9559
-
én ugy szedtem le, hogy alapból 1.3 verzióval fut :)))))
Akinek kel szivesen felrakom ftpre és leszedheti rolam, ha kell még egyáltalán vkinek :))))) -
Az a baj, hogy nem jó :-)) -
Nem az a baj.... -
[email protected] -
Van MSN? Egyszerübb lenne..
Fennvan az 1.3.. és KAC KAC .. nemjoo..
-
De hogy szedted le? Nekem a total commanderben az FTP-t valahogy nem sikerült csatlakotatni, így egyesével szedtem le a web-ről, lehet ez volt a bibí? -
Akkor privátba lécci mond már el, hogy izzítom be az 1.3-at légyszives... -
Ez minyá kiderül..:)Most van lenn :) 5 min és mondom:D -
rosszul
-
Én onnan szedek.. és eddig nem volt semmi CRC s bajom.. Special tegnap a Driv3r-t töltöttem.. és jo..(csak raty a game) -
Na persze, de nem fog menni, csak eredeti cd-vel, vagy rosszul tudom? -
Ok :-D De nekem az 1230 atol nem ment. .csak a sima..:( -
Igen... ez az,,,,, de egy kalap ****, lehet hogy én vagyok a winrarhoz hülye, de crc hibás, szinte az összes rar.... nem éri meg
wanadoo.atw.hu
Ha neked normálisan lejött szólj. -
A régire rákakod az új patchet és 1.3as lesz.Ne bomoljatok már........
-
Huha..Azt nemtok torrentben.. Ez az 1.3 -mas ami a http://wandoo.try.hu/ -> játékok -> 5 szekcioban van ? Mer akkor leszedem:) -
De nekem ez az 1.3-as verzsön kell.... Ha tudsz mondani címet, akkor köszi -
Szva!Szerintem töltsd le torrent-tel.. -
Valaki mondjon valami okosat legyen szíves 

-
Ez a rohadt winrar bele is fagy...... -
Ugyanaz a hiba amit a képen látsz.....fel fogom akasztani magam... -
esetleg az összeset jelöld ki és úgy tömöritsd ki........ -
Esküszöm nem értem.... Rákattintok gtra.r00-ra és bejön a rar, beálítom hova tömörítse ki, és cc hiba 53 fájlban.... Olyan nincs, hogy mind crc hibás, a mesében sincs... -
Winrarban -
Ha az utolsó rart, vagyis az 53-ast ellenőrzöm le, nem jelez hibát.. Ha az 52-est akkor 1 hibát jelez, ha az 51-et akkor 2 hibát jelez.... Az első rarnál pedig 53 hibát jelez? Ez hogy van, nagyon örülök hogy fingom sincs a rarhoz, de ez elég érdekes.... -
Ezt nem hiszem el.... Honnan lehet tudni, hogy melyik rar a crc hibás? Vagy az összes az, vagy hogy kell egyáltalán kicsomagolni? Mindig a legfrissebben töltött fájlnál ellenőrizem hogy hibás-e, de nem jelzett, most meg.....ilyenkor mi van?
-
sipi78 #6732 szisztok hogy lehet több elenfelet beteni mert nem tudok -
Akkor jó, mire leszedem legyen kész... na jó vicceltem :-)) -
Folyamatban van -
Csak azt nem tudom, hogy miért nem lehet megkérdezni... valaki csinálhatna az 1.3-ra is FAQ-t :-))) -
csak a véleményemet irtam le mind1.. -
polux #6727 Mielött megint félreértenének....
Tanácsolni szerettem volna, és nem parancsolni.
-
Nem hiszem el, hogy nem látják az emberkék felül a FAQ-t... Abban le van írva érthetően, és működik is... -
polux #6725 Csinálj egy "GTR - Telepítési tanácsadás" topicot, és ott
Te diktálhatod a szabályokat. -
Felesleges vitatkozni.Fogadd el hogy az oldalnak vannak szabályai.... -
Akkor azt szeretném elkérni!Ha lehetséges. -
K.András #6721 Direkt kértem hogy ne legyen warez, ne legyen 1.3-om, mármint a felrakásával kapcsolatos kérdések ne legyenek, törölni fogom ezután is, de ha olyan emberke csinálja ezután akiröl tudom, hogy tudja hogy nem kéne, annak lehet a regje is ugrik!
-
"u.i.: és a hang is jó, valamint átlag 2 fpsel gyorsabb nekem :)"
eddig mennyi volt neked?
-
Tárgytalan, nem tudok olvasni, megtaláltam a dolgot a PH fórumában. -
B-type, barátom!!!! Anno mondtam, hogy átveszem tőled azért az árért, ahogy meghozattad, hogy ne bukj rajta, mint baráttól...Erre itt kell ráakadjak? :((( -
thx