9559
  • bödön ödön
    te konkrétan edelényi vagy? :)
  • Slow
    itt fent van a banner és alatta linkek, azok között a FAQ, ott van info...

a fórumozók nagy részét idegesítik azok az arcok, akik nem hajlandóak minimálisan körülnézni, rögtön kérdeznek és várják a gyors és kedves segítséget...
  • edeleny
    Köszi ezt ez ertekes infot.
  • mohus
    LOL:)))))

ezen nem is csodálkozom....elsőre talán fura...de a játékokat me gis lehet vásárolni
  • edeleny
    Bocsi,de ebböl nem ertettem semmit.
  • Alexease
    Banner alatt FAQ + az alatta levo szoveg...
  • Alexease
    Itt a weboldal es a helyszinek: http://www.invictus.hu/crc/tracks.htm
  • Alexease
    OFF
    A Magyar Cross Racing Championship van/lesz.;) Aprilis/majusban jelenik meg a vegleges. Mar volt egy Magyar release, de az az europai "veglegeshez" kepest - elvileg - csak 50%-os:))

Nem kifejezetten szimulatornak keszul, de a fizika, a tores ott van a toppon, inkabb egy nagyon jol vezetheto, elvezetes autos jatek lesz (a playaversenytol a terepversenyekig).

A grafikai engine is zsir uj, minden top efektek felmutat (bump, HDRi, dinamikus/manual kontraszt, noise, valos tukrozodesek, motion blur (jatek kozben NEM csak visszajatszasban!), koszolodas-kopas stb. A megjelenitese hirtelen "furcsa" lehet, de meg is sokkak jobb menetkozben alatvany mint az atlag, inkabb filmes a beutese.
    ON
  • oneal1
    ez a magyar cucc nem?
  • mohus
    és ezt eddig mér nem mutatta senki?
  • mohus
    ide vele mi ez?:)
  • Alexease
    Valszeg ilyesmire gondoltal (onarnyek, pilota- es kormany arnyek a muszerfalon, kocsiban - persze dinamukusan):))
  • mohus
    csak annyit kérnék végre hogy a 256 megás videókártya korszakban legyen a műszerfalon önárnyék vagy valami apróság...ne a lapfákból éljünk életünk végéig....

absz a látványra gondoltam és nem a fizikára
  • mohus
    tök jó hogy a sarokban a faszi ott vezet:)
  • mohus
    Bill Douglas..a címét nem tudom mert a Klassik Rádióból vettem fel
  • mohus
    én az elefesbe betettem 10 autót...reply-ban a gépem hulla lett tőle
    :((((
    buzi winfos lezabálja a gépem felét
  • Alexease
    Persze, egy kicsit sarkitottam adolgon, de nem is pontosan erre gondoltam:))) Nem "elromlik" az auto, hanem a program nem tudja szamolni;)) Ez borulasnal mar ugy is mindegy, de egy kerekvetozesnel, komolyabb kaszni mozgasnal, csavarodasnal mar problemas lehet, ha nem azt adja vissza amit kellene.
  • K.András
    Na de ez a játék is pont arrol szol, hogy ne dobd el az autot, eldobod utána persze hogy szar lesz, ez pont olyan mintha nekimennék a falnak és utána elkezdeném az auto végsebességét tesztelni, majd mondanám hogy ez nem valami gyors :)
  • Alexease
    Amig a kerekek leernek a foldre, addig nincs gond vele:) Csak ha kirugoznak teljesen a kerekek, akkor mar nem tud mit kezdeni vele. probalj borulni egyet, ha leesik az auto a kerekeire, akkor mint egy fatengelyes szeker pattan egyet, es ha mar a talajon van, akkor rugozik egy-ket kamut:)))
  • Bagoly81
    hello, feltettem a 1300 as javitást és szerintem élvezhetöbb lett a gamma, vagy énvagyok jobb hangulatba:) de az biztos érdemes feltenni aszt a javitást is
  • JuanG
    hát igen, a konfigom nem túl jó, ráadásul a pálya se túl szép, és a videóméretet se akartam hogy nagy legyen, ezért ilyen ronda...:)
  • JuanG
    jó kis vidijó, talán ezt is felhasználom majd :)...
  • K.András
    "Ha mar egyszer "lefutott a felfuggesztes kod"

Ha felfüggesztés csak kod, akkor mivel magyarázod a telemetrián azokat az adatokat?:)
  • budasp
    "de a gamma...sztem még messze van tőle...."

Azt gondolom érdemes körülnézni hogyan is készült a GTR (GPS, telemertia adatok, versenyzői tesztek) és elolvasni a top sim pilóták véleményét is a gameről, elsősorban persze a fizikára vonatkozóan, valamint megnézni, hogy a GTRank-en az elsők között milyen arányban szerepelnek elismert pilóták nevei, és így talán könnyebb belátni, hogy "a messze van tőle" minősítés nagyon nem állja meg a helyét. Persze bőven van hibája így is, de ez a dolog mondható rá a legkevésbé, szerintem.

Egyébként meglehet, hogy érdemes lenne a FAQ-ban erről is írni néhány mondatot, mert gyakran előjön a "nem tudok vele menni, kipörög, eltúlzott, stb." véleményezés, és ugye amíg valaki minden körben füvet is látogat, addig nem tudja megérezni a szimuláció valós mivoltát és emiatt könnyedén elhamarkodott következtetéseket von le... :)
  • b-type
    egy GT4 (vagy hány) videót láttam, egy teljes Nordschleife kör volt, Sauber Mercivel ha jól emléxem..
    megnéztem, letöröltem, mert egyrészt nekem sok volt ( na nem a graf. mert azt irigylem), másrészt nekem nem elérhető a játék, csak számgép van...akkor meg minek?
    Az Scc elérhető (ráadásul 'titkos' cucc volt, persze hogy érdekelt).
    Ráadásul én minden Juan videót reflexből megnézek. :))

• Jacek
    nem is 6 auto megy:) hanem 24 a max
  • [HUN]Crassus
    a 2. videon hallhato zenenek mi a cime?
  • ForRedGlory
    Grat.
  • Alexease
    Az S2 videot en is lattam, tenyleg jo lesz.
    A visszajatszasrol gondolom ismet a megszokott grafikai efekteket, latvanyt hianyoltad. Az nem lesz. Remelem nem is foglalkoznak majd vele, ebbe a kategoriaba teljesen felesleges. Majd ha boven marad eroforas a fizika, tores szamitas utan, akkor majd johetnek a "filmes" dolgok is;)
  • Alexease
    Nyugi csak viccelek:PP
    De ha toled olvasok, akkor mindig GT4:)) Egyszer atneztem a jatekgepes reszlegbe, lattam ott is komolyan "reklamozod" a progit;)

Bar mar tobbszor irtam, meg itt OFF is - de ugy is ejjel van:)) - tenyleg az a banatom, hogy a Sony keptelen egy korosztalyt feljebb lepni, vagy csak "komolyabban" venni amit csinal, mert ha benne lennenek a hianyzo dolgok, tuti megvennem en is, es sokat tolnam (valszeg, azert szim.-ben, fizikaban azert megut egy PC-s MBWR vagy TRD2 szintet, es az mar eleg a "kikapcsolodashoz").
  • mohus
    én láttam egy videót...leendő S2....a liveforspeeden...huhh
    na az már igen...

a demo ami letölthető volt az a közelébe sem jött sajna...de az irány nagyon jó föleg a vezetés rész. a Reply-ok kb 10%-os kidolgozottságnál vannak, de az nem is annyira lényeges.

na befejeztem itt, mejd LFS forumon keresem az infot
  • Alexease
    Nincs. Meg nem igazan jelent meg:)) De az S1 meg van:P
  • mohus
    ja szálljál már le rólam...én mindent kiprószálok...még a távirányítós autokat is
    nincs GT4 mániám, a videót azért csináltam ,mert szeretek videót vágni és a legszebb alapanyagból a legkönyebb mindez
  • mohus
    én inkább az LFS-t tolnám már....neked megvan az S2?
  • Alexease
    Szerintem en mar valaszoltam, s mindenki csendben toleralta is a PS2 es GT4 maniadat:)))) Hiaba reklamozod, szerin tem senki nem fog venni PS2-ot, hogy hatulrol tologasson autokat:PPPPPPPP
    Elismerem hogy szep es latvanyos - mivel ez a dolga. De te is tudod, hogy milyen lenyeges dolgok hianyoznak belole, ami miatt nem vennem meg:)))
  • mohus
    cool:)

de a gamma...sztem még messze van tőle....

a faszi igencsak adott a váltókarnak...főleg hogy egyesével pakolta vissza...mondjuk máshogy nem is lehet:)
  • mohus
    "kicsit off:

SCC videóm két részben, ajánlom minden GTR kedvelőnek...BMW M3 GTR, nordschleife 1 kör...
    part1
    part2"

sajna nagyon csúnya a gém rész, ráadásul bebe-szaggat is vagy a konfig gyenge?...de a vágás impozáns:)

ja bezzeg ez enyémeket senki nem nézte meg....egy lappal ezelőtt linkeltem
    GT Nürburgring egyenes
    GT Nürburgring Art
  • sajoati
    elhiszem mindkét mellékmondatodat, csak a köztük levő logikai összefüggést nem..
  • Jacek
    nem csinaltak meg ugyanis az eletben sincs digitalis gumikopas mero barmilyen hihetetlen..
  • sajoati
    "meséljen légyszi, aki vezetett már GTR-t élőben, hogy mi a különbség?"

én vezettem már GTR-t élőben, az úgy volt, hogy elég nehezen ment, az szentigaz, meg németül se nagyon tudok, így a csapatrádiót sem értettem, meg SZ@R VOLT A FF, szóval kiszálltam és uninstall. ;-)

télleg, 1.3-ig már megcsinálták, hogy a gumikopást valahol nyomon lehessen benne követni? (a cockpitből mármint)