9559
  • JuanG
    ezt mondom én is, és nem tudom miért nem lehet megszokni a cockpitet...a legtöbben azért játszanak ezekkel a játékokkal, mert szeretnék magukat beleélni egy autóversenyző helyébe...és szerintem a cockpit nézet segít ezen, még monitoron keresztül is...csak szokni kéne sztem :)))
  • ibronk
    Igen mert a chase kamera messze áll a valósághőségtől, és valóban jobban ki lehet centizni a dolgot, ha látod is a kocsi széllét. Egy kocsi teteje vagy bumper, vagy mittomén azért más, mert ott valamilyen szinten azért érezni kell az autót, szal legyen...
  • Panther
    Na és? Ez téged zavar? Engem nem. Ha ők úgy is topok, akkor meg úgyis mindegy.

• Cowek
    azt a 1111-et be ne írja valaki :-)
    111 az :-)
  • Cowek
    Bent voltam én is a másikon, megint megy a dedi szerver.

81.183.253.1111
  • Kaszi46
    köszönöm!

emberke ha van vmi jo letöltési helyed pls dobjad be a közösbe, sztem. másoknak is sokat segíthetnél
  • ibronk
    Van ám virtuális tükör is, akkor fent középre kaptok egyet, és akkor mindegy hogyan áll a cockpit. Options > Advanced alatt virtual mirror.
  • emberke
    küldtem privit
  • ibronk
    Ugy hogy hümekkoraszimulátor, aztán szinte az összes top player külső nézetből játszik, mert ugy jobb állítólag.
  • Shadi
    coweknél nem tudtam csatlakozni tüzfalam van sajna
  • Kaszi46
    coweknél megy egy dedikalt szerver hajnal 2ig szavazási lehetőséggel, sztem kár megosztani ezt a kevéske embert aki játszik. sajna én csak késő este érák rá majd gtrezni
  • Panther
    Hattól megint lesz Oschersleben, aki akar jöjjön. Sajnos tegnap bekaptam egy-két trójait, mert ki volt kapcsolva a tűzfal, mert akinek megosztott nete van, nem látja a gépemet.

Amíg ki nem találunk valamit, nem fogom kikapcsolni a tűzfalat, majd jelezzétek itt, hogy tudtatok-e problémamentesen kapcsolódni.

Elérés ugyanaz, mint tegnap, jelszó is.
  • Kaszi46
    igazad van amugy, mert ugye a sajat kezemet kormányomat látom, szal ezzel a logikával valóban a müszerfalra való tapadás(kormány nélkül) a legjobb!
  • Kaszi46
    haveromnak tegnap ért le az #1833 üzenetben talható helyről, cirka 5 nap alatt:D szal proszald innen
  • Istencsászár
    HAHÓ HELP MEE
  • Kaszi46
    persze külön billentyűre is belehet(nekem is be van) az option\controllers\buttons\extra, és itt az adjust seat Fore-Aft-Up-Down -t allitsad be valéahova
  • JuanG
    ja igen, így is :))):..
  • JuanG
    akkor is messze van...a közelebbi jobb... de a legjobb az enyém :)))...nekem a kormány ki van kapcsolva (a megjelenítése), a kormányom a monitor előtt van kicsit belelóg a képbe/cockpitbe...tulajdonképpen a nézetet hozzáigazítom a kormányhomhoz, amit fogok :D...
  • Kaszi46
    igen lehet! menet közben benyovatartod egered bal vagy jobb gombját előre vagy hátrahüzod és akkor válzozik a pozicio. bal egérnél előre hátra változik, jobb egérgomnál fel,le.
  • JuanG
    igen csak itt a játékon belül ("realtime") a billentyűzettel lehet állítani, nem kell "bugázni" :DD...
  • Attiska
    sterit=szerint :)
  • Kaszi46
    :DDDDD hát ha lenne benne:D
    amugy ha kinyuktod magad elé a 2 kezed, és eléképzeled a kokpitot akkor ez tűnik a legreálisabban. ennek ellenére már én is a közelebbit preferálom
  • Attiska
    Ezek sterit itt is lehet a kamera pozíciójával variálni, mint a Flatout-ban, meg az RBR-ben?
  • Kaszi46
    tényleg, attól is függhet ki milyen nézetet használ, hogy mekkora monitorja van!
  • Istencsászár
    figy olvastam eddig is probáltam bitotrentet de onnan nemlehet leszedni már ha tudsz ird le pontodan honnan meről hogyan lécccci
  • JuanG
    csak 17" -es :(...
  • JuanG
    a balos olyan mintha a hátsó ülésen ülne az ember :-)))
  • Kaszi46
    jesszusom, remélem ebben a topicban végre megembereled magad. amugy BITTORRENT-ről lehte leszedni, vagy E-DONKEY hálózatáról, esetleg ha szerencséd van akkor megtalálod DC++-n. ha egyik sem jön össze, és nagyon nagy szerncséd van akkor valaki megosztja neked vagy mittomén.
    további informáciokért pls olvass vissza.
  • SE
    Mekkora monitorod van? :)
  • Istencsászár
    áááááááááááááááááááááá megőrülök adjatok helyet ahonnan lelehet szedni ahonna biztos hogy lejön plssssssssssssss isten gamma akarok vele gémelni ááááááááááááááááááááá
  • Kaszi46
    amikor elkezdem ezt a képet csinálni még tudtzam miert, mostár sajna nem:DDDDDDD de azert betszem:

szoval balos az én nézetem, jobbos shadié(salem mindkettőnk kocsija). talán azt akartam hogy azert kokpit között is nagy különbség lehet. amugy amiota kiproszáltam aközelebbit, annak ellenére hogfy tükröt nem látom azt hazsnálom.
  • JuanG
    érdekes, én a cockpit nézetből is csak az utat látom (arra fókuszálok) :)))...
  • SE
    az igaz, hogy a legjobban cockpit-ből lehet oldalra látni.
  • JuanG
    engem is zavart régebben, ha valaki nem cockpitből nyomta multiban, mert sztem nem lehet olyan jól reagálni más nézetből egyes helyzetekben, mint cockpitből...de már nem zavar ha mások más nézetből nyomják...ha valaki "galibát" okoz, úgyis megkapja a büntit, akár cockpitből megy akár nem...
  • SE
    Engem is zavar a cockpit nézet, ugyanis ha autót vezetek akkor az útra fókuszálok (full 3D ;) ). Amikor játékkal (szimulátor) játszom, akkor viszont egy sík képernyőt nézek ami mögött ott a 3D-s világ... Ebből következik, hogy nekem az a realisztikus nézet, ha csak az utat vagy max. a motorháztetőt (is) látom. De ez csak az én véleményem.
  • arty
    TVCockpit az melyik ? amikor a tetőről játszol? mert az tényleg lehet előny, hiszen joban belátod a pályát ...

de a motorháztetöröl nem, csak a kilátás lesz jobb :)
  • Kaszi46
    hát ezzel azert vitatkoznék, nameg időeredményeim sem ezt mutatják, de azert köszi.
    figy a moteces progi használatiját ha leforditottad nem teszed elérhetővé esetleg?

az engineer's kézikönyvet is jo lenne ha valami jo, szakszavakat is vágó, angolos(bár lehet van német verziója is) lefordítaná. mindezt csak azert mert sztem többen jatszunk olyanok akik nem igazán konyitanak az autok setupolásához. igy mindig kuncsorogni kell a pro pléjereknek hogy ugyan küldjed már át pls, meg ezt hogy azt hogy. talán jobb lenne nekünk is ha saját magunk tudnánk ezt elvégezni. bár én megelégszem azzal is ha minden kocsira, minden pályára, minden időjárási viszonyra küldtök nekem meg shadinak(nameg akinek kell) setupot.:DDD
  • Panther
    Viszont egészen jól mész ahhoz képest, hogy csak 1 hónapja van kormányod. :)))
  • Panther
    Viszont a motorháztető gyönyőrűen repül le. :))) Tegnap karikáztunk Oscherslebenben és egy rosszul sikerült kanyarvétel után megdobott a kerékvető, majd elrepült a motorháztető. :))))
  • Kaszi46
    jolvan végülis nekem mind1, a lényeg ugy is az számítógépes JÁTÉK révén, hogy mindenki, ill. minél többen jól érezzék magukat.

apropo gt, ngt bajnokság is lesz?