9559
  • Attiska
    Tervbe van véve. :)

Az ultrarealisztukus törésektől többet vártam volna amúgy, de nem sírok, mert legalább van, nem lehet büntetlenül beleszállni bármibe.
  • Panther
    Nekem végül is mindegy, hogy cockpit, vagy nem, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy akkor elég kevesen fognak csatlakozni. Vagy roncsderbi lesz belőle....
  • Kaszi46
    megjelent a GTR Manager 1.0.3 nem béta verzio, a full gtr hez. azoknak is hasznos akik nem akarnak skint meg hasonlokat csinálni, mert van benne egy add-on letöltő rész, ahol már most van egy-két jó dolog. pl a betöltőképernyő angolosítása, uj skinek stb stb. a cuccost INNEN szippanthatjátok.
  • Kaszi46
    háj oll!

akkor az én véleményem:
    -időpont nekem jo
    -segítség sztem csak kuplung legyen, vagy különvenni a segitséges és nem segitséges bajnokságot
    -only cockpit
    -és én még bele vennék egy egyensetupot is, csakhogy mindenki egyenlő esélyekkel induljon, és valóban a vezetési tudás számítson.

• Panther
    Ez idáig rendben van, de már a legújabb Simchallenges bajnokságban (ETCC) is engedélyezték a TV-Cockpit használatát, de más segítséget nem. Aki cockpit nézetből akar menni és TUD is, úgyis gyorsabb lesz, mint a többiek. Ezzel tényleg csak mások szórakozását csapjuk agyon és elitista lesz az egész bajnokság.
  • Panther
    Ezt hogy érted? GPL-t??
  • arty
    a forced cockpit miatt nem tudok sehol sem semmit játszani ... :(

képtelen vagyok onnan menni tartosan, mert ugyan élvezetesebb, de egy full versenynél zavar ... a bump kamerák nemtom milyen előnyhöz juttatják a versenyzőt, mindenesetre én onnan szoktam játszani ...

persze ez csak 1 "senki" véleménye, nyilván a már régebbota bajnokságban versenyzők szava nagyobb sullyal essen latba!!
  • ibronk
    Ja, van force cockpit opció mikor szervert indítasz, és szerintem mindenképpen használni is kéne, ne csináljunk már GPL-t belőle.
  • Panther
    Érdekes, hogy nekem is akad néha, de nem értem, hogy miért. Mik a grafikai beállításaid?
  • Panther
    Na akkor én is kifejtem a véleményemet: én is indulnék. Nekem nem kell semmiféle segítség, esetleg globálisan (mindenki számára) lehet engedélyezni az ABS-t. Változó időjárás mehet.

Egyetlen dolog van még itt: a szerver képes ellenőrizni (láttam a .plr fájlban), hogy valaki cockpit nézetből vezet-e, vagy sem. Azt gondolom, ezt nem kellene erőltetni. Tudom, sok vita volt erről és azt is tudom, hogy a saját autómat sem motorháztetőről vezetem, de ott nem is egy 2D-s képet látok, hanem térlátásom van. A cockpit nézethez nagyon sok gyakorlás kell, nekem is vannak eredményeim az FTL-en cockpit nézetből, szóval megbírkózom vele, ha kell.
  • JuanG
    ja és a változó időjárást én is támogatom...
  • JuanG
    - az 50%-os táv tetszik, majd megnézem kb. mennyi idő, mert nekem pont páratlan héten vasárnap 20-tól rajtól az ETCC versenyem, így necces lenne...esetleg lehetne 17-től a GTR, bár gondolom sokaknak az túl korán lenne...

- 2 hetente okés...

- segítség: én eddig ABS-t használtam high-on, de tegnap megízleltem anélkül menni és elég jól ment már, és asszem ezután már csak a "kuplung" segítség lesz bekapcsolva...de sztem is engedélyezhetünk pár segítséget, pl. kipörgésgátló, ABS, kuplung, automata váltó...de mást azért ne...
  • Cowek
    Amíg nincs hivatalos szerver, itt tudtok gyakorolni:

81.183.253.111
    Dedikált a szerver, szavazással tudjátok váltani a pályát!
    Éjjel 2-ig terveim szerint mehet!

Jó játékot!
    Este remélem én is jövök :-)
  • SE
    Panaszkodtam az akadozás miatt. Feltettem majdnem mindent full-ra és most nem akad. Ki érti ezt?
  • Cowek
  • ibronk
  • SE
    A sok várakozás alatt vehettél volna egy kormányt...
  • Cowek
    Én csak a változó időjárást szeretném támogatni :-)
    Érdekes fordulatokra képes
  • Cowek
    Azért volt egy-kettő már, de tényleg ritka.
  • Shadi
    én is szivesen indulnék a bajnokságon viszont segitség nélkül érdmes
    szerintem
  • Toya
    A Norbi által már említett bajnokságról néhány infó.
    A szabályok jelenleg vannak kidolgozás alatt, de majd mindenki megismerheti őket és észrevételeivel segítheti a megfelelő rendszer kialakítását.
    A futamokat terveink szerint 50%-os távon rendezzük majd meg és vasárnaponként este 6-tól indulnának a versenyek (így gyakorlatilag 8-ra végeznénk is).

Néhány kérdés azokhoz akik tervezik az indulást (ez a HF1L és a HNR szerveren zajló verseny lesz a tévedések elkerülése végett):
    -Megfelel-e a 2 hetenkénti futam (minden páratlan héten lenne éles verseny, de amúgy is futna vasárnap a szerver és lehetne fun versenyt vagy gyakorlást indítani) és az időpont?
    -Engedélyezzük-e a segítségek használatát (mivel a szórakozás a cél, így ezen is érdemes elgondolkodni)?

Ennyi jutott hirtelen eszembe :)
    Minden induló vagy az induláson gondolkodó játékos véleményét várjuk :)
  • Breki33
    még nem volt időm belőni
    talán majd ma
  • ToMy_
    és hogy tetszik?
  • Breki33
    megy szerencsére nekem egy vezérlőn vannak
  • Attiska
    Hát gyerekek, végre egy IGAZI autószimulátor a sok acade szar között. Mennyi ideje vártam egy ilyenre... :) Nagyon tetszik, bár joy-jal egy kicsit nehézkes az irányítás.

A miniimage-hoz kapcsolódóan, én 98SE alatt nyomom, nem kellett semmit sem buherálni a registry-ben, csak le kellett húzni a cd-ket, bemountolni a miniimage-t és megy gond nélkül. Bár ez a cd lehuzogatás nehézkes, de megéri. Majd kipróbálom, hátha a BIOS letiltással is megy.
    A mini imaget mountoltam persze. Egyébként, már megy, ugyanúgy megcsináltam 3x... most megy... Élvezetes volt.
  • JuanG
    a mini image-t mountoltad be? vagy az egyes CD-t :)???
  • JuanG
    amikor installálod a daemon tools, az elején át lehet írni valami device izéket (kettőt) ezeket írd át mondjuk x-re és y-ra, aztán feltelepül...
    Nos, mindent tökéletesen úgy csináltam ahogy ezen az oldalon is le van írva, de a cdkeyt akkor sem fogadja el.

Ezt minden alkalommal végig kell játszani egyébként?
  • Breki33
    nem kell mingig piálni P

jó neki a daemon
    Megpiszkáltam én már mindent. Olyan problémát okozott ez a rakás szar, amire a daemon tools fórumában sem tud senki megoldást (a fejlesztők sem) egyedül a win reinstall segített. Namost, úgy vigyázok a winre mint a szemem fényére, több mint egy éves, de soha semmi baja nincs, egy érvénytelen bejegyzés sincs a registry ben. Sportot űztem belőle, hogy tökéletes legyen, úgyhogy tömören összefoglalva: BASSZA SZÁJBA A JÓ KURVA ISTENT EZ A GENNYES ROHADT SZAR TAKONY GECI!

Bocs.
  • Cowek
    Megpiszkáltad már a registry-t?
    Ehhez a gaméhoz asszem alcohol kell...
    Hát ez kibaszott jó. Már a daemon tools sem hajlandó felmenni, device errort ír ki.
  • Cowek
    Kisérletezgetek, mert nagyon bejön a game :-)
    Ez most dedicalt szerver :-)
  • Cowek
    Elírtam!
    81.183.253.111
  • Panther
    Cowek te nagyon serény és szorgalmas vagy. :)
  • Panther
    Talán írd be és ne copyzd, de ez tényleg érdekes. le van húzva a CD/DVD?
  • Cowek
    Vállakozó kedvűeknek:

81.183.153.111
    Ja, nagyon köszönöm!
    Hm... nem fogadja el a cd-keyt... éééérdekes! Beraktam a .mds filet. Mindent a leírás szerint. Ötlet?