9559
  • b-type
    na igen 'az érv'.
    mivel ilyenek igen kevesen vagyunk, így se mellette, se ellene ezen az alapon kevesen fognak érvelni.
    :)
  • Slow
    na igen, ezt már régebben én is letöltöttem, érdemes megnézni mennyit dolgozik a skac a kormnnyal meg a gázzal...

van hiba a játékban? meséljen légyszi, aki vezetett már GTR-t élőben, hogy mi a különbség?
    ;))
  • b-type
    jó videó :)
  • b-type
    sztem félreértettél..:)
    én azt mondtam, hogy nem jó 'agyonhallgatni' (úgy csinálni mintha nem lenne hibája) :)
    mert van.
    Ezt vagy elfogadja a használója, vagy másik szim után néz.
    én kb. úgyanezeket kifogásoltam valahol itt a topicban.
  • budasp
    Egy kis összehasonlítási alap a GTR reálisságának megállapításához:
    Porsche video :)
  • b-type
    kérdezz rá, hogy mit-hogy csinált. :)
    csak használni fog sztem.
  • Yunx
    Hali,

Annak a simnek mi a neve amiről a másik fórumon linkeltél videot?
    És honnan lehet beszerezni? Jöhet privibe, ne legyen off.
    Köszi
  • Bagoly81
    igazad van hogy nemjo halgatni csak... érted hanembeszélünk rola...
    na mind1 ugyis fogok vele játszni csak hátha van valamiféle beálitási séma ami ezeket a dolgokat kicsit elsimitja..
  • Bagoly81
    elhiheted finoman adagolom de 3 asba 30 nál megfordul 2000 es fordulaton és nemtudok elindulni mert állandoan megforog attol tépem a hajam
  • Bagoly81
    abs nek pont az a feladata hogy hagyja a kerekeket kicsit forogni hogy tudjál korrigálni. abba igazad van hogy elöször nem de hamár 5 perce csak kapar meg kapar leégrola hamar akosz nem?
  • b-type
    sztem jogos.
    nem jó agyonhallgatni, hogy vannak hibái.
    vagy megszokod, vagy másik szim a megoldás.
  • ACE
    Azért kapar füvön, mert 700 LE-t finoman kell adagolni a gázpedállal, mert ott kemény Nm nyomatékok tudnak keletkezni, és amiatt pörög ám mint állat, ha meg pörög, akkor szevasz kormányzás, meg előre haladás...
  • mEkLaU
    Hátsókerekes mivolta majd az összes kérdésre válasz lehet esetedben.
    Szted ha füvön elkezd pörögni a hátsokerék padló mellett akkor max tapadással visszamész a pályára?
    Utolso kérdésre pedig válaszolva ha rálépsz a fékre durván tehát blokkolnak a kerekek akkor szépen csuszol egyenesen nem fogsz kanyarodni.Ez szimpla fizika
  • Bagoly81
    vagy csak én érzem igy?
  • Bagoly81
    ja és ha fékezel high abs sel mértnem kanyarodik akocsi? érdekes, ha iven kanyarodsz baro minden de ha nem és mész már 100 al lofasz! nehogy megmagyarázza nekem valaki hogy azért mert gyorsan megyek mert egy ilyen kocsinak többet kell tudnia elvileg verseny autorol van szó
    ja hát meg a másik hogylehet fennakadni a füvön ? nekem sikerült..(alig birtam kijönni) mértnem kanyarodik a füvön vagy a kavicson!? ha nyomom a gázt mértnem indul meg a füvőn csak kuplungrugdalással? és ha kapartat az ember mértváltozik a a páya jégpályává? mert csak ott csuzik a kocsi enyire.. ha fékezek mért csak kicsit kanyarodik a kocsi?
  • b-type
    azért mert szvsz nem túl faxa sajnos (bocsesz fanok)
    a tapadáshatár van sajnos igen gyíkba rakva.
  • Slow
    kb minden reális a játékban, szal ne a suzukidhoz hasonlítsd ;) egyébként megnézném, ahogy 260-ról 120 méter alatt egy swift lelassul 30-ra...;)

finoman kell bánni ezzel a játékkal, nem egy needforspeed, meg kell szokni... viszont, ha megtanulod, akkor nagyon faca élmény, hidd el!
  • Alexease
    Ha mar egyszer "lefutott a felfuggesztes kod", akkor mar nem igazan lehet megfogni, max padlofekezessel, az ugy-ahogy ugy mukodik ahogy kellene, de az sem az igazi;)))
    Amugy meg megszokhato, csak sokat kell menni vele. Az FFB-t is erdemes jol szetallitgatni - player.ini - mert nagyon sok fugg tole. Alapbol szamol valami gumi tapadast, visszahuzast stb., azokat erdemes hanyagolni, es csak a kiszamolt erokre koncentralni. ha jol be van allitva, 2x annyit erezni az autobol mint alapban.
  • Bagoly81
    ja és a fékek az eééen mit lehet csinálni?
  • Bagoly81
    kormánnyal játszok de mértnem tudok korrigálni ha pl még a gázt sem nyomom elindul és passz, kipörgás csinálhatsz bármit.
  • mEkLaU
    Ha kanyarban padlot nyomsz egy 600-700 lovas autónak akkor lényegében a normális reakciója az autónak, hogy elindul a hátulja.Ez akkor lehet kedvszegő ha billentyüvel probálkozol játszani.Kormányra teremtették a játékot.Nézd el ezt a Simbinnek, ez egy szimulátor.
  • Bagoly81
    amugy tetszik a gamma csak ez a pár dolog nemtetszik, igaz álitgatni kéne a kocsin , de lusta vagyok hozzá.
  • Bagoly81
    aszt árulja már el valaki hogy mértvan az hogy 50 nél kb megfordul a kocsi? olyan mintha nemlenne tapadás, rém idegesitő és ha elindul a kocsi segge abszolute de nemlehet korrigálni ez is a játchatóság rovására ment... vagy csak én érzem igy ?? az tetszik hogy ha padlógázt nyomok a kanyarba akkor kipördül (szinte álló helyzetbe is na ez nem... amugy lamborgini vel játszok ja és a fékhatás sem valami kull...... (szerintem a szuzukim jobban fékez)
  • Duddits
    Köszönöm.
  • JuanG
    persze általánosságban könnyebben vezethetőek/korrigálhatóak az SCC autói, mint a GTR-ben, de ez így van jól, hisz a GTR számomra kicsit el van túlozva...de az biztos, hogy az SCC-s BMW-t nehezebb vezetni (több benne a kraft), mint a GTR-es konverziót (így csinálták meg)...

...javában készül egy nagyszabású peccs, módosított fizika/irányítás, illetve a pályagrafikát is feltúrbózzák kicsit (textúrák)...de jelenleg tudomásom szerint csak egy ember csinálja az RSDG-nél, mert a másik most katona :(...
  • bödön ödön
    gyengébb motorilag, mert ebben egy 6 hengeres van csak, a videó belin pedig egy v8as.
  • K.András
    Bárcsak minél több SCC-hez hasonlo mod lenne, anno nagyon tetszett a hibái ellenére, de nekem a GTR jobban bejön.
    Egyébként igaz hogy erösebb autok is vannak SCC-ben, de joval nagyobb a leszoritoerö is azoknál a verdáknál, szal nem biztos hogy nehezebb vezetni, söt emlékeim szerint könnyebben irányithatoak a kocsik, egyébként milyen javitás lesz hozzá?Lehet megen felrakom majd, bár sokat biztos nem fogom használni.
  • JuanG
    ja, úgy értettem, hogy motorilag gyengébb jóval, mint az SCC-ben, ennélfogva könnyebben is vezethető...
  • JuanG
    várjunk míg kijön a peccs, onnantól a GTR-t lehet elfelejtem >:[]
  • Panther
    Lehet, hogy Juan sietett azért írta így. Lehet arra értette, hogy az autó jóval gyengébb GTR-ben, mint az SCC-ben, ez látszik a végesebességből is....
  • K.András
    Azt azért nem mondanám hogy az SCC-ben jobb lenne a fizika, nyomtam én is sokat SCC-t mikor megjelent és elég könnyen lehetett irreális idöket menni, vagy R8 olyan mint egy sinauto, szinte lehetetlen eldobni.
  • JuanG
    akkor innen le lehet szedni, akit érdekel:
    GTR-BMWM3-v1.rar
  • JuanG
    hmmm. most nem megy az oldal, pár perce még jó volt...
  • JuanG
    amúgy pont most jelent meg a GTR-hez is ez az M3-as GTR BMW szett az SCC-ből konvertálva, de a fizika más, jóval gyengébb a GTR-ben, mint az SCC-ben...viszont jól tapad, érdemes kipróbálni, a Z3-asnál jobb:
    BMW M3 for GTR
  • kigyi
    A következő oldalról le lehet szedni: Hungarian Simworld
    És még GTR-es cuccokat is fogsz itt találni, választani fent a szimulátorok menüből tudsz! Oldalt pedig ezután megjelennek a pályák, mod-ok stb........ (Duddits)
  • K.András
    Alapbol is van BMW a GTR-ben(Z3), de ez a video az SCC-böl van(F1C mod)...
  • Duddits
    BMW a GTR-be?? Honnét szedted?
  • JuanG
    köszi :)
  • K.András
    Jol megcsináltátok ezt a videot!
  • szokegergely
    Hi!
    Nekem MOMO van kb:2 éve.
    Az nfs5 király vele.A többi játék rak.szar.Egy éve gar.pedál...majdnem 4 hónapot volt oda,véleményem szerint még csak szét sem szedték,volt pofájuk azt állítani hogy hibátlan,de a gáz csak 60%-os volt.Külön kutatómunka volt visszaszerezni.Nemrég szédszedtem, és láss csodát csak poros volt az érzékelője,mert szar a konstrukció,most megint mükszik és élvezem vele a GTR-t,amihez végre tökéletes a kormányom.:)