...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Mert senki nem szeret ingyen dolgozni. Gondolom te sem...
Tekergo
Megütném aki kitalálta a StarForce védelmi rendszerét, mirét nem csak simán védték le osz csak egy crack és már megy is!

id:hogy miért nem motorháztetõ nézet? mert annak ellenére, hogy nem igazi autó, szeretnénk minél életszerûbben megélni a dolgot

Én ugy fogalmaznék közelebb a valósághoz ezért választottam motorháztetõ nézetet(csak a látószög emelésvel lehet legegyszerübben elérni az (életszerûbbséget)

A belsõ nézet 3d-s szemüvegen keresztül lenne életszerübb mint motorháztetõ nézet.
Remélem értitek?
HPt
pl. nekem magasított polcon van a monitor, tehát egyáltalán nem látok két kormányt, mert az igazi kiesik a látásmezõbõl

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

K.András
Nem, egyrészt ha zavarna kikpacsolnám a kormányt(kilehet), másrészt nem veszem ezt kötekedésnek 😉

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Nem akarok kötekedni de nem zavar hogy 2 kormányt látsz<#miaz>
K.András
Egyértelmü cockpit, azért mert szokatlan még nem jelenti azt hogy nem jo, elég ha arra gondolunk, hogy a GTR-master legutobbi versenyén kb 2 világcsucs született, mindkettö cockpit nézetben.Vajon fél szemmel lehet világcsucsot menni?😄DD

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Panther
Azért nem állom meg...gondolom a saját kocsidba meg egy monitort szerelsz és elfüggönyzöd az ablakot és felveszel még egy búvárszemüveget is, hogy 10 fokos legyen a rálátásod. Az élmény így lesz teljes.<#alien>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Ezt a témát ne feszegesd. Én megtettem, meg is kaptam a magamét érte anno. Ha nincs idõd, akkor menj motorháztetõbõl, ha meg sok idõd van gyakorolj cockpitbõl.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

cockpit nézet.
hogy miért?
azért mert ez nem igazi autó és nem kell olyan hosszú távon vezetni 😛
hogy miért nem motorháztetõ nézet? mert annak ellenére, hogy nem igazi autó, szeretnénk minél életszerûbben megélni a dolgot és az, hogy kiülsz a motorháztetõre napozni, nem éppen ezt erõsíti. 😊
a rálátással tényleg vannak gondok, ezért kell megszokni és gyakorolni a cockpitnézettel.
Egy kérdés .
cockpit nézet? vagy
Motor háztetõ nézet?
Szerintem az utobbi,hogy miért?
Valodi autoban ülve van térlátás!
A Motor háztetõ nézetnél jobb a rálátás azér hogy fel tudd mérni a távoságot.

cockpit nézet
Probáltatok hosszu távon valodi autot fél szemmel vezetni?
Kb ez a cockpit nézet.

Véleményeteket várom.
ja, ezzel a megoldással elindult nekem is! köszi a tippet.
Viszont azt nem értem, hogy átlag 50 fpsnél miért akadozik szabályos idõközönként?
most 1024*768/16bitben sokmindent levéve jónak tûnik, de akkor is furcsa. (amd 2500XP+, 512 RAM, 9600 Pro)
köszönöm, megvárom a 11-et.

Alexease
Az 1.2-es patchben update-teltek a SF-t is, ami ellenorzi, hogy ne legyen tiltva a REG-ben a CD/DVD es/vagy ellenorzi, hogy a meglevo szabad csatorna ne legyen ures😊) En azonnal - foleg kenyelmi (lehuzgalas) es biztonsagi (fuckforce vagy mi😄DD) okokbol - a BIOS-ban nyitottam, es letiltottm az osszes IDE csatornat😊)) Persze, SATA vinyom van, mert ez mashogy nem menne😉)

De meg ket het, es remelhetoleg megszunik a szenvedes...
JuanG
miért ne menne? nekem ugyanúgy megy az 1.2.3-as mint a többi...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sanzik
CU68
Sziastok G.T.R.-esek
Remélem zavarok!
Régi vágyam hogy csatlakozzam hozzátok!
De ahoz hogy megszorongassalak benneteket komolyan fel kell készülnöm nekem is.
Recaro ülés,logitech kormány,pedál,számitógép,monitor,napi 10 felülés,stb már megvan.
Ehez már csak egy vázat kellene épitettnem amire ezeket a cuccokat fel tudnám rakni.
Ismertek olyan mókúst aki foglalkozik aluminiummal és rendelkezik az evvel járó gyakorlattal?!
Sokat lenditenétek a karieremen
Elöre is kösz mindenki
És bocs a zavarért.
Üdv:Cu

kösz, az a felsõ pici sáv elkerülte a figyelmemet. Kipróbálom nemsokára, ha megy akkor lehet megint elõveszem kicsit a játékot 😊
DannyL
Üdv!

Egy kis OFF, ne haragudjatok érte <#felkialtas>

A diplomamunkámhoz kellene kitöltetnem jópár kérdõívet. Az emberek motorolaj és kenõanyagvásárlási szokásait próbálom felmérni. Megtennétek, hogy akinek van autója az kitölti ezt nekem. Nagyon jó lenne és nagy segítség is. Azért gondoltam, hogy itt is feldobom a témát, mert gondolom Ti azért értetek hozzá és nagyjából képben vagytok ezügyben. ;-)

Kérdõív

A kitöltött kérdõívet a [email protected] -ra küldje el aki esetleg hajlandó kitölteni.

Elõre is köszönöm a segítséget és bocs az OFF-ért <#felkialtas>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Jacek
igen lenyegeben a FAQ tok jo es menni kell ugy😊 de megis 2 napig utottem a gepet win ujra install utan es nem ment mig elotte igen, 10 ujra folraktam hasonlok 1.1-ig ment 1.2 folrak es vege nem indult.

Namost 2 nap utan veletlenul mar azertis kiprobalom letiltottam a rais drivert biosban es bazz egybol elindult😊)

Alexease
FAQ vagy marcius 11.
van már valami tuti módszer amivel megy az 1.2es ill. a frissebb patch-ek is?
Nem szeretnék cinikus lenni, de ha a haver pótlólag elküldi, talán a legegyszerübb az lenne...

Tekergo
Ma kaptam meg a gamet erre a hülye haverom warezrõl 15MB darabokat töltött le és az elsó CD-rõl kihagyta a 10-ediket! Ha valaki el tudná küldeni valahogy megköszönném!

Mivel már válaszoltak helyettem csak pontosítanék egy honapja 11300ft volt.

emberek!!

Senki nem tud segiteni (MOTEC)<#conf>
vagy nem akar?<#szomoru1>
HPt
Ha minden igaz március 11-én jelenik meg nálunk. Kint Bécsben kb. 10000 körül lehet.

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Köszi. Mennyi?

Azt men tudom,de BÉCSben media marc-ban(vagy hogy a f...ba kell irni)Kaphato!
Mikor lesz kapható nálunk????

oneal1
nekem original

!Forza Ferrari!

Duddits
Igen.

Tekergo
Bocs hogy kétszer irtam le!

Tekergo
Nektek ugy másolt a game és úgy tudjátok neten nyomni?

oneal1
az lesz!

!Forza Ferrari!

Talán legközelebb.<#wave>

petkogabi

oneal1
faszom😞(
még simán van mit tanulnom sryyy

!Forza Ferrari!

Duddits
Ok.

Én se megyek most. Sorry.

sajna a 19h nekem nem jó!
akkor legközelebb..............

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Na jó van úgylátom epucút mindenki 19:00-re vissza térek

petkogabi

Oneal, Duddits, Donmanó, dl Voodoo, tessék elöjönni!!!!!!!!

petkogabi

oneal1
én még tanulok bocsi fél óra

!Forza Ferrari!

HHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLÓÓÓÓ!!!!!
Tessék elõjönni me hisztérikás leszek<#szomoru1>

petkogabi

HahÓÓÓÓ eszökött mindenki?

petkogabi

Van itt valaki aki csinát má ilyet? mer én még nem ugyhogy segíteni plizz

petkogabi

Mehetünk doniba is csak akko döcsük el azt hajrá

petkogabi

én is szivesen magyak skacok de én doni-t szeretnék mert az a soron következõ a bajnokságban tehát ha azt nyomjátok akkor jövök én is.(ngt)
oneal1
enna okés
én msot tanulok irjatok ha kezditek
minima legyen 1 óra gyakorlás

!Forza Ferrari!

én is vevõ vagyok egy online játszmára
bár nem nyomom profi szinten, lehet hogy csak nézõ leszek, majd meglátjuk.

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Senki több? 18:00-ra vissza jövök hátha jönnek még páran addig edzek egy kicsit, rám fér.
Ha lehet Enna -n kéne menni.<#zavart2>

petkogabi