9559
-
#1815 Kösz, hogy linkeltél egy ranglistát. :)))
A baj csak az, hogy erre is csak egy szöveges fájlt kell feltölteni, semmi ellenőrzés nincs, például a jogosulatlan módosítások, vagy a segítségek tekintetében. nem mindegy, hogy bekapcsolom-e a stabilitási asszisztenst, a blokkolásgátlót, meg a kipörgésgátlót és úgy megyek 1:40 körül Monzában, vagy 1:45-öt minden help nélkül.
remélem az FTL is támogatni fogja hamarosan a GTR-t..::))) -
#1814 Ne kamuzz, nekem 200at mondtál online :P -
#1813 Nézd meg alaposabban a hozzászólásokat. :))) Mi itt egy ideje a teljessel megyünk, a német verzióval, ugyanis ott dobták piacra először. Globális megjelenése csak jövőre várható. De vannak hozzá angol feliratok és pit hangok is már, akinek szüksége van rá.
Olvass vissza pár hozzászólást, kiderül, hogy mini image módszerrel megy a teljes, mint mondjuka TRD2 esetében.
Hogy megéri-e megvenni? Ezt neked kell eldöntened. Én meg fogom a netes játék miatt és mert szeretem a szimulátorokat.
Ha először nem bírsz a szim móddal, az sem baj, mert vannak segítségek, meg lehet semi - pro módban is nyomni. Ez barátságosabb, mint a szimulátor mód. :)))) -
#1812 Offline én is csak 40 körül, online versenyben nyomtam 120-130 környékén ;)
Egyébként Lambo-val mentem, 1:54.2 a rekordom, setup-változtatás nélkül, soft gumikkal. Jelenleg azért elég egy világrekordra :)
GT Rank: http://www.schuerkamp.de/zope/gtrank/ -
#1811 a demo alapján ez egy nagyon de nagyon dúúúrva szimulátor ! ti is így gondoljátok ? azt hallottam hogy starforce van\lesz rajta, akkor meg lehet el felejtheti mindenki a warez-t... viszont ha jó lesz a teljes, meg is éri megvenni eredetibe... jó lesz a teljes ? :) -
#1810 Ja meg a speed sensitivity 20% :) -
#1809 GTR_English_PIT_sounds.rar -
isohunt.com itt megtalálhato az angol pitsound(32Mb) a német verzióhoz! nameg maga a teljes játék torrent file-a is.
-
#1807 hajrá hajrá -
#1806 köszi!
#1791 --- mindannyiunk nevében nagyon köszi:)
#1793 :DDD király, egyszer már én is végigcaplattam rajta, meglepő mekkora szintkülönbségek vannak a pályán. jövőre már figyellek, hátha találkozunk:)
-
#1805 Nézte valaki a MoTec Interpreter-t? A telemezriát? Elég komolynak tűnik, van hozzá egy kézikönyv .pdf formátumban, mindössze 37 oldal. Ha lesz egy kis időm nekiállok lefordítani, hogy mindenki használhassa, aki akarja. -
#1804 Na ide is bemásolom a PH-ról: :))
"Nincs, de nekem elég az is, ami van most. :) Elég bő a választék, csak legyen időm kipróbálni.
Ezek vannak benne egyébként:
Ferrari 575
Ferrari 550 Maranello
Ferrari 360 Modena (9db)
Lamborghini Murcialego R-GT
Porsche 911 GT2
Porsche 911 GT3-RS (21db!!!)
BMW Z3 M
Lotus Elise
Lister Storm
Morgan Aero
Saleen S7-R
Chvrolette Corvette C5-R
Chrysler Viper GTS-R"
Szóval elég jó lesz ez a váalszték addig, amíg nem kapható amjd nálunk is, csak nehogy jövő nyár legyen belőle, vagy még inkább ősz....
-
#1803 sejtettem :)...de remélem európa többi országában nem májusban jelenik meg... -
#1802 én olvastam valahol ,hogy majd addon formájában kiadják majd ezeket a német verzióhoz,az angolba se lett volna benne ha most hozták volna ki hanem abba is csak addonnként lett volna de mivel eltolták a kiadást alapból benne lesz -
#1801 "A SimBin Development Team nemsokára befejezi első hivatalos versenyautó szimulátorát, amely a FIA GT versenyekre épül. Amerikai megjelenési időpont: 2005. május környéke. Következő autókkal száguldhatunk: Ferrari 550 Maranello, Ferrari 575 GTC, Ferrari 360, Modena, Chrysler Viper GTS-R, Lister Storm, Lamborghini Diablo GT-R, Lamborghini, Murciélago R-GT, Saleen S7-R, Mosler MT900, Chevrolet Corvette C5-R, Porsche 993 GT2, Porsche 996 Turbo, Porsche 996 GT3-RS, Porsche 996 GT3 Cup, Seat Toledo, Morgan Aero 8, BMW Z3 M, Lotus Elise, Vertigo Streiff." - hardwired -
hát a német verzióban ennyi autó nincs az tuti...ezekről nem tudok: Lamborghini, Murciélago R-GT, Mosler MT900, Seat Toledo, Vertigo Streiff.
-
#1800 Nálam Monzában 17, viszont Doningtonban 21 körül van. És még így is alig elég. Szóval nekem bevált az 50%, egyelőre nem változtatok rajta. :))
Kilinkeltem az újabb monzai setupomat, a doningtonin még finomítok. Itt van, de mondom, bárki hozzáadhatja a sajátját, ha akarja, vagy replayt, vagy akármit. :))
GTR -
#1799 steering lock-ot fel kell venni 20 körülire, és akkor 35%-os érzékenység is elég... -
#1798 Én 200 körnél tartok. :)) -
#1797 Nekem is másképpen van belőve és egyelőre jó. Microsoft Sidewinder FFB Wheel:
Steering: 50%
gáz: 5%
fék:30%
Egyszerűen ha nem 50%-ra rakom a kormány érzékenységét, olyan pályákon, mint Donington nem tudok normálisan kaynarodni. És érdeks módon eza beállítás olyan gyors pályákon, mint Monza is jó. -
#1796 Tudom nem illik, de nincs valamilyen link hozzá?
Bármi érdekel :-) -
#1795 ezt kipróbálom majd, asszem nekem teljesen máshogy van belőve, bár nekem TM GT Racing wheel-em van... -
#1794 nem olyan húzós, én Saleennal mentem 1:57-et olyan 20 kör után a schnell setuppal+kisebb alakítgatások... -
#1793 Hogy mondtad előkerestem az idei Brno-t, aki még nem volt kint annak kedvcsinálónak....nagyon közel van(Bp-ről 3.5 óra) simán meg ki lehet ugrani egy GT futamra(vagy bármi)
a híd előtt
a visszafordító és a domb előtti sikán közti egyenes
bent a sikánban
ekkora a domb...amin pillanatok alatt felzúgnak a gépek
és még mindig tart :)
célegyenes...és kicsit messze volt a gép(a gumifalon) :D
és hazafelé, hajnal 3kor a vonatot várva. :) -
#1792 Egyébként vajon ha kiirom a 0 bájtos nocd imaget egy cd-re vajon azt megeszi a starforce? És akkor nem kéne lehuzni a CD meghajtókat :) -
#1791 steering sensy 25%
gáz 25%
fék 25%
Sajnos ebben az ISI suxx szarban az 25% jelenti a lineáris áttételeket, és lefele vannak azok amik egy normális szimben a 100 alatt, felette nem is tudom mi értelme van :D
Setup meg az alap schell setup, csak soft gumikkal.
Ja és a 25%os steering mellé érdemes felrakni a setupokban a steering lockot 21-23 körüli értékre, igy az ellekormányzások is hatásosabbak lesznek. -
#1790 Hungarian GPL Masters. Az egyik legregebbi bajnoksag. HGPLM -
#1789 akkor van még remény:DDD mondjuk 30 karikát már én is mentem, de 2.06 alá nemtok egyenlőre lemenni(alapsetup).
szivesen venném ha setupjaitokat elérhetővé tennétek az ilyen miss dasy-k számára is mint én:D nameg kiváncsi vagyok arra is milyen a pontos kormánybeállítáésotok is abban az esetben ha logi momo racing kormányotok van.
előre is thx
mi ez a hgplm? (ájm a nyúúúbi jet)
-
#1788 Ja, Hum Peti volt az, de ő már bevallottan kent vagy 300 kört, én meg csak 30 körül :)
Egyébként Ő 54et ment, én meg 55öt.
Közben már mondanám is hogy készülőben van egy bajnokság, ahol ellenben a HGPLM általá szervezettel, bármely boltból származó programmal lehet indulni, és a szerver díja is csak 3600Ft egy évre, a HGPLM által kért 5000Ft-vel szemben.
A részletek később majd itt is közzétesszük, addig is előzetesen igényfelmérés céljából lehet nálam jelentkezni emailben az [email protected] emailcimen, icqn az 154573647-es számon, vagy akár itt egy privát üzenettel.
-
#1787 Ja akkor mar ertem:)) O sem az a most kezdtem tipus;))) -
#1786 ha jol emlékszem akkor Peter_Hum. de mostmár elbizonytalanodtam, lehet norbi volt a nyerő?:D
-
#1785 Milyen kocsival mentetek? Holnap én is megküldöm, estefelé. Az az 1:53 elég húzósnak tűnik: ETCC autóval mentünk 2:09-10-et régebben Brnoban és ha hozzászámolom mennyivel gyorsabbak a GTR autók, akkor is...de majd meglátjuk. -
#1784 Ki ment jobbat Norbinal?!?!? -
#1783 hát inkább ők mentek, én meg hozzájuk képest bhockodtam. ő 1.54et haverja meg 1.53 at ment. nekem a legjobb 2.08 volt:D -
#1782 Na mi volt Norbival? mennyit mentetek? -
#1781 karikazgatok vmelyik pályán, aki akar jöhet: 81.182.121.225 -
#1780 Majd lökjetek már fel setupot, meg replayt Brno-rol, ha van hova, meg lehet. Kösz. :)) -
#1779 Nem alap setup. Már igazítottam rajta, abból indultam ki, ami benne volt alapban, de azok nekem nagyon alulkormányzottak.
Donington: 1:28.9xx
Monza: 1:45.699
Az elsőt Ferrari 550-el értem el, a másodikat most Saleen-el. Még egy rakt kocsit nem próbáltam, de íg van ez, ki kell mindet próbálni. Egyébként a Ferrarik is különböznek. nem értettem, miért megyek rosszabbat Doningtonban, mint máskor. Megnéztem a setupot, amit betöltöttem, látom, hogy a kocsi alja elöl és hátul is 9cm. Más értékeket adott a setup ennél a Ferrarinál, mint amivel korábban mentem. -
#1778 Na ide: 81.182.223.205 -
#1777 megyek akkor -
#1776 Vagy nem is, mert le kell huznom a CD meghajtókat, na minnyá :D