9559
-
#1855 hopp ezt az üzit észre se vettem sryyy -
#1854 Én a "burst!(RC5)"-öt használom, és most már jön mint állat
Azért köszönöm a tanácsot. -
#1853 Örök hálám a tiéd. Legalább a letöltés elindult a módszerrel, ahogy írva van. Nem tudom, hogy jó lesz-e de legalább töltődik. Hiába. Ha valaki olvasni is tud, az egy nagy előny :)
Hát még egyszer örök hála neked -
#1852 hát én nem értek a torrenthez, ez az első dolog amit leszedtem vele. de haverom ma hajnali 3 kor kezdte letölteni az #1833 kommentben található címről letöltött torrent file-al. neki jelenleg is jön igaz csak 6-8 k-val.
amugy nemtom , neked ez a torrent kliens progid? sztem használd az azerust enkem mindenhol azt ajánlották -
#1851 próbáld ezt #1833 -
#1850 Nem értem :(
regge 6 óta próbálkozom, de semmi
csak ez az ablak fogad, de már nagyon unom a dolgot :(
-
#1849 eddig mindenki torrentről töltötte, de e-donkey hálozaton is láttam már -
#1848 sziasztok
ti honnan szedtétek le, mert a torrenten nem megy :(
warezon még nem látom :(
szóval van valahol egy tölthető full verzió :)
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM -
#1847 fasza volt tolni a szerveren kök. Csak még kúrva sokat kell gyaknom, mert naon nem megy :DDDDDDDDDD az első kanyarban eldobtam a tájpot mindig :DDD -
#1846 dejo is lenne, egyszer otthon lenni, amikor becsatlakozhatnék onlány :( -
#1845 nagyon bejön ez a nem_tul_rikito szinezet, ami már az RBR ben is majdnem emgvolt :) azota a FAR CRY t is leszinezem :D -
#1844 -
#1843 10 perc és megyek -
#1842 Szerver megy. IP: 80.98.6.207
pass: prohardver
-
#1841 most hoztam haza :D
és telepítem és remélem a 6órás próbán én is ott lehetek már :D -
#1840 amúgy nem tudná valaki megnézni, hogy hogyan lehetne a Listerből bal oldali cockpit nézetet csinálni? Lister tetszik a legjobban, csak hát jobbüléses :( -
#1839 mdf
mds -
Piski #1838 Lécci mondja meg valaki honnan jutok nocd-s mini image-hez.Ha valaki feltöltené az ftp-re megköszönném azt is.Keressen meg privibe aki tud valamit...kösz -
#1837 Szerintem hattól kilencig. Mert holnap külföldre megyek, szóval le akarok feküdni korábban, mint szoktam. :))) -
#1836 mikor lesz ma az a gyakorlás? nekem 8tol warom van szal sajna 7 10-ig nem leszek -
#1835 Egy dolgot csinálhatsz, ha ISO-ban van. Kicsomagolod ISoBusterrel mindkét cédét egy mappába. magyarul összemásolod őket. Feltelepíted, megbuherálod a registryt. Utána betszed a mini imaget az egyik virtuális meghajtóba és remélhetőleg működni fog vele. Bár a seriallal lehetnek problémák... -
ToMy_ #1834 köcc. megy. -
#1833 Itt a cím http://www.xp-hitz.com/hitz/out.php?id=stor&url=http%3A%2F%2Fwww.speedtorrent.net majd alul klik erre-> Speedtorrent.dl.am betreten a többi remélem ok..,habár ez iso-ban van és nem tudom ,hogy működik!
-
ToMy_ #1832 naja. csak nekem akkora 404-es http error jon az img.suprnova.org/... -ra hogy alig fer ki a kepernyore 1280x1024-ben is... -
bakkk #1831 http://search.suprnova.org/ -
ToMy_ #1830 tud vki egy most is elo torrentet?
-
#1829 OK. :) -
#1828 jaigen bocs replayt. bocs fps en nevelkedtem:D -
#1827 Demot? Replayt, nem? :) De szívesen megnézem. majd holnap jöhetsz edzeni. :) -
#1826 mm nem hiszem igy is nagyon élvezem:)
majd feltöltök egy demot aztán emgnézhetnéd van e mit összehangolni.
vki multi esetleg? -
#1825 Á, köszi az info-t, és boccs, h nem olvastam vissaz hirtelen, ez úton pótolom ;) ... amúgy épp ellenkezőleg, tetszik nagyon a simulator rész hogy egyben a realitása mellett nehéz is, így idő elsajátítani a vezetést ezálltal sokkalta nagyobb siker és vezetés élményt nyújt mint akármelyik autós program ezelőtt -
#1824 Jobb, jobb, csak ne vegye el a kedvedet.
Fékezés. ezt elég nehéz elmagyarázni: Setupfüggő is a dolog. Ha nagyon blokkolnak a kerekek, akár le lehet venni a fék érzékenységét 5%-ra is a játékban.
Szerintem neked még össze kell hangolnod a különböző vezetési műveleteket. Fékezés, kigyorsítás, sebességváltás. Ezért javasoltam az ABS-t... -
#1823 hát szerintem jobb ha igy segítség nélkül szokom meg a dolgokat, az online móka ugy is ugy megy. amugy ez az egész kormányos szimulátoros dolog teljesen új nekem, ugyanis 1 honapja van meg a kis momóm. javarészt a gtr videók, hangfile-ok és demo miatt vettem meg, de azóta egy új világ tárult a szemem elé.:D gondolok itt LFS rfactor rbr meg amikre már energiám sincs hogy kiprobáljam nascar2003 gpl netcar stb stb. azóta kiproszáltam a corvette el sikerült 2.03.334 re lemennem ugyhogy fejlődünk fejődünk:)
természetesen mindennemű tanácsot tippet trükköt szívesen fogadok.
konkrétan az érdekelne is, hogy ti milyen technikával fékeztek -
#1822 Arra esetleg nem gondoltál, hogy igénybe vegyél valamilyen
segítséget? (bár nem tudom, milyen szinten mozogsz) Arra gondolok, hogy kezdetben szimulációs módban bekapcsolhatnád a blokkolásgátlót és legalább erre nem kellene figyelned. Nem szégyen, össze kell hangolni mindent. Manuális váltót használsz? A váltás is nagyon fontos... -
#1821 királyság, ém már most jelentkezem. mondjuk én ma is szivesen mennék valakivel(8-9.30 ig nem érek rá) -
#1820 norbi setuppal kapásbol faragtam 2sec et ugyhogy köszi!
bár ez még mindig 2.05.404 et jelent, ugyhogy inkább velem van a gond:DD -
#1819 Na most mondom, hogy holnap este csinálok szervert, IP-t majd itt megírom, lesznek a PH-ról is, innen is jöhetnek emberek. Edzeni fogunk egy jót valamelyik pályán, vagy több pályán.
-
#1818 Igen... -
#1817 Miért...
Ügyes -
#1816 Láttátok, hogy Bro-ban egy ausztrál fazon 1:38-at ment? :)))) Ez még arcade-nak is sok...:)))