9559
  • ibronk
    Na, azóta 50 euro ugyan úgy :( Kötsög simbin-EA-mindenki :D
  • ibronk
    Na, ha valakinek jó, és kell neki német GTR, az most szóljon gyorsan, mert valószínű még ma délután megyek ausztriába, és tudok hozni. Árat sajnos nem tudok mondani előre, mert fogalmam sincs mennyi lehet most. Mi annó, mikor még újnak számított 50 euroért vettünk 4 darabot is, szal annál több biztos hogy nem lesz, inkább kevesebb lett azóta. Plusz egy kis benzinpénz, mert csak ezért megyünk ki most, és eddig még csak 1 embernek kell.
    Szal akinek még így is kell, az hívjon fel a 70/6193793-on, mert a gépem sajnos most tönkrement(most ezt sem otthonról írom :/ ), így emailt meg ilyeneket nem tudok olvasni, meg ha már elindultunk, akkor is tudok rendelést felvenni így :)
  • Alexease
    De akkor legalabb arternativa lenne, es forgalmaznak addig az Angolt. En le sem szarom a magyarverziot, ennek teljesen mindegy milyen nyelvu. Ilyen hulyeseg miatt honapokat varni, egyszeruen nevetseges...
  • K.András
    Mondjuk én igy utolag nem bántam meg hogy megvettem a németet, már szépen csuszott a játék és Csiki Petinek mondtam hogy én megvárom a magyart, erre azt mondta még legalább egy honap, félve az elözményektöl halgattam rá, és milyen jol tettem mert lassan ennek két honapja, hanem több :)
  • arty
    én hoznék kintről .... :)
  • Zizics Jani
    Várható magyar megjelenés június vége...:(
    A problémát az okozza, hogy a magyar verzió már kész, de a cseh és a magyar verzió ugyanazon lemezen lesz, és mivel a cseh még nincs kész ezért a magyar sem jelenhet meg. A magyar kiadó sajnos ez ügyben semmit se tehet, felőle már a polcokon lenne a szimulátor.
  • Chaos25
    A Pcdome shopban 06.24. re írják a megjelenést, ez persze semmit nem jelent!
  • HPt
    Gondolom legalább olyan igényes mint a Formula Ford mod
  • Yunx
    Szerintem nem, de attól még rajta lehet...
    De ne az ovalon lovagoljunk, hanem hogy érdemes-e megvárni a magyar megjelenést (talán karácsonyra kiadják...), lesz valami + benne (pl. az addig megjelenő 1.5, 1.x patchek..), vagy ugyanaz lesz csak magyarul. Mert akkor inkább hozok kinntről.
  • JuanG
    m4driving-ról letölthető egy béta Williams BMW F1 verda a GTR-hez :)))...nem rossz, de sajnos a cockpit nézetben nem látszik a felfüggesztés+kerék :(((
  • Bugilaci
    Köszönöm, hogy mégis próbálkoztok a segítséggel. Megcsináltam amit mondtál, de szerintem a logfileból nem derül ki semmi, ugyanis nem a desktopra vág ki a game, hanem a menüben olyan szinten fagy ki, a hang pedig beakad, hogy csak a reset gombbal lehet eredményre jutni. BHmotorsports-nál utánaolvastam a dolognak, ott annyi kiderült, hogy engedélyezni kell a biosban és az ATI Control paneljén is a fast write-ot, és akkor nem fagy ki. Kipróbáltam, tényleg működik. A problémám már csak annyi, hogy nekem ettől a fast write-tól szétesik a grafikám. Néhány autóból sündisznó lesz, a pályán pedig érdekes dolgok jelennek meg, pl kék ég az aszfalt alatt, drótkerítés keresztbe a pályán stb. Haveromnál ez a fast write dolog alapból be van kapcsolva, és működik is neki minden rendesen. Amúgy más alkalmazásokban is grafikai hibáim vannak, még a desktopon is béna a kurzor és az ikonok is.
    Lényeg a lényeg, ha vkinek van ilyen menü fagyásos problémája, az próbálkozzon a fentebb írtakkal, én meg egy windows install után jelentkezem:)
  • arty
    a king of ovals szerinted patch ?

;)
  • mohus
    ez az ország nem változik meg soha:)
  • Yunx
    1.4 szerinted addon?
  • arty
    nyilván ugyanaz .. addonok miért kerülnének egy CDre ?
  • Yunx
    Az angol és a magyar verzió között lesz valami különbség a nyelven kívül?
    Mert ugye amióta az angol megjelent azóta szaporodtunk egy 1.4 patch-el illetve egy Kings of Oval-al... Ezek a magyarban benne foglaltatnak, vagy ugyanaz a V1.3 csak magyarul?
  • Alexease
    Nekem mar barmilyen verzio is jo lenne, csak legyen
  • Duddits
    Amúgy tudni már valamit mikor lesz kis haznákba magyar verzió?
  • Duddits
    Vagyis most!
  • Duddits
    Ték!
  • Kaszi46
    köf a linkeket!(nemóccsó mulatság)
  • Panther
    Igen, de hátha sosem lehet tudni....
  • sanzik
    hat en ezt megcsinaltam mikor mondtad es meg is nezted a logot,de nem lettunk okosabbak...
  • arty
    Kings of Oval - 40 Seat - 15Mb
  • arty
    a Kings of OVAL megy 1.2.3-as, német verzióval is (lehet még az azelőttiekkel is)! Ráadásul a gépigény is csekély, minden maxon, 39 kocsi, totál jól megy a gépemen 1280x1024ben! A rendes pályákon ilyenkor már persze borzalmas szaggatás ...

Sztem élmény a game, de lehet csak az oval miatt, hogy együtt a mezőny :)) Ahogy a 40 seat egymással versengett, az állat ;) Csinálok egy röpke 1-2 körös videot is .... majd. Hátha ráveszek valakit, h kiprobálja :)

Akik eddig irtak a kiegről, köszönöm, h kedvet csináltatok hozzá ..
  • Duddits
    Százhalombattán most lesz gokartverseny! http://www.budapestgokart.hu Én is megyek.
  • SE
    Szerintem erre gondolsz: http://www.budaring.hu/
  • SE
    Itt nézz körül: http://gokart.lap.hu/
  • Kaszi46
    budaörs és törökbálint környékén m7esről láttam egy komoly kis gokart pályát, szeretnénk oda elmenni. ismeri valaki esetleg? egy telefonszámmal vagy honlappal meg tud valaki lepni?
  • Panther
    Egyszer megpróbáltam egy ilyen problémán segíteni, de a srác nem csinálta meg, amit mondtam, csak nyavalygott-nyavalygott, hogy nem jó neki.

Próbáljuk meg (ha próbáltad már, akkor nem szóltam): A desktopra kitett ikonra kattints jobb egérgombbal, keresd a "properties" (tulajdonságok) fület, majd a "Target" (cél) mezőben ezt látod: C:\GTR\GTR.exe (lehet más is itt attól függően hová telepítetted a GTR-t).

Fűzd hozzá ezt: - trace=1000
    Így fog kinézni ekkor: C:\GTR\GTR.exe - trace=1000 (az exe után szóköz legyen)

Indítsd így a cucot. Ha kifagy, vagy kidob a desktopra, nézd meg a log fájlt (Userdata/LOG/trace.txt) és másold be ide, hátha okosabbak leszünk tőle.
  • Lui76
    Miért nem próbáljátok ? Elég kis mennyiség volt talán 30Mb?
    Nekem 1.3-as a játékom verziója és simán müxik.
    Eddig annyit csináltam , hogy minden autót meghajtottam az egyik oválon.
    Érdekes hogy alapból nagy különbség nem volt a köridőkkel viszont más-más érzés
    mindegyik autó ,vmelyikkel alig tudtam a "kanyarokat" venni. 287Kmh volt a max
    asszem amit elértem csúcson.
  • Bugilaci
    Köszönöm sanzik az együttérzésedet, úgy látszik be kell érnem ezzel is, mert a GTRes társadalom vagy le se szar minket, vagy senki nem tud segíteni. Egy a lényeg, hogy a sokéves szimulátoros pályafutásom valszeg itt és most véget ér. Ha ez a tendencia, hogy egy fél éve megjelent játékhoz semmilyen fórumon nem kapunk segítséget, tökölődjünk vele magunk amíg meg nem unjuk, kis hazánkban meg nem hozzáférhető még most sem, de ha az lenne se venném meg, ha úgyse működik. Kénytelen vagyok az F1C WGTS modját nyúzni, az is elég jól sikerült sztem, és legalább gond nélkül megy.

Köszönöm azért a segítséget
  • VO101 tvr
    Na felhívtam a "csipet-csapatot". (SeVeN M) Semmi érdemlegeset nem sikerült kipréselni belölük. A megjelenés "nem raktunk múlik", "nem is tudom mikorra van kiírva a honlapon"... Esetleges angol 1.3 után érdeklödve, "olyan nekik nincs"...
    És a honlapjukon at Újdonságok között a GTR felett szerepel a Grand Prix 4 Best of. A gyenge 5 évvel ezelött megjelent játékért 3990 ft-ot fizethet náluk bárki... Tessék csak tessék... Még szerencs, hogy nem romlékony és nem jár le a szavatossági ideje...
    Be happy...
  • sanzik
    en csak annyit tudok mondani ha ez megnyugtat,hogy nem vagy egyedul
    eleinte meg kuzdottem vele en is,de mostmar az 5. restart utan nem erdekel
  • Alexease
    Itt a magyar csipet-csapat, aki majd a GTR-t "szallitja nekunk". http://www.sevenm.hu/contact.php

Valaki irhatna egy "kulturalt" levelet nekik, hogy most, meg nekik sincs belole vagy a magyaritassal fogallalotoskodnak?!?!
    - egyreszt, a f*szomat sem erdekli a magyaritas, ha csak emiatt csuszik, akkor seggfejek.
    - masreszt, ha teljesen magyar lesz, meg a beszed is, es meg angol sem lesz benne, akkor meg tehetnek egy szivesseget...
  • Haszi
    Asszem én meg lassan meg sem veszem... Mert nem ott van a gond, hogy nem készülnek el a magyarosítással, ás nem kapjuk meg magyar nyelven, hanem sokkal inkább azzal, hogy mintha csak a 132. számú laposalátét lennénk, nem adnak alternatívát, ha megfelel, hát vedd meg angolul(németül). Tudom, megrendelhetném a neten valamelyik fejlett nyugati kultúrából, de ez azért ciki... Előbb veszek AK-t, mint legális játékszoftvert???
  • Alexease
    Amikor tavaly megjelent, nagyon meg akartam venni, aztan mar csak "megveszem", most mar lassan "csak" a vedelem miatt vennem meg...
  • HPt
    haladunk az 1 éves késés felé, már én is azt mondom hogy ez nevetséges
  • Alexease
    LOL!!!!
    Lassan mar erdemes lesz megvarni a GTL-t (persze, ha nem csuszik az is 2007 decemberig;D), es az azala konvertalt GT autokat:)))
  • Haszi
    Várható megjelenés: 2005.06.24.
    Forrás: PcDome :-(((((