9559
-
#6121 És hova kell őket tenni? Régen tudtam, de mostmár nem tom... -
#6120 azt nem soha játszottam már online más autós játékokkal de soha sem volt rám panasz :) Rendesen elengedem azt aki sokkal gyorsabb nálam, mert szerintem ez így jó. -
#6119 Jah, oké. De akkor meg nem lesz minden magyar.... -
#6118 Csak nehogy szembe botorkálj! -
#6117 Én mennék, de csak practice leszek vagy mi (szóval csak és kizárólag botorkálok a pályán, még váltani sem tudok rendesen, össze vissza váltogatok (nem szoktam meg a kormányváltót) Még mindig Monza-ra szavazok -
K.András #6116 A magyaritást nem azzal kell, viszont az angolositást igen! -
#6115 Jó, még várjunk, mert ha nem leszünk, akkor azért nem piszkálok a gépembe.... -
dl Voodoo #6114 ha lehet ngt spa-ba -
dl Voodoo #6113 2 -
DonManó #6112 a magyarosítást ki kell csomizni aztán be kell másolni a GTR\UIData mappába (ha jól tudom) -
#6111 1 igen. Többiek? -
DonManó #6110 én tuti!!! -
DonManó #6109 hát azzal nem
-
#6108 Hányan jönnétek most játszani? -
DonManó #6107 van most online játék indítva? -
#6106 A magyaosítást fel se tudom rakni GTR Managerrel!! -
bödön ödön #6105 bocs, most hostoltam először, az meg az én hülyeségem, hogy elfelejtettem az axelero 24 órás limitjét. Az biztos, hogy a hgtrm szervere jobb, viszont ott is fixek a grafikai beállítások? vagy azt mindenki magának állítja be? nekem online sokszor ment 24 környékére az fps, ami már a vezethetetlen környéke, és a join lag még mindig hatalmas, bár ez lehet a 160kbit/sec miatt volt.
ui: a setupokat én ezért mentem el minden változtatás után :P -
#6104 Van magyaritas?! Az jo:)) Nem tudtam, koszi! Bar engem nem igazan erdekel:))
Tenyleg nem GTR-managert hasznaltam;) De annyira nem izgat, mert kibirom, ritkan jatszok vele, es hamarosan itt az eredeti:))) -
#6103 Akkor nem csinál senki szervert? -
VO101 tvr #6102 Nem igazán megy itt ez a hostolás.... :-(
Ráadásul a módosított, de még nem mentett setup is elvész a 'lost connection'-nel...
Szóval én maradok a HGTRM szervernél... A tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon megéri az árát... :-) -
K.András #6101 Van hozzá magyaritás, GTR-masters.hu-rol szedhetö!
Egyébként az angolositás azért ir hibát mert csak bemásoltad a fájlt, nem pedig a GTR- managerrel raktad fel! -
#6100 Na most akkor mi is van? Mert kb 1 órát szenvedtem mire sikerült elindítanom az 1.2.30-as patch-el Szóval ki indít? -
#6099 Éppen fel tudtam menni :( Ez nagyon komoly volt mennék ki a pályára és reccs :) -
bödön ödön #6098 bocsánat, lejárt a 24 óra és bontott az axelero :)
most már nem indítok, vki vegye át. -
#6097 Ja bocs a hangnemért -
#6096 Baszkim de hülye vok! Azért leírhattátok volna hogy nem kell image drive-ot használni! :((((
Ez nagyon komoly elég egy parancsikon! -
#6095 Pedig az 1.1-el még ment -
#6094 Nekem sajnos 1.2.30-as Patch-el nem megy a game (nem indul el úgyhpgy nem tudok játszani :(
ez van így jártam -
#6093 64kbites uploaddal inditottam tegnap szervert, igaz csak 4-en voltunk, de nem lagzott szerintem!
Buzi invitel...384/64kbit/s... -
bödön ödön #6092 81.182.180.8
ngt, monza
90 perc tréning, időmérő, 25 perc verseny
(a sok időmérőt ugorhatjuk,ha versenyezni is akartok) -
#6091 Miért csak? mi a gond hiszen Monza a legkönnyebb pálya! -
DonManó #6090 lesz akkor verseny?? -
DonManó #6089 legyen inkább ngt, és monza -
#6088 Csak??!! Nem elég? -
#6087 Nekem mindegy én úgyis csak Monza-ban tudok menni (máshol még nem igazán próbáltam és néhány pályát nem is ismerek) Meg GT-s autót szeretek, de főleg néző lennék és elenegedőset játszanék -
bödön ödön #6086 nekem 160 Kbit/sec az uploadom csak, de indíthatok én is.
csak szavazzuk meg a pálya/autó kombinációt -
DonManó #6085 indítanék én (is), de nekem vmiért néha hibaészleléssel leáll a gém, tegnap is ez volt,(szóval én nem vállalom be) -
bödön ödön #6084 na indít valaki servert? gt v ngt? melyik pálya?
-
#6083 Van hoza magyarositas?!?!!?:P En nem tudok rola:) De angolositas az van;) Az muxik, bar nekem inditasnal keres nehany file-t, de attol fuggetlenul megy rendesen. -
DonManó #6082 szóval az 1.2.3.0-val is műxik a magyarosítás rendesen?