9559
  • avcom
    pedig ha már játszani nemtok vele akkor lopni jó lenne
    CD-t húzkodni (meg letiltani) nem akarok másképp meg nem nagyon indul :-)
  • JuanG
    Misu: nem tudom, annyira nem vágom, csak beugrott amikor a zmodeler-t említetted...
  • JuanG
    csak be kell másolni???
  • JuanG
    22 km körül :)))
  • Kaszi46
    müxik jo lesz ez, bár valoban nagyon béta állapotban tart még a dolog. maga a pálya mondhatni kész, autozható, de a környezet villog eltünik, fák átrepülnek az út felett stb stb. amugy tetszik, nagyon hosszú. tudja valaki hány kilóméteres ez a pálya?
  • Kaszi46
    bocs elsiettem a kommentet elvileg már megvan
  • Kaszi46
    nincs hozzá readme, mit kell vele csinálni?
  • JuanG
    a lényeg ha megcsináltad az install-t meg a ragistry buzerálást, akkor utána a MINI IMAGE-t (pár kilobyte) mountold be!!!
  • JuanG
    erre gondolsz??? Sajnos lefordítani most nem tudom neked...

No-CD method:
    In order to play without swapping the original CD-Rom all the time you need to do the following...

1. Make sure you have the latest version of Alcohol 120% or Daemon Tools installed.

2. Install GTR.

3. Shut down your computer and disconnect all your cd/dvd drives.

4. Start up your computer.

5. Open your Computer Management then go to> Device Manager> System Devices.

If you have Alcohol installed you should see "Plug and Play BIOS Extension" and if you have Daemon Tools you should see "PnP BIOS Extension". If you have both installed you have to do the following for both.

6. Right click "Plug and Play BIOS Extension" or "PnP BIOS Extension" and go to Properties.

7. On the Details tab you can select "Device Instance ID". Looks like ROOT\SYSTEM\0003. Remember or write down the last numbers.

8. Now you go to> Start> Run> Now you type: regedit

WARNING! You are now about to edit the registry. Errors in the registry can cause errors in your system. If you do exactly what's described here it won't go wrong. You are responsible for your own actions.

9. On the left side you go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\R oot\SYSTEM

10. Under the system folder you see the number(s) as you found in step 7.

11. Right click the number(s) and select "Permissions"

12. Click on the System group and set "Read" to "Deny"

13. Close regedit

14. Mount the .mds from this package

15. Start the game and use this serial: F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N

NOTE: This serial will only work with the .mds included.

16. Start the game and enjoy!

When you update Alcohol or Daemon you need to follow these steps again.
  • sza.sa
    sikerült valakinek működésre bírni a 2 ISO-s torrent verziót?
    Ha igen hogyan???

sza.sa
  • SE
    Igen. (Elég béna BIOS-a van...)
  • arty
    jo helyen teszed DISABLED be ? mert magát az IDE vezérlőt kell ám letiltan a BIOS ban, nem az egyes drájvokat !!!!
  • JuanG
    no senki nem próbálta ki??? Én csak fél kilenc körül érek haza :((((...
  • SE
    Nálam nem nyert. :(
    (Gigabyte 875P alaplap)
  • JuanG
    YEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS!

nordschleife beta for GTR:
    nordschleife beta for GTR
  • SE
    Kösz, megpróbálom.
  • Dunpeal
    bocs kimaradt a végén ...ide2 szoktam teljesen letiltani és műkszik!
  • Dunpeal
    megoldás következő ragd DVD/CD-et ide1 vagy ide2 -re és telejesen tilsd le amilyiken DVD/CD van ,nálam úgy van ,hogy ide1 a vinyok vannak az ide2 meg DVD/CD és ide2 és műkszik!
  • SE
    Sziasztok!
    Ezt a DVD/CD lehúzást nem lehet vhogy megúszni? Ez így nagyon gáz...
  • Kaszi46

jo8
  • Kaszi46

ez a kép asszem már onnan van
  • JuanG
    "I then made the gtr files" - ez ahogy nézem nem lehet egyszerű :)
  • JuanG
    figy! ezzel a zmodeler-el egy F1Ch-es pályából (mas) kivette az mts fájlokat, majd visszatette gmt kiterjesztéssel? és utána? nem értem teljesen!
  • JuanG
    ez azt jelenti hogy hamarosan lesznek pályakonverziók??? De örülnék egy nordschleife-nak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • arty
    jessz :D

jah, gondolom reszben a demobol, reszben szinkronizaltak a hangokat ... karacsonyra autos jatekot akarok, de most megint ki akar esni egy jelölt :D
  • Alexease
    "I did this just to see if it was possible, and the good news is YES, its quite easy.
    Using Locutus's GTR Export zmodeler filter I Imported all the mts files from Rockingham, and exported them as GMT files.
    Using Locutus's geditor_011, I then made the gtr files
    No changes to AIW file are necessary
    I Changed the .scn file to point to track location path, and changed any references to .mas to .gmt
    Renamed the scn file to trk
    Only added to gdb file these lines:
    AI Vehicle Filter =
    Filter Properties = SIM_FULL, SIM_GT, SIM_NGT, PRO_FULL, PRO_GT,PRO_NGT
    No changes to bmp or tga files are needed.
    All done in a couple of hours.
    I won't be releasing it as it is not my track, but for all track makers out there, get converting I say"
  • Alexease
    Miert, az angol hang fle-ok honnan voltak? Es ha nemetbol megrendelnem, kifizetnem akkor mi van?! Azert eleg gusztustalanok lettek...
  • Kaszi46
    én mindjart inditok 1et. ip:81.182.152.103 1.40kor kész
  • arty
    tudtam, hogy ma se gtrezek ... :(

olvastam kinti forumon, h a simbin letiltotta az angol hangfájlokat ...! mert h illegal... hm... pénz hatására hova jut egy "modder" ... :(
  • arty
    nekem nemmegy ... :(

kliensnek routeren ki kell hajtani valamelyik portot ?
  • Kaszi46
    igen csak rosz ip-t adtam meg:DD szal: 81.182.152.103
  • Cowek
    Él még ez? nekem nem megy...
  • Kaszi46
    mindjart kész! ip:81.182.94.218 ||512\128 as adsl el hány embert birok el lag nélkül?
  • arty
    nem indit valaki egy monzát? :)
  • HPt
    GET REAL - ha a valóságban is jobb oldalt ülsz a Listerben, a játékban is ott fogsz :)
  • JuanG
    nem is tudom miért maradt ki a játékon belüli jobbra-balra kameratologatás, ha már előre-hátra, fel-le lehet :(((...senkinek nem jutott eszébe???
  • JuanG
    sikerült áttennem a kamerát baloldalra a Lister-ben! A dolog egyetlen szépséghibája, hogy egyrészt a kijelző marad a jobb oldalon :(((...másrészt pedig, hogy a többi autóban is eltólodik balra a kamera, vagyis egy bal üléses autónál az autón kívűl van a nézet :(((...mivel nem lehet autónként beállítani a nézetet, hanem egy közös UserData\defviews.cam -ban kell állítani (pozicionálni)...
  • JuanG
    azért remélem legközelebb Listerrel is tudok majd kapcsolódni
  • Sonajk @:o)
    Bocs, de már látom, hogy nem ártott volna azt a fránya "t" betűt lehagynom. Szóval +van.
  • Sonajk @:o)
    Különben egy kérdés hozzád. Az említett kliens progit hol találom, mert rákerestem (azerust) GOOGLE-ban, de semmit nem találtam.