9559
  • ForRedGlory
    Rally Championship 2000
  • K.András
    Szerintem ugy jo ahogy van, és nyilván sokan tudjuk mit jelentenek a zászlok, én akkor is fel fogom rakni ha készen lesz!
  • K.András
    De te milyen beleélést várnál?
    Ki a franc tudja magát abba beleélni, hogy bemondja:vigyázz lassabb vagy mint a mögötted jövö, fasza csávo vagy meg élmenö de öt most légyszi engedd el?Itt nem annak "simogatják" a buksiját aki elöz hanem annak szolnak akit leköröznek...
  • mohus
    jaj....

már csak egy Ferrári és egy Vodkafon logó kell bele:)
  • mohus
    vigyázz DVD játékos gyün a kishupli:)

• ForRedGlory
    Az a bajom, hogy nincs beleélés...
    Engem valahogy lelombozna ha éppen a célegyenesben 250-el előzök és egy ilyen unott hang megszólal, hogy valami...
  • Zizics Jani
    De ezzel mi bajod van, most komolyan nem értelek! Ha sokat változtatnék még rajta, oda jutna mint az eredeti hang, ahogy Alex is írta. Néha alig lenne érthető. Meg azt se felejtsd el, hogy közben ott ordít a motorod hangja, meg a menetzaj, meg minden....
  • ForRedGlory
    Ugyanmár ezt belemondhatod egy 100 forintos mikrofonba is (ha van ilyen egyáltalán), símán át lehet alakítani, alátenni alapzajt, recsegősre venni a figurát... Ma már egy 8 éves kisfiú is felmondhatná a szöveget,mert át lehet alakítani olyanra, hogy jó legyen.
  • Zizics Jani
    Nem teljesen:) Megkaptuk az eredeti doksit, hogy melyik file milyen angol dumát nyom, és az alapján fordítottuk ésszerűvé ;-)
  • Alexease
    Ha az volt a koncepcio, hogy szajbaragos legyen, akkor tokeletes! :)
  • Zizics Jani
    Ezzel teljesen egyetértek Alex! De nemrég pont a fórumunkban kérdezték meg hogy hol talál valami leírást a zászlójelzésekről egy illető.:) Próbáltuk mi is leegyszerüsíteni, ésszerűvé, egyértelműen érthetővé tenni.
    Remélem sikerül(t):)
  • Alexease
    Az magyaritashoz meg annyit fuznek hozza - amit mashol is ajanlani szoktam - hogy a "beszedben" nem feltetlenuul szukseges tartani a magyar nyelv szabalyait, a megszokast, nem kell "teljes" mondatot "kimondani", nem kell megmagyarazni az uzenetet stb. Roviden, tomoren, esetleg megismetelve sokkal hatasosabb es eletszerubb mint egy "magyar nyelvtan" mondat.
    Pl. a kek zaszlonak ugy is mindenkinek tudia kell, hogy mit kell csinalni, felesleges bonyolitani;)

- "Kek zaszlo, engedd el a gyorsabb autokat!"
    - "Kek zaszlo! Keeek zaszlo!!"
    - "Kek zaszlo! Auto mogotted!!"
  • Alexease
    A magyaritas(ok)hoz hozzatartozik, hogy a magyar nyelv eredendoen bena a hosszu kifejezesek es a ragozas miatt:( Megha tokeletes is lenne a "szinkron" akkor sem lenne annyira tomor es frappans mint az angol. Ez van.

Amugy a "magyaritas" dicseretes, biztos sokaknak segit majd, mert az eredeti neha tenyleg erthetetlen:)
  • Zizics Jani
    Elmondanám, hogy kézi cb-be lett belebeszélve, és úgy lett felvéve. Szerintem ennél jobban már csak az adná vissza az eredetiséget, ha egy amatőr versenycsapat boxrádióját használhattuk volna...de sajnos ez nem állt rendelkezésünkre. Háttérzajnak egy kis eredeti FIA GT boxutca zajok lettek hozzárakva. De lehet még torzítunk rajta, mert nem eléggé passzol a játékhoz!
  • KulacsKa
    Ja ha már itt vagyok a kérdés adott miért nem tud csatlakozni a szerveremhez senki amit csinálok mi a baj persze játékon belül van kreálva ,valakinek sikerült már ezt multiba és ugy hogy esetleg egy ismerőse hozzá tudod csatlakozni akkor plz irjon nekem mert nálam nem megy ez a dolog .Tudom béna vagyok de azért kérdezem meg mert itt csak türelmesebb emberek vannak rajtam kívül akik kenik vágják a bajom (remélem ) előre is thx
  • KulacsKa
    Palik Lacika Hangja esetleg nem lessz ebből a szériából ? :) (csak vicc) de a hang az jó lett grat.
  • ForRedGlory
    Azt meg csak halkan mondom, hogy nekem sincs olyan hangom ami ehhez jó lenne, de annyi eszem lenne, hogy eltorzítanám olyanra, ami passzol hozzá... Azt hiszem ezt ma már két kattintással meg lehet oldani, de befejeztem a szívózást...
  • b-type
    hát ez tök igaz,..bár mindenre, és mindenkire ilyen igaz lenne..
  • ForRedGlory
    Hidd el nekem nem kell magyarázni, hogy ki mit csinál szabadidejében, csak én maximalista vagyok és kész.... Én is egész nap az oldalamat csinálom tök egyedül napi minimum 12 órában, és nem sértődök meg ha nem tetszik, és nem várom el senkitől, hogy kérjen elnézést, ha szidja az oldalam....

Tessék, szabad megnézni, és nyugodtan szidhatod ha nem tetszik, egy percig sem érzem rosszul magam:

mysite
  • Piski
    De nem egy amatőr színészről van szó, hanem egy emberről, aki munkája mellett a szabadidejét arra fordítja, időt és fáradtságot nem kímélve, hogy csináljon valamit, amiből haszna nem lesz semmi, de másoknak esetleg segítséget nyűjt és/vagy élvezetesebbé teszi a játékot.Úgyhogy szépen kérj elnézést, vagy csinálj egy jobbat!Kritizálni lehet, de kulázni nem kell, ha nem tetszik, ne használd.
  • HPt
  • ForRedGlory
    Mondtam én hogy baj?
    Szerintem egy amatőr színész komolyabban beleélné magát...
  • Zizics Jani
    Vannak akiknek ez segítség! Senkinek sem kötelező használnia.
  • ForRedGlory
    Komolyan beleéli magát a csávó :))))
    Ezért kár magyarosítani egy szimulátort....
  • Zizics Jani
    Kösz, Alex ;-)
  • Alexease
    Esetleg ha valaki nem HGTRM forum regisztralt tag: pitHumod
  • Zizics Jani
    GTR magyar pitradio hangok előzetes:
    GTR Masters fórum
  • CzKaresz22
    Bocsi mindenki
  • Duddits
    Ember! Mi bajod? Adott egy címet, ahol választ is kapnál a problémádra! Nem itt kell verni magad! Olvasd el a másik topikot, vagyis legalább az első pár oldalt, és láss csodát, ha nem vagy béna, játszhatsz is vele!
  • CzKaresz22
    Köszi de azt reméltem hogy valaki el tudja mondani ... De mint sok más forumban itt is van egy két... amint látom... Ha Te nem tudod vagy nem akarod elmondani akkor nem kell felkapni a vizet...

Ember, ilyen hozzáálással...
  • Alexease
    Ha mar forumozol es beirsz egy topic-ba, akkor alap lenne hogy utana olvasgatod is. Amitol borsodzik a hatam, az a "nagyon fontos", "nagyon surgos" es az "irjatok az MSN-emre"...
    De itt olvasgas tovabb, itt valszeg megtalasz mindent: [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111421978]GTR topic a penznelkulieknek, es/vagy a mazohistaknak, es/vagy a "elvbolmindeningyenkellmertnemadokpenztjatekokertcsakezerforintotvazze"-nak:) [/URL]
  • CzKaresz22
    Sziasztok!

Még nem játszottam a gameval de sokat hallottam róla s megszereztem!
    De sajnos nem tudok vele játszani mert nem indul el!

Valaki tudna segíteni ? Itt sok minden elolvastam s meg is van a probléma de rossz kódra hívatkozva nem indul el...

Valaki keressen meg MSN-en aki tutira tud Nekem segíteni...

Elörre is köszi

MSN:[email protected]
  • K.András
    Erre most mi a szart lehet irni? :D
  • báttyó02
    jajj
  • Duddits
    Ps2-k szépségéről ne is beszéljünk... öhöm
  • báttyó02
    öhöm
  • mohus
    igen ez is jó ötlet...

PC-k szépsége:)
  • mohus
    mennyi ramod van?
  • KulacsKa
    Hello all valaki plz help.Szeretnék szervert csinálni azzal nincs is gond de a rácsatlakozás az sehogy sem sikerül se direkt ip vel se ugy egyszerűen ,nemtom mi a gond valaki segítsen plzz .előre is köszi
  • ForRedGlory
    Ez nagyon komoly :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD