
de sajna nem fogadja el a cd key-t:(
találkozott már valaki azzal a problémával hogy nem megy az élsimítás játék alatt? csak gtr el nem mûkszik. ha elinditom 3dconfigot az fsaa pl inaktiv. megkerestem magát a konfigurációs filet is, jegyzettömbel megnyitottam, fsaa nál nulla van, ezt átirtam 1-re,(hátha aza bekapcsolás) majd 4re (hátha a mértékét kell megadni), de igy sem mûkszik. eddig amugy ment. sztem amiota uj rendszerem van azota nem jo. a játékot nem instaláltam ujra hanem simán megtartottam a régit . kiprobáltam azt is hogy ujratelepitem, helyzet változatlan. élsimitás nem megy fsaa opcio inaktiv a setupban.
*Posse*T.W.D*
azt írja hogy nem jó a kód ehhez a lemezhez...
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
a regeditet nem kell visszaállítani soha
csak a cd-kell nélkülözni....
kiprószálom...
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
A többi progi+winfos megfelelõen müxik a regedites turkálás
után?Vagy ha nem gtr-rel akarok játszani akkor mindíg
vissza kell írnom??
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
és megy a game,akkor vissza lehet dugni a cd meghajtókat
vagy mindíg csak lehuzott kábellel lehet gtr-t nyomni?
Szóval csak az elsõ indításnál kell ez a procedúra?
Cd kábel visszahelyezés után nem kell a regeditben visszairni
a pipákat???
Kíváncsi lennék a sikeres HotLap menõk véleményére...
és megy a game,akkor vissza lehet dugni a cd meghajtókat
vagy mindíg csak lehuzott kábellel lehet gtr-t nyomni?
Szóval csak az elsõ indításnál kell ez a procedúra?
Cd kábel visszahelyezés után nem kell a regeditben visszairni
a pipákat???
help
fut a játék, jaj de jó!!!
Szóval kiderült a gazság.
Azért nem találtam a megadott helyen a "PnP BIOS extension", mert ennek a piszok VirtualDAEMOON-nak kellet egy un, majd egy reinstall.
Erre ráment a mai napom. De meg van. És fut a játék.
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com