9559
-
#1775 Hostolok: 81.182.222.250 Brno -
#1774 :( legjöbb köridőket beirnád? csakhogy tudjak viszonyitani.
melyik kocsival mész? alap setuppal? -
#1773 Most tettem el a kormányt. :( Mentem vagy 60 kört Monzában és Doningtonban. majd felnyomok setupokat és replayeket, hátha valakinek kell... -
#1772 én szivesen mennék most valakivel, 7ig ráérek -
#1771 Nálam megy igaz lassan de megy!
-
budasp #1770 Köszi! Ez offline, legalábbis nálam :( -
#1769 http://www.xp-hitz.com/hitz/out.php?id=stor&url=http%3A%2F%2Fwww.speedtorrent.net ->íme a cim -
budasp #1768 Megosztanád velünk azt a torrentet? :) -
#1767 Fizetős helyen nincs fent? Bármilyen megoldás érdekelne, meghalok, ha nem mehetek egy kört a Mucielagoval :) -
#1766 nekem holnap már meglesz!!!
szval reszkess:DDD -
#1765 Akinek van GTR-e írjon már néhány időt különböző pályákra, hogy be tudjam lőni magam, mert így csak a FIA oldala után mehetek. :DDD
Jövő héten valamikor indítanék szervert gyakorolni, a PH-ről is lennének emberek, akinek van kedve jönni jelezze. megbeszéljük mikor jó, aztán mehet a dolog: 1024/512-es netem van, szóval lehet jönni. :))) -
#1764 Én láttam egy német torrenten és megy a letöltés csak iso-ba van és nem tudom,hogy működőképes -
#1763 Köszi, 2 nekem is van ami most haldoklik, most egy tuti kéne :)) -
#1762 körbenéztem, sehol sem látni seedelt torrentet :O valszeg eltávolittatták valahogyan ???
ha valakinek van sávszéle, bithumen.tx.hu ra felteheti ... sajnos én spec. már kevés vagyok hozzá.... :) -
#1761 Kipróbáltam az én torrent fájlomat, aminek alapján töltöttem, de nincs kapcsolat, tehát a gépe valszeg nem üzemel, de esetleg elküldhetem neked, ha gondolod arra az esetre, ha mégis.
Sehol máshol nem láttam fenn egyébként. -
#1760 Hmmm... már a torrent listákon sem látom a cuccot. Valaki tud lelőhelyet? Köszi -
#1759 Felraktam, nézegetem a részletes hibaüzenetet, de még mindig nincs GTR em :)) -
#1758 Erről beszéltem: egy rövid hibaüzenet semmit sem mond ;)
Azureus konzolján lehet látni, mi is történik ... ajánlanám ... ;) -
budasp #1757 Én ezt kapom: "offline (ConnectException: Connection Refused: connect) -
#1756 várni kell... a tracker a sok juzer miatt össze szokott omlani :D majd elindul ... éjjel, hajnal... azureust használjatok! ott lehet nézni a logot, h éppen mi történik, nem csak 1 hibaüzi van! -
budasp #1755 Nem tudom, tegnap erről a torrentről még töltöttem... 84% már meg van :) -
#1754 Jah, nekem is azzal van a gond. Mi lehet a megoldás? -
budasp #1753 Nálam offline a torrent tracker. -
#1752 Nekem is valami problémát ír ki. -
budasp #1751 A donvitorrent.com-on fent van, de nekem nem idul el a töltés. -
#1750 suprnovan nem találok torrent linket. Hol érdemes még keresni? (Most használok először torrentet) -
#1749 Na állítottam még egy kicsit a setupon, mentem Monzában: 1:46.871.
Gondolom lesznek arcok, akik 1:35-ös idővel fognak nyomulni, de nekem ez is OK egyelőre. :))) Már közelítem az SCC-s időmet, ahogy egyre jobban kiismerema GTR-t. :)) -
#1748 A fékerőt állítsd, ahogyan neked tetszik, én defaulton hagytam (mert ugye abból a setupból indultam ki), de a 100% sok Monzára, egy olyan 80%-ot gondolok jónak, bár ez fékezési technikától is függ. -
#1747 nekem monzaban 1:56 időm volt, de lhamáztam is, meg ugye default setup ... tom, nem vagyok nagy szám, de örülök, hogy nem 2x annyit megyek mint más :D
majd megnézem ezt a setupot ... -
#1746 A PH_ETCC Ligának van egy setup lapja, amit én csinálgatok, amikor időm van rá, pontosabban csak setupokat rakok fel a tagoktól, meg amiket én készítek.
Most elindítottam a GTR szekciót, egyelőre csak egy monzai setuppal és replay-el.
Akit érdekel, itt megtalálja, majd jön még több is:
PH_GTR
Hozzáadtam az Add Downloads opciót, tehát aki akar hozzáadhatja a saját setupjait és replayeit is a meglévőkhöz. :))) -
#1745 inditottam ismét egy szervert aki akar csatlakozzon.( ip: 81.182.121.246
) -
#1744 A lényeg: a multi megy IP alapján, de ezt már egy kollégától eddig is tudtuk, most zúztunk Juannal egy kis Monzát. :))) -
#1743 bocs el kellett mennem :((( .. pedig kipróbáltam a porche-t
-
#1742 bezárt a bazár megyek kicsit rfactorozni:D -
bakkk #1741 kosz,mar toltom is -
#1740 akkor hajrá:D INNEN akár töltheted is -
bakkk #1739 nekem nem az 1.1-es van lehet az a bajjj -
#1738 pedig mintha itt azt irták volna hogy direkt ip megy -
bakkk #1737 a warez ip sem enged
-
#1736 na prosza mehet multiban? ip: 81.182.121.246
dejó 46 a avége:DDD 2 perc és kész. remélem