9559
-
#8861 Nos előfizetek szeptemberben az tuti ezt az 1 hónapot végig lébecolom már sztem a többi szerveren .Válaszodra a kérdés szerettem volna de a rák tudja ti melyik játékkal nyomtok de igen erőssek az idők tudom GTR master de öhöm kömény ki..szottul kömény leeset az 5iq-m 0-ra amikor az időket tanulmányoztam :) tiszta kész -
#8860 Miert nem csodalkozom rajta hogy "szenvedsz allandoan"?!:)))) -
#8859 Ide hiaba irkasz.
ICQ vagy HGTRM forum. -
#8858 Nah, mostmár jó, de valamiért a játékosok töltésénél egyszerűen lefagy az egész gépem. Csak restart segít. -
#8857 Nekem megint nem fogadje el az m****n jelszót... -
#8856 Az szar! Nem működik "rendesen". -
#8855 Nforce:
GTR FIA GT Racing Game *CLONECD*
-
#8854 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111421978 -
#8853 LÉTEZIK RELOADED VERZIÓ???? -
#8852 Innét jön valaki a B ligás futamra? -
#8851 Ha szeretnél neten játszani, de nem akarsz fizetni a bajokságba, akkor van egy bizonyos nyílt tesztfutam. Arra jöhetsz, és még fizetned se kell. -
#8850 Nem kell kapnod direkt IP-t. A szerver már alapból benne van a listában, csak a kódot kell tudnod. Vagyis elő kell fizetned. -
#8849 Gondoltam köszönöm de mielőtt megcsináltam volna biztos a kérdés nehogy reinstall legyen :)(thx).Köv kérdés a bajnokságba hogy lehet a szerverre csatizni akkor csak ha előfizetek rá illetve csak akkor kapok direkt ip. gondolom???? -
#8848 aham. viszont azt nem értem, mi a különbség a GTR-es road pályás versenyek és az NR-es road pályás versenyek között. (így, hogy idén nincs sárga.)
mondjuk én a GTR-el jártam el hasonlóan, igaz, más okból :) -
#8847 De mondjuk valamelyik már úgy va, hogy Gamedata, és akkor csak a főkönyvtárnál kell átmásolnod, azt jó van. -
K.András #8846 GTR/GameData/Locationba másold, az autokat pedig a team-hez függöen attol hogy gt ngt... -
#8845 Tudom idiótán hangzik de hova kell a cuccokat bemásolni pálya stb?? -
#8844 Ööööö.... Oké. Majd akkor többet nézem. -
#8843 Cső!
Mentett játékot hogyan tudom visszatölteni?
Előre is köszi! -
Marco #8842 Oh, királyság. Nagyon szépen köszönöm. -
#8841 Itt van a template. -
#8840 Maffia G, légyszí a hamár regisztráltál a HGTRM fórumba, akkor ott jelezd a HGTRM bajnoksággal kapcsolatos észrevételeidet. Mert ide csak én járok, és nem akarom állandóan tolmácsolni a versenyigazgatóságnak a dolgokat. Köszi szépen. -
#8839 Engem meg végig szivatott! -
K.András #8838 Bazz, mai tesztfutamot szépen lekéstem, elaludtam!:P -
#8837 De akkor mi a rák van?! Írták egy csomószór is, hogy lefagyott, meg frissíteni kellett! És a múltkori pályára meg betudtam lépni! -
#8836 Persze, a szerverrel van baj?!:)) Es persze, csak neked:)))) -
#8835 Hátöööö... Ez a nyamvadék is normálisan fut, de a szerverrel vannak bajok, az biztos!! -
#8834 Van egyáltalán valami ami normálisan fut a gépeden??? -
#8833 Azért elköszönhettél volna....:) -
#8832 Nem tudjátok mi lehet a baj? Belépek a szerverre (vagyis megpróbálnám), de mikor elkezdi tölteni a játékost, lefagy az egész gép! Már vagy 30x megcsinálta ezt velem, és csak restart segít! -
#8831 Szeretném jelezni, hogy nekem azt írja ki, hogy nem jó a jelszó! -
#8830 Nah, mehet a gyakorlás. -
#8829 kíííírály! köszi -
#8828 Igen -
#8827 Van benne Seat? [, tudom, de egy gyors választ talán megér] -
#8826 Már nem foglalkozom NASCAR szim-el... 6ból 6 versenyen löktek (beleértve a mixed futamokat is) így nincs értelme a kedd és péntek estéket elb***ni.Fogtam és szépen letöröltem x év után a gépről....Se híre se hamva már az NR-nek nálam.Offline meg nem érdekel mivel az online versenyzés volt a legszebb az egészben.NR verseny nem arról szól hogy az első körben akarunk nyerni. -
#8825 2 nap görcsölés volt mire a krómozott hátsó részt +csináltam....amúgy közeli képeken (ami nem látszik a linkelt képen) jóval több részlet látható...krómozott rácsozat stb. -
#8824 Jah, és a nevem Berki "Mafia G" Attila. Az ugye jó lesz? -
#8823 és mi van a szezonösszefoglalónk második részével? ;-) -
#8822 Köszike.