9559
-
Marco #8701 Olvass kicsit vissza itt is meg a Nascar topikban és kiderül. -
#8700 Tényleg versenyzel? -
#8699 Azt nem mondták, hogy a GT4-el nyert, csak éppen azzal játszott a TV-n. :-) -
#8698 A TV-ben is volt, hogy PS2-on GT4-el nyert versenyt:))
Amugy szerintem mar Norbi ismeri eloben is, mert egyutt versenyeznek az OB-n:) -
#8697 Honnét tudod, hogy neccesen, és hogy azzal? -
#8696 Neccesen nyert internetes bajokságot playstatinon a grand turmiso _játékkal_. -
#8695 Amúgy meg gokartba is úgy vagyok, hogy idmérőn nem tudok annyira hajtani, mint a versenyen. Tehát nem futok jó időt, viszont a versenyen meg jl szerepelek. Gondolom itt is így lesz velem. Mondjuk beállítástól nagyon sok függ, amihez meg nem nagyon értek. -
#8694 Tudom... De valahol el kell kezdeni. Vagy nem? -
#8693 Ugyan már hagyjátok a srácot, biztosan vérprofi....
Valószínűleg körülnézett már a GTRank oldalon (is), hogy milyen időket mennek a HGTRM-ben induló emberek, így hát tudja miről beszél..
Úgyhogy szépen szarja össze magát mindenki... :) -
#8692 Nem akarlak csasztetni, de a forumban a viselkedesed alapjan, olyan kilokdosos versenyzo lehetsz:) -
#8691 Felveteli kerdes:))) Hol van(nak) a hiba(k) az ertek(ek)ben? Elso futomu, kitalalt ertekek!
Spring: 200 N*s/mm
Bump Damp.: 2500 k*N/mm
ReBump Damp.: 4500 k*N/mm
Antiroll: -250N/cm
Camber: +2,8fok
-
#8690 Gyere HGTRM-be, azt meglátod. Nem akarom kedvedet szegni, csak készülj fel, hogy erős a liga, ennyi. -
#8689 Nézzétek csak meg. Összesítettbe 3. vagyok, de azért, mert én már kihagytam 1 versenyt. -
#8688 Mer? -
#8687 Most keserítselek el vagy tartsam magamban amit akarok mondani? :) -
#8686 az árokban -
#8685 Nah, nevezek én is a bajnokságba! Lehet félni!
ui.: Láttátok a Fókuszt? Mert a csávó is gokarttal kezdte (én is gokartozok), és internetes bajnokságot is nyert (lehet, hogy majd én is fogok ;-) ), aztán kitudja hol fogok kikötni. -
#8684 Ket szam van a boritoban:
- kompakt lemez kulcs: XXXXXXXXXXXXXXXXXX
- vonalon sorozat szam: XXXXXXXXXXXXXXXXX
:))))))))) -
#8683 "huplikód"-ra lett fordítva és így érthetetlen:) -
#8682 2 kód van benne, és mind a kettő fölé oda van írva, hogy mi micsoda... Vagy olvasni nem tud, vagy nem tudom. -
#8681 hülye kérdésből képben vagy az biztos..:)
Az enyémben is volt 3 serial, szal nem feltétlen hülye kérdés,...gondolom biztosra akart menni azért kérdezett...
Válaszoltam volna én is, de már nem emléxem, és sztem mostanra már kibogózta. -
#8680 Az nem a serial, az az online kódod asszem. -
#8679 Nem akarom, nem is bántom őket, csak vicc volt, hisz mi másra lenne jó a kód a dobozban? Tudjátok, hülye kérdésre, hülye válasz. -
#8678 Higyjétek el hogy NEM a SevenM tehet a magyar csúszásról! Én nem védem őket, de alaptalanul nem kéne őket bántani! -
Marco #8677 Miért akarod felrobbantani őket? Vagy ez a bombásdi már divattá válik? -
#8676 Nem, azzal tudod aktiválni a bombát mellyel feltudod robbantani a Seven-M-t! -
Travelos #8675 Az eredeti GTR esetén a dobozban lévő kis hitelkártya nagyságú bigyón van az aktiválási kód. Ezzel mit kell csinálni? Ez a serial tulajdonképpen?
-
fpal #8674 Csatlakozni lehet más szerverekhez ha router van, viszont ha host-olsz akkor hozzád nem tudnak csatlakozni.
Ahhoz hogy tudjanak hozzád csatlakozni a következő portokat kell kinyitnod/engedélyezned a tűzfalon a router-ben:
34297 UDP
34298 UDP
34347 TCP
-
#8673 Én is. -
tygryss #8672 erdekes nekem routerom van es minden allitas nelkul tudok online jatekra csatlakozni -
#8671 melyik porton kommunikál a gém?
bf2-nél egy rakás portot ki kell szabadítani...különben connection problem -
tygryss #8670 de tuzfalon/routeren is ki lehet engedni... meg nem probaltam..., de megnezem majd az doksijat a cd-n ...
azt hogy halozatba lehet-e AI-t rakni nem tudom, de en ugy gondolom, hogy felnezek a hivatalos szerverekre, es ott les sok emberke :))), bar ha haverral nyomom akkor lehet kellene... de majd irok mi van... (nagyon kicsi a gepigenye ... fater 1.4-es centrino laptopjan azzal az intel szar vidokaival is megy... majd holnap probalom meg a sajatomon kormannyal ) :))) -
CzKaresz22 #8669 Hálózatba lehet berakni gépi ellenfeleket ??? -
Piski #8668 Router, megosztott net, vagy tűzfal miatt nem megy.Ezeke küszönöld ki, és akkor menni fog. -
#8667 8607-es comment valaki aki tud hozzá szólni plz help .thx -
tygryss #8666 Itt van mar nallam :) de csak szombatom tudom kiprobalni ... mert fater laptopjan nem nagy elmeny :)))) -
tygryss #8665 en most indulok ... meg kajaztam ... bf2-on en is filoztam ...de azon meg filozom tovabb...re szerintem inkabb majd rfactor-t fogom megvenni (meg a crashday-t ha megjelenik vegre) :)))))))) -
#8664 10 ropi
jövő hónapban megveszem...addig BF2
nagyon hezitáltam a bótban melyik legyen:)
szervereken mennyien vannak ált?esténként? -
tygryss #8663 neztem, hogy van magyar pit radio is :))), lassan keszulodom... es elfaradok a szentelybe, ahol nemi keszpenz elleneben megkapom a feloldozast :))))))))) -
tygryss #8662 koszi :))))