9559
  • dan104
    megyek!
  • Cowek
  • dan104
    kösz!

és most kivel lehet?
  • Cowek
    multiplayer menü
    directIP
    ip beírása
    JOIN gomb
  • dan104
    hogyan lehet játszani online?
  • Cowek
    81.183.253.111
    továbbra is :-)
  • ibronk
    Ja hát persze, már bocs, de nekem lassan aztán kurvára mindegy lesz. Így is kétfelé szakad a GTR-es banda a két bajnokság miatt, erre akkor még bomlatsz csak tovább ezt a kevés embert is aki marad, hajrá, tőlem... nehogy véletlen ismerjük egymást...
  • Panther
    Miért ne? Most mit mondjak erre? :))) A PH-sok nálam szoktak gyülekezni, talán ennyi lehet az indokom.
  • ibronk
    Megy már szerver éjjel 2ig, Cowek csinálta, minek még?
  • Cowek
    A törés fizika a nascarban sokkal jobb. Egy kicsit komolyabb koccanás megváltoztatja az autó menettulajdonságát, itt én ezt nem éreztem. Gépigény a korkülönbség miatt, biztos hogy a Nascarnak kevesebb.
    Valósághűséget akor tudnám megmondani ha már mind a 2-őt igaziból is bekostoltam volna.
  • Panther
    Vetek, de az angol már majdnem készen van. Valszeg csak egy összefoglalót készítek belőle, nem műfordítást. :)

nem tudom este indítok-e szervert, mert újra kellett húznom az oprendszert, de lehetséges, majd beírom ide. ha igen, akkor hattól, mint ahogy szokott lenni.
  • sajoati
    egy kérdés NSR2k3-asoktól. Gépigény, valósághűség tekintetében hogy viszonyul a GTR a NSR2k3hoz?
  • sajoati
    a viccen kívül az a gáz, hogy ha a TransAmnek vége, akkor nem marad verseny, amiben mehetnék, mert a CTS-nek sincs túl nagy látogatottsága, pénteken és vasárnap este meg jelen állás szerint pont utazok. :(

• Kaszi46
    ja igen és tudom volt már róla szó, de mivel magyar oldalon jelent meg a hír, becopyzom. szoval tegnapi hir a gamestaron:

Készül a GTR 2!
    [2004. november 23. @ 08:30 - ZeroCool] (kommentek: 6)
    Legnagyobb bánatomra idehaza, sőt, Németországon kívül még sehol sem jelent meg a GTR: FIA GT. A legreálisabb autós játékról van szó, melyet valaha készítettek, bár grafikájára nem lehet ráfogni, hogy 100-as. Mindegy, a lényeg, hogy már nagyban fejlesztik a folytatást. A GTR 2 elvileg 2005 végén jelenik majd meg, és annyit elárultak a hivatalos fórumokon, hogy csak és kizárólag a fizikai motor marad meg. Minden mást újradolgoznak nulláról.

jatszani meajd este tudok csak én is:\
  • CodeRed
    Este 8 körül ott leszek
  • Kaszi46
    értem.
    amugy már kiváncsi vagyok nagyon hogy is zajlik le egy ilyen idény:D
    mi 3an shadi penge és ugye jomagam már mondhatni biztos jelentkezők vagyunk rá! amugy még 3 kormánnyal rendelkező haveromat puhitom hogy ugyan probálják már ki ezt a kiru játékot, szal lehet többen is jövünk majd.

egyéb: addon file-okat hova kell berakni?(.LMA3 a kiterjesztése)

PANTHER megjelent német nyelven is az Engineer's handbook, vethetnél rá majd 1-2 pillantást
  • Cowek
    Tegnapig 7 embert láttam a Nascarból kipróbálni a GTR-t :-)
  • ibronk
    Megyek is tolni, gyertek :)
  • Cowek
    Őszinte vallomás:
    Igen a Nascar... Az igazi szimulátor... Szerintem a legjobb... Sajnos a legnehezebb is...
    Hihetetlen egy egész estéket betöltő liga! Jó versenyek, jó taktikák, kevésbé jó setupok :-). De sajnos az idő és az energia...
    Sajnos nem mindenki tudja összeegyeztetni a munkájával, idejével, és én is belecsúsztam ebbe. GTR-ben most éppen többet csinálok szervert mint megyek, de csak a szórakozás a lényeg, az pedig sikerélmény nélkül elég csekély lesz idővel. LFS-t is csak azért játszom mert 5 percel kezdés előtt bemegyek, és a verseny végéig gyorsulok, vagyis mindig jó versenyeket lehet vívni. Az biztos hogy vagy passzívan, vagy aktívan, mindig részt akarok venni ebben a társadalomban amit csodálatos fejlesztők, képesek elénk tálalni.

Szóval ismét dedicated szerver éjjel 2-ig, szavazással dönthettek a cselekményekről :
    81.183.253.111
  • ibronk
    Hát jönnek még többen is majd szerintem onnan, hiszen mi szervezzük.

Egyébként asszem a HNR Trans Amból lemegy még ez az idény, és nem lesz több az pont a kevés ember miatt, de ez nem tuti.
  • Kaszi46
    hát végülis ha innen nézzük akkor még örülhetnék is . mert nr-ból, hogy csak az utolso oldalt emlitsem 3an jöttek gtrezni:DD
    na de nem akarok ám én feszültséget szítani, az előző 3 kommentem természetesen viccnek tekinthető
  • sajoati
    hahaha! egyikőtök lelkét már megszereztük >:-) <-*very evil smiley*
  • Kaszi46
    akkor nem el hanem vissza
  • Attiska
    sajoati,

Oké, köszi. Át fogok menni a másik topikba, nem akarom ezt szétoffolni.
  • sajoati
    Cowek, Norbi, Toya, csak hogy az utolsó oldalt említsem mind nascaros
  • sajoati
    benne vannak default autók, node a magyar bajnokság minden résztvevőjének saját autói vannak, azokat a Versenyzők ~ alattt találod.
  • Attiska
    sajoati,

Az autók bewnne vannak a modban, vagy azt is külön kell lehozni?
  • Kaszi46
    jajjjj ezt a kevéske embert is elcsábítjátok?
  • Attiska
    A Nordschleife beta v1.1-et az istennek sem tudom letölteni. valéaki feltenné valami magyar oldalra?
  • sajoati
    [URL=http://www.theuspits.com/sims/index.html]http://www.theuspits.com/sims/index.html
    (most nem akar bejönni)

össszes mod [URL=http://hsw.hu/nascar2003mod.shtml]http://hsw.hu/nascar2003mod.shtml[/URL
  • Attiska
    Aha, azt hiszem ismét előveszem a Nascar 2003-at... :) A hsw.hu-ról minden cucc letöltehtő, ami ehhez a modhoz kell?
  • sajoati
    és pl. tegnap volt egy verseny, amin (megint) kevesen, hatan voltunk
    :( (mondjuk én csak nemrég csatlakoztam, de jó lenne, ha sok emberke jönne, lenne nagy viaskodás a mezőny minden részében; a top emberek meg úgyis kapnak egy engine problemet, és kihullank :))

http://nascarracers.hsw.hu

• b-type
    pl. autók:

de itt vannak a igazán kompetensek :)):
    Hungarian Nascar Racers
  • b-type
    hát mesélhetek én is :))))
    Jaguár, Mustang, Viper..az alak, de rakható rá sok jó skin.
    a Nascar Racing 2003 alá készült mod..ultrabrutál.
    ingyenes persze, és rengeteg pálya van a NR2003 alá, a legnagyobb kinálat amit láttam.

• Attiska
    Mesélnél errről a Trans-Am-ről?
  • sajoati
    szerintem -- bár még nincs me a GTR -- a hűdekomoly bajnokságot játszani akarók igazán átjöhetnének a NASCARba (v. TransAmbe), ez meg lehetne funabb..
    (btw szimu fórumon nem is tom, hogy vetődhet fel chase-nézetes játék. ugh.)
  • Dunpeal
    INFO magyarul HSW
  • Cowek
    Én ha külső nézetet akarok, ott a Need For Speed 2 :-)

Semmi hátrányát nem érzem a belső nézetnek, a G-Force hatés miatt sokkal jobban érezni a rángatást, options-ben fel lehet rakni 100%-ig :-) Ott már döcög rendesen.
  • b-type
    váá.
    már annyiszor dumáltuk,...ahol jó a belső nézet, ott abból van a menés.
    pl. az Etcc-ben nekem nem tetszik, nem élvezem, és pedig az nekem fontos, fontosabb, mint hogy a - azaz igazi -. ott motortetőről megyek.
    Trans-Am, GTR, Rfactor...mind jó a belső nézet, örömmel is 'ülök bele'.
    nem csak gyíkság ha vki nem belsőből megy...vannak más szempontok is.
    - Viszont amit írok, az szigoruan motorháztető nézetre, esetleg lökhárító nézetre érvényes.
    arra aki tps felül-hátul stilusban, vagy utascella tetőről megy arra nem...minden mást meg lehet magyarázni, motortető-prototype, lökhárító-hason vezetés :DDDDD, de kivülről sosem látja a vezető az autóját, kivéve ha távírányító van nála.....
    egyébként a GTR-ben jó a belső....viszont ha vkinek nem jön be a jobb oldal, de az autó igen, az megint sassanthat az esetleges szabály miatt.

• JuanG
    próbáld ki!!! sztem jó!!!