9559
  • Kaszi46
    hopp ezt az üzit észre se vettem sryyy
  • Sonajk @:o)
    Én a "burst!(RC5)"-öt használom, és most már jön mint állat
    Azért köszönöm a tanácsot.
    Örök hálám a tiéd. Legalább a letöltés elindult a módszerrel, ahogy írva van. Nem tudom, hogy jó lesz-e de legalább töltődik. Hiába. Ha valaki olvasni is tud, az egy nagy előny :)
    Hát még egyszer örök hála neked
  • Kaszi46
    hát én nem értek a torrenthez, ez az első dolog amit leszedtem vele. de haverom ma hajnali 3 kor kezdte letölteni az #1833 kommentben található címről letöltött torrent file-al. neki jelenleg is jön igaz csak 6-8 k-val.
    amugy nemtom , neked ez a torrent kliens progid? sztem használd az azerust enkem mindenhol azt ajánlották
  • Dunpeal
    próbáld ezt #1833
    Nem értem :(
    regge 6 óta próbálkozom, de semmi
    csak ez az ablak fogad, de már nagyon unom a dolgot :(

• Kaszi46
    eddig mindenki torrentről töltötte, de e-donkey hálozaton is láttam már
    sziasztok
    ti honnan szedtétek le, mert a torrenten nem megy :(
    warezon még nem látom :(
    szóval van valahol egy tölthető full verzió :)
    ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
  • Pupcika
    fasza volt tolni a szerveren kök. Csak még kúrva sokat kell gyaknom, mert naon nem megy :DDDDDDDDDD az első kanyarban eldobtam a tájpot mindig :DDD
  • arty
    dejo is lenne, egyszer otthon lenni, amikor becsatlakozhatnék onlány :(
  • arty
    nagyon bejön ez a nem_tul_rikito szinezet, ami már az RBR ben is majdnem emgvolt :) azota a FAR CRY t is leszinezem :D
  • Kaszi46
  • Kaszi46
    10 perc és megyek
  • Panther
    Szerver megy. IP: 80.98.6.207
    pass: prohardver

• Pupcika
    most hoztam haza :D
    és telepítem és remélem a 6órás próbán én is ott lehetek már :D
  • JuanG
    amúgy nem tudná valaki megnézni, hogy hogyan lehetne a Listerből bal oldali cockpit nézetet csinálni? Lister tetszik a legjobban, csak hát jobbüléses :(
  • JuanG
    mdf
    mds
  • Piski
    Lécci mondja meg valaki honnan jutok nocd-s mini image-hez.Ha valaki feltöltené az ftp-re megköszönném azt is.Keressen meg privibe aki tud valamit...kösz
  • Panther
    Szerintem hattól kilencig. Mert holnap külföldre megyek, szóval le akarok feküdni korábban, mint szoktam. :)))
  • Kaszi46
    mikor lesz ma az a gyakorlás? nekem 8tol warom van szal sajna 7 10-ig nem leszek
  • Panther
    Egy dolgot csinálhatsz, ha ISO-ban van. Kicsomagolod ISoBusterrel mindkét cédét egy mappába. magyarul összemásolod őket. Feltelepíted, megbuherálod a registryt. Utána betszed a mini imaget az egyik virtuális meghajtóba és remélhetőleg működni fog vele. Bár a seriallal lehetnek problémák...
  • ToMy_
    köcc. megy.
  • Dunpeal
    Itt a cím http://www.xp-hitz.com/hitz/out.php?id=stor&url=http%3A%2F%2Fwww.speedtorrent.net majd alul klik erre-> Speedtorrent.dl.am betreten a többi remélem ok..,habár ez iso-ban van és nem tudom ,hogy működik!
  • ToMy_
    naja. csak nekem akkora 404-es http error jon az img.suprnova.org/... -ra hogy alig fer ki a kepernyore 1280x1024-ben is...
  • bakkk
    http://search.suprnova.org/
  • ToMy_
    tud vki egy most is elo torrentet?
  • Panther
    OK. :)
  • Kaszi46
    jaigen bocs replayt. bocs fps en nevelkedtem:D
  • Panther
    Demot? Replayt, nem? :) De szívesen megnézem. majd holnap jöhetsz edzeni. :)
  • Kaszi46
    mm nem hiszem igy is nagyon élvezem:)
    majd feltöltök egy demot aztán emgnézhetnéd van e mit összehangolni.
    vki multi esetleg?
  • Tumor
    Á, köszi az info-t, és boccs, h nem olvastam vissaz hirtelen, ez úton pótolom ;) ... amúgy épp ellenkezőleg, tetszik nagyon a simulator rész hogy egyben a realitása mellett nehéz is, így idő elsajátítani a vezetést ezálltal sokkalta nagyobb siker és vezetés élményt nyújt mint akármelyik autós program ezelőtt
  • Panther
    Jobb, jobb, csak ne vegye el a kedvedet.

Fékezés. ezt elég nehéz elmagyarázni: Setupfüggő is a dolog. Ha nagyon blokkolnak a kerekek, akár le lehet venni a fék érzékenységét 5%-ra is a játékban.
    Szerintem neked még össze kell hangolnod a különböző vezetési műveleteket. Fékezés, kigyorsítás, sebességváltás. Ezért javasoltam az ABS-t...
  • Kaszi46
    hát szerintem jobb ha igy segítség nélkül szokom meg a dolgokat, az online móka ugy is ugy megy. amugy ez az egész kormányos szimulátoros dolog teljesen új nekem, ugyanis 1 honapja van meg a kis momóm. javarészt a gtr videók, hangfile-ok és demo miatt vettem meg, de azóta egy új világ tárult a szemem elé.:D gondolok itt LFS rfactor rbr meg amikre már energiám sincs hogy kiprobáljam nascar2003 gpl netcar stb stb. azóta kiproszáltam a corvette el sikerült 2.03.334 re lemennem ugyhogy fejlődünk fejődünk:)
    természetesen mindennemű tanácsot tippet trükköt szívesen fogadok.
    konkrétan az érdekelne is, hogy ti milyen technikával fékeztek
  • Panther
    Arra esetleg nem gondoltál, hogy igénybe vegyél valamilyen
    segítséget? (bár nem tudom, milyen szinten mozogsz) Arra gondolok, hogy kezdetben szimulációs módban bekapcsolhatnád a blokkolásgátlót és legalább erre nem kellene figyelned. Nem szégyen, össze kell hangolni mindent. Manuális váltót használsz? A váltás is nagyon fontos...
  • Kaszi46
    királyság, ém már most jelentkezem. mondjuk én ma is szivesen mennék valakivel(8-9.30 ig nem érek rá)
  • Kaszi46
    norbi setuppal kapásbol faragtam 2sec et ugyhogy köszi!
    bár ez még mindig 2.05.404 et jelent, ugyhogy inkább velem van a gond:DD
  • Panther
    Na most mondom, hogy holnap este csinálok szervert, IP-t majd itt megírom, lesznek a PH-ról is, innen is jöhetnek emberek. Edzeni fogunk egy jót valamelyik pályán, vagy több pályán.
  • Panther
    Igen...
  • Cowek
    Miért...
    Ügyes
  • Panther
    Láttátok, hogy Bro-ban egy ausztrál fazon 1:38-at ment? :)))) Ez még arcade-nak is sok...:)))