9559
-
van press demo is abban megy a sim- rész, innen sg-ről is le tudod tölteni. a teljest szippantsad bittorrentről, vagy edonkey-rol -
nenad #1974 vki tudna segiteni honnan lehet ezt megszerezni.
Kiprobaltam a demot, brutaljo. Sajnos simulacio mode nincsen benne, de a semi is ott van.
Kivancsi lennek milyen lenne ha a csapat egyszer rallyt is csinalna ezzel az enginel. -
szívesen, bár a kérdéses rész megértésén én is másnak(arty) köszönhetem! szoval egyezünk ki egy félistenben:DDD -
APÁM ISTEN VAGY!!!A hálám üldöz a sírig!!!!Köszi!! -
ehh szal igy: -
klikkelj rá mindegyikre és amelyiknél megtalálod a lent említett PnP BIOS extension sort, nyomj egy jobbklikket és állitsad be így:
-
Állj rá mindegyikre, és amelyiknél a PnP BIOS extension szerepel, azon jobbklikk, PERMISSION, és a READ négyzetbe tegyél egy pipát a DENY oszlopba: ezt magyarul lehetne?ilyet nem találok! -
1. Make sure you have the latest version of Alcohol 120% or Daemon Tools installed.
2. Install GTR.
3. Shut down your computer and disconnect all your cd/dvd drives.
4. Start up your computer.
5. pontot hagyd ki, egyből ugorj a 9. re!
Regedit.exe elindit! Elmész az alant láthato részre:
"9. On the left side you go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM"
Itt lesz
0000
0001
0002
0003
Állj rá mindegyikre, és amelyiknél a PnP BIOS extension szerepel, azon jobbklikk, PERMISSION, és a READ négyzetbe tegyél egy pipát a DENY oszlopba!(EZT KÖSZI ARTY-NAK)
13. Close regedit
14. Mount the .mds from this package
15. Start the game and use this serial: F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
NOTE: This serial will only work with the .mds included.
16. Start the game and enjoy!
-
nem nagyon értem mit kell ott csinálni,lehet hogy lökött vagyok,de nem megy! -
SE #1966 Pedig azt végig kell játszani a leírás szerint. Én is azt hittem, okos vagyok, aztán mégsem... :D
-
azt a plug and play baromságot?nem igazán jött össze! -
az .nfo-ban leirtakat, azaz a registry letiltást megcsináltad? -
ejj, mimindenről lemaradtam a hétvégén
#1918--Közkincsé tétetnéd a kézikönyvet?
#1921--Szép magyon, de azert világíthatna jobban az első lámpa, sztem igy belülről nem lenne használható.
#1958--Milyen felhozatal van most?(nfs, rcr?)
#1959--Én fullon használom, replaynél(álatlában csak az elején) és startnál nekem is megakad, de utána simán megy.
állítólag a féktárcsák izzása is tervben van(vagy csak kívánságlistán) remélem 1.2 be berakják ezt is.
-
az mds-t is kipróbáltam,az sem jó! -
sziasztok tudom hogy már unalmas,de ha valaki tud segítsen:feltettem a játékot,letakarítottam a védelmet,betettem azt az mdf állományt és mégsem megy!lehúztam mindent!előre is kösz! -
replay nekem is akad, meg ugye a rajt is :) de mivel máskor jol megy, fullon játszom -
SE #1959 Van pár kérdésem.
1. Milyen video-beállításokkal használjátok a játékot?
Nekem viszonylag erős gépem van, de a replay-eknél akadozik;
(A demó egyáltalán nem akadt, ingerszegény Spa pálya)?
2. Zászlójelzéseket nem látok edzés közben (pl. kék zászló), pedig be vannak kapcsolva. Ha nem a fülkéből vezetek, akkor a MoTec monitor?-on felgyullad az aktuális LED. -
megértem, h nem adták ki... ilyen felhozatalban, mint a mostani ... de akkor ne a gtr2t promózzák, ha a világ nagyrésze hivatalosan még az első résszel sem játszhat ... -
#1957 Sajnos nem megy. :( -
Vagány... -
#1833 -
SE #1954 Szvsz. a labda a EA -nél van, miattuk késik a megjelenés. -
#1953 Se Ftpn, se torrenten, se dcn, se fizetős weben nem találtam meg a játékot. Valaki monnyon má egy elérhetőséget, köszi! -
Ja gtr 2 egy év mulvára, meg 2005 nyárra csinálnak még egy játékot "amit minden ember aki játszik a GPL-el elő fogja rendelni mihelyt meglátják a shotokat belőle". Ja és persze még sorban állnak az ötletek is a mostani GTR feljesztésére.........
Hányan vannak ezek 10000-en, hogy ennyi mindent csinálnak?? Kiváncsi vagyok mi fog ebből lenni, de szerintem rFactor meg LFS S2-3 véget fog vetni mindennek -
gtr2? ez valami vicc? talán az első résznek nem ártana megjelennie ... :( bravo fejlesztők :( -
ja bocs az lemaradt,hogy ...a gtr2 -
A GTR2 fog 2005 vége felé kijönni, a 24H kb. egyidőben a patchal. -
Egy kis info az 1.2patch megközelítőleg 2 hét múlva jön ki,24H verseny addon formájában lesz elérhető olyan 200mb körüli méretű lesz,valamint lesz benne új autok és 2005-ben vége felé jön.
forrás INFO -
GTR-hez feltettem egy Oschersleben - setupot. 1:26.516 az eredmény, de lesz ez még jobb is. Ferrari 550-hez való.
GTR -
SE #1946 Na igen. A starforce mellé én sem hiszem, hogy + védelmet raknak. -
Gondolom azért, mert a Starforce védelmet a hagyaományos crackelési megoldással (exe, dll fájlok, stb. kicserélgetése) nem lehet átverni, tehát a patch azért megy fel, mert nem talál eltérést a fájlokban, amiket leellenőriz. Azt persze el tudom képzelni, hogy a mini images módszerre kitalálnak valamilyen ellenintézkedést, de kérdés, hogy megéri-e ilyesmit egy patchbe építeni. -
SE #1944 Én is azt hiszem, de nem tudom, hogy Dunpeal kolléga miért biztos benne, hogy felmegy simán a patch. Azért remélem... -
még nem lehet asszem... -
np -
akkor félreértettelek, elnézést -
bakkk #1940 honnan lehet letolteni az 1.2-es patch-et,elore is kosz -
80.98.56.99 -
Nem játszunk egyet? -
igen ez csak új festés -
úgyértem ez csak új festés?