...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daffy
Nem okoskodni akarok de a faqban van egy olyan rész hogy a system könyváron belül mindent pipáljon ki a delikvens.Szerintem nem kéne....
Csak az olvasást.Ha a teljes hozzáférést is kipipálja onnantól nyista mappa-nyitogatás.....De ez csak egy észrevétel.

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

mér' ide minden le van írva:
http://gtrgyikhu.uw.hu/install.html
Duddits
Hát kéne, mert az nincs is leírva, hogy mit kellenne buherálni a regedit-be!

Kaszi46
lehet hogy kellene csinálni egy ennél is részletesebb faq-ot?<#ravasz1><#ticking><#nevetes1>

*Posse*T.W.D*

Daffy
Keresd meg egy korábbi hozzászólásomat ahol részletesen leírtam hogy kell a játékot felrakni.Idáig 3 embernek raktam fel a magamén kívûl és mindenkinek elsõre ment.Üdv

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

Nekem is ugyanaz a szitu, mint pokesmile-nak. Már minden elképzelhetõt kipróbáltam, a DC-n a mukik 90%-ának ugyanígy nem mûködött. Ergo: vagy valami extra-buher-kütyü van a dologban, amit képtelen vagyok felfogni, vagy a közkézen forgó miniimidzsfájlok nem passzolnak a kóddal. Ha valaki segítene, azért kegyetlenül hálás volnék. Különben azon tûnõdöm, hogy annyira jó munkát végeztek a srácok, hogy egy picit szívügyemnek tekintem honorálni õket. Azt hiszem, meg fogom rendelni tõlük.
Sonajk @:o)
Örülök neki, hogy sikerült. Ezek szerint a probléma nem egyedi. Jó játékot neked és minden szimulátor rajongónak.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

505thZajcev[PT]
Isten vagy, daemon reinstall es nekem is jo lett (ott van az a bejegyzes ami eddig nem volt), megy hanggal is a jatek!! <#taps>

leht,hogy azért nem megy mi?
egyik ismerösöm adta.olyan,mintha be lenne csomagolva
Duddits
DVD-s? Honnét? Neten én még nem találkoztam DVD-sel. <#nemtudom>

lehet az hogy nekem azért nem megy,mert dvd-s változattal probálkozok?
hogy csináltad?
mi volt a baja?
köszi
idõközben megtaláltam és müxik a game..:)
könyörgök valaki segitsen már.legalább annyit,hogyez mit jelent:
disc read error when checking disc.make sure a licenced disc is in the drive,the disc is not damaged and the valid disc key is entered.
Kaszi46

*Posse*T.W.D*

találltam külön tömörítve mds kiterjesztést,ezt kéne mountolni,nem de???
nem ezt írja ki,hanem azt ,hogy a kód nem jó ehhez a lemezhez....
milyen mini image file???
be mountoltam az egyes cd iso-ját....
az a mini image???
egyépként a regisztriben szerintem jól irtam át...
a deamon meg 3.47-es
légyszi vki nekem segitsen ebbe,mert már halál ideg vagyok.már mióta ezt a játékot várom és most itt van,de nem tudok vele játsszani
lehet,hogy az baj,ha csak starfuckal letiltottam a cd-ket és nem húztam ki?
nekem ezt,pedig végigcsináltam mindent pontosan
ratb:neked is ezt irja ki:error
disc read error when checking disc.make sure a licenced disc is in the drive,the disc is not damaged and the valid disc key is entered.
?
Fred Puhn: "How to Make Your Car Handle" címû könyv elektronikus formátumban (.pdf,.jpg-k...) van vkinek? Szívesen tanulmányoznám ha hozzáférhetõ vhol. Thx!

x
Kaszi46
legújabb daemon van fent? abban all emulation opció be van kapcsolva? tuti jól csináltad meg registry buhert? gtr mini image file-t daemonoltad bé?

*Posse*T.W.D*

valyon mért nem fogadja el a cd keyt,nincs ötletetek?
Kaszi46
driverben természetesen be van állitva, nem mûxik, játékon belülit csak azert kevertem bele mert gyanus hogy az fsaa inaktiv

*Posse*T.W.D*

A driverbeállításoknál beállítod az élsimítást úgy nem jó? Én ott állítottam 2x-t. Mi a különbség, ha a játékban is 2x-re teszem?

kösz a válaszokat
de sajna nem fogadja el a cd key-t:(
Kaszi46
a 2. regedites turka után eltûnik pl az eszközkezelõ. ha videokártya drivert akarsz pl fel vagy le instalálni nem fog menni normálisan, csak abban az esetben ha visszaállitod a regedites mutatványt eredetire.

találkozott már valaki azzal a problémával hogy nem megy az élsimítás játék alatt? csak gtr el nem mûkszik. ha elinditom 3dconfigot az fsaa pl inaktiv. megkerestem magát a konfigurációs filet is, jegyzettömbel megnyitottam, fsaa nál nulla van, ezt átirtam 1-re,(hátha aza bekapcsolás) majd 4re (hátha a mértékét kell megadni), de igy sem mûkszik. eddig amugy ment. sztem amiota uj rendszerem van azota nem jo. a játékot nem instaláltam ujra hanem simán megtartottam a régit . kiprobáltam azt is hogy ujratelepitem, helyzet változatlan. élsimitás nem megy fsaa opcio inaktiv a setupban.

*Posse*T.W.D*

Az utolsó verseny mindíg elmentve marad a pálya nevével. Át kell nevezned és akkor a következõ indított futam nem írja felül...

A file kezelés nagyon lelassul: a windows intézõ ill. egyéb programok file tallózása iszonyat lassú lesz. A totalcommander nem lassul le... Egyébként mást én nem vettem észre.

megcsináltam mindent,de nem megy a game
azt írja hogy nem jó a kód ehhez a lemezhez...
Megmondaná nekem valaki, hogy holtudom beállítani a játékban azt, hogy pl 1 egész órás verseny visszajátszásra kerüljön (replay-ra gondolok). Azt ugye látom, hogy a gyors visszajátszással ezt hol tegyem. Csak a teljes visszajátszára vonatkozóan nem találom sehol sem. Van egyáltalán ilyen? Illetve ha nincs, hogy tudok olyan visszajátszást készíteni, mit az itt találhaók? Elõre is köszönöm.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

akkor világos:
a regeditet nem kell visszaállítani soha
csak a cd-kell nélkülözni....
kiprószálom...
Panther
Eddig senki sem paanszkodott, ezért gondolom megfelelõen mûködik minden.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

A többi progi+winfos megfelelõen müxik a regedites turkálás
után?Vagy ha nem gtr-rel akarok játszani akkor mindíg
vissza kell írnom??
Panther
Starfuckkal esetleg vissza lehet dugni, pár embernek ment azzal, de egyébként nem. A lehúzott kábel a biztos. Regedit: mit gondolsz, miért kellett ezt megcsinálni? Ha visszavonod, olyan, mintha nem csináltál volna semmit. Feltelepülni anélkül is feltelepül, hogy a regeditben turkálnál, de el nem fog indulni.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Küldtél fel idõket? Ha igen, milyen néven?

ha átirom a regedittel a dolgokat
és megy a game,akkor vissza lehet dugni a cd meghajtókat
vagy mindíg csak lehuzott kábellel lehet gtr-t nyomni?
Szóval csak az elsõ indításnál kell ez a procedúra?
Cd kábel visszahelyezés után nem kell a regeditben visszairni
a pipákat???
Az idõeredményeimet a GTRankoldalán szoktam viszonyítani másokéhoz. Néhol azonban találni gyanús idõket. Pl. elsõ két-három helyezett másodpercekkel veri a negyediket... Bár az oldal adminjai állítólag ellenõrzik (hogyan?) az korrektséget.
Kíváncsi lennék a sikeres HotLap menõk véleményére...

Na, végre megy tökéletesen az 1.2.3-as Hotfix-szel is...
ha átirom a regedittel a dolgokat
és megy a game,akkor vissza lehet dugni a cd meghajtókat
vagy mindíg csak lehuzott kábellel lehet gtr-t nyomni?
Szóval csak az elsõ indításnál kell ez a procedúra?
Cd kábel visszahelyezés után nem kell a regeditben visszairni
a pipákat???
help
dan104
Hull a hó, hull a hó,
fut a játék, jaj de jó!!!

Szóval kiderült a gazság.
Azért nem találtam a megadott helyen a "PnP BIOS extension", mert ennek a piszok VirtualDAEMOON-nak kellet egy un, majd egy reinstall.
Erre ráment a mai napom. De meg van. És fut a játék.

Ezer és egy bocsánat, ha félre értettelek volna <#worship>.

HPt
Sonajk: én csak arra céloztam, hogy az már erõs offtopic, hogy megmondjak-e valamit az apunak, meg hogy ki kivel jár, amikor az én szerelmem. Mi ez, óvoda? Az meg nem mentség hogy 14, mert én is csak kettõvel több.

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Mindjárt feldobom az ICQ-t és társaloghatunk. Természetesen csak ha idíttatást érzel hozzá <#law>.

Igen olvastam. Thx. kedves kolléga a figyelmeztetést. Ennek ellenére sajnos az én gondom, a részletes olvasás utáni pontról-pontra történö végrehajtás sem oldotta meg. Hát ilyen az élet <#rinya>. Az egyiknek sikerül, a másiknak nem...