9559
-
dl Voodoo #8058 Megoldodott.. -
#8057 Off
ELADÓ LOGITECH MOMO Racing Kormány!
Szegeden
Érdeklődni priviben
On -
#8056 Rég röhögtem ekkorát! :DD
Ezt valóban csak smily-kal lehet kommentálni, a szó ehhez már kevés! -
dl Voodoo #8055 Help !!!Logitech wingman formula force gp kormányom van a driverrel van probléműám.A telepítő cd-n ami van 4.40 -es drivernél nem működik ha feltelepítem a logitech profiler.Valekinek esetleg van valami ötlete hogy lehetne életet lehelni belé? Vagy valakinek esetleg van egy olyan régebbi drivere amivel fut neki ez a ketyere normálisan? -
#8054 Külön indítófájla van, lehet választni mit akarsz indítani ;-) -
#8053 Ez engem is érdekelne hogy pl az online versenyzésbe nem zavar be? -
Haszi #8052 Na úgy néz ki a kiadó meghallotta a sírást, és lehet rendelni angol GTR-t:
http://www.sevenm.hu/catalog.php?mode=article&articleno=ROGTRENG00 -
zoltang #8051 A MOD feltelepítése után megy még az eredeti GTR (2003-as) rész is. Szóval lehet külön a MOD-ot indítani? Megéri feltenni? A 2005-ös szezon profin meg van csinálva? -
#8050 Még annyit,hogy a Maserati valami 680 lóerős, baromira megy....:))) -
#8049 Megjelent a FIA GT 2005 Mod 1.0 és egy javítás a Maserati Motec-hez is. Innen letölthető, ha valaki nem akar az m4driving-al vacakolni, cirka 58 mega.
GT 2005 Mod
Itt meg egy kép a Maseratiról: :)
-
#8048 LOL -
K.András #8047 Pont ezért lett itt a warez befejezve, mert nem azzal van a gond hogy a warezt akarja használni hanem azzal, hogy egy cd-t nem tud kihuzni, de ö regisztriben akar turkálni meg ilyenek, LOL! -
#8046 Nem akarlak bántani de ha a CDrom "lehúzása" gondot okoz akkor bele se merülj a többibe mert csak a fejed fog megfájdulni.De ez csak egy jótanács -
#8045 Figy, ha nem tudod lehúzni magadtól, szerintem ne tőlünk akard megtudni, mert aztán a végén még valami kárt teszel a gépben. Kérj meg inkább valami ismerősöd aki ért hozzá hogy látogasson meg, és csináljátok meg. -
Madu #8044 Bocs hogy ide írtam de ha tudjátok hogy kell lehúzni a cd romokat akor leírhattbátok.Nem kell egyből nekemugrani -
#8043 off:
jajajaaj: mit tettem..
:DDD
on: -
#8042 En ezen mar nem is csodalkozom... Beneztem 2-3 topic-ba, es ha jol lattam, elozonlottek a forumot a lamak es a fogyatekosok:))) Tisztelet a kivetelnek, akinek nem inge ne vegye magara, es a tobbi mosom kezem duma... -
#8041 ja, hogy DTM race driver...
0.lépcső:
megkeresni a topicját.
(ebben az esetben a második lépcső tetszés szerint kihagyható..)
-
#8040 első lépcső:
átmenni ide
második lépcső:
...nézni. -
Madu #8039 lehúzod a cd, dvd romokat azt megy is.
ezt hogy kell? -
Madu #8038 ezt nem értem??:( hogy klel? -
#8037 #8033 -
#8036 lehúzod a cd, dvd romokat azt megy is. -
Madu #8035 helosztok ma szedtem le a DTM race drivert nem indul ha tudtok segíteni akor légyszi.Köszi -
#8034 49.99 euro, plusz 1000 ft benzinpénz, és csak német sajnos!
De újra se kell rakni a már fentlévő játékot, csak a be a CD-t aztán indul, online kóddal meg lehet regisztrálni. -
#8033 mi a neve, annak az GTR image-nek amihez nem kell lehuzni CD-ROM-ot stb? Csak simán crekkelni kell! -
Marco #8032 Csak német nyelvű lesz? -
#8031 Mennyiért? -
#8030 PcDome előrendelés magyar verzióra is. -
SE #8029 Én már lemondtam a GTR -ről, nem is foglalkozom vele. Amúgy az újabb demo sem fut a gépemen, pedig a "próba" full verzió futott... -
#8028 Elorendelesben van: HSW -
#8027 Sziasztok sajnos még semmi ,végre tetszik az F1-en kívűl más típusu cucc erre
már bocsánat de a faszom kezd tele lenni minden bolt 1 hetet mondott felépek a netre mit ad isten sehol,de még előrendelésben sem, ez nem lehet ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ már alig várom -
K.András #8026 Neked már van eredeti GTR-ed? -
SE #8025 Gorenje hűtőt nem hoztok? -
#8024 Nem kell valakinek újra? Mert megyünk megint valószínű. -
K.András #8023 Uj Saleen csapat(két auto), nem ir felül semmit az auto festésen kivül nincsen modositva, remélem tetszeni fog...Telepités GTR-Managerrel...
DRT SALEEN
Ha nincsen GTR-Manager akkor pedig ezt szed le és a benne lévö fájlokat a helyre...
SALEEN DRT -
LimPeti #8022 Championship-be,hogy lehet beállítani,hogy ne legyen 24 órás spa? Lehet szerkeszteni,melyik pályák legyenek benne? Danke! -
#8021 Tudna vki irni privibe mert nem akarok offolni. Elolvastam a FAQot de nem megy még mindig a game. köszi -
#8020 Az messze van, annyiért nem éri meg kocsival elmenni odáig szvsz. -
#8019 Graz,Media Markt 44.50