9559
  • ibronk
    Hostolok: 81.182.222.250 Brno
  • Kaszi46
    :( legjöbb köridőket beirnád? csakhogy tudjak viszonyitani.
    melyik kocsival mész? alap setuppal?
  • Panther
    Most tettem el a kormányt. :( Mentem vagy 60 kört Monzában és Doningtonban. majd felnyomok setupokat és replayeket, hátha valakinek kell...
  • Kaszi46
    én szivesen mennék most valakivel, 7ig ráérek
  • Dunpeal
    Nálam megy igaz lassan de megy!
  • budasp
    Köszi! Ez offline, legalábbis nálam :(
  • Dunpeal
    http://www.xp-hitz.com/hitz/out.php?id=stor&url=http%3A%2F%2Fwww.speedtorrent.net ->íme a cim
  • budasp
    Megosztanád velünk azt a torrentet? :)
    Fizetős helyen nincs fent? Bármilyen megoldás érdekelne, meghalok, ha nem mehetek egy kört a Mucielagoval :)
  • oneal1
    nekem holnap már meglesz!!!
    szval reszkess:DDD
  • Panther
    Akinek van GTR-e írjon már néhány időt különböző pályákra, hogy be tudjam lőni magam, mert így csak a FIA oldala után mehetek. :DDD

Jövő héten valamikor indítanék szervert gyakorolni, a PH-ről is lennének emberek, akinek van kedve jönni jelezze. megbeszéljük mikor jó, aztán mehet a dolog: 1024/512-es netem van, szóval lehet jönni. :)))
  • Dunpeal
    Én láttam egy német torrenten és megy a letöltés csak iso-ba van és nem tudom,hogy működőképes
    Köszi, 2 nekem is van ami most haldoklik, most egy tuti kéne :))
  • arty
    körbenéztem, sehol sem látni seedelt torrentet :O valszeg eltávolittatták valahogyan ???

ha valakinek van sávszéle, bithumen.tx.hu ra felteheti ... sajnos én spec. már kevés vagyok hozzá.... :)
  • Panther
    Kipróbáltam az én torrent fájlomat, aminek alapján töltöttem, de nincs kapcsolat, tehát a gépe valszeg nem üzemel, de esetleg elküldhetem neked, ha gondolod arra az esetre, ha mégis.

Sehol máshol nem láttam fenn egyébként.
    Hmmm... már a torrent listákon sem látom a cuccot. Valaki tud lelőhelyet? Köszi
    Felraktam, nézegetem a részletes hibaüzenetet, de még mindig nincs GTR em :))
  • arty
    Erről beszéltem: egy rövid hibaüzenet semmit sem mond ;)

Azureus konzolján lehet látni, mi is történik ... ajánlanám ... ;)
  • budasp
    Én ezt kapom: "offline (ConnectException: Connection Refused: connect)
  • arty
    várni kell... a tracker a sok juzer miatt össze szokott omlani :D majd elindul ... éjjel, hajnal... azureust használjatok! ott lehet nézni a logot, h éppen mi történik, nem csak 1 hibaüzi van!
  • budasp
    Nem tudom, tegnap erről a torrentről még töltöttem... 84% már meg van :)
    Jah, nekem is azzal van a gond. Mi lehet a megoldás?
  • budasp
    Nálam offline a torrent tracker.
    Nekem is valami problémát ír ki.
  • budasp
    A donvitorrent.com-on fent van, de nekem nem idul el a töltés.
    suprnovan nem találok torrent linket. Hol érdemes még keresni? (Most használok először torrentet)
  • Panther
    Na állítottam még egy kicsit a setupon, mentem Monzában: 1:46.871.

Gondolom lesznek arcok, akik 1:35-ös idővel fognak nyomulni, de nekem ez is OK egyelőre. :))) Már közelítem az SCC-s időmet, ahogy egyre jobban kiismerema GTR-t. :))
  • Panther
    A fékerőt állítsd, ahogyan neked tetszik, én defaulton hagytam (mert ugye abból a setupból indultam ki), de a 100% sok Monzára, egy olyan 80%-ot gondolok jónak, bár ez fékezési technikától is függ.
  • arty
    nekem monzaban 1:56 időm volt, de lhamáztam is, meg ugye default setup ... tom, nem vagyok nagy szám, de örülök, hogy nem 2x annyit megyek mint más :D

majd megnézem ezt a setupot ...
  • Panther
    A PH_ETCC Ligának van egy setup lapja, amit én csinálgatok, amikor időm van rá, pontosabban csak setupokat rakok fel a tagoktól, meg amiket én készítek.
    Most elindítottam a GTR szekciót, egyelőre csak egy monzai setuppal és replay-el.

Akit érdekel, itt megtalálja, majd jön még több is:

PH_GTR

Hozzáadtam az Add Downloads opciót, tehát aki akar hozzáadhatja a saját setupjait és replayeit is a meglévőkhöz. :)))
  • Kaszi46
    inditottam ismét egy szervert aki akar csatlakozzon.( ip: 81.182.121.246
    )
  • Panther
    A lényeg: a multi megy IP alapján, de ezt már egy kollégától eddig is tudtuk, most zúztunk Juannal egy kis Monzát. :)))
  • JuanG
    bocs el kellett mennem :((( .. pedig kipróbáltam a porche-t
  • Kaszi46
    bezárt a bazár megyek kicsit rfactorozni:D
  • bakkk
    kosz,mar toltom is
  • Kaszi46
    akkor hajrá:D INNEN akár töltheted is
  • bakkk
    nekem nem az 1.1-es van lehet az a bajjj
  • Kaszi46
    pedig mintha itt azt irták volna hogy direkt ip megy