9559
-
bödön ödön #7456 "az LFS-sel az egyik gondom az autólicenszek hiánya..."
szerintem meg ez csöppet sem vesz el a szimulátori értékéből. a legjobb online szim amit eddig csináltak. Vannak hibái a fizika terén, még az S2nek is, de mindezek mellett nagyon is élvezhető.
nehogymár a licenszeken múljon, hogy vmi mennyire jó. :P -
#7455 Mohus digit videó
GTR Ferrari -
#7454 én pl a GT4-et pont azért is szeretem...megringatni egy RS6-os audit szép felókkal -
#7453 Öööö. Ez melyik játék kiegészítője? Ill. minek a rövidítése az SCC? -
#7452 Es egy kis erdekesseg (eloturtam:D). A GTR-nek nagyon jo a hangulata, amit tobbek kozott a(z) (eredeti-) hangoknak koszonhet. De azert ott is vannak trukkok:)
Pl.: a gyorsitasnal, lassitasnal halhato Trans-wine (valto-attetel-meghajtas-sipolas) nagyon jo ujitas, kegyetlen hangulatos. Foleg, amikor ugy hallani, hogy ugral-pattog az auto, es fel-fel porog a motor-valto stb. De ezzel csak az a gond, hogy semmi koze a felfuggeszteshez, mert ez egy elore felvett hang;))))
Lehet hallgatozni (termeszetesen a WAV eredeti GTR liszenszes, az infojaba megtekintheto - csak ha valaki hitetlenkedik:DDDD): tw offverylow.wav -
#7451 persze, igazad van, de ha az alapja vminek ilyen szélességű határok közt mozgatható az sosem lenne baj, leginkább a modok miatt.
vagy pl. a GT osztályú autó merev igen, de ha az N-gt-s Porschékat vesszük akkor már nem annyira, ha pedig az egész Fia Gt versenyhétvégét, akkor a Wtcc-ben már igen jó lenne.
Tehát nekem nem kell hogy egy GT-s Maserati bólogasson a kanyarba, csak legyen egy középbeáll, ahonnan kialakítják a kategóriákat, felfelé szigorítani, lefelé vagyányabbá tenni az autó mozgását.
pl. kiváncsi leszek az rFactor-ra, mert ott igen széles skálán mozognak majd a vezethető autók (Opel Tigra-F3000 kb. ahogy a képeket láttam)
-
#7450 sajna pedig igy van.. -
#7449 "Az LFS-nél érezni bemozgáskor a súlyát sztem, az rFactor meg jó versenyautóhoz illően tud kezes lenni korrigáláskor.
Ha ekkora érezhető mozgásokat setuppal el tudnék érni az vmi menyország lenne. :)"
az LFS-sel az egyik gondom az autólicenszek hiánya...meg hogy lassan készül:)
a GT autóknál meg nem lesznek olyan felfüggesztési bemozgások amiket szeretnél...mivel a GT autók piszok kemény rugózásuak
de ha nem erre gondoltál akkor bocs...
a netes módozatok PC-s autókákkal...pl LFS valaki felhomályosítana..hova menjek mit töltsek le stb? vagy legalább egy linket lehetőleg magyarul magyarokkal:)
-
#7448 "a lassulas lenyegeben csak edzesen meg idomeron van mert ugye be van pakolva 30 auto es benn allnak a boxban, es sajna ugy veszi mintha latnad oket:)"
huhh...ezt így hallva eléggé dühítő:)
HISZ NEM IS LÁTOM ŐKET....sztem már a Quake2 vagy Red Factiont is úgy írták, hogy amit nem láthatsz arra nem vesz igénybe erőforrásokat a géptől....
ok...8-10-zel majd megpróbálom -
#7447 Eddig nem volt fent az SCC, de most gyorsan feltettem:)) Azert nem annyira "csunya" a GTR-hez kepest:) Lehet, hogy nem 100% eredeti kinezet, de a celnak tokeletesen megfelel:PP Es azert, igy most hirtelen, vezethetosegre sem fedeztem fel azt a "hu de regi szar es elavult" dolgot...;))
Itt a Corvette-rol 2 kep, aki tud, tegyen be a GTR-bol is, kivancsi vagyok (nekem nincs fent);)
-
#7446 Azert annyira nem rosszak:))
A GTR demo/vegleges megjelenese utan kiadott F1C MOD-okat azert eleg rendesen feltuningoltak;) Az teny, hogy a GTR-ben sok az ujitas, de nagyreszt az az alap engine resze, max egy kicsit munkasabb vagy trukkosebb megoldassal. Az utana megjelent MOD-okba, szinte mindent beleepitettek. Persze a korrekt palyakkal, belsonezetekkel, hangokkal elonyben van a GTR, de azert az megis csak egy hivatalos, liszenszelt, fizetos jatek, es nem "otthon" keszul nehany ember szabadidejeben:))))) -
#7445 Az van, hogy ténylegesen megnőtek az igények.
Nincs a GTR-rel sem semmi baj, emléxem a demo-ra, micsoda jóság volt, hogy bemozgott a kasztni oldalirányú terhelésre...érezhetően elpattogott...meg minden, tetszett.
Etcc-vel nem is lehet összehasonlítani az is tény. (bár az elsőkerekére még kiváncsi lennék GTR-nek, na de majd az rFactor)
Nálam az van, hogy jött az RBR, és jött a GTP, más, és más megvílágitásból adtak többet, de nálam amikor szimet akarok, akkor vmi olyan dolog jelenik meg, amit lerni ide nem tudok, de vigyorogjak végig annyira jó legyen. és nagyon (nagyon-nagyon) jó lenne egy értelmezhető, használható telemetria.
Ne attól ájuljak el, hogy milyen sokrétű, hanem, hogy PAKK minden müködik, és lekövethető. (egyszerűen)
és a kasztnilódulás meg setupolhatóan legyen átmenet valahol az LFS, és az rFacor között. Az LFS-nél érezni bemozgáskor a súlyát sztem, az rFactor meg jó versenyautóhoz illően tud kezes lenni korrigáláskor.
Ha ekkora érezhető mozgásokat setuppal el tudnék érni az vmi menyország lenne. :)
-
#7444 Lathato autok szamat vedd le mondjuk 8-10 korneykere.
En valami olyasmit halottam hogy eloszor MototGP-nek a motorjat akartak megvenni csak draga volt nekik de lehet hogy pletyi:) -
#7443 a lassulas lenyegeben csak edzesen meg idomeron van mert ugye be van pakolva 30 auto es benn allnak a boxban, es sajna ugy veszi mintha latnad oket:) -
K.András #7442 Valamit kellett csináljanak vele, magátol nem fog tudni 2x annyi poligont kirajzolni mint elötte.Szoval azért itt elég sokat adtak neki, elég megnézni a belsök kidolgozását, utána nézzük meg az F1C v PTC v ETCC v SCC vagy bármelyik modot, közelében sincsenek! -
#7441 majd csinálok videót...csak most beszart a Studio 9-em
valszínű a daemon tools és a starfuck kezdi enni a gépemet:) -
#7440 az igaz:D
-
#7439 A gamepados rá van "kényszerítve" azért 1-2-re :DDD -
#7438 szerintem már alapban gáz ha valaki egy ilyen játéknak a segitségekkel indul neki! -
#7437 "n tegnap toltam gémpaddal is kiváncsiságból (ja nem bírtam megvárni Alex az eredetit letoltam a netről az 1.3-ast sorry), mivel a kanyarokat magától vette és minden kanyarban le is fékezett automatikusan...elég jó időket megy az ember:)"
Hát persze :DDD
Próbáld ki úgy is hogy csak a kipörgésgátló és a blokkolásgátló van CSAK bekapcsolva. Akkor megnézem mikor fékez kanyarban és mikor veszi be automatikusan a kanyarokat ;DDD -
#7436 - Nem gond, nekem is meg van warez-ben, bar nincs installva;) Az eredetit varom...
- Sajnos az engine tenyleg regi, es eredetileg is vannak hibai (kicsit rajzfilmes kinezet, gagyi feny-arnyek kezeles, primitiv visszajatszas stb.) De azert a GTR-ben eleg jol felhuztak itt-ott, mint szimulator azert megfelel grafikailag (foleg, hogy en meg a 6-7 eves GPL-t is nyomom neha:DD) A belassulas is egyertelmu, ahoz hogy kisikarjanak valamivel tobb latvanyt, itt-ott sikerult tulzasba vinniuk a dolgot:)) -
#7435 azért abban meg kéne állapodni ki mennyi segítséget használ:)
én tegnap toltam gémpaddal is kiváncsiságból (ja nem bírtam megvárni Alex az eredetit letoltam a netről az 1.3-ast sorry), mivel a kanyarokat magától vette és minden kanyarban le is fékezett automatikusan...elég jó időket megy az ember:)
Egéyb tapasztalatok első blikkre:
"Az igazi sim arról ismerszik meg, hogy nincsenek segítségek" - mondta Freak annó...szerencsére a GTR nem ilyen, ad segítséget a "kanyarban nem akarok izzadni" típusú játékosonak is..megfelelő sikerélményt garantálva, így gamepaddal is kíválóan irányítható...sokkal jobban, mint azt vártam
nos a Simulation módban már sikerült a boxban fejre állítani a verdát
már a kis koccanások kellemes hangokkal járnak:) persze a törés nem egy Colin de legalább lehullanak a cuccuk így úgy...
pörgettem a verdát az aszfalton , nagyon baba...fékcsík plusz füst:) a közönség tapsolt:)
a belső jól néz ki...a képkockák jól peregnek bennt, a gépem magas beállításokkal is stabilan futattja, a gond akkor kezdődik ha a box fele közelít az ember:) majd kitapasztalom mennyire kell lefele venni még a cuccokat
a replay a 10-es skálából sajnos csak 6-ot kap kb...itt látszik az, amit irtak mások is, hogy az engine nem egy mai darab...2001 tájékán ez megfelelő volt de 2005-ben kevésnek érzem, ráadásul "rángatozni" is szeret.
a GTR szép jó és nincs is nagyon más a piacon ilyen minőségben, de a mai PC-k erejéhez képest, látva egy HL2 engine-t és látvány, közepes-jó a vizuális megjelenítés...
Igencsak elgondolkodtató, hogy ezt a nagyon népszerű műfajt, mint az autós gammák, miért nem aknázzák ki teljesen a fejlesztők a vizuális megjelenítés terén.
ja minden amit írtam a SZTEM kategória...
-
#7434 egy 10k értékű kormány egy GTR-t futtatni képes PC árának a töredéke ... nem hiszem, hogy valaki az ára miatt nem vesz kormányt. sztem szimplán nem érdekli annyira az autósjátékozás ;) ... és sztem természetes, hogy furán néznek a topikban az olyanokra, akit ez a "szimulátor" érdekel, de csak ugy játszogatni ... máshol meg ezekre a "megszállottakra" néznek furán .... ;) -
#7433 Á. Nem érdekel elment a kedvem. -
#7432 A DDS pluginban lévő két dll-t és a dds.8bi-t hova rakjam? A photoshop könyvtárába vagy a system32-be? -
#7431 Küldd el a mail címedet privátba és küldök fotókat -
#7430 Az autó textúrákat mert azokat akarod szerkeszteni -
#7429 Elakadtam az autókészítésben. Ez a Juan_G által leírt módszert próbálgatom, de valamit nemértek. Szóval ez lenne a haszn. útmutató:
"A GTRManager-ből nekünk a Locutus-féle GEditor-ra van szükségünk. Ezzel a programmal tudunk megnyitni gtr fájlokat, és exportálni-importálni. A csapatkönyvtárunkban 3 „gtr” fájl van (az én példám szerint):
074_cpit_ultra_tex.gtr – nagy felbontású cockpit textúra
074_tex.gtr – „kisebb” felbontású autó textúra (1024x1024)
074_ultra_tex.gtr – nagy felbontású autó textúra (2048x2048)
Nyissuk meg a 074_ultra_tex.gtr fájlt! Azért ezt, mert a template is 2048x2048-as felbontású. A menet a következő: a GEditorral exportáljuk azt a két fájl-t ami ebben a „gtr” fájlban van. Fontos, és vegyük észre, hogy az exportált fájlok nevei (az én példám szerint) 019_LISTER_BODY1.DDS és 019_LISTER_BODY2.DDS, mivel én az elején a 19-es rajtszámú Lister fájljait másoltam be a csapatkönyvtáramba!!!!!!"
Addig oké, hogy az editorral megnyitom a 074_ultra_text.gtr nevű fájlt, de azután mit exportáljak?
"GEditorral exportáljuk azt a két fájl-t ami ebben a „gtr” fájlban van."
Hogy lehet két fájl egy fájlban? Nem értem . -
steweee #7428 igen, jó lenne pár kép és leírás róla. CSAK olyat veszek ami nagyon tartós és strapabíró. általában az olcsó cucc hosszú távon mindig drágább.olyan kell ami nem esik szét -
#7427 LOL... nem a kormányhoz vesznek autós játékot, hanem az autós játékhoz vesznek kormányt....DE hagyjuk már, ok? -
#7426 mostmar kezdem unni mirol beszelsz? akkor enzzuk ugy hogy hany ember vett autos jatekot akinek kormanya van te biztos nem vettel... -
#7425 Aki kíváncsi hamar megöregszik ;ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ -
#7424 Simán a TE idődet kérdezték...És nem a ranklistát akarta bárki is nézni.KIVÁNCSIAK az emberek.Ennyi -
#7423 sztem is túlérzékenyen reagáltad kicsit.
azért kérdezte az időt, hogy milyen idők érhetők el gamepad-el.
-
#7422 De üldözési mániás vagyok :DDD Ott van a GTRank, lehet böngészni, igaz nem írja, hogy mivel játszik az ember, de legalább el tudja magát helyezni rajta. ;D -
#7421 András szerintem tényleg csak kiváncsiságból kérdezte.És engem is érdekelne mit lehet gamepaddal művelni.Az idő pedig jó összehasonlítási alap.Ne legyen már üldözési mániád -
#7420 Ne nézzetek már hülyének, tisztában vagyok vele, hogy a kormány mennyivel jobb a gamepadnál, csak nem futja rá és kész. DE attól még nem röhejes gamepaddal játszani, ill. "ne írd be az eredményed milyen időt mész vele" típusú megjegyszeék sem kellenek. -
#7419 Azzal azért nem lehet vitázni, hogy kormánnyal teljes egy autós szim.
Megmondom: kerek a perec.
Tény hogy nem kell minden játékot versenyszerűen nyomni, mert nem kell.
De kontroller az nem kormány.
Ha használod már 2hete, akkor ezen nem is vívnál, egyszerűen így van. :)
Ha már az időt rászánod, akkor miért nem élvezed ki teljesen?
Egy kormány több évre szól (minimum 3)
-
#7418 Én is csak a vélemélnyem írtam le... Valaki nem engedheti meg magának a kormányt, de nem kéne megjegyzéseket tenni azokra sem akik gamepaddal játszanak. (Nem rád vonatkozik) -
#7417 Figyi ha kötekedni akarsz szóljál!!!Én leírtam a véleményemet itt.Ha azt akarom tudni mennyi 1Kg kenyér,akkor lemegyek a boltba és megkérdezem.Úgy gondolom ha ezen a fórumon beszélgetsz akkor az itteni témák érdekelnek az itteni emberekkel.De szólj ha nem.....Nem tudom minek kell egyből heves reakcióval reagálni mindenhol..Ne a fórummal gyere...akkor mivel?