9559
    Naccerű :) Szedeeeem :)
  • Panther
    Megy az ftp-szerver.
  • karikusz
    Bocsi az OFF-ért de itt olvastam, hogy edonkey-vel szedték itt egy páran a GTR-t, és ezen felbuzdulva én is nekivágtam. De nagyon silányan jön (ami elég dühítő mert akár 120-szal is tudnék szedni, és jó hogyha néha 10-ig 15-ig felmegy).
    Tehát az lenne a kérdésem, hogy van valami beállítás amit nem követtem el? Csak mert lenne egy rakás felhasználó akiktől elvileg szednie kellene.
    Egy gyakorlott felhasználó, ha rámprivizne, azt megköszönném.
    Edonkey2000-rem van (nem regisztrált)
  • arty
    mindig akkor van szerver, mikor a meloban rohadok, és esélyem sincs időben hazaérni :D
    Ááááá, már lejött volna :))
  • Panther
    Nem működött a kormányom, de most már minden rendben, elnézést a szerencsétlenkedésért.
  • Giovanni #2009
    úgy tűnik
  • Cowek
    Mégsem megy a szerver?
  • Kaszi46
    salen el szerettünk volna menni shadi komámmal:\
  • Kaszi46
    minek jelszo? ugyse látszik publik listána .nem mintha gondot jelente beilleszetni:D miert csak 3 auto közül lehet választani?
  • Cowek
    Látni fogod, mert eléd tolják a lehetőséget :-)
  • Panther
    Szerver megy, jelszó: prohardver.
    Asztapaszta! :) Mekkorát tékeltem! :)) 2000!!! :)))
    Ahh, oké, annyit kibírok, de el ne feledd beindítani 8:00kor :))
  • Panther
    Nyolc után tölthetsz éjfélig. :) Negyed kilenckor csatlakozol, lejön és kész. :)
    Te jó ég! alig 1 óra 40 perc és lentvan a játék, alig vártam, hogy hazaérjek, erre kevesebb mint egy órával a vége előtt megszakítod? Minnyá elharapom a nyakam! Összeraktam a kormányt, mindent... :(((
  • SE
    Valaki leírná, hogy hogyan kell kereket cserélni verseny közben a box-ban ha mondjuk elered az eső???
  • Cowek
    18-ig
    Itt is lehet, aztán megyek át én is :-)
    81.183.253.111
  • Panther
    Na még egyszer: ma 18 órától 20 óráig GTR edzés. Cél Oschersleben. IP: 80.98.6.207 Csak hattól fog élni a szerver!
  • Panther
    Daniel: 6 órakor megszakítom a letöltést, addigra úgyis lejön az első cédé, mert Oscherslebenben lenne egy kis edzés. Holnap reggeltől folytathatod, akkor leér a maradék is, aztán hajrá. :)
  • Panther
    OK. :)
  • ibronk
    Hamarosan lesz honlap meg mittomén, észre fogod venni :)
  • Cowek
    emberek
    alig tudtam megfogni a házat annyira forró lett...
    Restartoltam! és lebontottam :-)
  • Panther
    Informálsz? :)
  • ibronk
    Lesz bajnokság, kettő is egyszerre.
    Köszi, egyenlőre megpróbálom Pantherrel, remélem összejön, ha nem, azonnal kereslek! Köszi!
  • Kaszi46
  • Kaszi46
    egyenlőre csak bittorrentről lehet. én már láttam edonkey hálózatán is. ha szerencséd van talán már dc++ on is rátalálhatsz, bár egyenlőre nem tudok rola hogy látta e volna valaki ott. fizetős helyen még sehol nem láttam
  • Panther
    Áááááááá...megelőztél. :) De az ajánlatom áll.
  • Cowek
    Barcelona
    81.183.253.111
  • Panther
    Na figyelj: milyen neted van és mennyivel tudsz tölteni és mikor? Ha már ennyire meg akarod szerezni, akkor rendben, de neked lesz az utolsó, mert a chellon ugye limit van és letöltés/feltöltés beleszámít, ha jól tudom. Úgy 60kbyte-os elérést tudok biztosítani.

Ügyis kellenének emberek, mert kellene az ETCC mellé egy GTR-es bajnokságot is szervezni. :)))
  • Cowek
    Daniel: keress meg icq: 65651095
    Lenne, ha le tudnám tölteni, de senki nem tud egy értelmes helyet mondani. Bármilyen fizetős és egyéb megoldás érdekel.
  • Panther
    Majd holnap. :)
  • ibronk
  • Cowek
    van kedve multizni valakinek?
  • dan104
    kösz de nemcsak hülye de vak is vagyok!!!!hol?
  • Panther
    Persze, a lefordított kézikönyvet majd felteszem oda, ahová a setupokat is.

Holnap este, ha minden igaz, csinálok szervert gyakorolni. Oschersleben lenne. :))
  • Kaszi46
    kérdésedre a választ ezen az oldalon megtalálod
  • dan104
    még egy kérdés:állítólag le lehet tölteni az 1.2-es patch-et,ha ez igaz honnan?