9559
  • dl Voodoo
    Megoldodott..
  • tHoMaSmAn
    Off

ELADÓ LOGITECH MOMO Racing Kormány!
    Szegeden
    Érdeklődni priviben

On
  • tHoMaSmAn
    Rég röhögtem ekkorát! :DD
    Ezt valóban csak smily-kal lehet kommentálni, a szó ehhez már kevés!
  • dl Voodoo
    Help !!!Logitech wingman formula force gp kormányom van a driverrel van probléműám.A telepítő cd-n ami van 4.40 -es drivernél nem működik ha feltelepítem a logitech profiler.Valekinek esetleg van valami ötlete hogy lehetne életet lehelni belé? Vagy valakinek esetleg van egy olyan régebbi drivere amivel fut neki ez a ketyere normálisan?
  • ForRedGlory
    Külön indítófájla van, lehet választni mit akarsz indítani ;-)
  • Mnemomic
    Ez engem is érdekelne hogy pl az online versenyzésbe nem zavar be?
  • Haszi
    Na úgy néz ki a kiadó meghallotta a sírást, és lehet rendelni angol GTR-t:
    http://www.sevenm.hu/catalog.php?mode=article&articleno=ROGTRENG00
  • zoltang
    A MOD feltelepítése után megy még az eredeti GTR (2003-as) rész is. Szóval lehet külön a MOD-ot indítani? Megéri feltenni? A 2005-ös szezon profin meg van csinálva?
  • Panther
    Még annyit,hogy a Maserati valami 680 lóerős, baromira megy....:)))
  • Panther
    Megjelent a FIA GT 2005 Mod 1.0 és egy javítás a Maserati Motec-hez is. Innen letölthető, ha valaki nem akar az m4driving-al vacakolni, cirka 58 mega.

GT 2005 Mod

Itt meg egy kép a Maseratiról: :)

• 00 Blue 00
    LOL
  • K.András
    Pont ezért lett itt a warez befejezve, mert nem azzal van a gond hogy a warezt akarja használni hanem azzal, hogy egy cd-t nem tud kihuzni, de ö regisztriben akar turkálni meg ilyenek, LOL!
  • Daffy
    Nem akarlak bántani de ha a CDrom "lehúzása" gondot okoz akkor bele se merülj a többibe mert csak a fejed fog megfájdulni.De ez csak egy jótanács
  • ibronk
    Figy, ha nem tudod lehúzni magadtól, szerintem ne tőlünk akard megtudni, mert aztán a végén még valami kárt teszel a gépben. Kérj meg inkább valami ismerősöd aki ért hozzá hogy látogasson meg, és csináljátok meg.
  • Madu
    Bocs hogy ide írtam de ha tudjátok hogy kell lehúzni a cd romokat akor leírhattbátok.Nem kell egyből nekemugrani
  • b-type
    off:
    jajajaaj: mit tettem..
    :DDD
    on:
  • Alexease
    En ezen mar nem is csodalkozom... Beneztem 2-3 topic-ba, es ha jol lattam, elozonlottek a forumot a lamak es a fogyatekosok:))) Tisztelet a kivetelnek, akinek nem inge ne vegye magara, es a tobbi mosom kezem duma...
  • b-type
    ja, hogy DTM race driver...
    0.lépcső:
    megkeresni a topicját.
    (ebben az esetben a második lépcső tetszés szerint kihagyható..)
  • b-type
    első lépcső:
    átmenni ide
    második lépcső:
    ...nézni.
  • Madu
    lehúzod a cd, dvd romokat azt megy is.

ezt hogy kell?
  • Madu
    ezt nem értem??:( hogy klel?
  • ChevyG #8037
  • 00 Blue 00
    lehúzod a cd, dvd romokat azt megy is.
  • Madu
    helosztok ma szedtem le a DTM race drivert nem indul ha tudtok segíteni akor légyszi.Köszi
  • ibronk
    49.99 euro, plusz 1000 ft benzinpénz, és csak német sajnos!
    De újra se kell rakni a már fentlévő játékot, csak a be a CD-t aztán indul, online kóddal meg lehet regisztrálni.
  • ChevyG #8033
    mi a neve, annak az GTR image-nek amihez nem kell lehuzni CD-ROM-ot stb? Csak simán crekkelni kell!
  • Marco
    Csak német nyelvű lesz?
  • Duddits
    Mennyiért?
  • Duddits
    PcDome előrendelés magyar verzióra is.
  • SE
    Én már lemondtam a GTR -ről, nem is foglalkozom vele. Amúgy az újabb demo sem fut a gépemen, pedig a "próba" full verzió futott...
  • Alexease
    Elorendelesben van: HSW
  • KulacsKa
    Sziasztok sajnos még semmi ,végre tetszik az F1-en kívűl más típusu cucc erre

már bocsánat de a faszom kezd tele lenni minden bolt 1 hetet mondott felépek a netre mit ad isten sehol,de még előrendelésben sem, ez nem lehet ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ már alig várom
  • K.András
    Neked már van eredeti GTR-ed?
  • SE
    Gorenje hűtőt nem hoztok?
  • ibronk
    Nem kell valakinek újra? Mert megyünk megint valószínű.
  • K.András
    Uj Saleen csapat(két auto), nem ir felül semmit az auto festésen kivül nincsen modositva, remélem tetszeni fog...Telepités GTR-Managerrel...

DRT SALEEN

Ha nincsen GTR-Manager akkor pedig ezt szed le és a benne lévö fájlokat a helyre...
    SALEEN DRT
  • LimPeti
    Championship-be,hogy lehet beállítani,hogy ne legyen 24 órás spa? Lehet szerkeszteni,melyik pályák legyenek benne? Danke!
  • grizzly21
    Tudna vki irni privibe mert nem akarok offolni. Elolvastam a FAQot de nem megy még mindig a game. köszi
  • ibronk
    Az messze van, annyiért nem éri meg kocsival elmenni odáig szvsz.
  • Daffy
    Graz,Media Markt 44.50