9559
  • Kaszi46
    van press demo is abban megy a sim- rész, innen sg-ről is le tudod tölteni. a teljest szippantsad bittorrentről, vagy edonkey-rol
  • nenad
    vki tudna segiteni honnan lehet ezt megszerezni.
    Kiprobaltam a demot, brutaljo. Sajnos simulacio mode nincsen benne, de a semi is ott van.
    Kivancsi lennek milyen lenne ha a csapat egyszer rallyt is csinalna ezzel az enginel.
  • Kaszi46
    szívesen, bár a kérdéses rész megértésén én is másnak(arty) köszönhetem! szoval egyezünk ki egy félistenben:DDD
  • dan104
    APÁM ISTEN VAGY!!!A hálám üldöz a sírig!!!!Köszi!!
  • Kaszi46
    ehh szal igy:
  • Kaszi46
    klikkelj rá mindegyikre és amelyiknél megtalálod a lent említett PnP BIOS extension sort, nyomj egy jobbklikket és állitsad be így:
  • dan104

Állj rá mindegyikre, és amelyiknél a PnP BIOS extension szerepel, azon jobbklikk, PERMISSION, és a READ négyzetbe tegyél egy pipát a DENY oszlopba: ezt magyarul lehetne?ilyet nem találok!
  • Kaszi46
    1. Make sure you have the latest version of Alcohol 120% or Daemon Tools installed.

2. Install GTR.

3. Shut down your computer and disconnect all your cd/dvd drives.

4. Start up your computer.

5. pontot hagyd ki, egyből ugorj a 9. re!

Regedit.exe elindit! Elmész az alant láthato részre:

"9. On the left side you go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM"

Itt lesz
    0000
    0001
    0002
    0003

Állj rá mindegyikre, és amelyiknél a PnP BIOS extension szerepel, azon jobbklikk, PERMISSION, és a READ négyzetbe tegyél egy pipát a DENY oszlopba!(EZT KÖSZI ARTY-NAK)

13. Close regedit

14. Mount the .mds from this package

15. Start the game and use this serial: F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N

NOTE: This serial will only work with the .mds included.

16. Start the game and enjoy!
  • dan104
    nem nagyon értem mit kell ott csinálni,lehet hogy lökött vagyok,de nem megy!
  • SE
    Pedig azt végig kell játszani a leírás szerint. Én is azt hittem, okos vagyok, aztán mégsem... :D
  • dan104
    azt a plug and play baromságot?nem igazán jött össze!
  • arty
    az .nfo-ban leirtakat, azaz a registry letiltást megcsináltad?
  • Kaszi46
    ejj, mimindenről lemaradtam a hétvégén

#1918--Közkincsé tétetnéd a kézikönyvet?
    #1921--Szép magyon, de azert világíthatna jobban az első lámpa, sztem igy belülről nem lenne használható.
    #1958--Milyen felhozatal van most?(nfs, rcr?)
    #1959--Én fullon használom, replaynél(álatlában csak az elején) és startnál nekem is megakad, de utána simán megy.

állítólag a féktárcsák izzása is tervben van(vagy csak kívánságlistán) remélem 1.2 be berakják ezt is.
  • dan104
    az mds-t is kipróbáltam,az sem jó!
  • dan104
    sziasztok tudom hogy már unalmas,de ha valaki tud segítsen:feltettem a játékot,letakarítottam a védelmet,betettem azt az mdf állományt és mégsem megy!lehúztam mindent!előre is kösz!
  • arty
    replay nekem is akad, meg ugye a rajt is :) de mivel máskor jol megy, fullon játszom
  • SE
    Van pár kérdésem.
    1. Milyen video-beállításokkal használjátok a játékot?
    Nekem viszonylag erős gépem van, de a replay-eknél akadozik;
    (A demó egyáltalán nem akadt, ingerszegény Spa pálya)?
    2. Zászlójelzéseket nem látok edzés közben (pl. kék zászló), pedig be vannak kapcsolva. Ha nem a fülkéből vezetek, akkor a MoTec monitor?-on felgyullad az aktuális LED.
  • arty
    megértem, h nem adták ki... ilyen felhozatalban, mint a mostani ... de akkor ne a gtr2t promózzák, ha a világ nagyrésze hivatalosan még az első résszel sem játszhat ...
    Sajnos nem megy. :(
  • karikusz
    Vagány...
  • Dunpeal
  • SE
    Szvsz. a labda a EA -nél van, miattuk késik a megjelenés.
    Se Ftpn, se torrenten, se dcn, se fizetős weben nem találtam meg a játékot. Valaki monnyon má egy elérhetőséget, köszi!
  • ibronk
    Ja gtr 2 egy év mulvára, meg 2005 nyárra csinálnak még egy játékot "amit minden ember aki játszik a GPL-el elő fogja rendelni mihelyt meglátják a shotokat belőle". Ja és persze még sorban állnak az ötletek is a mostani GTR feljesztésére.........
    Hányan vannak ezek 10000-en, hogy ennyi mindent csinálnak?? Kiváncsi vagyok mi fog ebből lenni, de szerintem rFactor meg LFS S2-3 véget fog vetni mindennek
  • arty
    gtr2? ez valami vicc? talán az első résznek nem ártana megjelennie ... :( bravo fejlesztők :(
  • Dunpeal
    ja bocs az lemaradt,hogy ...a gtr2
  • ibronk
    A GTR2 fog 2005 vége felé kijönni, a 24H kb. egyidőben a patchal.
  • Dunpeal
    Egy kis info az 1.2patch megközelítőleg 2 hét múlva jön ki,24H verseny addon formájában lesz elérhető olyan 200mb körüli méretű lesz,valamint lesz benne új autok és 2005-ben vége felé jön.
    forrás INFO
  • Panther
    GTR-hez feltettem egy Oschersleben - setupot. 1:26.516 az eredmény, de lesz ez még jobb is. Ferrari 550-hez való.

GTR
  • SE
    Na igen. A starforce mellé én sem hiszem, hogy + védelmet raknak.
  • Panther
    Gondolom azért, mert a Starforce védelmet a hagyaományos crackelési megoldással (exe, dll fájlok, stb. kicserélgetése) nem lehet átverni, tehát a patch azért megy fel, mert nem talál eltérést a fájlokban, amiket leellenőriz. Azt persze el tudom képzelni, hogy a mini images módszerre kitalálnak valamilyen ellenintézkedést, de kérdés, hogy megéri-e ilyesmit egy patchbe építeni.
  • SE
    Én is azt hiszem, de nem tudom, hogy Dunpeal kolléga miért biztos benne, hogy felmegy simán a patch. Azért remélem...
  • JuanG
    még nem lehet asszem...
  • ÁjjLe BoBBi
    np
  • avcom
    akkor félreértettelek, elnézést
  • bakkk
    honnan lehet letolteni az 1.2-es patch-et,elore is kosz
  • ibronk
    80.98.56.99
  • ibronk
    Nem játszunk egyet?