9559
-
#2175 hi, hogy én is beleszóljak, nekem már előző nap szemet szúrt, és rá is kérdeztem, hogy minek ilyen kevés embernek 2 szerver. szerintem egy kis jozan ésszel belátható hogy fölösleges 6kor elinditani még1et amikor már 3óra ota fut egy szerver. ott is tudnának pantherral és velünk egyetemben gyűlni a ph-sok:) szerintem norbi sem azert kerdezett rá hogy megbántsa Panther kollégát.termszetesen az utána következő kommenteknél azert nem artott volna előbb 10 ig elszámolni, de mostmár mind1. ahogy látom kezd jóirányba terelődni a dolog. nagyon remélem ilyen apróságok miatt nem lesz széthúzás ebben a (remélem csak egyenlőre)kis scene-ben és, iylen kis viták miatt nem megy el a kedvük az etcc-s nascaros arcoknak attol hogy jatszanak ezzel a kiru játékkal.
de hogy egy kis on is legyen:
nyiminyami
és ajánlom mindenki figyelmébe a gtr addon manager progit, nagyon cool. van benne letöltő rész is csak egy klikk, ebjönnek pl a legujabb skinek, mégegy klikk lent is van és a zipet már kezelei is a manager, és még egy klikkel már be is integrálja a ajátékba. persze emelett még sok hasznos dolog van benne.
mindezeket a már ismert oldalról :
www.gt-racer.de
Nordschleife 1.1 es betat letudta már valaki tölteni? -
#2174 np. :) -
#2173 Mozso szerverén lesznek a bajnokságunk futamai ha minden jól megy.
Én is tudom hogy csak segíteni akart, és csak megkérdeztem elsőre hogy miért kell két szerver? Azzal azért talán nincs gond. És az erre kapott flegma válasz húzott fel, és inkább tűnt ugy hogy akkor boul ki a bili, ha nem ugy van valami ahogy Ő megszokta...
Na mindegy, hagyjuk, én bocsánatot kérek a hangnemem miatt, innentől rajtatok áll. -
#2172 Tudom, hogy legjobb, ha annyi ember van amennyit gond nélkül elbír a szerver, hányan jelentkeztek?
-Mozso ajánlata él még a "100Mbites gameszerver" kapcsán?
-olvaasni lehet vmit róla?
én azért szóltam be, mert tudom(!), hogy csak a segítőkészség volt Panther-ban..gondolom sz@rul esett neki azért írta a Ph-n.
szal mindegy na, túlragoztam, majd jön azt ír.
sajnos nekem még nem jött meg a játék, így nem tudok se ide, se oda becsatlakozni. :(
-
#2171 Miről beszélsz, ki szólt itt egy szót arról hogy én mit értem el, meg mit nem? Nem azért irogatok itt, hogy elnyomjalak bennetek, vagy akármi, hanem a mert a leendő bajnokság egyik szervezője vagyok asszem, és feltett célom hogy kettőnél több felé azért már ne szakadjunk, mert ez a kettő felé szakadás is teljesen értelmetlen dolog miatt van. Legalábbis szerintem.
A lényeg, hogy eléggé el vagyok keseredve néhány ember hozzállása miatt, és hát valóban agresszívabban reagálok dolgokra emiatt, amiért bocsánatot kérek. Csak annyit szeretnék ha egy kicsit összetartanánk, és ennek az alapja ha együtt játszunk. Ennyi, bocs. -
Toya #2170 Jelenleg más interjú van kilátásban, de szerintem az is kellemes meglepetés lesz majd :) -
#2169 Reménykedem hogy tényleg letisztul, a nyiltságnak szerintem irányadó kérdésnek kellene lennie, nem pedig választhatónak...
Igazából azt sajnálom, hogy a kompromisszum - mint lehetőség -, még lehetőségként sem merül fel egyesek fejében. -
#2168 ja, a hasonló motorról jut eszembe, és már akartam kérdezni:
nincs tervben méegy interjú a HSW-n Wéber Gabival?
most lanon versenyzik Etcc-ben, és a findthelimit-en érdekes dolgok vannak mostanság :)) -
#2167 akkor eddig a tietek van, és a HGTRM.
tényleg kár, mert ha bírja a szerver, lehetne Ngt-Gt bajnokságot is szervezni egy pályán, egy időben. ahogy az van. :)
mennyi autóval teszteltétek?
-
#2166 Nem teljesen mindegy min gyakorolsz? Miért kell "nem otthoni" szerver gyakorlásra?
Pár ember örül ennek is, mert jelenleg nincs másik... -
Toya #2165 Mondom engem nem zavar az egész, bár személy szerint sajnálnám ha pont azok a versenyzők nem indulnának el, akiknek szinte hazai pálya a GTR motor. -
#2164 volt róla szó, de csináltatok ti.
[URL=http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=77396&start=6240]ha rákattintasz, és megnézed a (#6257) hsz-t[/URL]
akkor ez gondolom kerek.
Panther részéről nem volt itt semmi szervezkedés, csak egy játéklehetőség egy magángépen(széles sávval).
-
Toya #2163 Igazából ha ti is külön csináltok egyet, akkor pontosan három lesz, de pontos számot én nem tudok. -
#2162 Eddig mennyi van szervezés alatt?
mármint GTR bajnokság. -
Toya #2161 Egyetértek, de mivel nincs megoldva manapság a szervereken való átjárhatóság (és teljesen jogosan, hiszen mind fizetős), így bizony sokan nem fognak 2-3 helyre befizetni évente x ezer forintot.
Marad tehát az általad hiúsági kérdésként aposztrofált sok bajnokság :)
Szerintem is idővel le fog tisztulni a dolog, mert egy ekkora országban ennyi egyforma bajnokságot indítani, sok jó versenyzővel nem luxus hanem marhaság. -
SE #2160 Le fog tisztulni.
Optimista vagyok. -
#2159 csak én nem értem, hogy miért jó szerverkedni otthoni géppel??? -
#2158 Legyünk diplomatikusak...
Minden 3. ember csináljon saját bajnokságot, majd amikor mindenki rájön hogy a hiúság hátráltatja a játékélményt, jól összevonjuk az egész brancsot, és lesz egy autóktól hemzsegő igazi autóversenyfeeling.
Nem hiszem el hogy nem arra törekszik mindenki - hovatartozástól függetlenül - minnél többen legyünk. Ha ezt tartjuk szem előtt, mindenki megtalálja amit akar!
-
#2157 sorozatos pofáraesések.
még nincs bajnokság, és Panther/Sup. már ahogy tehette szervert csinált bárkinek...itt is.
igaz most már legalább nincs döntési probléma, egy van ha kell-ha nem.
Ez a versenyzőféltés meg...pláne, hogy még semmi nincs, ehh. :DD
Norbi sztem az eredmények nem elegek..elsősorban emberként kommunikálunk.
"Igazából engem abszolút nem érdekel, hogy a PH-sok hol fognak versenyezni"
Toya...:((
mi nagyon jókat versenyzünk azért.
nem véletlen, hogy nem tolongunk itt...és bár jöttem volna Juannal a GTR-be amit indítottok(a bajnokságunk mellett), valszeg a hangulat, és a stilus miatt mégsem fogok, elég nekem jövőre is az Etcc/Wtcc(remélem Rfactor alá :) ).
ált. azért áldozom fel a szabadidőmet, hogy jól érezzem magam.
amit Sup. írt a Ph.-n Norbi, az 'nem jöhetett volna létre, ha nincs':
az úthenger hsz.-ed, Norbi topic, Norbi Gtr.
szal az én véleményem (nem a PH), hogy csak hordozzátok Norbit mint zászlót, az eredményekkel.
sztem a jó versenyekhez ez kevés.
-
#2156 Maximális thx! -
#2155 #1839 -
#2154 #1839 -
#2153 Olyan nekem nincs:((
Tudsz egy címet adni?...vagy valahol átdobni?...messenger...stb -
#2152 ja a miniimage-t kell mountolni... -
#2151 kaszi:
lister_barcelona_setup -
#2150 van egy szerverünk az MF1CB-al együtt. Csak amikor gyakorlunk és nem a mienk a szerver, akkor szokott Panther csinálni szervert...
de mindegy most már, áll a balhé :(((...ehhh -
#2149 na végig csináltam ami itt le4 van írva:
Mountolni ugye az 1-es cd-t kell a végén?! Vagy van valami miniimage hozzá? -
#2148 megvan nem kell.:)) -
#2147 Srácok.
Valaki egy cd kulcsot adjon már legyenszives, mert valamilyen német verziót szedtem le, de nincs mellette sehol egy txt-ben sem.
thx -
Toya #2146 Na ja, 4 nascaros van ebben a fórumban ha jól számoltam...
Na most mit gondoljak??? -
#2145 Egyébként korrekt vagy barátom, láttam mit írtál a prohardwarre, szép egyenes dolog. Sajnálom azért. -
Toya #2144 Az ETCC miért nem fut azon a szerveren ahol a HNR, az F1C Liga és majd a GTR és a rFactor is futni fog? -
Toya #2143 Bomlaszt a fene? Norbi nagyképű (sicc!)?
"A PH-sok nálam szoktak gyülekezni, talán ennyi lehet az indokom."
Magyarul a PH-sok nálad majd külön versenyeznek? - Mert ebből bizony ez tűnik ki.
Igazából engem abszolút nem érdekel, hogy a PH-sok hol fognak versenyezni.
Nekem megér egy karton cigi árát évente, hogy olyan szerveren indulhassak ahol 10-nél több ember is elfér, valamint ha olyanokkal játszhatok akikkel jól szórakozhatok.
Norbi mondandójában semmi arcoskodás nem volt szerintem.
Egyszerűen zavarja, hogy már az x+1 5-6 fős GTR bajnokságról hall (de gondolom ezt a tendenciát te is ismered az F1C-vel kapcsolatban), pedig ezek az emberek mehetnének egy szerveren és akkor nagy számú autó körözne a pályán.
Szerintem meg ha nagyképű is lenne elhiheted lenne neki mire, de a jelzőidből itélve egyáltalán nem ismered őt :) -
#2142 De nem mondhatod hogy nem szóltam szépen, csak miután egy hihetetlen cinikus választ kapok, az igen kihoz a sodromból... -
#2141 Igen, mert már elegem van ebből az ésszerütlen hozzáállásból amivel folyamatosan szembe kerülök mióta ez a játék megjelent. -
#2140 ezért gondoltam hogy higgadjatok le, nem kell egyből felkapni a vizet...sokan tudjuk, hogy Panther szokott szervert csinálni ETCC, GTR, meg egyéb játékokból, mert jó a netkapcsolata, és mindíg "kapható" rá...:D...
de Norbinak is igaza van abban, ha valaki már csinált szervert az adott nap, és meghírdette, nem kell másik, ha technikailag nem probléma...pont azért hogy minél többen összejöjjünk egy szerveren...de Norbi közben nyersen őszinte is volt, ez tény, de sztem csak az előbb említett okok miatt...minden ember máshogy reagál, ezt el kell fogadni...ez egy netes fórum, nem közvetlen személyes társalgás (ezt mindíg elmondom ilyenkor :DD) -
#2139 Ja, dedikált lesz. -
#2138 Ki kezdte? Én? Mondtam, hogy csak segítettem itt mindenkinek, de mindig jön valaki, aki mindent jobban tud, mint más. -
#2137 Bomlaszt a fene! Én eddig csak segítettem mindenkinek. De ne te mondd már meg mi legyen! Eddig csak ezt hallottam, meg a nagyképűsködést. Szállj már le a magas lóról, oké?? -
#2136 jóvan nehogy összevesszetek már!!! ...
amúgy én is azt mondom, hogy a dedikáltat teszteljük, úgyis a bajnokságot is dedikáltan nyomjuk majd, igaz???