9559
  • Marco
    Olvass kicsit vissza itt is meg a Nascar topikban és kiderül.
  • Duddits
    Tényleg versenyzel?
  • Duddits
    Azt nem mondták, hogy a GT4-el nyert, csak éppen azzal játszott a TV-n. :-)
  • Alexease
    A TV-ben is volt, hogy PS2-on GT4-el nyert versenyt:))
    Amugy szerintem mar Norbi ismeri eloben is, mert egyutt versenyeznek az OB-n:)
  • Duddits
    Honnét tudod, hogy neccesen, és hogy azzal?
  • ibronk
    Neccesen nyert internetes bajokságot playstatinon a grand turmiso _játékkal_.
  • Duddits
    Amúgy meg gokartba is úgy vagyok, hogy idmérőn nem tudok annyira hajtani, mint a versenyen. Tehát nem futok jó időt, viszont a versenyen meg jl szerepelek. Gondolom itt is így lesz velem. Mondjuk beállítástól nagyon sok függ, amihez meg nem nagyon értek.
  • Duddits
    Tudom... De valahol el kell kezdeni. Vagy nem?
  • Sly79
    Ugyan már hagyjátok a srácot, biztosan vérprofi....
    Valószínűleg körülnézett már a GTRank oldalon (is), hogy milyen időket mennek a HGTRM-ben induló emberek, így hát tudja miről beszél..
    Úgyhogy szépen szarja össze magát mindenki... :)
  • Alexease
    Nem akarlak csasztetni, de a forumban a viselkedesed alapjan, olyan kilokdosos versenyzo lehetsz:)
  • Alexease
    Felveteli kerdes:))) Hol van(nak) a hiba(k) az ertek(ek)ben? Elso futomu, kitalalt ertekek!
    Spring: 200 N*s/mm
    Bump Damp.: 2500 k*N/mm
    ReBump Damp.: 4500 k*N/mm
    Antiroll: -250N/cm
    Camber: +2,8fok

• HPt
    Gyere HGTRM-be, azt meglátod. Nem akarom kedvedet szegni, csak készülj fel, hogy erős a liga, ennyi.
  • Duddits
    Nézzétek csak meg. Összesítettbe 3. vagyok, de azért, mert én már kihagytam 1 versenyt.
  • Duddits
    Mer?
  • HPt
    Most keserítselek el vagy tartsam magamban amit akarok mondani? :)
  • mohus
    az árokban
  • Duddits
    Nah, nevezek én is a bajnokságba! Lehet félni!

ui.: Láttátok a Fókuszt? Mert a csávó is gokarttal kezdte (én is gokartozok), és internetes bajnokságot is nyert (lehet, hogy majd én is fogok ;-) ), aztán kitudja hol fogok kikötni.
  • Alexease
    Ket szam van a boritoban:
    - kompakt lemez kulcs: XXXXXXXXXXXXXXXXXX
    - vonalon sorozat szam: XXXXXXXXXXXXXXXXX

:)))))))))
  • mohus
    "huplikód"-ra lett fordítva és így érthetetlen:)
  • Duddits
    2 kód van benne, és mind a kettő fölé oda van írva, hogy mi micsoda... Vagy olvasni nem tud, vagy nem tudom.
  • b-type
    hülye kérdésből képben vagy az biztos..:)
    Az enyémben is volt 3 serial, szal nem feltétlen hülye kérdés,...gondolom biztosra akart menni azért kérdezett...
    Válaszoltam volna én is, de már nem emléxem, és sztem mostanra már kibogózta.
  • HPt
    Az nem a serial, az az online kódod asszem.
  • Duddits
    Nem akarom, nem is bántom őket, csak vicc volt, hisz mi másra lenne jó a kód a dobozban? Tudjátok, hülye kérdésre, hülye válasz.
  • Zizics Jani
    Higyjétek el hogy NEM a SevenM tehet a magyar csúszásról! Én nem védem őket, de alaptalanul nem kéne őket bántani!
  • Marco
    Miért akarod felrobbantani őket? Vagy ez a bombásdi már divattá válik?
  • Duddits
    Nem, azzal tudod aktiválni a bombát mellyel feltudod robbantani a Seven-M-t!
  • Travelos
    Az eredeti GTR esetén a dobozban lévő kis hitelkártya nagyságú bigyón van az aktiválási kód. Ezzel mit kell csinálni? Ez a serial tulajdonképpen?

• fpal
    Csatlakozni lehet más szerverekhez ha router van, viszont ha host-olsz akkor hozzád nem tudnak csatlakozni.
    Ahhoz hogy tudjanak hozzád csatlakozni a következő portokat kell kinyitnod/engedélyezned a tűzfalon a router-ben:
    34297 UDP
    34298 UDP
    34347 TCP

• Duddits
    Én is.
  • tygryss
    erdekes nekem routerom van es minden allitas nelkul tudok online jatekra csatlakozni
  • mohus
    melyik porton kommunikál a gém?

bf2-nél egy rakás portot ki kell szabadítani...különben connection problem
  • tygryss
    de tuzfalon/routeren is ki lehet engedni... meg nem probaltam..., de megnezem majd az doksijat a cd-n ...
    azt hogy halozatba lehet-e AI-t rakni nem tudom, de en ugy gondolom, hogy felnezek a hivatalos szerverekre, es ott les sok emberke :))), bar ha haverral nyomom akkor lehet kellene... de majd irok mi van... (nagyon kicsi a gepigenye ... fater 1.4-es centrino laptopjan azzal az intel szar vidokaival is megy... majd holnap probalom meg a sajatomon kormannyal ) :)))
  • CzKaresz22
    Hálózatba lehet berakni gépi ellenfeleket ???
  • Piski
    Router, megosztott net, vagy tűzfal miatt nem megy.Ezeke küszönöld ki, és akkor menni fog.
  • KulacsKa
    8607-es comment valaki aki tud hozzá szólni plz help .thx
  • tygryss
    Itt van mar nallam :) de csak szombatom tudom kiprobalni ... mert fater laptopjan nem nagy elmeny :))))
  • tygryss
    en most indulok ... meg kajaztam ... bf2-on en is filoztam ...de azon meg filozom tovabb...re szerintem inkabb majd rfactor-t fogom megvenni (meg a crashday-t ha megjelenik vegre) :))))))))
  • mohus
    10 ropi
    jövő hónapban megveszem...addig BF2

nagyon hezitáltam a bótban melyik legyen:)

szervereken mennyien vannak ált?esténként?
  • tygryss
    neztem, hogy van magyar pit radio is :))), lassan keszulodom... es elfaradok a szentelybe, ahol nemi keszpenz elleneben megkapom a feloldozast :)))))))))
  • tygryss
    koszi :))))