...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ugy fogalmaznék közelebb a valósághoz ezért választottam motorháztetõ nézetet(csak a látószög emelésvel lehet legegyszerübben elérni az (életszerûbbséget)
A belsõ nézet 3d-s szemüvegen keresztül lenne életszerübb mint motorháztetõ nézet.
Remélem értitek?
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
http://druglord.buzz.hu/ ;)
http://druglord.buzz.hu/ ;)
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
hogy miért?
azért mert ez nem igazi autó és nem kell olyan hosszú távon vezetni 😛
hogy miért nem motorháztetõ nézet? mert annak ellenére, hogy nem igazi autó, szeretnénk minél életszerûbben megélni a dolgot és az, hogy kiülsz a motorháztetõre napozni, nem éppen ezt erõsíti. 😊
a rálátással tényleg vannak gondok, ezért kell megszokni és gyakorolni a cockpitnézettel.
cockpit nézet? vagy
Motor háztetõ nézet?
Szerintem az utobbi,hogy miért?
Valodi autoban ülve van térlátás!
A Motor háztetõ nézetnél jobb a rálátás azér hogy fel tudd mérni a távoságot.
cockpit nézet
Probáltatok hosszu távon valodi autot fél szemmel vezetni?
Kb ez a cockpit nézet.
Véleményeteket várom.
Viszont azt nem értem, hogy átlag 50 fpsnél miért akadozik szabályos idõközönként?
most 1024*768/16bitben sokmindent levéve jónak tûnik, de akkor is furcsa. (amd 2500XP+, 512 RAM, 9600 Pro)
De meg ket het, es remelhetoleg megszunik a szenvedes...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Remélem zavarok!
Régi vágyam hogy csatlakozzam hozzátok!
De ahoz hogy megszorongassalak benneteket komolyan fel kell készülnöm nekem is.
Recaro ülés,logitech kormány,pedál,számitógép,monitor,napi 10 felülés,stb már megvan.
Ehez már csak egy vázat kellene épitettnem amire ezeket a cuccokat fel tudnám rakni.
Ismertek olyan mókúst aki foglalkozik aluminiummal és rendelkezik az evvel járó gyakorlattal?!
Sokat lenditenétek a karieremen
Elöre is kösz mindenki
És bocs a zavarért.
Üdv:Cu
Egy kis OFF, ne haragudjatok érte <#felkialtas>#felkialtas>
A diplomamunkámhoz kellene kitöltetnem jópár kérdõívet. Az emberek motorolaj és kenõanyagvásárlási szokásait próbálom felmérni. Megtennétek, hogy akinek van autója az kitölti ezt nekem. Nagyon jó lenne és nagy segítség is. Azért gondoltam, hogy itt is feldobom a témát, mert gondolom Ti azért értetek hozzá és nagyjából képben vagytok ezügyben. ;-)
Kérdõív
A kitöltött kérdõívet a [email protected] -ra küldje el aki esetleg hajlandó kitölteni.
Elõre is köszönöm a segítséget és bocs az OFF-ért <#felkialtas>#felkialtas>
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Namost 2 nap utan veletlenul mar azertis kiprobalom letiltottam a rais drivert biosban es bazz egybol elindult😊)
emberek!!
Senki nem tud segiteni (MOTEC)<#conf>#conf>
vagy nem akar?<#szomoru1>#szomoru1>
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
petkogabi
akkor legközelebb..............
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
petkogabi
petkogabi
Tessék elõjönni me hisztérikás leszek<#szomoru1>#szomoru1>
petkogabi
petkogabi
petkogabi
petkogabi
bár nem nyomom profi szinten, lehet hogy csak nézõ leszek, majd meglátjuk.
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Ha lehet Enna -n kéne menni.<#zavart2>#zavart2>
petkogabi