9559
-
#8661 Fel megy ra minden kiegeszites (csak a "szoveges" file-ok vannak cserelve). De ha megveszed, akkor erdemes a banner alatt talalhato normalis magyar szovegeket feltenni hozza, mert a Gyors Huppli meg a Lassu Bukkano leng.csill. beallitasok elegge "trefasak";))) -
tygryss #8660 Nekem az lenne a kerdesem, hogy a magyar verziot ha megveszem, akkor felmegy ra a SPA 24 oras mod ? azert nem egyertelmu, mert a nemet verziohoz irjak, de a pcdome-on a leirasban volt ra utalas, hogy megis igen -
K.András #8659 Jut eszembe, mivel neked is fentvan az 1.4-es javitás, bemész a gtr könyvtárba és az 1.4-es readme-ben megnézheted mik a javitások! -
K.András #8658 Lehet rosszul fogalmaztam, tehát: mivel nincsen GT-ben és NGT-ben sem 32 auto, ezért ha az autoválasztásnál a GT-kategoriábol választ akkor csak GT autokkal fog versenyezni de viszont nincsen 32 GT auto, uez NGT-él is, tehát ha GT-NGT kategoriábol választ autot akkor indulhat a GT is és az NGT auto is, ergo mehetnek 32-en!
Az pedig, hogy felmegy vagy nem a warez verziora nem is érdekel szal legyen neked igazad.
Az 1.4-es javitásban pedig ha jol tudom a chat szobát csinálták meg, igy már nem "ömlesztve" vannak a játékosok hanem saját szobában, + racemore rendszer támogatás, valamint memoria kezeléssel kapcsolatos dolog is volt, kb ennyi, de majd aki többet tud az kiegésziti, én lusta vagyok belenézni az 1.4-es readme-be :D
-
Travelos #8657 Ne akadékoskodásnak vedd, csak a félreértések elkerülése végett: az első állításod valahogy nem fogtam fel, mert kicsit ellentmondásos, a második meg nem igaz, mert nálam felment az 1.4 az 1.3-as warez verziómra gond nélkül? Interneten sajnos tényleg nem megy a warez!
Egyébként mik a fontos javítások az 1.4-ben?? -
K.András #8656 Pláne... -
#8655 Ne tegye fel, inkább olvassa el a topikot, vagy legalább az első pár oldalt. Minden le van írva! -
K.András #8654 Eredeti van és öszinte leszek, nem érdekel és nem is foglalkozom vele hogyan lehet vagy lehet e warezzal akármilyen formában játszani.Félre ne értsd semmi bajom azzal ha valaki warezt használ, csak ezeket a kérdéseket Itt tedd fel... -
CzKaresz22 #8653 Neked eredeti van ? Lanon lehet varezzal játszani ???
S ezek szerint neten nem... -
K.András #8652 1. ahhoz hogy 32-re tudd állitani a gt-ngt kategoriábol kell autot választani, mert a gt-ngt-ben külön nincsen 32 auto...
3.Az 1.4-es javitás természetesen nem megy fel warez verziora, pedig sok fontos javitás van benne.
Egyébként ha tetszik akkor vedd meg, nem kell annyit genyozni, tudsz interneten is játszani... -
CzKaresz22 #8651 1.40-ás verzió mivel nyújt többet? Le van írva valahol ,hogy miket is javít a cucc!!! -
CzKaresz22 #8650 Még nincs meg az eredeti de ezt tuti meg fogom venni!
A boxuccában komolyan nincsenek emberek vagy csak Nekem kopár az egész ???
S a kocsiba max csak 100L naftát lehet tölteni ??? -
#8649 Milyen alap? A bolti? Mert akkor arra nem kell semmilyen patch.
A Semi-pro-ba van néhány segítség, és már majdnem a valóságot adja vissza. A Simulation pedig a teljes valóságot adja vissza, és semmilyen segítség nincs benne. -
CzKaresz22 #8648 Sziasztok
Megvan az alpgémem! Lenne egy két kérdésem
1 Hiába állítom az ellenfelek számát 32-re mindig csak 19 lesz... Ez miért van...
2 Van 3 mód! A semi pro s a Simulation között mi a különbség ???
3 Van e esetleg valami frissítés a gamehoz mert látok verziókat csak hely nincs ahonnan patchet vagy komplett szezonokat le lehetne szedni...
Valaki segítsen...
Elöre is köszi... -
#8647 És ezt el is ismerem.De nem ez volt az egy eset és érdekes módon mindig egy-egy részletet megragadva és csak azt elemezgetve magyaráztál.Szóval ha kört rajzolunk akkor legyen már kerek... -
#8646 Csak akivel volt rá okom, ja és akkor is te kezdted, mert nem hitted el, hogy minden alaplap máshogy reagál a starforcra... Aztán akkor is én voltam a közellenség, és mita ad isten? pár hét múlva bocsánatot kértél, mert nekem volt igazam.... -
#8645 Lejáratom Magam??
Lol....
Te kis buta olvass már vissza az utóbbi fél évben hány emberrel vesztél össze a nagy szád miatt... -
#8644 Van az úgy, ha az ember magát járatja le, legalább tanulj meg olvasni
"Ma már egy 8 éves kisfiú is felmondhatná a szöveget,mert át lehet alakítani olyanra, hogy jó legyen."
Ez neked azt jelent, hogy egy 8 éves megcsinálja????? -
#8643 Még szép, hogy nem fogok más nézetetre váltani, csak mert más másképp látja... -
#8642 Kinek van baja a felfogóképességével??
Olvasd már el mit irogatsz...AZ elvet fogd már fel amiről hablatyolsz...Aztmondtad egy 8 éves megcsinálja.Ebből az következik hogy Te a kisujjadból megcsinálod.Akkor tedd azt és miután összehasonlítási alapként Te is letettél valamit ebből a rém egyszerű dologból(szerinted)akkor majd papolhatsz nyugodtan...
De arra van időd hogy válaszolgass rendszeresen?:-))De ha meg nem akarod és nem TUDOD megcsinálni(nincs időd),akkor meg nem értem miért kel leminősíteni a másik munkáját ezzel a 8 éves dumával.De többet nem írok mert felesleges Neked bármit is írni....
Csak a saját nézeteidet hajtogatod.
-
#8641 Neked baj van a felfogóképességeddel?
"Nem győzködni akarlak.Mutasd meg Te hogy oldanád meg.Ha már elmúltál 8 éves..."
1. Mondtam, hogy nincs rá időm, de ha lenne se csinálnám, mert nem látom értelmét
2. Elmúltam 8 éves már majdnem háromszor is :DDD
3. Én mondtam, hogy befejezem, de azóűta vagy négyen magyaráztok, hát akkor én se hallgatok... -
#8640 -
Toya #8639 Ez legkevésbé erről szól.
Történetesen volt szerencsém tesztelni a magyar veziót és abban kifejezetten hülyén jön ki hogy minden magyar csak a szövegek nem.
Oda mindenképpen jó lesz.
Nascarban nálunk is sokan használják a magyarítást, pedig mindenki tisztában van a fogalmakkal és már ismeri a szöveget is.
Az meg, hogy neked mitől hangulatos a te dolgod.
Két lehetőséggel is élhetsz ha neked ez nem hangulatos:
1. Csinálsz jobbat
2. Nem használod
Ajánlom az utóbbit és akkor ezt a vitát végre be lehet fejezni. -
#8638 8614-es hozzászólásodból kezdtem a beszélgetést...
Nem győzködni akarlak.Mutasd meg Te hogy oldanád meg.Ha már elmúltál 8 éves...
Aztán biztos lehetsz benne hogy elfogják fogadni a munkádat ha az megfelelő.Ne azzal foglalkozz hogy kinek mi a nézete.Szóval Én erről a részéről beszéltem.De gondolom egyszerűbb fújni a szöveget mint leülni és megmutatni hogy igen,ezt jobban is meglehet csinálni.
Szóval izgatottan várom... -
#8637 "Abbafejeztem" :D Nyelvtan órán biztos még nem jött elő a maximalizmusod :D -
#8636 Abbafejeztem, de akkor nekem ezután ne magyarázzanak, mert akkor úgyis válaszolok :))) -
#8635 Nem tudsz meggyőzni.... ;) -
#8634 ÖcséM! És ezen a "hülye" szinkronon vitatkoztok... Szerintem tök fölös vitazkozni rajta ForRedGlory miatt... -
#8633 Nem foglak meggyőzni... -
#8632 Hangulatosabb? Erről vitáznék LOL
Szerinted melyik a hangulatosabb?
Nézed az Eurosporton a GT futamot:
1. Az eredetileg angol (vagy német tök mindegy) játék pitrádiója angolul szólal meg, mint igazándiból a futamokon
2. Az eredeti angol játék unott magyar hangon szólal meg...
Nincs bajom a fordítással, szonkronizállással egy kalandjátéknál, mert oda kell is, de szimulátorba? Arra a két szóra? Rallynál megint más, mert oda elkelhat a kanyarokat mondani, de hogy "vigyázz kék zászló"-t lefordítani? Ettól nem lesz hangulatosabb "számomra" -
#8631 Ha nem izgat akkor miért kritizálod?
Felesleges?Hát nem tom...Itt azért nem erről van szó hanem arról hogy még hangulatosabb legyen a dolog....LOLka-Bolka....
-
#8630 Nincs rá időm, és nem izgat... Felesleges dolgokat meg alapból el se kezdenék... Ha két szót nem képes a "nagy" szimulátorfan megtanulni angolul, akkor sajnálni tudom.... -
#8629 Megpróbálom, hétvégén. :) -
#8628 Nem is azzal van gond hogy nem tetszik mert ez szubjektív.De akkor mondja el hogy nem tetszik és ende...De ne osszon tanácsokat és ne próbálja meg előadni hogy ez mennyire egyszerű dolog.Mivel elég sokat foglakozom zene vágással és különböző effektek előállításával azért van egy kis fogalmam róla hogy meddig tart megcsinálni úgy,hogy az elfogadható minőség legyen és még vissza is adja az x feelinget.Vannak komoly programok amikkel nagyon durva effekteket lehet csinálni de azoknak az alkalmazásoknak csak a megtanulása több hónap mire megvan mit hogy kell csinálni.Persze a minőség függ a hangkártyától,mikrofontól,konvertáló programtól,bitrátától,stb.Meg kell próbálni jobb minőségben és nagyobb lelkesedéssel,beleéléssel legyártani.Szerintem Jani sem zárkózna el egy esetlegesen jobb minőségű hangcsomagtól.. -
Toya #8627 Nem tetszik neki, majd nem használja, ennyi.
A negatív véleményeket meg általában ugyanúgy el kell fogadni mint a pozitív dolgokat (hiszen olyat úgy sem lehet alkotni ami mindenkinek tetszene).
SZVSZ öröm, hogy valaki foglalkozik ilyesmivel és megcsinálja.
Én szerintem így is jó, de ha alapból egy kicsit élesebbre csinálná Jani akkor még közelebb állna majd a valóságoshoz.
Használok CB-t és más hasonló eszközöket és abból valahogy élesebben jön ki az emberi beszéd.
Persze nem biztos, hogy ez a játékban a környezeti hangokkal és a motorhangokkal is jól jönne ki, de egy próbát érdemes tenni. -
Piski #8626 Akkor ez számodra pont testreszabott feladat... -
Piski #8625 Így van! -
#8624 Zárd már le ezt a témát...
Itt a lényeg az hogy valaki a szabadidejében megcsinálta sok ember örömére.Elmondtad a véleményedet és kész.Viszont lényegesen többen vannak akiknek tetszik és dicséretes dolog hogy valaki a SZABADIDEJÉBEN tette meg ezt.De ha annyira zseni vagy csináld már meg lécci a nagy beleélős hangoddal aztán majd zsűrizzük...... -
#8623 A beleélésre céloztam....
Igen megvan a játék, és a németet nem hallottam, mert attól a nyelvtől felfodul a gyomrom,,, -
#8622 Az egy rally program!! Ahol a navigátor is az autóban ül! Nyilván másképp mondja mint aki a boxból szemléli az eseményeket! Neked egyáltalán megvan a játék?? Hallottad az angol, vagy a német pitradiot??