9559
  • Duddits
    És hova kell őket tenni? Régen tudtam, de mostmár nem tom...
  • kigyi
    azt nem soha játszottam már online más autós játékokkal de soha sem volt rám panasz :) Rendesen elengedem azt aki sokkal gyorsabb nálam, mert szerintem ez így jó.
  • Duddits
    Jah, oké. De akkor meg nem lesz minden magyar....
  • Duddits
    Csak nehogy szembe botorkálj!
  • kigyi
    Én mennék, de csak practice leszek vagy mi (szóval csak és kizárólag botorkálok a pályán, még váltani sem tudok rendesen, össze vissza váltogatok (nem szoktam meg a kormányváltót) Még mindig Monza-ra szavazok
  • K.András
    A magyaritást nem azzal kell, viszont az angolositást igen!
  • Duddits
    Jó, még várjunk, mert ha nem leszünk, akkor azért nem piszkálok a gépembe....
  • dl Voodoo
    ha lehet ngt spa-ba
  • dl Voodoo
    2
  • DonManó
    a magyarosítást ki kell csomizni aztán be kell másolni a GTR\UIData mappába (ha jól tudom)
  • Duddits
    1 igen. Többiek?
  • DonManó
    én tuti!!!
  • DonManó
    hát azzal nem
  • Duddits
    Hányan jönnétek most játszani?
  • DonManó
    van most online játék indítva?
  • Duddits
    A magyaosítást fel se tudom rakni GTR Managerrel!!
  • bödön ödön
    bocs, most hostoltam először, az meg az én hülyeségem, hogy elfelejtettem az axelero 24 órás limitjét. Az biztos, hogy a hgtrm szervere jobb, viszont ott is fixek a grafikai beállítások? vagy azt mindenki magának állítja be? nekem online sokszor ment 24 környékére az fps, ami már a vezethetetlen környéke, és a join lag még mindig hatalmas, bár ez lehet a 160kbit/sec miatt volt.

ui: a setupokat én ezért mentem el minden változtatás után :P
  • Alexease
    Van magyaritas?! Az jo:)) Nem tudtam, koszi! Bar engem nem igazan erdekel:))

Tenyleg nem GTR-managert hasznaltam;) De annyira nem izgat, mert kibirom, ritkan jatszok vele, es hamarosan itt az eredeti:)))
  • kigyi
    Akkor nem csinál senki szervert?
  • VO101 tvr
    Nem igazán megy itt ez a hostolás.... :-(
    Ráadásul a módosított, de még nem mentett setup is elvész a 'lost connection'-nel...
    Szóval én maradok a HGTRM szervernél... A tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon megéri az árát... :-)
  • K.András
    Van hozzá magyaritás, GTR-masters.hu-rol szedhetö!
    Egyébként az angolositás azért ir hibát mert csak bemásoltad a fájlt, nem pedig a GTR- managerrel raktad fel!
  • kigyi
    Na most akkor mi is van? Mert kb 1 órát szenvedtem mire sikerült elindítanom az 1.2.30-as patch-el Szóval ki indít?
  • kigyi
    Éppen fel tudtam menni :( Ez nagyon komoly volt mennék ki a pályára és reccs :)
  • bödön ödön
    bocsánat, lejárt a 24 óra és bontott az axelero :)
    most már nem indítok, vki vegye át.
  • kigyi
    Ja bocs a hangnemért
  • kigyi
    Baszkim de hülye vok! Azért leírhattátok volna hogy nem kell image drive-ot használni! :((((
    Ez nagyon komoly elég egy parancsikon!
  • kigyi
    Pedig az 1.1-el még ment
  • kigyi
    Nekem sajnos 1.2.30-as Patch-el nem megy a game (nem indul el úgyhpgy nem tudok játszani :(
    ez van így jártam
  • tHoMaSmAn
    64kbites uploaddal inditottam tegnap szervert, igaz csak 4-en voltunk, de nem lagzott szerintem!
    Buzi invitel...384/64kbit/s...
  • bödön ödön
    81.182.180.8

ngt, monza
    90 perc tréning, időmérő, 25 perc verseny
    (a sok időmérőt ugorhatjuk,ha versenyezni is akartok)
  • kigyi
    Miért csak? mi a gond hiszen Monza a legkönnyebb pálya!
  • DonManó
    lesz akkor verseny??
  • DonManó
    legyen inkább ngt, és monza
  • Duddits
    Csak??!! Nem elég?
  • kigyi
    Nekem mindegy én úgyis csak Monza-ban tudok menni (máshol még nem igazán próbáltam és néhány pályát nem is ismerek) Meg GT-s autót szeretek, de főleg néző lennék és elenegedőset játszanék
  • bödön ödön
    nekem 160 Kbit/sec az uploadom csak, de indíthatok én is.
    csak szavazzuk meg a pálya/autó kombinációt
  • DonManó
    indítanék én (is), de nekem vmiért néha hibaészleléssel leáll a gém, tegnap is ez volt,(szóval én nem vállalom be)
  • bödön ödön
    na indít valaki servert? gt v ngt? melyik pálya?
  • Alexease
    Van hoza magyarositas?!?!!?:P En nem tudok rola:) De angolositas az van;) Az muxik, bar nekem inditasnal keres nehany file-t, de attol fuggetlenul megy rendesen.
  • DonManó
    szóval az 1.2.3.0-val is műxik a magyarosítás rendesen?