9559
  • KiMika
    Hi!

A gyakorlások természetesn ingyenesek, csak az állandó tagoknak kell fizetni. Nálunk tutira így van, a hsw nem az én területem.

Üdv.
    KiMika
  • sanzik
    gyakorolgassal szepen offline es ha mar tudsz menni ugyesen akkor befizetsz a szerverre
  • Laciiiiiii
    Hajráá!:)
  • Duddits
    Az lenne a kérdésem, hogy esetleg valami úton módon nem kaphatnék egy próba acc-ot vagy olyan izét, mintha befizettem volna? Mert lehet, hogy befizetek rá, csak szeretném magam kipróbálni, hogy milyen esélyeim lennének, és, hogy nem-e zavarnálak titeket (mert hát párszor kiszoktam pördülni). És akkor ha az idő alatt megtetszett, akkor esetleg be is fizetnék rá.
  • KiMika
    Sziasztok!

A sanzik által említett szerver-kérdéshez szeretnék hozzászólni. Mint azt Sanzik említette én vagyok felelős a másik szerverért. A GTR futamokra (és csakis ezekre) átjárhatóvá tesszük az MF1CB és a HSW szervert. A HSW-re a tagdíj a már előbb említett 3600ft.
    Sztem nem kell senkinek felsorolnom milyen ligák mennek ott, mindenki nagyon jól tudja.

Az MF1CB szervere 2003-ban kezdte meg működését, 1-2 hónap múlva már 4 ligát fog kiszolgálni. 1: Hungarian GTR Racers, 2: PH, 3: F1CL, 4: MF1CB.

Mivel ez GTR topic csak egy linket adnék, ahol F1 ligáinkról bővebb infot kaphattok. MF1CB cikk!Ide a tagdíj 5e Ft/fő/év. Ha minden jól megy nemsokára 3-4szeresére nő szervergépünk teljesítménye. Akinek bármelyik liga (a gtr-n kívül) felkeltette érdeklődését, jelentkezzen bátran!

Üdv.
    KiMika
  • sza.sa
    Sajna se a Trans-Am-ot, se a GTP-t nem tudtam letölteni a Blackhole-ról... :(
  • emberke
    Rosszul tudod, német verzió már régóta van, igaz csak német nyelvterületen forgalmazzák. Sokan Ausztriából szerezték be, esetleg warezzel játszanak. De ha minden igaz márciusban jön az angol verzió, amit remélhetőleg már nálunk is meg lehet majd vásárolni. :))
  • Duddits
    Na kicsit megyek nyomok GTR-t. Azt jövök. Egy 15 perc.
  • Duddits
    Azta de állat! Milyen bajnoki tárgya? És ez mod, vagy egy független játék?
  • Alexease
    Pl. Trans-Am:) Epp a mai bajnoki targya;)))
  • Duddits
    Tök állat! Milyen jó szimulátorok vannak még?
  • Duddits
    Ki az illetékes a HGTRM-be?
  • Kaszi46
    ezt visszavonták ugye? letudom még tölteni valahonnan?
  • sajoati
    azért azt tegyük hozzá, hogy a "nascar és modjai" olyan bestiálisan jó szimulátorokat takarnak, mint pl. a GTP

http://www.gamefaction.com/screenshots/1/

komoly érdeklődőknek tessék megnézni ezeket! :)
  • sanzik
    nem fogsz lemaradni semmirol,kb 1 honap mulva indul elesben a liga
    most teszt futamok zajlanak, aki befizet a szerverre az mar ezeken is indulhat
  • Norbu
    Valaki megmondaná nekem, hogy most milyen GTR van kint?Mert hivatalosan még nem jelent meg tudtommal.Akkor ti most mivel játszotok, azaz milyen verzióval?
  • sanzik
    A futamok ket szerveren lesznek megrendezve,hetenkent valtva egymast.
    Eleg csak az egyikre befizetni majd,szerver atjarhatosag lesz a futamok idejere.

Aki a HSW szerverre fizet az (kb.3000FT) jogosult lesz a szerveren futo mas ligakban is indulni (nascar es modjai,f1,stb.)

A masik szerver KiMika szerverre lesz, itt zajlik tobbek kozott a PH-s autoverseny is. Errol nem tudok sok infot majd ide iranyitok valakit aki elmondja mi megy meg ezen a szerveren es mennyit kell ide fizetni.
  • sza.sa
    jelentkeztem, csak lehet hogy az emailem helyére vmi idiótaság került be, mikor visszajelzett....
  • Duddits
    Mennyit kell fizetni?
  • sanzik
    Hamarosan indul egy uj GTR liga,fuggetlenul a jelenleg zajlo HGTRM bajnoksagtol.
    A celja egy masik lehetoseg azoknak akik tul erosnek erzik a HGTRM ligat,de megis szeretnenek kulturalt,szervezett korulmenyek kozott versenyezni.
    Azert,hogy ne konkurenciat allitsunk a masik liganak,igy mas feltetelekkel lesz megrendezve a bajnoksag.
    Ugy gondoltuk itt engedelyezve lesz barmilyen nezet,hasznalhato lesz a stability help es mindenki indulhat akar nick nevvel is.
    Szeretnenk a gyari palyakon kivul tobb add-on palyat is kiprobalni.
    Foleg GT osztaly fog szerepelni,de lesznek NGT-s futamok is.

A bajnoksag a HSW es PH! kozos rendezeseben kerul lebonyolitasra.
    A versenyek zart szerveren kerulnek majd megrendezesre ,hasznalatahoz tagsagi dij fizetese szukseges.

A liga oldala mar elerheto,igaz meg eleg kezdetleges formaban van,de a jelentkezes mar hasznalhato.

Hungarian GTR Racers
  • Duddits
    Most csinálok ha jön valaki játszani.
  • arty
    én játszanék, ha nem megint éjjel lenne szerver :)
  • Duddits
    Senki nem akar játszani?
  • Duddits
    A játékba gondoltam.

Nincs kedvete játszani neten?
  • ddd
    trabant 601
  • Kaszi46
    bonápetit
  • sajoati
    a lényeg, h a GTRmanager kezeli majd a ZIP file-okat, vagyis nem kell sz*rakodni az új pályákkal, csak bemásolod egy könyvtárba, lásd ESTORIL példa, és onnan megy az egész. a Zipen belül viszont megtartandó a GTR-es fastruktúra.

bétateszt a lenti címen, @-t a csúnya francia szó helyére :)

C'est tout! :)
  • Kaszi46
  • Panther
    Mert még nem jelent meg. Az rsc-n a készítője mondott néhány szót róla, ennyi.
  • Kaszi46
    letölteni nemtom sehonnan
  • Kaszi46
    párlebu fránszé?
  • Duddits
    GTR Manager 1.4 saura gérer TOUS les ZIP Aujourd'hui 10:43:22

Même si il est conseillé de faire des addons au format GTR MANAGER,
    GTR Manager 1.4 sera capable de gérer des ZIP qui ne sont PAS au format GTR Manager !
    Ca signifie que N'IMPORTE QUEL addon au format ZIP trouvé sur internet pourra être installé et géré par GTRMANAGER.
    Il y a juste UNE SEULE limitation au procédé.

1- pour les addons/mods ne modifiant que des fichiers existants, AUCUNE CONTRAINTE ou LIMITATION :)

2- pour les addons/mods ajoutant des fichiers à GTR (ex: NEW SLOT ou nouveau circuit),
    il suffit que l'arborescence des fichiers dans le ZIP soit conforme à l'arborescence de GTR
    C'EST TOUT ! :)

Pour le reste... GTR Manager s'occupe du reste.
    J'invite donc tous les auteurs/artistes de NEW SLOT ou de Nouveaux Circuits ou autres à garder l'arborescence dans le ZIP.
    D'une maniere générale, respecter l'arborescence evite toute erreur lors d'une installation manuelle

en exemple si vous creez un circuit ESTORIL, le ZIP doit avoir l'arborescence suivante
    GAMEDATA\LOCATIONS\ESTORIL

Si certaines personnes sont intéréssées pour participer au beta test
    me contacter sur skypatAROBASEwanadoo.fr (remplacer AROBASE par @)
  • Duddits
    Közvéleménykutatás: Ki, milyen kocsival szokott menni?
  • Duddits
    Na jó, de mondjuk milyen technikával kéne bemenni egy-egy kanyarba, stb...

Hát mondjuk már elég nyol nyomom, ahoz képest hogy egy hete nem játszom vele... De besegít az is a játszásba, hogy idén fogok indulni profi gokartbajnokságba. Tavaly fél éve már mentem amatőrbe, de most följebb léptem. :-)

Indítsak valamikor servert? Mehetnénk játszani.
  • HPt
    A kormány-pedál technika nekem mindig bejön.
  • arty
    FAQ ujraelolvasása ... !
  • Laciiiiiii
    Amugy meg az NFSU2 irányitása nem nagyon tetszet..
  • Laciiiiiii
    Hát tudtam irányitani..A demobena köridöm olyan 10s volt elmaradva az itteni csucstol:)Szal..Edzödök és jobb lesz az is..Rég gameltem vele..A hátsokerekeseket meg nemtom..:D valahogy..majd kiderül ha elindul..remélem megy!!Te jol nyomod?
  • Duddits
    Jó van. És tudtad is irányítani?

Milyen tecknikával lehetne jól vezetni a hátsókerekeseket? Mint pl. a Lamborghinit? Mert vagy lassú vok, vagy kipördülök.
  • Laciiiiiii
    De teccene..Kormánnyal...:) Játszottam a demoval és tetszett nagyon!! És Kösz