...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem értem miért szenvedtek ezzel a hülye starfuckal,amikor a bios+eszközkezelõs megoldás mindíg mûködik!! ha megnézed szinte csak annak volt problémája a felrakással aki ezt a baromságot használta!Tisztelet a kivételnek akinek ezzel elsõre ment!
Már úgy érted, hogy szinte csak annak volt problémája, aki a Reggelõs (emiatt esetleg Windows hazavágós), kábellehuzogatós (vagy Device Manager átállítgatós, BIOS letiltós - emiatt kétszer bútolós) módszert választják... ??! :D
Mert nekem és másoknak - akik a StarFuck-os módszert választották - nincs ilyen játék indítás elõtti 10 perces rituális procedúra végrehajtási kényszerünk és mégis simán indul a gamé...
Persze én megértem, ha valakit az a vágy hajt, hogy minél bonyolultabban, lehetõleg több lépcsõben hajtson végre egy mûveletet... :)
Nem tudom hogy csinalod, hogy ezzel a beallitassal 50 meterrel kisebb a fektav.....
Masik: Dunlop gumis setup? Hol lehet gumi tipust valasztani? Mert nalam csak olyan van, hogy soft ,medium slick....
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Jelentkezés a GTR-Masters.hu-n!
NGT verseny 1 h
http://druglord.buzz.hu/ ;)
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Az meg hogy kompletten kiollózod az egy nap próbálgatással tökéletesre kicsiszolt valóban szuperegyszerû insatll módszeremet nem fáj, csak pofátlanság azt állítani, hogy nem tudod ki a forrás.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Akkor nekem lenne egy kérdésem!
Mi van akkor, ha mindezekután sem jó a game!
feltesz a game, 1.1peccs, 1.2peccs, 1.21hotfix, 1.23hotfix, cd key, Alcohol mount, starfuck cdeng, cdletilt, patch blacklist, check cd rákattint, elindul a csík, fél óráig szarakodik, majd kidobja, hogy tegyem be az eredeti lemezt!
NA EZMI?
Ere válaszoljon vki, ne azzal a pisissel, úgysem érti mirõl beszélsz!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De bocs ha megbántottalak volna,csak ez már szinte elviselhetetlen!!
Már azért 3 nap után csak játszanék a gaméval!
(Amit mûvelek az már spam-nek minõsül?<#ravasz1>#ravasz1>)
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
nyelvtani, stilisztikai, alaki hibákra felajánlott segítségedet pedig szívesen fogadom! ha ezeket a javításokat elküldöd akkor ujra hozzá nyúlok az oldalhoz és, frissítem az általad javasolt dolgokkal is.
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Mi van akkor, ha mindezekután sem jó a game!
feltesz a game, 1.1peccs, 1.2peccs, 1.21hotfix, 1.23hotfix, cd key, Alcohol mount, starfuck cdeng, cdletilt, patch blacklist, check cd rákattint, elindul a csík, fél óráig szarakodik, majd kidobja, hogy tegyem be az eredeti lemezt!
NA EZMI?
Privi-ben nem vite át a rendszer (gondolom sok a karakter).
KASZI-nak is írtam még tegnap, de semmi...
Amúgy nem érzem, hogy szétverném ezzel a topikot, ha nekem nem indulna a GTR, engem se' az érdekelne, hogy hány perces köröket mennek mások, hanem, hogy én is tudjam a gamét használni...
Duddits te meg már nem veszed észre magad?Minden topicban leb......nak,szarnak rád,vedd a lapot!!
Elnézést ha valakinek belemásztam a lelki világába!De ez kikivánkozott!!BOCS!!
Müxik. Örök hála. Csak annyit, hogy akinek secondary-n van a cd-romja az ne felejtse el átállítani a starfuck-ban, mert alapból csak a primary channelt tiltja.
Örülök, segíthettem és hogy megy! StarFuck Preferences-ébe - nem írtam - annyira egyértelmû, hogy be kell kukkantani és beállítani minimális dolgokat...
Telepítésrõl - arról volt szó - nem írunk itt többet, viszont a telepített gamé indítása úgy látom még mindig sokaknak problema...
Az én módszerem a StarFuck-kal NEM a Registry átállítgatós, Windows hazavágós, gép oldalát állandóan nyitva tartós (mert húzkodom az IDE/tápkábelt) megoldás. Ergo minden szar, amit ezügyban anno átállítottál vissza az eredeti állapotba!!!
Most akkor lépésrõl-lépésre (ha már a telepítés sikeres volt):
1. Most ébredtem. :)
2. Bekapcsolom a gépem.
3. Egyelõre még virtuál drive sincs létrehozva az Alcohollal, nemhogy bemountolva a NOCD (mini) image - csak a két igazi hardveres meghajtóm látszik a "My Computer"-ben (DVD-ROM és DVD-RW).
4. De mivel "nemértmadzsar" - meg aztán születésemkor is oxigéngondok merültek fel, ígyhát agykárosodott vagyok - megpróbálom azért is elindítani. :) Persze ERROR hibaüzenet: Insert the GTR-FIA GT Racing Game into the disc drive and press "Retry".
Vagy ha még a Serial Key-t nem adtad meg, akkor azért is szólhat egyszer.
5. Na akkor Alcohol megnyit, létrehoz 1 db virtuál meghajtó, NOCD (mini) image bemountol. Persze a két hardveres meghajtóm még látszik...
6. Nem baj, azért is elindítom. Újabb ERROR: Insert the GTR-FIA GT Racing Game into another drive then press "Retry".
7. Most aszondom elég, StarFuck futtat, Disable CDRoms (esetleg Patch BlackList). Ellenõrzöm a "My Computer"-ben, hogy nem maradt-e ott esetleg egy hardveres (néha igen) meghajtó. Most nem. Remek!!
8. Játék futtat...vazze, azonnal megy a v1.2.3.0-as verzió!!!
Még egy megjegyzés. Ezzel a módszerrel még olyan gépen is fut a GTR, amirõl a game alól leszedték a Windowst (a Reggelõs szétcseszés miatt) és újrarakták - miközben a GTR maradt. (Persze itt alapból a Windows a C:\ partíción volt, GTR az E:\-n). Mindenki tudja, hogy ilyenkor a Registrybõl tõrlõdnek az installkor bevitt GTR-es adatok... és mégis... minden gond nélkül indul!!!
amúgy kérdésedre válaszolva ngt-s autóval még nem áltam rá erre a pályára(Ennek ellenére pont mentem rajta pár karikát modenával, akkor 01:50.055 volt az idõm).
GT vel meg eddig vért izzadtam az 01:43.209-es idõért lambo-val. tegnap kiproszáltam peter hum setupját saleen al, és mondhatni elég hamar lementem 01:42.325-re. még olyan 2 sec mínuszt érzek magamba azon a pályán. Bár ez nem mérvadó, mert spa-n is demoban 1.21 re azt mondtam , ok itt a vége, soha nem lesz jobb. aztán fullban lett 2.18, arra is azthittem hogy jobb nem lesz, de egy kis setupolással lementem 02:15.193 ra.
igazán spa-n nyomtunk haverommal lanba ngt vel, ott saját setupos PORSCHE 911 GT3-RS-el mentem 2:24.842-t
*Posse*T.W.D*
Ha valaki szervert indít, és szívesen látna esetleg innen más playereket is akkor PLS itt publikálja az aktuális ip-t
*Posse*T.W.D*
az ip-det többféleképpen is meg tudod nézni.
ha xp-d van tedd a következõket: sajátgép, bal oldalon hálózati helyek, megint baloldalon hálozati kapcsolatok megjelenítése, itt egy bal klikk a netkapcsolatodon és bal oldalon az info boxban kiírja az ip-t.(ne ijedj meg ha nem látod a hálókártyákat, ez ugyanis a 2. regedit buher után eltûnik, visszaállításával természetesen ujra láthatóak lesznek)
2. megoldás ha tálcán, vagy az aztalon meg van jelenitve a kapcsolat ikon nyomsz rá egy duplaklikket és átváltasz a részletek fülre.
3. dos os parancsot én is elfelejtettem:)
*Posse*T.W.D*
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Direct ip-zni szeretnék akkor meg kell addni ip után portot is vagy azt tudja magától?
off: nem tudja valaki azt a dos parancsot amivel meglehet nézni az ip címet (nem jut eszembe és nagyon idegesít <#conf>#conf>)
Van egy kis gondom a játék telepítésével. Feltettem még régebben ezzel a kóddal csak nem csináltam meg akkor a regedit-es dolgot (és persze nem ment), most megcsináltam és nem enged játszani, mindig azt írja ki, hogy error, meg retry-zek, mert rossz, bla-bla-bla. Ezt hogy lehetne megoldani?
Elõre is köszi a segítséget!
Éppen most telepítettem fel a GTR-t az összes létezõ update-el és amikor megpróbálok egy edzést v. versenyt indítani megfagy a gépem. A vidkari driverre gyanakszom (catalyst 5.1), de gondoltam ti talán tudnátok segíteni nekem.
Egyszer az asztalra is kidobott, ott pedig menüképeket hiányol...
Elõre is köszönöm a HELP-et!
Üdv.
KiMika
Igen, lehet online nyomatni, csak olvass vissza picit.
Az elsõvel kapcsolatban passz.
1. az miért van hogy betöltés közben kivág az asztalra??
2. lehet online játszani?
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430