9559
-
#7496 CARRERA.SFX - ez a file nem okoz vajon mismatch-et??? -
dl Voodoo #7495 Megindult :)))))))) thx -
#7494 Probald innen: http://www.onlineracer.de/download.php?view.204
Regisztralni kell!! -
dl Voodoo #7493 Ezt a posche GSMF mododt le tudom szedni a hsw-n kívül máshonnan mert a hsw -s az nem jön le akármit is csinálok :S az új mod az már meg van. -
#7492 A HPCC-hoz csinaltam egy gyors, sajat cockpit belso szelvedot (tukrozodes+kosz). En szeretem "latni" a szelvedot, jobb a tererzet:)))) Nem ir felul semmit, egy BMP, ha nem kell, torlendo: HPCC Alexease Cockpit Window
Es detto a HPCC-ben lecsereltem az osszes hagot, efektet (kiveve motorhang). Szinte mind a GTR-bol van;P A hangok a ..\Audio\Vehicle\Carrera_Alexease konyvtarban lesznek, nem irnak felul semmit. De a CARRERA.SFX-et be kell masolni a ../PCCSeasonData/Vehicles konyvtarba! Az eredetit archivaljatok!!! HPCC Alexease Sounds (THX GTR:DDDDD) -
#7491 küldtem privit... -
#7490 Akkor a 10sec-el majdnem eltalaltam:P
kivancsi leszek hogy hozok ennyit ezen az idon?! Valszeg sehogy:))) Meg 3-4 sec belefer, de annal tobb mar macerasabb;) Valszeg komolyabb sikan egyengetessel, kanyar egyenesitgetessel es kerekvetozessel osszehozhato a dolog, csak en mar annyira nem erzem ezt az autot, hogy biztonsaggal kivitelezzem;DDD
Azert lehet, hogy jelentkezem, megis csak magyar mod, meg ugy teszt verseny, elesben kiderul mit megy az atlag versenykorulmenyek kozott. -
#7489 1:59:xxx :DDD...de mentek rajta már 1:58-at is -
#7488 Ha semmid sincs, akkor sokminden;))
Eloszor a F1 Challenge '99-02, utana a Porsche Carrera Cup 2003 MOD (GSMF) es a vegen a Hungarian Porsche Carrera Cup. A ket MOD-ot itt megtalalod: www.hsw.hu - f1c mod -
#7487 mi kell a HPCC-hez, ha semmim nincs?:) -
#7486 nagyon dög, pláne szemből a két kocsi betonközelből...
és főleg hogy ki van fehérítve mint Jackó:) ezzel a tűéles papírmásé "jelleget" szépen el lehet tűntetni
de nekem szaggat a video...nálam a gubanc? -
#7485 Van aki jelentkezett a HPCC bajnoksagba (holnap teszt futam - Melbourne)? Most leteszteltem, mentem nehany kort, 2:12:xx:)) Gondolom vagy 5-10 sec-el tobb mint kellene?!:))) -
#7484 Na ezt mar en sem tudom:)))) -
bödön ödön #7483 ha megvan neki akkor valszeg tudja, hogy lehet online tolni, nem? dehát mégsem tudja! no, ez most hogy lehet? na, ezért gondoltam, hogy meg sins neki. :P -
#7482 Mohus volt az elso, aki belinkelte a forumba az S2 demojat, valszeg meg van neki:) -
bödön ödön #7481 nekem mindegy, hogy eredeti e vagy sem, a lényeg, hogy legyen vmi sajátos karakterisztikája, és az lfs autóinak ez egytől egyig megvan.
www.liveforspeed.net
az S2 demo alpha verzióját javaslom letölteni, gondolom megvenni még úgysem fogod, úgyhogy ez is pont elég. és lehet vele online tolni, csak mivel demo, mindenféle állatok rászabadultak és az új törésmodellt tesztelik. ha normális versenyzéshez is kedved támad, akkor a www.liveforspeed.hu oldalon az S1 fórumban a liveforspeed.hu topikban megtalálod a nyílt demo serverek jelszavát, azokat látogasd. -
dl Voodoo #7480 thx srácok fleshgetet nem igazán akarom felrakni de ha minden link , kötél szakad felteszem. :) -
#7479 igen, erre gondoltam...hogy flashget-el talán lejönne, épp írni akartam, de megelőztél... -
Toya #7478 A Too Many Users-t sajna nem tudjuk javítani jelenleg, de egy kis idő múlva talán sikerül megoldanunk - talán nem is olyan sokára.
Nekem FlashGettel minden leszokott jönni :) -
#7477 Ugye azért arra rájöttél, hogy ez nem hibaüzenet, hanem csak egyszerűen annyi miszerint annyi júzer tölt az ftp-ről amennyi szál engedéjezve van, így ha valamelyik befejezi akkor kerülhetsz sorra. Ez azért lett bevezetve, hogy mindig egyenletes letöltési sebesség legyen azoknak akik éppen töltenek. Letöltésvezérlővel ez könnyen hárítható, hiszen az néhány próbálkozás után a felszabadult helyre be tud csatlakozni. -
#7476 igen, de a HPCC-hez kell az alap PCC mod is, és az nem tölthető...most próbálkoztam ftp-n keresztül: "too many users", nem megy...pár hete is volt ilyen, majd javítják... -
#7475 A HPCC-t innen biztos hogy tudod tolteni, tobb link is van, mukodnek, leteszteltem: Hungarian Porsche Carrera Cup
Az SCC-t (Sport Car Challenge)MOD innen szedheto (az oldal kozepe): HSW F1C MOSs
De itt van hozzza kozvetlen link: Sport Car Challenge MOD for F1C
Ha leszedted, es az SCC inditasaval (SCC.exe) gond van, akkor szolj. Net Framework-kel megy, de megoldhato anelkul is (a MOD fut, csak a setup/player kesziteshez kell az SCC.EXE!) -
#7474 klassz az effekt :DDD...és tényleg jó a fizika, nem véletlenül csináltam a nordschleife videót... -
#7473 valami gubanc lehet...előbb-utóbb tölthető lesz sztem... -
dl Voodoo #7472 Én szivesen letölteném de a hsw 0 nem jön le róla ugyan ez a helyzet a porsche cup moddal azt is szivesen kipróbáltam volna de az se megy tök fasza. -
#7471 és nem csak grafikailag...a "szétbaszazidegmindjárt" effekt nincs benne :DDDDD -
sada67 #7470 Köszi -
#7469 Sports Car Challenge Mod (RSDG), hsw-n letölthető, és készül egy nagyobb szabású peccs is... -
#7468 Szerintem jójez grafikailag, rendben van. -
sada67 #7467 Tényleg melyik játék az SCC? -
#7466 Ez is nagyon ász, rá sem ismertem a mod-ra, jó kis lazulás volt :) -
#7465 nagyon jó! :)
jó a zene is. :) -
#7464 a vágással és egyebekkel el lehetett tüntetni néhány "zavaró" dolgot:)
-
#7463 Az SCC-t csak most tettem fel, eddig nem lattam. De nekem is tetszik! Furcsamod, szinte semmit nem kellett allitgasssak benne, azonnal jol vezetheto. A GTR-ben es az eddigi MOD-kban, kisebb FFB tuningot kellett eszkozolnom, hogy jobban erezzzem az autot. Lehet hogy nem liszenszelt mindenegyes matrica a cockpit-ben, de azert nagyon latvanyosan megvannak csinalva. Rengeteg az auto es meg a hangok is valtozatosak. Egyedul azok a dolgok "hianyoznak" - a GTR-hez kepest -, amit a SimBin-ek engine szinten is megtudtak valtoztatni, boviteni (arnyek kezeles, online, tobb-reszletesebb hangefekt). -
#7462 kicsit "sok" a vágás :)))...de klassz! -
#7461 nekem is fent van, és bizony hogy nem csúnya :)))...ráadásul vezethetőségében/fizikában nekem jobban bejön, a Pagani Zonda állat!!! Kiváncsi leszek, ha kijön a peccs, milyen lesz... -
#7460 Itt egy egyszerubb, attunesek es vagasok nelkul;) Hogyan kergetek egy Porsche-t Salen-nel:))) Ez az SCC-bol van.
SCC Salen vs Porsche.avi (AVI, DivX, 12Mbyte) -
#7459 sőt még F1-es is :DDD... -
#7458 van benne 2 darab:)) MRT5 meg az S2-ben az a kabrio valami az egy finn vagy milyen prototipus auto. -
#7457 hát valaki szereti eredeti verdákkal nyomni....t enem?:)
online hogy lehet tolni?