...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszamasoltam az eredeti UIData konyvtarat,nemet nyelvu lett es most nem fagyott ki ott ahol eddig alandoan.
De nem szunt meg a problema teljesen,mert meg mindig elofordul,hogy kiakad.
De nem szunt meg a problema teljesen,mert meg mindig elofordul,hogy kiakad.
Ilyenem nem volt, de olyan igen, hogy ha alt+caps-al kijövök megnézni pl a forumot vissza már nem tudok menni, mert befagy és hibaüzit dob...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
most eppen a WG fele magyar verzio van fent,de csinalta az angolal is
nyelvi kiegeszites nelkul meg nem is neztem,mert nemetul nagyon gaz...
nyelvi kiegeszites nelkul meg nem is neztem,mert nemetul nagyon gaz...
Volt valakinek olyan problemaja,hogy a menuben fagy szet a jatek?
Konkretan nekem most ha a lan/direkt ip-re kattintok akkor hang beakad kep megfagy es csak reset segit. De mas nemupontnal is elofordul.
Regebben is csinalta,de megjavult egy ido utan. Most viszont nem akar. Jatek kozben egyszer nem fagytam meg ki csak menuben szokott.
<#nemtudom>#nemtudom>
Konkretan nekem most ha a lan/direkt ip-re kattintok akkor hang beakad kep megfagy es csak reset segit. De mas nemupontnal is elofordul.
Regebben is csinalta,de megjavult egy ido utan. Most viszont nem akar. Jatek kozben egyszer nem fagytam meg ki csak menuben szokott.
<#nemtudom>#nemtudom>
"az autóválasztás teljesen szabad" <#vigyor2>#vigyor2>
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Hülye kérdés:Ma GT v NGT autokkal megyünk(?), hogy B-liga szabályai szerint az okés, de mivel b-az ngt igy most nem is tudom...
oks, kösz
van még? esetleg modenara? 😊 hamham
igaziból elég fac vagyok setup ügyben, difi meg fékállítás, esetleg hátsószárny, de ez már bizonytalan, a rugók, meg lengéscsillapítás már nagyon zöld...
az a baj, hogy annyit hibázok, hogy nemtom megfigyelni, mit állítok 😊
majd belejövök, ugye...)
van még? esetleg modenara? 😊 hamham
igaziból elég fac vagyok setup ügyben, difi meg fékállítás, esetleg hátsószárny, de ez már bizonytalan, a rugók, meg lengéscsillapítás már nagyon zöld...
az a baj, hogy annyit hibázok, hogy nemtom megfigyelni, mit állítok 😊
majd belejövök, ugye...)
nezd meg ezt😊 magny set
mahdnem mindet kipróbáltam már, most a magny-val küzdõk, írtóra nem fexik a pálya, rengetegszer elrontom, legjobb idõm 1.40x, a te salen setup-oddal, kicsit difi-állítással, hoyg lassításnál jobban kanyarodjon, meg kigyorsításnál ne legyen annyira jajde
hivatalos is, mert benne volt a listában is hogy mit javítottak asszem, meg nekem is elhiheted kb. 6000 kör után 😊
a setupoknál pedig pont a stablitásra megyek - mondjuk segítene ha elmondanád melyiket próbáltad -, tehát nem kéne túlkormányzottnak lennie <#ijedt>#ijedt>
a setupoknál pedig pont a stablitásra megyek - mondjuk segítene ha elmondanád melyiket próbáltad -, tehát nem kéne túlkormányzottnak lennie <#ijedt>#ijedt>
vertigo jó? lehet, még csak kicsit próbáltam...
seat-nak meg jó a hangja...😊
ez az infó az 1.3-ról hivatalos, vagy csak szerinted? nem szarakodok, csak én sokáig nem peccseltem sehova, 1.1-et nyomtam (lustaságból) és utána az 1.2, meg az 1.23 sokkal könnyebbnek tûnt és utána az 1.3-nál nem éreztem változást... na de mindegy...)
néztem a Te setupjaidat és szereted a túlkormányzott kocsit, ugye? (ugye ez amikor elõz a hátulja?) ellenben a gyári setupokkal...
seat-nak meg jó a hangja...😊
ez az infó az 1.3-ról hivatalos, vagy csak szerinted? nem szarakodok, csak én sokáig nem peccseltem sehova, 1.1-et nyomtam (lustaságból) és utána az 1.2, meg az 1.23 sokkal könnyebbnek tûnt és utána az 1.3-nál nem éreztem változást... na de mindegy...)
néztem a Te setupjaidat és szereted a túlkormányzott kocsit, ugye? (ugye ez amikor elõz a hátulja?) ellenben a gyári setupokkal...
én tehetek arról hogy nem téma itt a setup?
új kocsik nem szarok, vertigo kurva jó 😊
az 1.3-ban javult a kocsik csúszáshatára, így könnyebb megfogni 😛
új kocsik nem szarok, vertigo kurva jó 😊
az 1.3-ban javult a kocsik csúszáshatára, így könnyebb megfogni 😛
jolvan 😊
beszélgessünk a setupokról inkább...
téma ez itt? nem nagyon...
meg az új kocsikrol? szarok, nem?
és hogy szerintem az 1.2-ben javítottak a vezethetõségen, nem az 1.3-ban, vagy nem?
beszélgessünk a setupokról inkább...
téma ez itt? nem nagyon...
meg az új kocsikrol? szarok, nem?
és hogy szerintem az 1.2-ben javítottak a vezethetõségen, nem az 1.3-ban, vagy nem?
a felsõbbrendû csak a te hülyeséged, szóval nem ellentmondás 😛
ellentmondás: ha megvette, már felsõbbrendû lesz...😄
Hummer vazze, nem magamról beszélek... ééén szarul megyek és idegesen 😊
Hummer vazze, nem magamról beszélek... ééén szarul megyek és idegesen 😊
megjelenés után is van idõnk felfedezni a tehetségeket, mert ahogy most áll a szitu csak akkor indul a bajnokság ha itthon is megjelenik 😉
aki akkora tehetség megveszi magának, mert meg akarja mutatni "felsõbbrendûeknek", hogy õ milyen fasza gyerek, nem?
pontosan: "tilájdonos"... ugye...😉
indíthatnátok warez szervert, hogy a csóró, fekete tehetségeket felfedezzétek megjelenés elõtt... 😊
indíthatnátok warez szervert, hogy a csóró, fekete tehetségeket felfedezzétek megjelenés elõtt... 😊
az igen monyákolt megoldás :p
mivel 1.3 óta online is csak eredetivel lehet játszani, ezért tényleg hülye kérdés. 😛 nem megy ipsen sem, ha nem original a játék. van vmi lanfix hozzá, ami néhány dolgot 1.2.3asra visszaállít és így az ip-s játék továbbra is mûködik, de a verziószám eltérése miatt azzal sem tudnál csatlakozni.
Lehet hogy hülye kérdés, de ha a GTRMasters szerver csak lobby-ból érhetõ el, akkor csak eredetivel tudok felmenni nem?
Ha az a nemet verzio, akkor ott mar fel eve lehet kapni😊 Ha a nemzetkozi verzio, akkor hozzuk a formank:/
Hétvégén voltam kint Ausztriában.Na az a röhej ami Magyarországon megy......Akármilyen pcvel foglalkozó boltban ott van a GTR.Nem 1-2 hanem 5-10 db.44,50 mindenhol.Csak mint érdekesség írtam le hogy Tõlünk 200 KM már mûködik a nyugat.....
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
Már csak az hiányzik, hogy meglegyen...
Bizony... Amint meglesz rohanok a szerverre...
Jo ötlet, reméljük jönnek sokan bár a megjelenés elött kétlem, utána biztos rengetegen leszünk, legalábbis ezt beszélem most be magamnak 😄
A mai naptól a szerver nyílt szerverként üzemel a következõ bajnokságig, elõreláthatólag május 16-ig.
A szerver mostantól kezdve a Lobby-ból érhetõ el GTR-Masters.hu néven.
Az állandó jelszó: edzes
Minden hétfõn és pénteken tesztfutamokat rendezünk a B liga szabályainak megfelelõen. Tehát a futamok hossza 33%, az autóválasztás teljesen szabad. A tesztfutamok kezdési idõpontja a már megszokott 21:00, amely a kvalifikációval indul.
Az elsõ teszt futam április 18-a Barcelona.
A nyílt szerver célja, hogy meghívhassunk új vagy külsõ versenyzõket is.
A szerver mostantól kezdve a Lobby-ból érhetõ el GTR-Masters.hu néven.
Az állandó jelszó: edzes
Minden hétfõn és pénteken tesztfutamokat rendezünk a B liga szabályainak megfelelõen. Tehát a futamok hossza 33%, az autóválasztás teljesen szabad. A tesztfutamok kezdési idõpontja a már megszokott 21:00, amely a kvalifikációval indul.
Az elsõ teszt futam április 18-a Barcelona.
A nyílt szerver célja, hogy meghívhassunk új vagy külsõ versenyzõket is.
www.gtr-masters.hu
<#vigyor3>#vigyor3><#beka3>#beka3><#zavart1>#zavart1><#bohoc>#bohoc>
Amugy az "alhirrol" meg annyit, hogy tavaly az EA-nek volt egy "felvetese", hogy ha Ok forgalmaznak a GTR-t nemzetkozi szinten, akkor beigernek egy 2005-os masodik megjelenest is...<#bee1>#bee1>
Amugy az "alhirrol" meg annyit, hogy tavaly az EA-nek volt egy "felvetese", hogy ha Ok forgalmaznak a GTR-t nemzetkozi szinten, akkor beigernek egy 2005-os masodik megjelenest is...<#bee1>#bee1>
Meg már kezdenek szállingozni az álhirek is <#hehe>#hehe>
Bödön Ödönnek igaza van ez egy szimpla festés, bár mire ide bekerült addigra egy vadi uj simbin játékot csináltál belöle, megjelenési dátummal minden, gratulálok Alex 😛
Bödön Ödönnek igaza van ez egy szimpla festés, bár mire ide bekerült addigra egy vadi uj simbin játékot csináltál belöle, megjelenési dátummal minden, gratulálok Alex 😛
hát, khm. ez nem egy nagy valami, csak egy render egy új festésrõl. ez alapján én azt mondanám, vki csinálja 2005ös carpackot. 😛 de, hogy azt mibõl gondoltad, hogy ez a GTR 2, azt nemtom😊 ebben a fórumban semmi nincs ami erre utalna.
A link lemaradt😊)) FIA GT 2005 kepek
Hogy valami "tartalmas" upsz is legyen...😊
Mar azzal is kezd "erdekes" lenni a jatek meg(nem)jelenese, hogy mar kezdenek szallingozni a kepek a keszulo FIA GT 2005-bol (SimBin, 2005 vege).
Mar azzal is kezd "erdekes" lenni a jatek meg(nem)jelenese, hogy mar kezdenek szallingozni a kepek a keszulo FIA GT 2005-bol (SimBin, 2005 vege).