9559
  • Bence01
    szewasztok én szeretem a gtr-t de még nem volt alkalmam kipróbálni a multit ha valakinek van kedve akkor msn cimem: [email protected] várom a multizni vágyókat ja és nekem egyenlőre 1.3 multilanguage van.
  • Alexease
    Nem tudom milyen lehet es hogy van-e ertelme. Szamol egyaltalan draftot?! De amugy sem lenne az igazi szerintem, mert a fizikaval ami benne van, nem hinnem hogy korrekttul lehetne erezni a kaszni mozgasokat, az aprobb csuszasokat, raadasul a motorfekkezeles sem az igazi...
    De aztan lehet hogy jo, csak mindenki csendben van:)))))
  • Kaszi46
    sajna mégsem jo. balatonalmádiban probáltam egy srácnál szomszédjával. kábeles netjük van és a központ osztja le nekik helyi ip-ket, igy a játék azt hitte lanba vannak. hazajöttem hogy én is csatlakozom de én nem is láttam az általuk készített szervert. ha meg én csináltam akkor meg nekik serialt kert, mert akkor már netes szervernek látta a játék. remélem érthető voltam:)
  • arty
    jah, OVAL-t probálta már valami nagy nascaros? vélemény? :) ennyi idő után nemigaz h nincs legalább pár sorba leirva ... nemár senki sem nézte meg :)
  • arty
    az eddigin sem tudtam még sosem végigmenni ...

kaszi46: tehát azt mondod, 1.4 alatt ismét megy alapbol a directip cdkey-login nélkül? :) (amugy ez nem warez, mert pl az auth szerverek halálakor amugy is csak igy lehet(ne) játszani tudtommal...)

sztem amugy mire ez a gtr megjelenik, egyből EVM kategoria lesz, 1990 forintért :)) legalábbis a korabeli játékok ennyikért mennek ;))
  • Alexease
  • JuanG
    igen, és most olvastam, hogy feloldották a problémát (egy Pearson nevű arc), és GPL alá megcsinálják a teljes hosszúságú verziót :DDDDDDD
  • Alexease
    Elvileg 62 km hosszu az eredeti, amit el is keszitettek, csak kesobb derult ki hogy a GPL nem hasznalja (AI). Azutan roviditette le aranyosan.
  • Bugilaci
    Bocs, hogy szoftveres/hardveres problémával jövök, de addig amíg nem tudok jáccani, nem tudok másról írni.
    Lécci segítsetek!
    A játék a menükben lépkedve kifagy, most már szinte nem is tudok semmilyen módban játékot indítani. Nem kékhalál, hanem amolyan resetes fagyás.
    Tudom írtátok párszor, hogy lejjebb olvasva megtalálható a megoldás, én mégsem találtam. trace.txt-t a GTRben nem is találtam, csak az F1C-ben. Próbáltam a grafikát lejjebb állítani (pedig amikor elindul, akkor akadásmentesen megy), de úgy sem jó. Olvastam vmi Audiogyről, de azt sajnos nemtom mi.

Nagyon hálás lennék a segítségetekért!
  • JuanG
    az eredeti pálya sztem hosszabb, olyan 60 km körül, nem? Ami a gpl/nascar verziót illeti az 25 km-be van "belezsúfolva"...amúgy a rsc fórumba írták, hogy az F1CH-be nem tudják betenni az eredeti hosszúságú pályát, de tervezik egy komplett új verzió elkészítését az rFactor alá :DDD!!!
  • K.András
    Mondjuk az 50 féle auto beleférhet, mert csapatonként változo az auto hiába mindkettö F550-en vagy Viper stb. ;)
  • Alexease
    Persze, tudom, ez a reklam lenyege;)) Csak a kiemelt reszletek a lenyegesek...:))))))
  • K.András
    Nem értelek, hiszen ezeket minden autos játékra ráirják, mondjuk itt nagyjábol igaz is...
  • mohus
    és a múlt századi engine-nel:)

mikó lesz mán a magyar bótok pócain?
  • Alexease
    Azert ez komoly "reklam szoveg" (PCDome-os):)))))))))

"Versenyezhetsz a valaha látott legrealisztikusabb ellenfelekkel, akik tanulnak a Te hibáidból és kicseleznek.
    Részletes grafika, versenypályák, amelyek teljesen megegyeznek a valódiakkal, igazi motorhangok. Egy káprázatos vizuális élmény és Te vagy a középpontban!
    Több, mint 50-féle autó: Porsche 911, Viper GTS-R, BMW Z3 M vagy Ferrari 550 Maranello stb.
    Az ellenfelek viselkedése elképesztõen valósághû
    Eltérõ idõjárási viszonyok
    MOTEC Analízis Szoftver: a GTR az igazi versenycsapatok analízisszoftverét használja
    A FIA GT csapatok valódi telemetrikus adatait használja
    Letölthetsz további pályákat, autókat, tulajdonságokat
    Versenyzõk közremûködésével készült.
  • HPt
    gondolom valami olyan módosítás kell ami mindkét gépen akkor szükséges, tehát a hgtrm-szervert is meg kéne hekkelni :)
  • Panther
    Ezt még nem tudom, csak a fájlokat néztem meg, de AI-t nem tudtam elindítani rajta az AIW hiánya miatt. Úgyhogy majd végigmegyek rajta, ha lesz időm, aztán referálok milyen is lett az F1 Ch változat, de azt gondolom, hogy mivel GPL/Nascar-ból lett konvertálva és az az engine nem kezeli a teljes távot, ezért a csonkolt változat lesz.
  • Kaszi46
    direktip
  • Kaszi46
    szurkolok nektek!! remélem minél hamarabb élvezhetjük:) (a teljes 30akárhány kilóméter megvan vagy csak egy csonkított verzió mint a nascarhoz?)
  • Panther
    Most ott tartunk, hogy F1 Ch alá van meg (az sem tökéletes), de sok munka még GTR alá konvertálni, mert például nincs normális AIW és az egész munkában azt a legnehezebb megcsinálni.
  • ibronk
    Hát de ha ip-vel indul a szerver, akkor gondolom megint lehet, nem?
    Vagy a két kaloz hogy tudj játszani egymással, nem direct ip módban?
  • HPt
    ja, ezt eddig is tudtam, akkor semmi új info :)
  • Kaszi46
    oda tuti nem, vagyis nem tuti mert nem proszáltam de 2kalóz simán nyomulhat 1más ellen:)
  • K.András
    Egyébként nem azért nincsen itt warez mert huha micsoda szemét emberek azok, hanem mert sok a láma és oldalakon keresztül irja neki az ember mit kell hogyan és akkor sem érti meg, persze hogy unalmas...
  • K.András
    Mondjuk ha most még nem is megy, elöbb utobb várhato hogy valaki megoldja, tudod hogy megy ez...
  • HPt
    szal hgtrm-be pl. tudnál jönni warezel?
  • Kaszi46
    isle of man teljes hosszában lesz meg? már nagyon régóta várok rá!
  • Kaszi46
    tom hogy no warez de azert halkan megjegyezném kaloz verzio megy 1.4es peccsel+oval packal, multiban is!
  • SE
    http://www.hsw.hu/webshophun/index2.htm
  • bödön ödön
    hol olvassak tovább? a főoldalon csak ennyi van.
    a webshop címét meg nemtudom, a banner meg nem hozza be :D
  • SE
    Ha tovább olvasol: várható megjelenés május 27.
  • bödön ödön
    hsw-n azt írják, hogy a webshopjukban lehet kapni a gtr magyar változatát, utánajárt már vki?
  • JuanG
    amúgy is, de nem tudom hogyan, asszem kell valamit keverni vele...én még 1.2.3-al nyomom (mivel nincs meg az eredeti)...
  • Panther
    Eddig se nagyon volt érdeklődés, de egyszer hátha, szóval beírom ide: a Standalone Mod Guys felkért engem és egy francia srácot, hogy segítsünk GPL-ből pályákat konvertálni F1 Ch, illetve GTR alá.

Már készül Isle of Man is. Én a következőket vállaltam GTR alá: Monza '67, Virginia Raceway (3-féle vonalvezetéssel), Levin, Nivelles. De idővel lesz más is. Aki esetleg jártas AIW készítésben segíthet, természetesen a készítők között feltüntetjük a nevét.....
  • LimPeti
    És amúgy? :)
  • JuanG
    ha eredetid van akkor biztos :)
  • LimPeti
    1.3-ra feltolom az 1.4-es patch-et,menni fog?? Miben változik a game? Danke!
  • arty
    klausztrofobiám lesz tőle ;)
  • JuanG
    tudom hogy mentek vele jó időket, de teljesítményre mégis gyengébb, és sok pályán én lassabb voltam vele, mint az F550-el...de a következő szezonban lehet mégis azzal megyek, mert jól kezelhető, és mondom: tetszik :DDD
  • K.András
    Te kérdezted :P