9559
  • JuanG
    ez nem plussz autó, hanem a konrad saleen-t cseréli le???
  • ÁjjLe BoBBi
    ki akarja moddolni? lol.
  • Panther
    A moddolhatóságróL: nem tudom, ki hogy van vele, de én inkább az alapjátékkal szeretnék játszani. Biztosan ebben az is benne van, hogy kedvelem a FIA GT versenyeket, meg a sportkocsikat. A fejlesztők is - gondolom én- azt tartották szem előtt, hogy az F1 Ch-t is agyonmoddolták, már többet játszottak az emberek a modokkal, mint az alapjátékkal. Ezért aztán kódolták az olyan fájlokat, mint a .gdb fájlok például.
    Modokra ott lesz az rFactor. A lényeg szerintem, hogy meg tudják oldani új pályák beimportálását a játékba, mert némi nehézségbe ez is beleütközik. Legalábbis nem olyan könnyű, mint az F1 2002 - F1 Ch közötti konverzió. Most már csak azt kellene tudni, hogy a Nascar Thunder 2004-bőlk nem lehet-e pályákat átemelni, hiszen mindkét játék ugyanazt a motort használja.
  • Dunpeal
    Ja Még nem,de remélem nemsokára!
  • Dunpeal
    2004 Vitaphone Saleen
  • JuanG
    már letölthető??
  • Sonajk @:o)
    köszike :)
  • Dunpeal
    jó,simán fel lehet rakni rá!
  • JuanG
  • b-type
    Mekkora jóság!!
    wowq, már csak a játék kellene, de remélem már hozzák..
  • SE
    Milyen az 1.2 patch és a "nem hivatalos" verziók viszonya?
  • Dunpeal
    24H verseny lesz elérhwtő az 1.2 patch álltal!
    Én ott vagyok, de te hol vagy?
  • Mnemomic
    1.2-es patchből képek:

Most vagy az esti verseny lehetősége lesz benne vagy a 24 órás verseny lesz elérhető?
  • Cowek
  • Dunpeal
    http://www.gt-racer.de
  • Panther
    Hol olvastad ezt? Egy linket plz.

A fordítás:

"Ahogyan első kézből megtudtuk, az 1.2-es javítás készen van.
    Jelenleg még nem áll rndelkezésünkre a változások listája, néhány fontos dolgot azonban kijavítottak:

-kilépés a desktopra
    -szerverre való belépéskori lag (legalábbis minimalizálták)

Abból indulunk ki, hogy a letöltés 2004.11.17-től elérhető, - ahogyan mindig is nálunk a DL-szekcióban."

Most jöttem meg külföldről, majd indítok szervert, de valszeg csak holnap, ha összeszedtem magam egy kicsit. :)

Más: azt a kézikönyvet lefordítom, nem egy nagy szám, hátha más is ahsználhatja.
    Sziasztok!
    Szükgégem lenne arra a kis állományra, amit a játék telepítése után a virtuális meghajtóba kell betenni a futtatáshoz. Tud valaki segíteni nekem? Előre is thx.
  • bokri
    Valaki irja már le pontosan mit kell modositani a rendszerleíró adatbáziban. Köszi.
  • avcom
    ebbe kár belemenni, amúgy a múltkor elmondták a fejlesztők, hogy csak az S3 után lesz teljesen moddolható az LFS
  • ÁjjLe BoBBi
    ja amúgy indult server
    80.98.56.99
  • ÁjjLe BoBBi
    S2 meg a kettőt 1xre ;)
  • Kaszi46
    nem jatszottam 1ikkel sem. csak 1 hónapja van kormányom. pontosabban felraktam(kitudja már melyiket) mentem 1 karikát aztán dilííít. persze erősen gondolkozom azon hogy igy kormánnyal azért meg kellene néznem, ha mást nem is az nr2003at mindenképpen.
  • avcom
    fog mindenképp, gondolom játszottál az F1 2002-vel ésaz F1C-vel, néhány MOD után rá sem ismerni az alapjátékra
  • Kaszi46
    Patch 1.2 fertig !!

Wie wir aus erster Hand erfahren haben, ist der Patch 1.2 fertig Zur Zeit liegt uns noch kein Changelog vor jedoch sind einige wichtige Punkte gefixed worden

- CTD's
    - Joinlags (zumindest erheblich minimiert)

Wir gehen davon aus, daß der Download ab dem 17.11.2004 verfügbar ist - wie immer bei uns in der DL-Sektion.

hmm? kérnék egy németest:)

Egy hasznos dolog angolul:
    GTR_Engineers_Handbook

Aki skineket akar csinálni, az a 2es cd-n megtalálja az autók photoshopos template-t!
  • Kaszi46
    Szívesen!

Kaszi46 :D

#1908---akkor örülök is meg nem is:DDD nekem eddig rfactor vmiert nem annyira jön be mint gtr, de ez még változhat:)

Amúgy hova tűnt a topiknyitó, őrült nagy gtr fanatik, szimulátor rajongó, isi motor bevédő K.András???:D
  • avcom
    a pályákat nem lesz nagy ügy átrakni és úgy tűnik az autókat is meg lehet majd oldani. Viszont moddolás terén az rF keresztben lenyeli (majd) a GTR-t
  • sza.sa
    Köszi!

sza.sa
  • Kaszi46
    amúgy az hogy már most megjelent hozzá egy map, azt jelenti hogy valoban könnyen moddolhato? esetleg lehet számitani más autokra, netán erre az engine re épülő uj autos játékokra?
  • Kaszi46
    me too üdv:D
  • Kaszi46
    Patch 1.1
  • avcom
    aha
  • sza.sa
    Köszi! most már megy....

csak ez német nyelv.... van angolosításom, de azt meg azt írják, hogy csak az 1.1-es verzióhoz van... ahivatalos oldalon meg nincs semmi a demón kívül...

sza.sa
  • Kaszi46
    igen
    #1900 - tudtommal nem

Misu te Fehérvári vagy?

• JuanG
    ez a rockingham is jó lenne, nem lehet még letölteni??
  • JuanG
    én otthon a CD lejátszót csak telepítésre használom, a gép házának oldala nincs fenn, bármikor le tudom húzni a CD-t...
  • avcom
    tudom, "sima" gmt file-om már van, pedig még egy métert sem mentem
  • JuanG
    ahhoz, hogy kiszedj belőle valamit nem kell elindítani :D...
  • JuanG
    amúgy engem az érdekelne majd, hogy hogyan csinálhatnék saját csapatot...anno az ETCC modban ez sikerült, jó lenne itt is egy különálló csapat saját festéssel...de félek hogy annyira le van kódolva a cucc, hogy nem fog menni, vagy sokkal bonyolultabb lesz :(((