9559
-
Igen
-
Fox44 #6806 Udv! Csak az eredeti jatekkal lehet a neten jatszani? -
Tetszene, modjuk csak akkor ha nem az ajtó fele vezetne, hanem mondjuk az ágy fele, esetleg a fürdőszoba fele, és lenne kicsi---> 

-
Szabyka #6804 Az orrodnál fogva ?
-
-
Hűha, ő vajon hogy vezetne?
-
örülök, hogy örülsz :)
-
Gratulálok as házigazigazdának.... -
No, egy barátom jóvoltából megvan az eredeti GTR, én már nem húzkodok és buherálok. Köszönet b-type-nak érte. 

-
mihu86 #6794 Köszi! Sajnos csak holnap tudom kipróbálni, majd megírom, hogy jó-e. -
mihu86 #6791 a fő, hogy tudok gépelni
-
mihu86 #6790 avítás: isohunt.com -
mert új,azért:-) -
egen ... de nekem pl a a CRC az első sf3 játékom, s egyik indulás után disc ellenőrzéskor szimplán ujraindult a gépem :( szal biztosan nem alaptalaon az sf3 elleni érzések, már saját bőrömön is tapasztaltam ...
a lobbyval kapcsolatban is igaza van, bár nemtom valóságban mennyit álnak az autentikációs szerverek ... -
fpal #6783 kifejtettem részletesebben nálunk.... -
VO101 tvr #6782 Úgy gondolom sok igazság van abban amit ott leírtak...
-
fpal #6781 sértődött... -
Yunx #6780 Nekem is R440 van és 50-50en a gáz és a fék is. Hibátlanul lehet terelni vele szerintem.... -
Jó írás
-
VO101 tvr #6778 Más szemszögből az 1.3 patch... -
Kaszi
a FAQ-ban írod, hogy "Sokan sokfélét mondanak, de egy biztos, a kormány, gáz és fék érzékenységébõl (sensitivy) lejebb kell venni."
az a véleményem, hogy eleinte ez hasznos dolog, hiszen sim modban segítségek nélkül nagyon érzékeny az autó és ezzel le lehet redukálni a keresztbefordulásokat...
viszont később szerintem szép fokozatosan vissza kell állni a 100%-ra!!! ezt fontos lenne szerintem megemlíteni a FAQ-ban, mert miután megszokta az ember a játék "érzékenységét", hátrány, ha le van "tompítva" a hardware...
a változtatásokat kis rutinszerzés után a setupban kell inkább megtenni, nem lassítani a kormány-gáz-fék érzékenységét
nekem nem momo-m van, tehát arról nem tok nyilatkozni, R440-esnél ezt tapasztaltam, és kimondottan csak az én véleményem ;)
csak szóltam, hátha másnak is ez jött be :) -
Én is szeretném feltenni az 1.3-at plz! -
bödön ödön #6775 nekem is légyszíves!
tegnap ment gond nélkül, de ma az istennek sem akart elindulni. -
Én is kérem szépen! -
ahogy lesz kis időm kint lesz a fakkban, már meg is kaptam! najo, max szombatra benne lesz, addig az illetékes plz küldje el annak aki kéri -
Yunx #6772 Daffy nem küldenéd el privátban hogy kell az 1.3-at feltolni?
Vagy nem teszi ki valaki faq-ba?
Vagy lemaradtam valamiről?
Köszi........ -
Sleeper #6771 Mire megjelenik mindenki megunja. :) -
576 szutyok egy banda - ha jol tudom - ok nyuljak le minden jatekbol a kodokat;) -
Bocs A zavarásért nem igazán ide vág a téma de sehol senki.
Tud valaki arrol valamit , hogy ha server csinálok akkor a PUNKBASTER
régi versiojába köt bele a játék.
Honnan lehet ennek leszedni újabb verzioját???? -
K.András #6768 Május?Én április elejéröl hallottam, bár ök biztos jobban tudják mikor fognak szállitmányt kapni :)
Mondjuk ez igy durva lenne... -
sada67 #6767 Drága feleségem volt az 576-ban azt mondták a megjelenés várhatóan május, valami új info? -
ha kell neki,ugyis eszre veszed :) -
A többit meg dobjam ki?:-)) -
bocsi,megsem,most neztem
amik az A1 ring konyvtarban vannak azokat kell a palya konyvtaraba masolni -
szerintem igen -
egy az egyben?Amúgy köszi -
GT
az update-et masold be a palya konyvtaraba -
Milyen autval,GT vagy NGT?Illetve az updatetel mit csináljak ami a pályához van?Nekem annyira nem egyértelmű -
A HGTRR liga szerveren ma A1-Ringen lesz tesztfutam.
Szeretettel varunk mindenkit aki jogosult a szerver hasznalatahoz. :)
-
Köszi megoldottam, ill. segítettek, már nekem is megy :-))