...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Felveteli kerdes😊)) Hol van(nak) a hiba(k) az ertek(ek)ben? Elso futomu, kitalalt ertekek!
Spring: 200 N*s/mm
Bump Damp.: 2500 k*N/mm
ReBump Damp.: 4500 k*N/mm
Antiroll: -250N/cm
Camber: +2,8fok

<#vigyor3><#zavart1><#zavart2><#idiota><#vigyor><#ijedt>
HPt
Gyere HGTRM-be, azt meglátod. Nem akarom kedvedet szegni, csak készülj fel, hogy erõs a liga, ennyi.

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Duddits
Mer?

HPt
Most keserítselek el vagy tartsam magamban amit akarok mondani? 😊

mohus
az árokban

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Duddits
Nah, nevezek én is a bajnokságba! Lehet félni! <#hehe><#wink>

ui.: Láttátok a Fókuszt? Mert a csávó is gokarttal kezdte (én is gokartozok), és internetes bajnokságot is nyert (lehet, hogy majd én is fogok ;-) ), aztán kitudja hol fogok kikötni.

Alexease
Ket szam van a boritoban:
- kompakt lemez kulcs: XXXXXXXXXXXXXXXXXX
- vonalon sorozat szam: XXXXXXXXXXXXXXXXX

😊))))))))
mohus
"huplikód"-ra lett fordítva és így érthetetlen😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Duddits
2 kód van benne, és mind a kettõ fölé oda van írva, hogy mi micsoda... Vagy olvasni nem tud, vagy nem tudom. <#hehe>

b-type
hülye kérdésbõl képben vagy az biztos..😊
Az enyémben is volt 3 serial, szal nem feltétlen hülye kérdés,...gondolom biztosra akart menni azért kérdezett...
Válaszoltam volna én is, de már nem emléxem, és sztem mostanra már kibogózta.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

HPt
Az nem a serial, az az online kódod asszem.

Duddits
Nem akarom, nem is bántom õket, csak vicc volt, hisz mi másra lenne jó a kód a dobozban? Tudjátok, hülye kérdésre, hülye válasz. <#wink>

Zizics Jani
Higyjétek el hogy NEM a SevenM tehet a magyar csúszásról! Én nem védem õket, de alaptalanul nem kéne õket bántani!

Miért akarod felrobbantani õket? Vagy ez a bombásdi már divattá válik? <#wow1><#vigyor2>

Duddits
Nem, azzal tudod aktiválni a bombát mellyel feltudod robbantani a Seven-M-t! <#wink>

Az eredeti GTR esetén a dobozban lévõ kis hitelkártya nagyságú bigyón van az aktiválási kód. Ezzel mit kell csinálni? Ez a serial tulajdonképpen?

Csatlakozni lehet más szerverekhez ha router van, viszont ha host-olsz akkor hozzád nem tudnak csatlakozni.
Ahhoz hogy tudjanak hozzád csatlakozni a következõ portokat kell kinyitnod/engedélyezned a tûzfalon a router-ben:
34297 UDP
34298 UDP
34347 TCP

www.gtr-masters.hu

Duddits
Én is.

erdekes nekem routerom van es minden allitas nelkul tudok online jatekra csatlakozni
mohus
melyik porton kommunikál a gém?

bf2-nél egy rakás portot ki kell szabadítani...különben connection problem

de tuzfalon/routeren is ki lehet engedni... meg nem probaltam..., de megnezem majd az doksijat a cd-n ...
azt hogy halozatba lehet-e AI-t rakni nem tudom, de en ugy gondolom, hogy felnezek a hivatalos szerverekre, es ott les sok emberke 😊)), bar ha haverral nyomom akkor lehet kellene... de majd irok mi van... (nagyon kicsi a gepigenye ... fater 1.4-es centrino laptopjan azzal az intel szar vidokaival is megy... majd holnap probalom meg a sajatomon kormannyal ) 😊))
Hálózatba lehet berakni gépi ellenfeleket ???

Router, megosztott net, vagy tûzfal miatt nem megy.Ezeke küszönöld ki, és akkor menni fog.

My words are weapons.In which I murder You with?

KulacsKa
8607-es comment valaki aki tud hozzá szólni plz help .thx

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Itt van mar nallam 😊 de csak szombatom tudom kiprobalni ... mert fater laptopjan nem nagy elmeny 😊)))
en most indulok ... meg kajaztam ... bf2-on en is filoztam ...de azon meg filozom tovabb...re szerintem inkabb majd rfactor-t fogom megvenni (meg a crashday-t ha megjelenik vegre) 😊)))))))
mohus
10 ropi
jövõ hónapban megveszem...addig BF2

nagyon hezitáltam a bótban melyik legyen😊

szervereken mennyien vannak ált?esténként?

neztem, hogy van magyar pit radio is 😊)), lassan keszulodom... es elfaradok a szentelybe, ahol nemi keszpenz elleneben megkapom a feloldozast 😊))))))))
koszi 😊)))
Alexease
Fel megy ra minden kiegeszites (csak a "szoveges" file-ok vannak cserelve). De ha megveszed, akkor erdemes a banner alatt talalhato normalis magyar szovegeket feltenni hozza, mert a Gyors Huppli meg a Lassu Bukkano leng.csill. beallitasok elegge "trefasak"😉))
Nekem az lenne a kerdesem, hogy a magyar verziot ha megveszem, akkor felmegy ra a SPA 24 oras mod ? azert nem egyertelmu, mert a nemet verziohoz irjak, de a pcdome-on a leirasban volt ra utalas, hogy megis igen
K.András
Jut eszembe, mivel neked is fentvan az 1.4-es javitás, bemész a gtr könyvtárba és az 1.4-es readme-ben megnézheted mik a javitások!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Lehet rosszul fogalmaztam, tehát: mivel nincsen GT-ben és NGT-ben sem 32 auto, ezért ha az autoválasztásnál a GT-kategoriábol választ akkor csak GT autokkal fog versenyezni de viszont nincsen 32 GT auto, uez NGT-él is, tehát ha GT-NGT kategoriábol választ autot akkor indulhat a GT is és az NGT auto is, ergo mehetnek 32-en!
Az pedig, hogy felmegy vagy nem a warez verziora nem is érdekel szal legyen neked igazad.
Az 1.4-es javitásban pedig ha jol tudom a chat szobát csinálták meg, igy már nem "ömlesztve" vannak a játékosok hanem saját szobában, + racemore rendszer támogatás, valamint memoria kezeléssel kapcsolatos dolog is volt, kb ennyi, de majd aki többet tud az kiegésziti, én lusta vagyok belenézni az 1.4-es readme-be 😄

Ne akadékoskodásnak vedd, csak a félreértések elkerülése végett: az elsõ állításod valahogy nem fogtam fel, mert kicsit ellentmondásos, a második meg nem igaz, mert nálam felment az 1.4 az 1.3-as warez verziómra gond nélkül? Interneten sajnos tényleg nem megy a warez!
Egyébként mik a fontos javítások az 1.4-ben??

K.András
Pláne...

Duddits
Ne tegye fel, inkább olvassa el a topikot, vagy legalább az elsõ pár oldalt. Minden le van írva!

K.András
Eredeti van és öszinte leszek, nem érdekel és nem is foglalkozom vele hogyan lehet vagy lehet e warezzal akármilyen formában játszani.Félre ne értsd semmi bajom azzal ha valaki warezt használ, csak ezeket a kérdéseket Itt tedd fel...

Neked eredeti van ? Lanon lehet varezzal játszani ???
S ezek szerint neten nem...

K.András
1. ahhoz hogy 32-re tudd állitani a gt-ngt kategoriábol kell autot választani, mert a gt-ngt-ben külön nincsen 32 auto...

3.Az 1.4-es javitás természetesen nem megy fel warez verziora, pedig sok fontos javitás van benne.

Egyébként ha tetszik akkor vedd meg, nem kell annyit genyozni, tudsz interneten is játszani...

1.40-ás verzió mivel nyújt többet? Le van írva valahol ,hogy miket is javít a cucc!!!

Még nincs meg az eredeti de ezt tuti meg fogom venni!

A boxuccában komolyan nincsenek emberek vagy csak Nekem kopár az egész ???
S a kocsiba max csak 100L naftát lehet tölteni ???

Duddits
Milyen alap? A bolti? Mert akkor arra nem kell semmilyen patch.

A Semi-pro-ba van néhány segítség, és már majdnem a valóságot adja vissza. A Simulation pedig a teljes valóságot adja vissza, és semmilyen segítség nincs benne.

Sziasztok

Megvan az alpgémem! Lenne egy két kérdésem

1 Hiába állítom az ellenfelek számát 32-re mindig csak 19 lesz... Ez miért van...
2 Van 3 mód! A semi pro s a Simulation között mi a különbség ???
3 Van e esetleg valami frissítés a gamehoz mert látok verziókat csak hely nincs ahonnan patchet vagy komplett szezonokat le lehetne szedni...

Valaki segítsen...

Elöre is köszi...

Daffy
És ezt el is ismerem.De nem ez volt az egy eset és érdekes módon mindig egy-egy részletet megragadva és csak azt elemezgetve magyaráztál.Szóval ha kört rajzolunk akkor legyen már kerek...

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

ForRedGlory
Csak akivel volt rá okom, ja és akkor is te kezdted, mert nem hitted el, hogy minden alaplap máshogy reagál a starforcra... Aztán akkor is én voltam a közellenség, és mita ad isten? pár hét múlva bocsánatot kértél, mert nekem volt igazam....

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Daffy
Lejáratom Magam??
Lol....
Te kis buta olvass már vissza az utóbbi fél évben hány emberrel vesztél össze a nagy szád miatt...

ForRedGlory
Van az úgy, ha az ember magát járatja le, legalább tanulj meg olvasni

"Ma már egy 8 éves kisfiú is felmondhatná a szöveget,mert át lehet alakítani olyanra, hogy jó legyen."

Ez neked azt jelent, hogy egy 8 éves megcsinálja?????

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

ForRedGlory
Még szép, hogy nem fogok más nézetetre váltani, csak mert más másképp látja...

Daffy
Kinek van baja a felfogóképességével??
Olvasd már el mit irogatsz...AZ elvet fogd már fel amirõl hablatyolsz...Aztmondtad egy 8 éves megcsinálja.Ebbõl az következik hogy Te a kisujjadból megcsinálod.Akkor tedd azt és miután összehasonlítási alapként Te is letettél valamit ebbõl a rém egyszerû dologból(szerinted)akkor majd papolhatsz nyugodtan...
De arra van idõd hogy válaszolgass rendszeresen?:-))De ha meg nem akarod és nem TUDOD megcsinálni(nincs idõd),akkor meg nem értem miért kel leminõsíteni a másik munkáját ezzel a 8 éves dumával.De többet nem írok mert felesleges Neked bármit is írni....
Csak a saját nézeteidet hajtogatod.